Czy ktoś oprócz mnie ma wrażenie, że Grecki prowadzi ewidencję wszystkich UFO-postów ze wszystkimi szczegółami, tzn. autorami, tematami, datami i godzinami
Stawiam dżądro, że siedzi po nocach i gryzie temat.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Czy ktoś oprócz mnie ma wrażenie, że Grecki prowadzi ewidencję wszystkich UFO-postów ze wszystkimi szczegółami, tzn. autorami, tematami, datami i godzinami
są różniste hobby
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No tak bo takie siano mu codziennie wpada z każdej strony, że nie wie juś chłop co ma robić to z nudów pałuje się po nocach na forumie
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52256 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nsq polamał wsparcia - robil sobie luz do dolnej bandy - poszerzyl kanal ale i tak bez apple nie zapadaczy a apple mocne jak 150 sapina ? poki co sie wybronila
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
nsq polamał wsparcia - robil sobie luz do dolnej bandy - poszerzyl kanal ale i tak bez apple nie zapadaczy a apple mocne jak 150 sapina ? poki co sie wybronila
Zamknięcie na minimum to nie wiem co to za "wybronienie się".
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52256 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Kolejny raz, jak zwykle zresztą, ile można się 'dziwić' 'analitykom'.
Alcoa chwali się nieco lepszymi wynikami od prognoz
macroNEXT, 09.10.2012 W III kwartale 2012 roku Alcoa, jeden z największych producentów aluminium na świecie, zanotowała 143 mln dolarów straty netto, co w przeliczeniu na jedną akcję daje 13 centów straty. Na tym samym poziomie kształtował się wynik z działalności kontynuowanej. Rok wcześniej był to odpowiednio zysk w wysokości 172 mln dolarów i 15 centów na jedną akcję.
Po wyłączeniu zdarzeń o charakterze jednorazowym Alcoa wypracowała 32 mln dolarów zysku. W przeliczeniu na jedną akcję daje to 3 centy zysku. Rynek oczekiwał, że będzie to 1 cent.
Przychody w III kwartale br. sięgnęły 5,83 mld dolarów, wobec 6,42 mld dolarów przed rokiem. Rynkowy konsensus kształtował się na poziomie 5,57 mld dolarów.
Alcoa obniżyła prognozy wzrostu globalnego popytu na aluminium w tym roku do 6% z szacowanych wcześniej 7%.
W reakcji na raport kwartalny, kwadrans po jego publikacji, akcje koncernu Alcoa drożały w handlu posesyjny o 0,8%. W czasie regularnej sesji podrożały one we wtorek o 0,1% do 9,13 dolara.
:bball:
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
"Ja nie wstydzę się mojego Boga. A Ty? Kiedy sięgasz po Biblię, diabeł ma ból głowy Kiedy ją otwierasz, ma załamanie nerwowe. Kiedy zaczynasz lekturę - mdleje."
Prawie zemdlałem z wrażenia.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
"Ja nie wstydzę się mojego Boga. A Ty? Kiedy sięgasz po Biblię, diabeł ma ból głowy Kiedy ją otwierasz, ma załamanie nerwowe. Kiedy zaczynasz lekturę - mdleje."
Pomyśleć, że niektórzy mają taki matrix, no ale co się dziwić, żeby wyjść trochę dalej trzeba mieć odpowiednie predyspozycje i energię i inteligencję, to dosyć nieprawdopodobne by tyle okoliczności zeszło się w jednym człowieku.
Pomyśleć, że niektórzy mają taki matrix, no ale co się dziwić, żeby wyjść trochę dalej trzeba mieć odpowiednie predyspozycje i energię i inteligencję, to dosyć nieprawdopodobne by tyle okoliczności zeszło się w jednym człowieku.
A wiesz, że jak pomyślę o jakimś zdarzeniu z okolic czasu moich narodzin, to ogarnia mnie dziwne uczucie, jakby te narodziny były bramą mędzy dwoma światami i to niekoniecznie powiązanymi chronologicznie, lecz raczej dopełniającymi się nawzajem. Ciekawe, bo w reinkarnację nie wierzę, więc nie jest to wytwór mojej wyobraźni, który sobie doraźnie zaprogramowałem. Samo przyszło.
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011