|
| UFO 20.11.2012r. | |
|
+42barura PINGWIN (Z MADAGASKARU) Ezet IronFX Janusz gumbas Małolat Takitam rafalx petgry Nadaje ze Stronia Pan Nikt fishemade MedKit* kaczor MICHU Generał Janko Traderroo filip north-south Slum-Dog snajper thorgall Dave neuron kLeszcz barany delphia MoralnyNiepokój Liber GRIZZLI Abaci Reser strażnik moralności nomad mariner eranet zibi SYLWESTER forex Grześ REALISTA Garrett BORowik 46 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 11:50 | |
| Kangurki jakby chcą się wyłamać znów up To sranie-spadanie to zwyczajna korekta wyciskająca leszczy z pozycji. | |
| | | Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 11:50 | |
| patrzcie na gold - jak wyjebie w góre to chyba 40 dolców wyżej sie zatrzyma | |
| | | fishemade
Liczba postów : 1278 Age : 45 Registration date : 14/04/2008
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 11:56 | |
| - Dezerter napisał:
- Dziś na edku gra pod kreskę z dupy.
zobacz jak przebili Twoją poprzednią kreskę z dupy images a po czym poznać czy kreska jest z dupy? po reakcji na nią, a właściwie jej totalnym brakiem- dlatego właśnie jest z dupy PS: nie pamiętam dokładnie czy to faktycznie ta kreska czy jakaś inna więc luzz jak coś pomyliłem | |
| | | nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 11:57 | |
| - snajper napisał:
- Czy ktoś z UFO posiada mózg?
Jeśli tak to polecam fajne ćwiczenia http://nonogramsonline.com/
Nie powinieneś wylewać swoich stanów emocjonalnych na UFO, rośnie to rośnie, trudno. | |
| | | Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| | | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:03 | |
| - kaczor napisał:
- a ten caly zamachowiec to ziomal delphi narodowiec i antysemita dabajacy o czystosc rasy i narodu polskiego!
Brawo delphia piekny plan:D tym razem się nie udało ale następnym na 100% a tak serio to jakaś lipa. Facet ma czyn zagrożony do lat 5. A za nielegalne posiadanie broni ma sankcję do lat 8. Prokuratura wspomniała na konferencji że ostatni wybuch próbny miał miejsce we wrześniu w okolicach Trzebini. A gość był pod obserwacją ABW od roku 2011. taki kontrolowany zamachowiec a reszta jego "komando" nadal na wolności | |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:06 | |
| - delphia napisał:
- kaczor napisał:
- a ten caly zamachowiec to ziomal delphi narodowiec i antysemita dabajacy o czystosc rasy i narodu polskiego!
Brawo delphia piekny plan:D tym razem się nie udało ale następnym na 100%
a tak serio to jakaś lipa. Facet ma czyn zagrożony do lat 5. A za nielegalne posiadanie broni ma sankcję do lat 8. Prokuratura wspomniała na konferencji że ostatni wybuch próbny miał miejsce we wrześniu w okolicach Trzebini. A gość był pod obserwacją ABW od roku 2011.
taki kontrolowany zamachowiec a reszta jego "komando" nadal na wolności
Ja myślę, że jest nagonka na narodowców, uważaj delphia bo mogą cię z korporacji posunąć, jak napiszesz nam, że szukasz roboty to nie zdziwię się, zawsze możesz po znajomości u generała rury nosić w stoczni, to bardzo uczciwa praca. | |
| | | snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:10 | |
| - nomad napisał:
- snajper napisał:
Nie powinieneś wylewać swoich stanów emocjonalnych na UFO, rośnie to rośnie, trudno. Hehe jak wy wszyscy się o mnie martwicie Mojego stanu emocjonalnego możesz mi pozazdrościć. Jak na razie cały czas na + poza tym ja nie zamierzam zamykać mojej pozycji w tym roku - no chyba, że krach z dupy nastąpi. Nomad te jogopierdoły powoduja u Ciebie skłonności do zauważania drzazg w oczach innych | |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:13 | |
| - snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
Nie powinieneś wylewać swoich stanów emocjonalnych na UFO, rośnie to rośnie, trudno. Hehe jak wy wszyscy się o mnie martwicie
Mojego stanu emocjonalnego możesz mi pozazdrościć. Jak na razie cały czas na + poza tym ja nie zamierzam zamykać mojej pozycji w tym roku - no chyba, że krach z dupy nastąpi.
Nomad te jogopierdoły powoduja u Ciebie skłonności do zauważania drzazg w oczach innych Jeszce raz ci napiszę, musisz się nauczyć rozpoznawać, stan emocjonalny, czy stan umysłu, nie jest na zewnątrz, nie jest twoją pozycją na rynku, żoną, dzieckiem i sąsiadem, jest wewnątrz ciebie. Jeśli to zrozumiesz to pojmiesz, że nic ci nie zagraża, oprócz samego siebie i może się uspokoisz na wzrostach.
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Wto 20 Lis 2012, 12:16, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:16 | |
| - delphia napisał:
- obejrzałem konferencję prokuratury
highlights:
1) okazuje się że w POlsce można robić sobie wielokrotnie próbne detonacje nawet 200 kg ładunków oraz nagrywać sobie z tego filmy i uchodzi to "na sucho" i jest kompletnie niezauważane przez okolicznych mieszkańców ani stosowne służby.
2) w pewnym momencie prokurator Wrona zaczął apelować o niedokonywanie zmian w ustawie o ABW
3) ze słów prokuratora wynika iż planował detonację ładunku o masie 4000 kg które miał przewieźć 1 samochodem (i to nie ciężarowym)
oczywiście antysemita, nacjonalista itd....
zakapowała go żona Witam! Pewnie się okaże, ze ten "samotny mściciel" podłożył równiez trotyl w Tupolewie... A serio - przed konferencja prasową prokuratury, dzis rano, słyszałem wypowiedź Jerzego Dziewulskiego. Zupełnie nie moja opcja polityczna, ale fachowiec - antyterrorysta. Powiedział, że nie widział, aby Bronisław Komorowski w czasie prezydenckiego przemarszu ulicami Warszawy był szczególnie mocno chroniony. A przecież, jak powiedziano godzinę później oficjalnie, "zamachowiec" został ujęty 9 listopada. Czy służby przez niespełna dwa dni utwierdziły sie w przekonaniu, ze nie ma wspólników, którzy jednak mogą wysadzić Komorowskiego w powietrze? Czy po prostu uwierzyły "szczerym wyjaśnieniom" zatrzymanego, ze działal sam? W każdym razie mamy najlepsze słuzby na świecie, a przy okazji nie ma tematu potencjalnego rozpadu koalicji PO-PSL, załamania rozmów w sprawie budżetu UE, a jeszcze mozna będzie po raz kolejny dokopać opozycji, a moze nawet zdelegalizować. A na marginesie - Donald przezornie wyjechał w Święto Niepodległosci za granicę, pozostawiając Bronka na pastwę terrorystów. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Pan Nikt dnia Wto 20 Lis 2012, 12:19, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | snajper
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:18 | |
| - nomad napisał:
- snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
Nie powinieneś wylewać swoich stanów emocjonalnych na UFO, rośnie to rośnie, trudno. Hehe jak wy wszyscy się o mnie martwicie
Mojego stanu emocjonalnego możesz mi pozazdrościć. Jak na razie cały czas na + poza tym ja nie zamierzam zamykać mojej pozycji w tym roku - no chyba, że krach z dupy nastąpi.
Nomad te jogopierdoły powoduja u Ciebie skłonności do zauważania drzazg w oczach innych Jeszce raz ci napiszę, musisz się nauczyć rozpoznawać, stan emocjonalny, czy stan umysłu, nie jest na zewnątrz, nie jest twoją pozycją na rynku, żoną, dzieckiem i sąsiadem, jest wewnątrz ciebie. Jeśli to zrozumiesz to pojmiesz, że nic ci nie zagraża, oprócz samego siebie i może się uspokoisz na wzrostach. A ja ci napiszę: wejdź na groupon i zamów wizytę u specjalisty. Będzie taniej | |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:19 | |
| - Pan Nikt napisał:
- delphia napisał:
highlights:
1) okazuje się że w POlsce można robić sobie wielokrotnie próbne detonacje nawet 200 kg ładunków oraz nagrywać sobie z tego filmy i uchodzi to "na sucho" i jest kompletnie niezauważane przez okolicznych mieszkańców ani stosowne służby.
2) w pewnym momencie prokurator Wrona zaczął apelować o niedokonywanie zmian w ustawie o ABW
3) ze słów prokuratora wynika iż planował detonację ładunku o masie 4000 kg które miał przewieźć 1 samochodem (i to nie ciężarowym)
zakapowała go żona Witam! Pewnie się okaże, ze ten "samotny mściciel" podłożył równiez trotyl w Tupolewie... A serio - przed konferencja prasową prokuratury, dzis rano, słyszałem wypowiedź Jerzego Dziewulskiego. Zupełnie nie moja opcja polityczna, ale fachowiec - antyterrorysta. Powiedział, że nie widział, aby Bronisław Komorowski w czasie prezydenckiego przemarszu ulicami Warszawy był szczególnie mocno chroniony. A przecież, jak powiedziano godzinę później oficjalnie, "zamachowiec" został ujęty 9 listopada. Czy służby przez niespełna dwa dni utwierdziły sie w przekonaniu, ze nie ma wspólników, którzy jednak mogą wysadzić Komorowskiego w powietrze? Czy po prostu uwierzyły "szczerym wyjaśnieniom" zatrzymanego, ze działal sam? W każdym razie mamy najlepsze słuzby na świecie, a przy okazji nie ma tematu potencjalnego rozpadu koalicji PO-PSL, załamania rozmów w sprawie budżetu UE, a jeszcze mozna będzie po raz kolejny dokopać opozycji, a moze nawet zdelegalizować. A na marginesie - Donald przezornie wyjechał w Święto Niepodległosci za granicę, pozostawiając Broka na pastwę terrorystów. Pozdrawiam Zaraz wyślę do ABW zeznania delphi, że jednak ma wspólników - delphia napisał:
- ...
taki kontrolowany zamachowiec a reszta jego "komando" nadal na wolności
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Wto 20 Lis 2012, 12:21, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:20 | |
| Kreska z dupy to taka, która z niczego nie wynika... ktoś se jebnął kreskę z fantazji i jest.
Coś w tym stylu. | |
| | | Gość Gość
| | | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:23 | |
| - nomad napisał:
- Pan Nikt napisał:
- delphia napisał:
highlights:
zakapowała go żona Witam! Pewnie się okaże, ze ten "samotny mściciel" podłożył równiez trotyl w Tupolewie... A serio - przed konferencja prasową prokuratury, dzis rano, słyszałem wypowiedź Jerzego Dziewulskiego. Zupełnie nie moja opcja polityczna, ale fachowiec - antyterrorysta. Powiedział, że nie widział, aby Bronisław Komorowski w czasie prezydenckiego przemarszu ulicami Warszawy był szczególnie mocno chroniony. A przecież, jak powiedziano godzinę później oficjalnie, "zamachowiec" został ujęty 9 listopada. Czy służby przez niespełna dwa dni utwierdziły sie w przekonaniu, ze nie ma wspólników, którzy jednak mogą wysadzić Komorowskiego w powietrze? Czy po prostu uwierzyły "szczerym wyjaśnieniom" zatrzymanego, ze działal sam? W każdym razie mamy najlepsze słuzby na świecie, a przy okazji nie ma tematu potencjalnego rozpadu koalicji PO-PSL, załamania rozmów w sprawie budżetu UE, a jeszcze mozna będzie po raz kolejny dokopać opozycji, a moze nawet zdelegalizować. A na marginesie - Donald przezornie wyjechał w Święto Niepodległosci za granicę, pozostawiając Broka na pastwę terrorystów. Pozdrawiam Zaraz wyślę do ABW zeznania delphi, że jednak ma wspólników kaczor chciał na hioba kapować a ty na mnie - oj nieładnie nieładnie Poza tym już dzwonili - powiedziałem że nie mam z tym nic wspólnego. Najwyraźniej uwierzyli na słowo bo przeprosili za zakłócanie spokoju i serdecznie POzdrowili | |
| | | Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:23 | |
| - nomad napisał:
- Pan Nikt napisał:
- delphia napisał:
highlights:
zakapowała go żona Witam! Pewnie się okaże, ze ten "samotny mściciel" podłożył równiez trotyl w Tupolewie... A serio - przed konferencja prasową prokuratury, dzis rano, słyszałem wypowiedź Jerzego Dziewulskiego. Zupełnie nie moja opcja polityczna, ale fachowiec - antyterrorysta. Powiedział, że nie widział, aby Bronisław Komorowski w czasie prezydenckiego przemarszu ulicami Warszawy był szczególnie mocno chroniony. A przecież, jak powiedziano godzinę później oficjalnie, "zamachowiec" został ujęty 9 listopada. Czy służby przez niespełna dwa dni utwierdziły sie w przekonaniu, ze nie ma wspólników, którzy jednak mogą wysadzić Komorowskiego w powietrze? Czy po prostu uwierzyły "szczerym wyjaśnieniom" zatrzymanego, ze działal sam? W każdym razie mamy najlepsze słuzby na świecie, a przy okazji nie ma tematu potencjalnego rozpadu koalicji PO-PSL, załamania rozmów w sprawie budżetu UE, a jeszcze mozna będzie po raz kolejny dokopać opozycji, a moze nawet zdelegalizować. A na marginesie - Donald przezornie wyjechał w Święto Niepodległosci za granicę, pozostawiając Broka na pastwę terrorystów. Pozdrawiam Zaraz wyślę do ABW zeznania delphi, że jednak ma wspólników Ależ jak mozesz tak jątrzyć?! Jesteś chyba bezbrzeżnie przepełniony nienawiscią! - nasze służby już wszystko wiedzą. Jak mozesz podważać wersję oficjalną, opartą na żmudnych analizach przeprowadzonych przez fachowców o długoletnim doświadczeniu? | |
| | | Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:24 | |
| - snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
Nomad te jogopierdoły powoduja u Ciebie skłonności do zauważania drzazg w oczach innych Jeszce raz ci napiszę, musisz się nauczyć rozpoznawać, stan emocjonalny, czy stan umysłu, nie jest na zewnątrz, nie jest twoją pozycją na rynku, żoną, dzieckiem i sąsiadem, jest wewnątrz ciebie. Jeśli to zrozumiesz to pojmiesz, że nic ci nie zagraża, oprócz samego siebie i może się uspokoisz na wzrostach. A ja ci napiszę: wejdź na groupon i zamów wizytę u specjalisty. Będzie taniej zapraszam Kulegów do Stronia na darmowe oględziny | |
| | | fishemade
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:25 | |
| | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:25 | |
| Na funcie się jakiś zajob robi... to ta Grecja ma funty dostać czy €? | |
| | | nomad
| | | | strażnik moralności
Liczba postów : 647 Registration date : 22/08/2012
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:26 | |
| - nomad napisał:
- strażnik moralności napisał:
co wy z tym dobrym samopoczuciem, znam firmę która działa 20 lat, odnosi sukcesy i co najdziwniejsze stale się rozwija , jej właściciel twierdzi, że gdy wszystko się układa to się źle czuje, woli problemy, niepewność, bo uważa, że to działa mobilizująco na niego i pracowników (całą firmę), podobnie ten gościu bez nóg i rąk pracuje m.in. jako mówca motywujący innych , a nie powinien mieć sił do codziennego życia, a wy chcecie wyjebać w kosmos stymulatory rozwoju osobistego jak to Nomad pisał: niepewność, niezadowolenie (z siebie), zmartwienie itp.
panienki nie traderzy Musisz nauczyć się rozróżniać: sytuacja na zewnątrz nie odzwierciedla stanu twojej psychiki, tylko ta wewnątrz. Nie martw się tak tym edkiem. eeeeeee musi to na rusi a w Polsce to jak kto chce | |
| | | strażnik moralności
Liczba postów : 647 Registration date : 22/08/2012
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:28 | |
| - snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
Nomad te jogopierdoły powoduja u Ciebie skłonności do zauważania drzazg w oczach innych Jeszce raz ci napiszę, musisz się nauczyć rozpoznawać, stan emocjonalny, czy stan umysłu, nie jest na zewnątrz, nie jest twoją pozycją na rynku, żoną, dzieckiem i sąsiadem, jest wewnątrz ciebie. Jeśli to zrozumiesz to pojmiesz, że nic ci nie zagraża, oprócz samego siebie i może się uspokoisz na wzrostach. A ja ci napiszę: wejdź na groupon i zamów wizytę u specjalisty. Będzie taniej po co tej panience specjalista | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:28 | |
| |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:30 | |
| chyba już odreagowaliśmy Francję i dymamy na połnoc EURUSD, H4 do 1,3150 droga wolna, potem się zobaczy
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Wto 20 Lis 2012, 12:32, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:31 | |
| | |
| | | fishemade
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:32 | |
| - Dezerter napisał:
- fishemade napisał:
- Dezerter napisał:
- fishemade napisał:
- Dezerter napisał:
- Dziś na edku gra pod kreskę z dupy.
... zobacz jak przebili Twoją poprzednią kreskę z dupy
images
a po czym poznać czy kreska jest z dupy? po reakcji na nią, a właściwie jej totalnym brakiem- dlatego właśnie jest z dupy
PS: nie pamiętam dokładnie czy to faktycznie ta kreska czy jakaś inna więc luzz jak coś pomyliłem Jeśli uważasz, że nie było reakcji, to mamy trochę inne odczucia, ale tutaj każdy gra swoje. Nie jestem aptekarzem, kreskę można naruszyć nieco. uważasz że ta kreska zatrzymała kurs przed spadkami?
Nie, żadna kreska niczego nie zatrzyma, tam po prostu była strefa wsparcia, która na razie działa. było wsparcie ale nie dlatego że była tam ta kreska, chyba nie powiesz mi że gracze, na tyle duzi że są w stanie odwrócić trend (a przynajmniej zrobić HH na H4), zaczeli pakować eLe pod tą kreskę? | |
| | | snajper
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:33 | |
| - strażnik moralności napisał:
- snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
- nomad napisał:
- snajper napisał:
Nomad te jogopierdoły powoduja u Ciebie skłonności do zauważania drzazg w oczach innych Jeszce raz ci napiszę, musisz się nauczyć rozpoznawać, stan emocjonalny, czy stan umysłu, nie jest na zewnątrz, nie jest twoją pozycją na rynku, żoną, dzieckiem i sąsiadem, jest wewnątrz ciebie. Jeśli to zrozumiesz to pojmiesz, że nic ci nie zagraża, oprócz samego siebie i może się uspokoisz na wzrostach. A ja ci napiszę: wejdź na groupon i zamów wizytę u specjalisty. Będzie taniej po co tej panience specjalista No fakt, zajęcia ma wyjątkowo niemęskie. Prawdziwy mężczyzna w dojrzałym wieku powinien uprawiać co innego | |
| | | nomad
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:34 | |
| | |
| | | Reser
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. Wto 20 Lis 2012, 12:37 | |
| - fishemade napisał:
...
było wsparcie ale nie dlatego że była tam ta kreska, chyba nie powiesz mi że gracze, na tyle duzi że są w stanie odwrócić trend (a przynajmniej zrobić HH na H4), zaczeli pakować eLe pod tą kreskę?
Nie, pod samą kreskę na pewno nie, ale tam się zbiegło kilka różnych innych rzeczy, pod które można było zagrać ele. Kreska, którą rysowałem, była tylko jedną z tych rzeczy. Ale jak już o kreskach mówimy, to mam coś ciekawego. Narysowałem sobie to chyba w piątek, ale na pewno w zeszłym tygodniu jeszcze. Dziwnym trafem działa. Standardowe linie są zbyt czytelne i bywają negowane, ale inne, wynikające z ogólnych zasad formowania się wykresów, trendów, itp. działają i to całkiem nieźle. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO 20.11.2012r. | |
| |
| | | | UFO 20.11.2012r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |