zatem przygotujcie się na zakup taniego L - jak LONG (długi)*
* wiem, że słowa "długi" nie ma w waszym słowniku; to wprawdzie cios poniżej pasa, ale zasłużyliście sobie za dzisiejsze docinki pod moim adresem
P.S. Przypominam, że kto mnie posłuchał i brał S na E/Y już zarabia
a kto ty jesteś?? cholera na tym forum jest taka rotacja ze nie ogarniam tych nowych nicków
Polka katoliczka rzecz jasna, niewierni nie mają szans zarobić na FX od maja jestem z wami, a mój avatar też trudny do zapamiętania nie jest, chyba, że komuś bardziej odpowiada Enrique
ooo a to ty laska jesteś, niech zgadne uwazasz sie za najlepszą, pewnie literatura cała przeczytana ja tam na tym forum traktuje jednakowo, bez róznicy dla mnie czy to facet czy kobieta, w świecie wirtualnym jest to bez znaczenia
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Nie ma co - już S - teraz polecą w górę niczym Łajka.
a nie jakis Hund?
Rosyjskie klimaty są w modzie. A sprawy idą w takim kierunku, ze niedługo juz stana sie u nas obowiazkowe... Chyba, że w USA wygra Mitt Romney - wtedy nastapi delikatne złagodzenie pansłowiańskiego, przyjaznego uścisku... Pozdrawiam
slyszalem wywiad z Brzezińskim i dał do zrozumienia ,że Rommey nie ma szans zobaczymy pozdrawiam
Brzeziński nie jest bezstronny - jest ważną figurą w Parti Demokratycznej. Trudno, zeby mówił inaczej...
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
zatem przygotujcie się na zakup taniego L - jak LONG (długi)*
* wiem, że słowa "długi" nie ma w waszym słowniku; to wprawdzie cios poniżej pasa, ale zasłużyliście sobie za dzisiejsze docinki pod moim adresem
P.S. Przypominam, że kto mnie posłuchał i brał S na E/Y już zarabia
a kto ty jesteś?? cholera na tym forum jest taka rotacja ze nie ogarniam tych nowych nicków
Polka katoliczka rzecz jasna, niewierni nie mają szans zarobić na FX od maja jestem z wami, a mój avatar też trudny do zapamiętania nie jest, chyba, że komuś bardziej odpowiada Enrique
ooo a to ty laska jesteś, niech zgadne uwazasz sie za najlepszą, pewnie literatura cała przeczytana ja tam na tym forum traktuje jednakowo, bez róznicy dla mnie czy to facet czy kobieta, w świecie wirtualnym jest to bez znaczenia
nie muszę się uważać, świadczy o tym stan mojego depo i czas życia rachunku - grubo powyżej średniej wynoszącej 3 miesiące literatury trochę zostało, głównie na praktykę stawiam
odnośnie mieszania się we własnych zeznaniach, to po raz kolejny przypominam, że mam pamięć absolutną i doskonale pamiętam co napisałam na każdym z forów i pod każdym nickiem niezależnie od tego czy akurat jestem Julia, Kaczorem, EXem, Kaką2012 czy adminem Davidem
Siudek miał wczoraj webinar dla JaguarTrend, więc lepiej się nie wypowiadajcie, jak nie potraficie zadać kłamu moim słowom
outlook mi wyskoczył z przypomnienm, że o 12 doti nawija o fundamentach zbóż, więc jednak tu do was nie zajrzę, mimo trejderskiego FX-owego lunchu
P.S. EUR/JPY pieknie spada, co? Kto mnie słuchał, ten już zarabia
Julia, jak już te wszystkie codzienne szkolenia, webinary i czytanie książek masz za sobą i próbujesz złożyć zlecenie, to często masz komunikat "market closed, go sleep"?
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
po 17, to już grają tylko profesjonaliści leszcze wara od klawiatur! zobaczymy co fachowcy wykręcą na razie wielkiego entuzjazmu do podciągania opadających gaci nie widać jeszcze trochę i każdy zobaczy gołą dupę rynku
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
odnośnie mieszania się we własnych zeznaniach, to po raz kolejny przypominam, że mam pamięć absolutną i doskonale pamiętam co napisałam na każdym z forów i pod każdym nickiem niezależnie od tego czy akurat jestem Julia, Kaczorem, EXem, Kaką2012 czy adminem Davidem
Siudek miał wczoraj webinar dla JaguarTrend, więc lepiej się nie wypowiadajcie, jak nie potraficie zadać kłamu moim słowom
outlook mi wyskoczył z przypomnienm, że o 12 doti nawija o fundamentach zbóż, więc jednak tu do was nie zajrzę, mimo trejderskiego FX-owego lunchu
P.S. EUR/JPY pieknie spada, co? Kto mnie słuchał, ten już zarabia
Julia, jak już te wszystkie codzienne szkolenia, webinary i czytanie książek masz za sobą i próbujesz złożyć zlecenie, to często masz komunikat "market closed, go sleep"?
my money never sleeps!
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
przecież, aby np. wejść na zmianę trendu to trzeba mieć DOWODY na to, że trend się zmienił
jednak po wypowiedziach waszych widzę, że dowodów to zbierać nie potraficie, tylko rzucać jakieś podłe oskarżenia - Julia to Delphia (potem David dał dowód, że IP się nie zgadza), potem że EX, Kaczor, Kaka2012, Edith (ta co miała "fioła" ma punkcie fibo ale wtopiła ma edek M5)
końca nie widać, szkoda, że wam za te oskarżenia nie może grozić MC jak w przypadku upartego grania na spadki, gdy ze strony ceny brak dowodów na zmianę trendu na spadkowy, a trend wzrostowy ciągle trwa
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
przecież, aby np. wejść na zmianę trendu to trzeba mieć DOWODY na to, że trend się zmienił
jednak po wypowiedziach waszych widzę, że dowodów to zbierać nie potraficie, tylko rzucać jakieś podłe oskarżenia - Julia to Delphia (potem David dał dowód, że IP się nie zgadza), potem że EX, Kaczor, Kaka2012, Edith (ta co miała "fioła" ma punkcie fibo ale wtopiła ma edek M5)
końca nie widać, szkoda, że wam za te oskarżenia nie może grozić MC jak w przypadku upartego grania na spadki, gdy ze strony ceny brak dowodów na zmianę trendu na spadkowy, a trend wzrostowy ciągle trwa
I trwa mać. Amen.
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Witaj w gronie najlepszych
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
ogol noge, sfotografuj i wklej zdjęcie na forum inaczej nie uwierzymy