to dziwne ale też mam na DAX na down na różnych interwałach, właściwie na wszystkich dlatego nie wklejam, zobaczymy, albo H1 wkleje, na NQ100 też reszta jankesów posrednie sygnały no bo ile może rosnąć
[img][/img]
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
a u mnie nadal (3044) pod krecha ktora miesiac temu dala piekne s
Przejdą tą krechę, nie dziś to jutro albo w przyszłym tygodniu, ale za daleko nie pójdą, bo nie ma motywacji, dalej konsola, tak mi się śni. Miesiąc temu był koniec spekulacyjnego impulsu wzrostowego pod QE-3.
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Wto 16 Paź 2012, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Będą jaja, bo jakiś rosyjski portal opublikował kilka zdjęć z katastrofy smoleńskiej.
tu jakieś są:
http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html
O w mordę
To chyba Zimny Lech w tej trumnie i niżej.
Na to wyglada, myslalem ze wieksza jatka byla
A to nie wygląda koszmarnie? Przecież nie spadli z 10km.
Wygląda jakby Lechowi nogi u kolan ujebało albo mi sie zdaje.
zdjęcia są straszne, poskręcane ludzkie zwłoki
To był wypadek (tudzież zamach wg niektórych) niestety, ale to co poniżej to "człowiek człowiekowi zgotował ten los" pod wodzą idola HIOBA Patrz i oni wtedy byli żywi (albo nie) jak im te zdjęcia robili.
Anioł Śmierci :
Auschwitz, symbol cierpienia. Sposób, w jaki chciałbym abyś umarł. Powolna śmierć, bezgraniczny upadek. Prysznice, które wyczyszczą cię z życia. Wpędzony tam Jak bydło Biegniesz Pozbawiony wartości twojego życia. Ludzkie myszy, dla Anioła Śmierci 400 000 jeszcze zginie.
Anioł Śmierci Monarcha królestwa zmarłych.
Sadystyczny, chirurg zguby, Sadysta ze szlacheckiej krwi. Niszczy bez litości, Na korzyść aryjskiej rasy.
Operacje, bez znieczulenia, Poczuj nóż przebijający Cię dogłębnie. Poniżony, bez pożytku dla ludzkości. Zniewolony, krzyczący, że chcesz umrzeć.
Anioł Śmierci Monarcha królestwa zmarłych. Nikczemny rzeźnik. Anioł Śmierci.
Pompuje płyn w twój mózg. Ciśnienie w twojej czaszce zaczyna przepychać się przez twoje oczy. Palące się ciało, kapie. Test ciepła wypala Ci skórę, twój umysł zaczyna wrzeć. Lodowate zimno, łamie twoje kończyny. Jak długo możesz wytrzymać w tym grobie z mrożącej wody ? Zszyci razem, złączone głowy. To tylko kwestia czasu Kiedy się rozedrzecie. Miliony pogrzebane w ich zatłoczonych grobach. Obrzydliwe sposoby na osiągnięcie holocaustu. Morze krwi, pogrzebane życia. Czuć Twoją śmierć, w miarę jak ona płonie, Głęboko wewnątrz Ciebie. Oślepiane gorącym metalem oczy, krwawią. Modlą się o koniec Twojego koszmaru na jawie. Skrzydła cierpienia, dosięgają Ciebie. Jego twarz śmierci patrząca z góry na Ciebie. Twoja krew staje się zimna. Wszczepiające się komórki, umierające oczy. Karmiony krzykami mutantów, których tworzy. Żałosne, bezbronne ofiary. Zostawione na śmierć.
Zjełczały Anioł Śmierci, Lata wolny
Anioł Śmierci Monarcha królestwa zmarłych. Nikczemny rzeźnik. Anioł Śmierci.
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Wto 16 Paź 2012, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Dlaczego jak ja mam wolne od rur noszenia i chcę pograć to jest chujnia z grzybnią i patatajnią? Ruchy +-5pips W dupie to mam i idę meczyk poogladać popijając wódą na myszach
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008