naprawdę nie wiem czemu to robię po tych obrazach, jakie mnie tu spotykają
!Na M15 możliwy Gartley UP, więc nie wchodzić za szybko!
zawsze mnie zastanawiało kiedy wy zaznaczacie że się ten nietoperz stworzył. kiedy wy to skrzydło rysujecie.
przecież po drodze jest cały zagon wąsów
to program przeciez robi, smieszne ze czytam o tych kreskach Julii a tu sie okazuje ze te kreski sprowadzaja sie do czegos takiego. I na to trzeba wydac kase w postaci szkoleń to ja juz wole szkolenia barany i wiedze jak odwracac pozycje w nocy
hola hola program podaje tylko strfę w której może się utworzyć D, ponadto program jest elastyczny i w miarę modyfikacji wykresu przez zmieniający się qurs rozszerza, przenosi itp. tą strefę (program to wskaźnik do MT najlepszy to chyba korharmonics), bez czegos jeszcze to geometria jest ciężka do zarabiania, do bardziej precyzyjnego wyznaczenia D szuka się zgrupowanych zniesień, projekcji i ekspansji fibo poprzednich falek, proporcji samej figury i świeczek albo figur z tradycyjnej AT, jak to wszystko zgra to można typować D (utworzenie formacji)
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
naprawdę nie wiem czemu to robię po tych obrazach, jakie mnie tu spotykają
!Na M15 możliwy Gartley UP, więc nie wchodzić za szybko!
zawsze mnie zastanawiało kiedy wy zaznaczacie że się ten nietoperz stworzył. kiedy wy to skrzydło rysujecie.
tak naprawde to sa formacje antytrendowe, to wada. jak ceny ida w dana strone to skrzydlo tez "rosnie" i tak w ch.j moze rosnac az znowu w jakies proporcje Fibo wejdzie. ogolnie zalozenie jest, ze cena odbije, a jak nie bedzie odwrotu to bedzie silna reakcja odwrotna.
wiara w te latawce psuje logiczną analizę, bo ja tu widzę długi czasowo pas cenowy (formacja W ale nie idealna bo prawy dołek wyżej) i potem nad tym zejscie flagą co by sugerowało wzrosty
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 29/08/2007
Zapowiadają deszcze (ze śniegiem) to pewnie SABINKA zrobi jakąś "parasolkę", która zapoczątkuje od picie. Miejsce do którego doszła SABCIA jest pierwszym większym wsparciem którego z marszu nie powinna przejść. Na qrwidołku odpowiednikiem wsparcia SABCI jest poziom 2300-2320 i wtedy powinniśmy obaczyć podpicie
Bardziej poziom 2290 - 2300 (na korkach), 2265 - 2275 na indeksie WIG 20. ALe ja na razie jestem pesymistą 1800 nie wytrzyma !
Ostatnio zmieniony przez Takitam dnia Pią 26 Paź 2012, 02:21, w całości zmieniany 1 raz
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
...bo nas lubisz A zamiast pisać o obrazach, wklejaj obrazki
niestety, to moja słabość na forum bankiera piszą dawcy kapitału i naganiacze, poziom dyskusji jest żenujący na innych forach jest drętwo i nudno
tu nawet mimo tych wszystkich pierdół, dziwek, koprofilii, złośliwości, podłych oskarżeń, końskich zalotów kilometrów teledysków z doopy nie wiem po co wklejanych w głównym wątku itp. i tak jest fajnie
z obrazkami nie jest tak łatwo prawidłowa odpowiedź na pytanie dlaczego nie wklejam obrazków jest taka, (czego mądre głowy powinny się domyśleć w pół sekundy) iż moja technika jest tak charakterystyczna, że od razu byście mnie odnaleźli w internecie - niezależnie od tego, czy podpisuję się Juliasent, Kaczor, EX, Songmun czy Białek a ja nie chcę łączyć poważnych analiz z wygłupami na UFO
muszę dla was przygotować osobną instancję MT4 i tam robić wykresy z fibo i innymi głupotami dla leszczy oczywiście przy zachowaniu skuteczności trejdu potwierdzeń jest mnóstwo, a ja znam dziesiątki technik, więc coś tam zawsze znajdę przemawiającego za wejściem w danym miejscu
Takitam
Liczba postów : 785 Location : Szfagiernia Mała Registration date : 07/09/2010
niestety, to moja słabość na forum bankiera piszą dawcy kapitału i naganiacze, poziom dyskusji jest żenujący na innych forach jest drętwo i nudno
tu nawet mimo tych wszystkich pierdół, dziwek, koprofilii, złośliwości, podłych oskarżeń, końskich zalotów kilometrów teledysków z doopy nie wiem po co wklejanych w głównym wątku itp. i tak jest fajnie
z obrazkami nie jest tak łatwo prawidłowa odpowiedź na pytanie dlaczego nie wklejam obrazków jest taka, (czego mądre głowy powinny się domyśleć w pół sekundy) iż moja technika jest tak charakterystyczna, że od razu byście mnie odnaleźli w internecie - niezależnie od tego, czy podpisuję się Juliasent, Kaczor, EX, Songmun czy Białek a ja nie chcę łączyć poważnych analiz z wygłupami na UFO
muszę dla was przygotować osobną instancję MT4 i tam robić wykresy z fibo i innymi głupotami dla leszczy oczywiście przy zachowaniu skuteczności trejdu potwierdzeń jest mnóstwo, a ja znam dziesiątki technik, więc coś tam zawsze znajdę przemawiającego za wejściem w danym miejscu
a tutaj jestes adminem? http://forex.konieistajnie.pl/index.php?topic=224.0
to moze byc ciekawe http://forex.konieistajnie.pl/index.php/topic,1204.msg2799/topicseen.html#new
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Pią 26 Paź 2012, 02:41, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
hehe
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 29/08/2007
mam słabość do tego imienia... czuję, że mięknę jak Opcio
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
jak podpiszesz się białek to na pewno cię nie poznamy
strażnik moralności
Liczba postów : 647 Registration date : 22/08/2012
tak naprawde to sa formacje antytrendowe, to wada. jak ceny ida w dana strone to skrzydlo tez "rosnie" i tak w ch.j moze rosnac az znowu w jakies proporcje Fibo wejdzie. ogolnie zalozenie jest, ze cena odbije, a jak nie bedzie odwrotu to bedzie silna reakcja odwrotna. czyli wzrosnie albo spadnie.[/quote] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zadne antytrendowe, takie i takie, możesz grać jak chcesz SP500 H4 był gartley +, D można było łatwo wyznaczyć poprzez zgrupowania zniesień falek poprzedzającego gartleya trendu wzrostowego, oraz w oparciu o linię trendu, później był one2one -, cena szybko spadła poniżej punktu D gartleya, a to jak w każdej metodzie jest silnym sygnałem sprzedaży - wsparcie zamieniło się w opór, czyli masz dwie formacje harmonizne pierwsza trendowa i druga antytrendowa
[img][/img]
Ostatnio zmieniony przez strażnik moralności dnia Pią 26 Paź 2012, 03:02, w całości zmieniany 2 razy
MICHU
mam słabość do tego imienia... czuję, że mięknę jak Opcio
Imię jak imię, używane przez pilotów gdy trzeba podać przez radio literę J. Mnie bardziej zastanawia to takie z dupy "sent" ... to znaczy coś w rodzaju Juliawysłana? Bez sensu, gdzie wysłana, mailem, na Sybir, po browar do Żabki ?
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 22/05/2012
nie jestem tam adminem Aśka uważa forex za rynek losowy ja wręcz przeciwnie
nie sądzę nawet, abym kiedyś chciała pisać robota jak ona zmarnowała 3 lata i nic z tego nie ma w tym czasie nawet grając na głupich średnich można zostać mistrzem w ich wykorzystaniu
chyba, że z nudów, aby poznać programowanie tego za bardzo wierzę w trejding uznaniowy
w sumie uważam ludzi piszących system na jakieś tam badanie świeczek czy co oni robią za niezbyt rozumiejących rynek bo po co tak się trudzić z uzyskaniem mikroprzewagi statystycznej nad rynkiem skoro o wiele prościej można zrobić co trzeba i jeździć po wykresie kombajnem dolarowym, albo przynajmniej kosiarką
wejść na dołku (lub w pobliżu), wyjść na górce (lub w pobliżu) i po sprawie to nie jest przecież problem kwestia dyscypliny w regularnym robieniu analiz i psychologii (naciśnięcie spustu SELL gdy drzewa rosną do nieba lub BUY gdy rynek spada w otchłań)
Imię jak imię, używane przez pilotów gdy trzeba podać przez radio literę J. Mnie bardziej zastanawia to takie z dupy "sent" ... to znaczy coś w rodzaju Juliawysłana? Bez sensu, gdzie wysłana, mailem, na Sybir, po browar do Żabki ?
Julia Sent[ymentalna] mam wam zrobić wyciąg z wszystkich wiadomości o mnie, które tu kiedykolwiek wpisałam?
EX
Premiera Windows 8 - najmłodszego dziecka Microsoftu
O północy z czwartku na piątek rusza sprzedaż nowego systemu operacyjnego firmy Microsoft - Windows 8. Są to pierwsze Windowsy, które były projektowane z myślą tabletów z dotykowym ekranem.
naprawdę spadam i idziecie za ogniomurek, aby mnie nie kusiło w weekend wasz poczytam
jak zajmę bardziej długoterminowe pozycje, to będę tu więcej pisać
masz też konkurs na głowie konferencję i parę innych rzeczy
nie wyrabiam przez was, chodzę spać po północy i z rana przez pół dnia jestem nieprzytomna czasem boję się otwierać MT4, aby przez przypadek nie trafić w F9 podczas analizy wykresu
MICHU
Julia Sent[ymentalna] mam wam zrobić wyciąg z wszystkich wiadomości o mnie, które tu kiedykolwiek wpisałam?
Aaaa no to teraz qmam
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
wiem, że niektóre perverty z tego forum by tego chciały
zwłaszcza ten jeden wiecznie się nad sobą użalający
Ciekawe który - czyżby mariner?
Damskie stópki (jeśli fajne) to potrafią czasem zanęcić i wcale nie trzeba być pervertem
Nie - ale pomarzyć to ona sobie może znowu qrwa pomyłka - nie znam się na ludziach
teraz też pewnie zrobię pomyłkę bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem jeden z ostatnich wpisów z wczoraj
ale chyba każdy swój wpis powinna kończyć - każdy na forum
Ty lepiej zakładaj ze kazdy chce Cie okrasc i Ci wpierdolić to nigdy nie bedziesz zawiedziony a czesto mile zaskoczony
a tak to caly czas widzisz szklanke do polowy pustą
oj niedobry ten oszust ludzie sa walnieci, tak samo jak z gielda mysla, ze to nie jest gra tylko jakis bogaty wujek im cos da za darmo
http://forum.gazeta.pl/forum/w,14,67536664,,_Gra_w_Ciemno_chory_program_chory_prowadzacy.html?v=2 "Właśnie obejrzałem fragment "Gry w Ciemno" gdzie prowadzący posługując się bezczelnym K Ł A M S T W E M w przełomowym momencie wymanipulował dziewczynę z 30000PLN i dwóch samochodów w nic, a dokładnie -100%".
glos rozsadku: "Nie rozumiem czemu nie czepiasz się Urbańskiego, który w śp Milionerach zwodził uczestników mimo udzielania przez nich prawidłowych odpowiedzi, czemu nie czepiasz się Chajzera który prowadzi do ZZonkowania wszystkiego co do tej pory wygrali, poza tym błędnie zakładasz 100%ową prawdomówność prowadzących tego typu teleturnieje, przeciez płaca im za to aby uczestnicy jak najmniej wygrali przy jak największej oglądalności. Podążając twoją logiką Urbański powinien od razu wskazywac uczeztnikom prawidłowa odpowiedź a Chajzer odsłaniać zasłony w bramkach. Powołujesz sie na uczciwa rywalizacje w grach typu piłka nożna, po9mijając cwaniactwo typu wymuszane faule (vide Materazzi vs Zidane) czy wymuszane karne. Zgadzxam się w jednym, Polsatowe teleturnieje to realizacyjna żenada i mam nadzieje że ATMowe produkcje juz nigdy nie będa molestować mojej siatkówki".
Grajac na futach tez mamy koperty, nie wiemy w ktorej co jest, bo tez nie da sie przewidziec dokladnie co zrobi rynek. Moze to byc 5tys, 10tys a moze 100tys -50% i -100%
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Pią 26 Paź 2012, 03:18, w całości zmieniany 2 razy
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
naprawdę spadam i idziecie za ogniomurek, aby mnie nie kusiło w weekend wasz poczytam
jak zajmę bardziej długoterminowe pozycje, to będę tu więcej pisać
masz też konkurs na głowie konferencję i parę innych rzeczy
nie wyrabiam przez was, chodzę spać po północy i z rana przez pół dnia jestem nieprzytomna czasem boję się otwierać MT4, aby przez przypadek nie trafić w F9 podczas analizy wykresu
Ale jak długoterminowe na walutach? Przecież od stycznia w długim terminie wciąż się pałują te same ceny.
Zobacz edka i kangura w styczniu - to samo co dziś prawie. Long term w 2012 to najgorsza z możliwych strategii się okazała, only BiS.
EX
Premiera Windows 8 - najmłodszego dziecka Microsoftu
O północy z czwartku na piątek rusza sprzedaż nowego systemu operacyjnego firmy Microsoft - Windows 8. Są to pierwsze Windowsy, które były projektowane z myślą tabletów z dotykowym ekranem.
Teraz będzie padaka bo tylko ostatni leszcz dziś legala łyknie za 5 stów
W Czajna pewnie juś na ósemce jadą
Garrett
Liczba postów : 928 Location : Łódź Registration date : 07/10/2009
potwierdzeń jest mnóstwo, a ja znam dziesiątki technik, więc coś tam zawsze znajdę przemawiającego za wejściem w danym miejscu
no właśnie, w tym problem.
zajmowana pozycja wymusza takie wyszukiwanie technik, aby znaleźć dla niej potwierdzenie. Jak nie poziomy Fibo, to gartleye, albo jakieś dziwnie poprowadzone kreski.
zawsze coś tam się znajdzie, co uzasadni dany punkt widzenia.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007