ja mialem do czynienia z kilkunastoma profesorami wszyscy byli idiotami skapcanialymi na dodatek
jak sie samolot obrocil to rezerwal poszycie bo sie po ziemi ciągnął w żadne wybuchy nie wierze przecież tam 1/4 samolotu to byli ruscy agenci zwani posłami RP więc dla Rosji to duża strata
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
ja mialem do czynienia z kilkunastoma profesorami wszyscy byli idiotami skapcanialymi na dodatek
jak sie samolot obrocil to rezerwal poszycie bo sie po ziemi ciągnął w żadne wybuchy nie wierze przecież tam 1/4 samolotu to byli ruscy agenci zwani posłami RP więc dla Rosji to duża strata
Strona 41 prezentacji bardzo prosto wytłumaczone nawet zwykły leming powinien to pojąć.
Każdy człowiek jest idiotą nawet Hiob i Nomad, a także Ezet
maciek.
Liczba postów : 240 Age : 48 Registration date : 17/07/2011
12 minuta 55 sekunda pytanie i odpowiedź to nazywa się szczęście w życiu pasja Jak mieszkałem na Żabiance w Gdańsku on naprawdę grał na mszach (jest synem organisty) Jesteśmy z tego samego rocznika
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Każdy człowiek jest idiotą nawet Hiob i Nomad, a także Ezet
Praw fizyki Pan nie zmienisz i nie bądź Pan głąb
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Wto 23 Paź 2012, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
maciek.
Liczba postów : 240 Age : 48 Registration date : 17/07/2011
Powstała na bazie kryminalistów wygnanych z Wielkiej Brytanii Nazwoziła sobie ludzi z Afryki Zabiła prawie wszystkie bizony i indian czyli rdzennych mieszkańców tego terenu Kraj policyjny - mogą zastrzelić bez ostrzeżenia Największy mix ras i narodowości świata Najbogatsi stanowią niewielki odsetek społeczeństwa - reguła Pareto nie obowiązuje w tym względzie
itp itd
P.S. Jakoś nigdy w życiu nie myślałem, żeby tam pojechać
A i jeszcze dzisiaj ich giełda skończy na minusie
Zapomniałem o najważniejszym - WIECZNIE W STANIE WOJNY W OBRONIE DEMOKRACJI WE WSZYSTKICH ZAKĄTKACH ŚWIATA
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Wto 23 Paź 2012, 21:50, w całości zmieniany 3 razy
strażnik moralności
Liczba postów : 647 Registration date : 22/08/2012
Tym bardziej, że Lechu był i tak juś skończony... za wiele nasmrodzić nie mógł. Też w to nie wierzę.
A że samolot na filmie rozbija się na 2 kawałki a tamten na 3 (czy odwrotnie) to jaka to qrwa różnica? Każdy wypadek jest inny i może sie na 4, na 5 na 7 części rozbić nawet. To uderzenie experymencie jest pod innym kątem w ogóle niż w Smoleńsq.
Może i była inna przyczyna niż ta zasrana brzoza ale zlitujcie sie i nie wmawiajcie mi takich pierdół, że samolot jest pancerny i może sunąć po glebie lub zahaczać o cokolwiek i nic mu nie będzie