Temat: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 05:31
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
A potem taki zrobiony zakładasz szorty i lecisz do Japonii
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 08:53
spiter napisał:
A potem taki zrobiony zakładasz szorty i lecisz do Japonii
japonki maja ładne , czarne bobry nie to co ruskie golce
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 08:56
Pamiętam że jako dzieciak (8 lat) sądziłem że to jest chardcorowy kawałek:) Strasznie mi się podobał..i nawet do dziś nucę
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:01
spiter napisał:
Pamiętam że jako dzieciak (8 lat) sądziłem że to jest chardcorowy kawałek:) Strasznie mi się podobał..i nawet do dziś nucę
po alkoholikach i narkomanach organizujesz nowa podgrupe na UFO ??
dzisiajeszy temat wiodacy
kto , gdzie , ile i za co kiwał glos moga zabierac tylko grypsujacy
cioty milcza przez weekend
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:12
i w temacie znalem goscia co na sweoje 60 lat okolo 40ci spedzil w kryminalach nie jakis bandyta tylko facet co mnial za silne uderzenie i nazbieralo mu sie tyle drobnych wyroków za bójki znal chyba wszystkie wiezienia w Polsce
teraz juz gosc nie zyje i taka refleksja
mozna zycie spedzic , zmarnowac tak jak on a mozna tez spedzic -zmarnowac grajac na gieldzie , cale zycie goniac kroliczka jak inna grupa uzaleznionych
zagrać sie na śmierć ,zapić sie na śmierć czy zaćpać sie na śmierć widzicie jakies wieksze roznice w tych postawach ??/ a zycie jest jedno , niestety ,resetu nie przewidzieli
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 18 Maj 2013, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:13
Argos napisał:
spiter napisał:
po alkoholikach i narkomanach organizujesz nowa podgrupe na UFO ??
dzisiajeszy temat wiodacy
kto , gdzie , ile i za co kiwał glos moga zabierac tylko grypsujacy
cioty milcza przez weekend
Ludzie się wykruszają (policja, nie wytrzymują presji) Więc trzeba werbowac nowych Stąd by się kilku nadało... Np. Marinera wziąłbym do przesłuchiwań i wymuszeń!! Poleciał by kur..mi po matce i od razu by było załatwione.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:15
spiter napisał:
Ludzie się wykruszają (policja, nie wytrzymują presji) Więc trzeba werbowac nowych Stąd by się kilku nadało... Np. Marinera wziąłbym do przesłuchiwań i wymuszeń!! Poleciał by kur..mi po matce i od razu by było załatwione.
juz to widze jak największe twardziele wymiękają po jednej wiązance
opcjoner - seksbiznes kaczor - wstępna obróbka goscia (łamanie kolan ,kręgosłupa ) przed przesłuchaniem marinera Michu - biale kołnierzyki ,cos jak Amber Gold -- 1000000% zysku w dowolnym okresie czasu
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 18 Maj 2013, 09:22, w całości zmieniany 2 razy
Gość Gość
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:16
Diablo (krt) napisał:
... słuchaj no panie modzie , tak to my sie bawic nie będziemy, zakładasz wątek i czekasz kto będzie pierwszy 1
Poczekałem, ale stwierdziłem, że to właśnie na siebie czekam.
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:23
Belle de Jour napisał:
Ameryki nie odkryłeś na giełdzie, kontraktach, a przede wszystkim na fx kasę się robi tylko na sprzedawaniu wiedzy i softu
inaczej się nie da wszyscy są do wyzerowania do tylko kwestia fazy rynku
Chciałbym być tak dobry, ale niestety nie ja to odkryłem tylko niejaki Alexander Elder już ze 30 lat temu.
Co do tych lampek to faktycznie przypomina to trochę lampki Micha, ale w porównaniu z "pasiakiem łowickim" wygląd zdycydowanie bardziej profesjonalny. Grunt to marketing i ładne opakowanie mające przyciągnać leszcza nadzieją na nabycie wiedzy tajemnej.
Z ciekawości po czemu te lampki kosztują?
Już mnie masz
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:30
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:34
Argos napisał:
spiter napisał:
opcjoner - seksbiznes kaczor - wstępna obróbka goscia (łamanie kolan ,kręgosłupa ) przed przesłuchaniem marinera Michu - biale kołnierzyki ,cos jak Amber Gold -- 1000000% zysku w dowolnym okresie czasu
już ja Wam się pośmieję
akumulator albo jak Liam Neeson w filmie "Uprowadzona"
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:44
Janowicz spierdolił okazję na wyrównanie.
Dwie piłki setowe miał i dupa z tego wyszła
Gdyby było 4:6, 6:4 to trzeci set byłby totalnie otwartą sprawą a tak ja juś wiedziałem, że jeśli on tego nie wykorzystał, to Federer go dojedzie.
W sumie grał dobrze ale jednak widać było przewagę doświadczenia Szwajcara. Nasz jest młody, jak się będzie dalej tak starał to na pewno niejeden sukces go jeszcze czeka.
I tak w sumie dość dobrze powalczył bo przecież nie dał sobie wjebać do zera.
choć trochę zabrakło.
Reser
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:46
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:49
Argos napisał:
spiter napisał:
W sumie to korzyści majątkowe z cudzej prostytucji chętnie bym mógł przyjmować Fajna fucha nawet tylko że to z klamką trzeba chodzić i nie wiadomo czy konqrencja z innej ulicy/dzielni w betonowe buty nie zapaqje.
Reser
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:52
Wczoraj z dupy wracając z biegania spotkałem kolegów z dawnych lat ze szkoły. Gdyby to było z godzinę wcześniej to bym miał okazję się zbakać A tak mieli juś wypalone wszystko. W sumie szkoda bo od dawna nie bakałem. Sam nie qpię bo nie wiem od kogo i się boję psiarni a poza tym samemu bakać to tak chujowato - doła można złapać.
W pewnym sensie można powiedzieć, że znalazłem sie tam jak Filip z konopii.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 09:58
OpCjOnEr napisał:
Gdyby było 4:6, 6:4 to trzeci set byłby totalnie otwartą sprawą a tak ja juś wiedziałem, że jeśli on tego nie wykorzystał, to Federer go dojedzie.
W sumie grał dobrze ale jednak widać było przewagę doświadczenia Szwajcara. Nasz jest młody, jak się będzie dalej tak starał to na pewno niejeden sukces go jeszcze czeka.
choć trochę zabrakło.
Ja to jestem zdziwiony że Szwajcaria jest w półfinale MŚ w hokeju
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:00
Diablo (krt) napisał:
Dezerter napisał:
słuchaj no panie modzie , tak to my sie bawic nie będziemy, zakładasz wątek i czekasz kto będzie pierwszy 1
Popieram. Mod musi czekać na pierwszy wpis, a nie od razu się ładować ... każdy chce coś mądrego przekazać jako pierwszy.
Reser
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:03
mariner napisał:
OpCjOnEr napisał:
choć trochę zabrakło.
Ja to jestem zdziwiony że Szwajcaria jest w półfinale MŚ w hokeju
Federer jest przechujem, z nim wygrać łatwo nie jest. To i tak przez większą część meczu szli jak równy z równym. Tylko pogratulować bo pewnie inni mniej znani nasi tenisiści to by po piździe 6:love dostali w dwóch setach.
Janowicz jest w trendzie wzrostowym. Sygnał buy na niego był jesienią po olimiadzie jakoś. Lampki pokazują hossę na tygodniówkach
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:21
Piotrek691 napisał:
Belle de Jour napisał:
Ameryki nie odkryłeś na giełdzie, kontraktach, a przede wszystkim na fx kasę się robi tylko na sprzedawaniu wiedzy i softu
inaczej się nie da wszyscy są do wyzerowania do tylko kwestia fazy rynku
Chciałbym być tak dobry, ale niestety nie ja to odkryłem tylko niejaki Alexander Elder już ze 30 lat temu.
Co do tych lampek to faktycznie przypomina to trochę lampki Micha, ale w porównaniu z "pasiakiem łowickim" wygląd zdycydowanie bardziej profesjonalny. Grunt to marketing i ładne opakowanie mające przyciągnać leszcza nadzieją na nabycie wiedzy tajemnej.
Z ciekawości po czemu te lampki kosztują?
Już mnie masz
wczoraj tylko 799 USD ale były tylko dla grupy 20 traderów beta-testerów
to nie jest public soft i na razie nie wiadomo czy będzie
tak więc spóźniłeś się
pozostaje ci tylko razem ze mną wznosić modły o wniebowstąpienie VIXa
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:22
OpCjOnEr napisał:
mariner napisał:
OpCjOnEr napisał:
choć trochę zabrakło.
Federer jest przechujem, z nim wygrać łatwo nie jest. To i tak przez większą część meczu szli jak równy z równym. Tylko pogratulować bo pewnie inni mniej znani nasi tenisiści to by po piździe 6:love dostali w dwóch setach.
Janowicz jest w trendzie wzrostowym. Sygnał buy na niego był jesienią po olimiadzie jakoś. Lampki pokazują hossę na tygodniówkach
Lampki może i pokazują buy, a ja na tym sygnale wczoraj wjebałem 30zł. W dupę se wsadź taki system.
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:24
Zygmunt de Bill napisał:
OpCjOnEr napisał:
mariner napisał:
OpCjOnEr napisał:
choć trochę zabrakło.
Lampki może i pokazują buy, a ja na tym sygnale wczoraj wjebałem 30zł. W dupę se wsadź taki system.
Bo zapomniałeś się zahedzować. Kafka
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:28
Zygmunt de Bill napisał:
OpCjOnEr napisał:
mariner napisał:
OpCjOnEr napisał:
choć trochę zabrakło.
Zygmunt, no co Ty? żyda chciałeś okraść?
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
Temat: Re: UFO - 18-19.05.2013 weekend Sob 18 Maj 2013, 10:31
swoją drogą, to polecam wam L na DAXa
zrobiłam szybki przegląd tych 30-tu spółek - jakie formacje są, możliwości wybicia w górę itp.
już widzę 9 z przodu na DAX30
to samo można zrobić z CAC40 i oszacować ruch do góry lub w dół zamiast uparcie twierdzić, że to hossa za drukowane pieniądze
to, że drukowane nie powinno was interesować powinniście maksymalnie wykorzystać hossę z doopy na akumulację kapitału bo prędzej czy później rachunek za drukowanie przyjdzie, a wtedy chyba nie będziecie brać S na kredyt jak radzą niektórzy teoretycy w książkach
zatem gromadźcie kapitał aby w chwili prawdy odpalić Turtle System i jechać na hiperinflacyjnie rozdętych surowcach niczym żółwie z latach 70-tych