Tobie jako kibicowi to powinno byc wsio rybka zwala czy korba a Ty zwieracze zaciskasz za korbą ? jaki w tym interes masz ? kasza podrozeje ? ja Ci mowie ze podczas armagedonu ,wojny kasza by miala najwieksza wartosc
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
KRT i Opcjo pochodza z patologicznych rodzin, wiec nie mozna miec wielkich pretensji o ich zachiwanie poniewaz skrzywiona psychika nie pozwala postrzegac rzeczywistosci taka jaka jest ale przez pryzmat tragicznego dziecinstwa.
Nie ma sie co dziwic ich podejsciu do rodziny i tradycyjnego modelu zycia bo to wszystko to dla nich wykolejenie.
Musza sobie tylko uswiadomic, ze ich plucie na wszystko przynosi odwrotny efekt do zamierzonego. W rzeczywistosci zazdroszcza wszystkim zyjacym w normalnych rodzinach ale nigdy nie beda zdolni takich zalozyc. Oby to byly te nieliczne wyjatki ale w wiekszosci przypadkow tacy marnie koncza.
AMEN
tez szkoda mi tej opcia babki bo ma samotną , trudną starosc i wnusio też jej skutecznie obrzydza resztki zycia ALE to raczej babcia ukształtowała charakter wnusia - posrednio lub bezposrednio a nie odwrotnie i teraz prawdopodobnie ma to na co calym zyciem zapracowala "(?) -jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz i chyba tutaj nie ma co sie mocno mieszac bo nie wiadomo kto jest ofiarą (oboje )
to tak jak w konflikcie zydow z arabami gdy głupota i inne negatywne ludzkie cechy triumfują
To dziwne, że psychiczna wariatka mordę drze po nocach i nie żal tobie MNIE ani SĄSIADÓW, że nie mogą się normalnie wyspać, tylko tej wiedźmy ci żal ja pierdolę. To co by się musiało jeszcze stać abyś w końcu uznał, że to JA TU JESTEM OFIARĄ SYTUACJI? Ma mi noża kiedyś wbić to wtedy już będzie winna czy jeszcze za mało?
ja pierdolę
Ciekawe jakbyś przeżył to co ja i moi starzy z jej strony przez dobre 30 lat TERROR z każdej możliwej strony jaka tylko jest, to ciekawe czy wtedy też byś tak pisał... Matkę mi wpędziło do grobu to ścierwo jebane, stary przez nią tabletki na uspokojenie łyka a ty mi tu z żalem babci wyjeżdżasz? No żesz qrwa Już dawno bym to prócho zapierdolił gołymi rękami a jedyne co mnie przed tym powstrzymuje to świadomość odpowiedzialności karnej i zjebania sobie życia więc czekam aż zdechnie w końcu bo statystycznie już jest grubo powyżej średniej.
Nigdy w życiu nikogo tak nienawidziłem jak to ścierwo. Gdy w końcu zdechnie to od razu tygodniowy balet robię.
a gdzie jest napisane ze Ty musisz dożywotnio mieszkac obok babki ? i czekac az umrze , jesli jest taka uciazliwa to zamiast kase na kurwy wydawac to bys babci jakis dom starcow zalatwil zeby ja tam leczyli i opiekowali sie z korzyścią dla wszystkich
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
Ktoś wczoraj pytał jak mają się Niemcy dokładając do Budżetu unii. Wytłumaczę jak chłop krowie na rowie.
Chcę Ci dać pieniądze na nowe kafelki w twoim kiblu 5 tys. zł o ile dołożysz na remont swoje 3k. Mam też fabrykę kafelek, kupisz u mnie. OK deal Dam Ci na nowe meble w chałupie 20k jak dołożysz swoich 8k nie masz? pożyczam Meble kupisz u mnie bo mam fabrykę mebli i dam ci rabat (pochwalisz się przed sąsiadami jakie masz chody) ....... żeby tego nie zrozumieć to trzeba być głąbem do kwadratu
Witam Wszystkich! No, niestety po tygodniu pracy w PL znowu "w domu" w Moskwie
Tak czytam i staram się zrozumieć Twoją logikę Thorgall?
Jak czytam Twojego posta to mam wrażenie, że uważasz, że lepiej mieszkać w kurniku bez kafelek i mebli, ale na swoim i bez długów? Ja tego nie qmam, bo osobiście lubię mieć meble i łazienkę o nieco wyższym standardzie niż wychodek za chałupą, ale widocznie jestem głąbem do kwadratu
Bo to jest wlasnie to czego thorgal jeszcze nie wylapal - ze mieszkalby w kurniku bez kafelek a i tak panstwo by sie zadluzalo zeby wyplacic emerytury tym starszym mieszkancom kurnikow Kasa z UE to szansa na poprawe tylko trzeba ja dobrze wykorzystac. A to ze ja zle wykorzystujemy to nie winna UE tylko naszych rzadzacych. Gdyby Polska chciala zbudowac to wszystko co zbudowala za kase z UE ale bez czlonkowstwa i kasy z UE to pewnie zrobilalby to ze swoich nadwyzek budzetowych
To wy nic nie kumacie. Ja wolałbym żyć swobodnie bez długów, bez zagrożenia kryzysem, który nas czeka, bez muzeów, fontann, bez stadionów, które trzeba utrzymywać.
tez mialem to napisac ze mozna byc szczesliwym w kurniku bez kafelków i bardzo nieszczesliwym w zlotej klatce
rejon 1.3315-1.3295-1.3260 ma tak silne wsparcia że prawie niemożliwe sforsowanie na szybko, wskazanie na większe odbicie rzędu 80-90%, nie ważne po ile się wzięło, ile się zarobi czy straci, chodzi o "elastyczność", wasz farta snajper, depozyt, i jesteś uparty, ale jakbyś zachował więcej elastyczności, już byłbyś spokojnie na plusie, i to z zapasem 200pipsowym, czego ci życzę , ale zalecałbym redukcję lub hedże na tych poziomach. pozdr
Ostatnio zmieniony przez PINGWIN (Z MADAGASKARU) dnia Nie 10 Lut 2013, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
Wątek weekendowy zdominowany przez kłopoty rodzinne opcjonera i poszukiwaniu drogi wiary przez KRT:)
Nie posiadam umiejętności Barany do obrotki w weekend więc nadal:
Eur/Usd L Gbp/Usd L Eur/Chf L
Temu ostatniemu radze się szczególnie przyglądnąc. Na interwale dziennym solidny ruch który może się doczekac kontynuacji.
no nie wiem ja tam nie widzę zadnego solidnego ani zadnego odbicia na eurochf
mozesz uscislić
Wykres tygodniowy Widzisz jaką nieckę budowali przez cały 2012?
Wykres dzienny Ruch który zakończył roczną konsolidację. Takie ruchy przeważnie mają swoją kontynuację. Oczywiście możliwe że teraz przez jakiś czas będą się tłuc na poziomach 1.2255 1.2165 Ale ruch potem może byc konkretny.. Ja wiem że ty na niższych interwałach grasz, ale może zaciekawi.
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
ja to sie dziwię że wklejacie takie zdjęcia jak to się ma do inwestowania czy gry na giełdzie
hej
Może tak że edek jest cały czas w trendzie wzrostowym i nad EMA21 na miesięcznym, póki co ta cofka wygląda tylko na korektę, eski na długi termin widzę dopiero po ewentualnym przejściu tej średniej.
To jest UFOFORUM, tu się wkleja wykresy i gołe baby, kolejność dowolna.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 23/06/2010
Tobie jako kibicowi to powinno byc wsio rybka zwala czy korba a Ty zwieracze zaciskasz za korbą ? jaki w tym interes masz ? kasza podrozeje ? ja Ci mowie ze podczas armagedonu ,wojny kasza by miala najwieksza wartosc
odpowiedz zna czcigodny Sarlacc
zibi MOD
Liczba postów : 31100 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
أدميرال ماركتس ترحب بكم ونحيط سيادتكم علما بأنه قد تم توفير نوعان من الحسابات للعملاء حصريا عملاء أدميرال ماركتس 1- أدميرال مــــــــاك
أدميرال . ماك قصير لإدارة الحسابات المتعددة – هى الخدمة التى تسمح للمستثمرين بالتداول على الربح دون الخاص بهم . مما يتيح فى نفس الوقت للمديرين الحصول على أموالهم لإدارة التداولات الأخرين . كعميل أدميرال ماركتس لديك خيار حيث يمكنك أن تصبح كل من المستثمر والمدير
خدمة جديدة مــــاك حيث التمييز بين حسابين حساب أدميرال ماركتس المدير وهو لمقدمى الإشارة للتجار الذين يريدون أن يصبحوا مقدمى الإشارة يمكنهم فتح حساب من هذا النوع وشروط التداول فى هذا الحساب مطابقة للحساب أدميرال بــــــــــرو
أدميرال مـــــــــاك المشتثمر هو نوع الحساب لإستقبال الإشارة حيث يمكن العملاء الإختيار من بين مجموعة من المديرين وإختيار نوع الإشارة التى يريد تلقيها ونسخها . عندما يقوم المستثمر بالإتصال بمدير الحساب سيتم تلقائيا أوامر المدير حيث يمكن نسخها بحساب المستثمر ..يقوم المستثمر بدفع عمولة لمدير الحساب عن إستخدام الإشارات رسوم الربح ورسوم التداول 2- أدميرال .مام - قصير لإدارة الحسابات المتعددة – هى الخدمة التى تسمح للمستثمرين بالتداول على الربح دون الخاص بهم . مما يتيح فى نفس الوقت للمديرين الحصول على أموالهم لإدارة التداولات الأخرين . كعميل أدميرال ماركتس لديك خيار حيث يمكنك أن تصبح كل من المستثمر والمدير الأرباح بين المستثمرين وفقا لحصة كلا منهم - المدير لا يدفع تعويضا بإستخدامه الخدمة
2- أدميرال مام
أدميرال .مام - قصير لإدارة الحسابات المتعددة – هى الخدمة التى تسمح للمستثمرين بالتداول على الربح دون الخاص بهم . مما يتيح فى نفس الوقت للمديرين الحصول على أموالهم لإدارة التداولات الأخرين . كعميل أدميرال ماركتس لديك خيار حيث يمكنك أن تصبح كل من المستثمر والمدير
كيف يعمل أدميرال مام ؟
يقوم مدير الحساب بفتح حساب مام – وبعد ذلك يقوم المدير بإنشاء إقتراحا بالمستثمرين المحتملين حيث يتم التعريف بشروط التعاون بما ذلك المبلغ الذى سيتحمله المستثمر – ورسوم الأرباح ورسوم التخزين المستثمر يفتح حساب أدميرال مام المستثمر – ويتصل بالمدير . عن طريق قيام المستثمر بذلك يضع هذا الحساب تحت سيطرة المدير ويجب أن يكون ذات ثقة لأداء المتاجرة مع أمواله مدير الحساب فى سوق المال يقوم بإستخدام حسابات جميع المستثمرين المتصل بهم – وتنقسم الأرباح بين المستثمرين وفقا لحصة كلا منهم - المدير لا يدفع تعويضا بإستخدامه الخدمة لمعرفة المزيد عن أنواع الحسابات
a w tłumaczeniu to tak wygląda Admiral markets Zapraszamy Ciebie i weź ty że został dostarczanie dwa rodzaje kont dla klientów admirał rynków wyłącznie klienci1. Admirał m akeAdmirał. Mac do zarządzania wieloma kontami jest usługą, która pozwala inwestorom na handlu na własną rękę bez zysku. Jednocześnie umożliwiając menedżerów ich pieniądze zarządzanie innych branż. Jak klienta Admiral markets mają możliwość, gdzie może stać się zarówno Organizator i dyrektorJest to nowa usługa, gdzie rozróżnienie między admirał rynków Menedżer konta i sponsoruje odniesienia dla przedsiębiorców, którzy chcą stać się dostawców odniesienia można otworzyć ten typ konta i warunki, w tym konta transakcji pasuje do rachunku b admirał RoweAdmirał m ake almshtthmr jest typ konta, aby wskazać, gdzie klient może wybierać z wielu menedżerów i wybrać typ sygnału, który chce otrzymać i skopiować. Gdy menedżer kontaktów konta inwestora zamówienia będzie automatycznie dyrektor tak mogą być kopiowane z rachunku inwestora.TheInwestor płaci Komisji dla menedżera konta za pomocą sygnałów i handlu opłaty opłaty2. Admirał. Mam Krótki do zarządzania wieloma kontami jest usługą, która pozwala inwestorom na handlu na własną rękę bez zysku. Jednocześnie umożliwiając menedżerów ich pieniądze zarządzanie innych branż. Jak klienta Admiral markets mają możliwość, gdzie może stać się zarówno Organizator i dyrektorZysk inwestora według udziału każdego dyrektora nie płacić odszkodowanie za stosowanie usługi2. Admirał MAMAdmirał. Mam Krótki do zarządzania wieloma kontami jest usługą, która pozwala inwestorom na handlu na własną rękę bez zysku. Jednocześnie umożliwiając menedżerów ich pieniądze zarządzanie innych branż. Jak klienta Admiral markets mają możliwość, gdzie może stać się zarówno Organizator i dyrektorW jaki sposób Admiral MAM?Menedżer konta MAM –, a następnie dyrektor ustanowi propozycję dla potencjalnych inwestorów w celu publikowania warunków współpracy, w tym kwota ponoszone przez inwestora-zysk i opłaty oraz opłaty za magazynowanieAdmirał konto otwiera inwestor MAM inwestora – i dyrektora. Przez inwestora podnosi, że konto pod nadzorem dyrektora i musi być zaufany do wykonywania handlu z pieniędzyRynku pieniężnego account manager, który używa wszystko co związane z inwestorów – zyski są podzielone wśród inwestorów według udziału każdego dyrektora nie płacić odszkodowanie za stosowanie usługiAby dowiedzieć się więcej o typy kont
ale po polsku już niepiszą do mnie
pewnie chodzi o nowy rodzaj kont ale takiego maila nie dostałem
jak na razie to z BossaFX pisali dlaczego u nich nie gram hej
ale po arabsku , może z jakim szeikiem mnie pomylili muszę napisać ,że by mi kasę odesłali bo zapomniałem o tym koncie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31100 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
ja to sie dziwię że wklejacie takie zdjęcia jak to się ma do inwestowania czy gry na giełdzie
hej
Może tak że edek jest cały czas w trendzie wzrostowym i nad EMA21 na miesięcznym, póki co ta cofka wygląda tylko na korektę, eski na długi termin widzę dopiero po ewentualnym przejściu tej średniej.
To jest UFOFORUM, tu się wkleja wykresy i gołe baby, kolejność dowolna.
po szczytach trend spadkowy , a teraz wykreuje sie przyspieszona linia trendu spadkowego
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 23/06/2010
Premier Donald Tusk zapowiedział w niedzielę konsultacje ws. wydawania środków unijnych. "Zamierzam się w nie osobiście zaangażować. W najbliższych miesiącach ruszam w Polskę" - podkreślił.
Premier podkreślił, że rząd ma plan korzystania ze środków europejskich, ale - jak zaznaczył - chce go dopasować do lokalnych potrzeb. "Będziemy organizować spotkania i konsultacje. Zamierzam się w nie osobiście zaangażować. Chcę z państwem o tym wszystkim rozmawiać, w każdym polskim mieście, województwie. W najbliższych miesiącach ruszam w Polskę" - powiedział.
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
KRT i Opcjo pochodza z patologicznych rodzin, wiec nie mozna miec wielkich pretensji o ich zachiwanie poniewaz skrzywiona psychika nie pozwala postrzegac rzeczywistosci taka jaka jest ale przez pryzmat tragicznego dziecinstwa.
Nie ma sie co dziwic ich podejsciu do rodziny i tradycyjnego modelu zycia bo to wszystko to dla nich wykolejenie.
Musza sobie tylko uswiadomic, ze ich plucie na wszystko przynosi odwrotny efekt do zamierzonego. W rzeczywistosci zazdroszcza wszystkim zyjacym w normalnych rodzinach ale nigdy nie beda zdolni takich zalozyc. Oby to byly te nieliczne wyjatki ale w wiekszosci przypadkow tacy marnie koncza.
AMEN
tez szkoda mi tej opcia babki bo ma samotną , trudną starosc i wnusio też jej skutecznie obrzydza resztki zycia ALE to raczej babcia ukształtowała charakter wnusia - posrednio lub bezposrednio a nie odwrotnie i teraz prawdopodobnie ma to na co calym zyciem zapracowala "(?) -jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz i chyba tutaj nie ma co sie mocno mieszac bo nie wiadomo kto jest ofiarą (oboje )
to tak jak w konflikcie zydow z arabami gdy głupota i inne negatywne ludzkie cechy triumfują
To dziwne, że psychiczna wariatka mordę drze po nocach i nie żal tobie MNIE ani SĄSIADÓW, że nie mogą się normalnie wyspać, tylko tej wiedźmy ci żal ja pierdolę. To co by się musiało jeszcze stać abyś w końcu uznał, że to JA TU JESTEM OFIARĄ SYTUACJI? Ma mi noża kiedyś wbić to wtedy już będzie winna czy jeszcze za mało?
ja pierdolę
Ciekawe jakbyś przeżył to co ja i moi starzy z jej strony przez dobre 30 lat TERROR z każdej możliwej strony jaka tylko jest, to ciekawe czy wtedy też byś tak pisał... Matkę mi wpędziło do grobu to ścierwo jebane, stary przez nią tabletki na uspokojenie łyka a ty mi tu z żalem babci wyjeżdżasz? No żesz qrwa Już dawno bym to prócho zapierdolił gołymi rękami a jedyne co mnie przed tym powstrzymuje to świadomość odpowiedzialności karnej i zjebania sobie życia więc czekam aż zdechnie w końcu bo statystycznie już jest grubo powyżej średniej.
Nigdy w życiu nikogo tak nienawidziłem jak to ścierwo. Gdy w końcu zdechnie to od razu tygodniowy balet robię.
a gdzie jest napisane ze Ty musisz dożywotnio mieszkac obok babki ? i czekac az umrze , jesli jest taka uciazliwa to zamiast kase na kurwy wydawac to bys babci jakis dom starcow zalatwil zeby ja tam leczyli i opiekowali sie z korzyścią dla wszystkich
No mogę się wyprowadzić a co do reszty to po pierwsze ja za dom starców nie zapłacę bo nie mam a jakbym miał to by mi szkoda było a po drugie to ten temat już był poruszany u nas i na to musieliby się obaj synowie (ojciec i wuj) zgodzić a ten drugi nie chce a ja nie mam tu za wiele do gadania.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007