W łódzkiej prokuraturze okręgowej przesłuchany został prezes Amber Gold Marcin P. podejrzany m.in. o oszustwo znacznej wartości i prowadzenie bez zezwolenia działalności bankowej. Według śledczych miał on oszukać ok. 10 tys. osób na ponad 660 mln zł.
ciekawe gdzie taka kasa sobie poszła
akwizycja, samolot za 1 zł sprzedał kupiony troche drozej
a to pałacyk, a to flota pojazdów, 4 mieszkania, pensja dla żony
czekoladki, ciasteczka
klatka dla goryla, wybieg dla żyraf
bez jaj .... prawie 700 baniek nie da się wydać na klatkę dla pawianów i pałacyk sporo jeszcze zostanie
a o kreatywnej księgowości słyszał
a słyszał
i się nie pyta co jest w papierach ... tylko jest ciekawy gdzie faktycznie kasa popłynęła
MICHU
Liczba postów : 39682 Registration date : 25/10/2010
W łódzkiej prokuraturze okręgowej przesłuchany został prezes Amber Gold Marcin P. podejrzany m.in. o oszustwo znacznej wartości i prowadzenie bez zezwolenia działalności bankowej. Według śledczych miał on oszukać ok. 10 tys. osób na ponad 660 mln zł.
czekoladki, ciasteczka
bez jaj .... prawie 700 baniek nie da się wydać na klatkę dla pawianów i pałacyk sporo jeszcze zostanie
a słyszał
i się nie pyta co jest w papierach ... tylko jest ciekawy gdzie faktycznie kasa popłynęła
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
teraz zostanie wybrany czarny papież a potem to będzie już KONIEC wszystkiego
Trzeba w środę koniecznie głowę popiołem posypać, bo koniec jest już naprawdę bliski. Może i dobrze, że Tusk tak nas zadłużał, bo i tak już nikt tego nie spłaci.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46588 Registration date : 03/09/2007
kiedyś na jakimś filmie była taka zajebista scena kobieta z ładnym biustem ( świadoma atutów ) zupełnie spokojnie do rozmawiajacego z nią ( rozproszonego ) gościa skoncentruj się i pacz mi w oczy
_________________ ...... a będzie giciej
MICHU
kiedyś na jakimś filmie była taka zajebista scena kobieta z ładnym biustem ( świadoma atutów ) zupełnie spokojnie do rozmawiajacego z nią ( rozproszonego ) gościa skoncentruj się i pacz mi w oczy
jak zamieszkałem z dziewczyną to pierwsze co to żeby mi zrobiła miss mokrego podkoszulka
wpaniały widok, nie zapomnę
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
jak zamieszkałem z dziewczyną to pierwsze co to żeby mi zrobiła miss mokrego podkoszulka
to ty Michu jesteś nieźle zboczony
MICHU
to ty Michu jesteś nieźle zboczony
no chyba odwrotnie
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
czekoladki, ciasteczka
a słyszał
Ponad 10% kwoty poszlo na same prowizje dla pracownikow za sprzedaz Otwarcie ponad 23 oodzialow Otwarcie ponad 32 "wysp" Kazdy odzial to pensje dla min 3 pracownikow Flota samochodow ktore byly za gotowke Kilkaset tys m,iesiecznie za wynajem samego oddzialu umowy z nazwiskami Plichta - ok 30 mln umowy z tym niedouczonym prawnikiem + ten od agencji reklamowej = ? przynajmiej kilkadziesiat mln nieruchomosci na wlasnosc 1,2 mln zainwestowal w FinRoyal Troche zlota i najwiecej poszlo na OLT - mowil o chyba 40 mln a poszlo gotowki na ponad 200 mln Na same reklamy kilkadziesiat baniek
Mial rozmach chlopczyna
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51993 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
teraz zostanie wybrany czarny papież a potem to będzie już KONIEC wszystkiego
Trzeba w środę koniecznie głowę popiołem posypać, bo koniec jest już naprawdę bliski. Może i dobrze, że Tusk tak nas zadłużał, bo i tak już nikt tego nie spłaci.