Nie rozumiem Twojego stwierdzenia - przecież w Stanach jest hossa to czego oczekujesz? Że trafisz w górkę?
i czym sie hossa charakteryzuje w ostanią sesję ????
Jak wiesz to postaw wszystko na S, a będziesz bogaty, ja sobie poczekam, bo nie wiem.
ex postawił na L na 2660 ja nie jestem taki mocny
Masz złośliwą wyobraźnię, bo wcale nie wyczytałem, by Ex tak pisał. Ex pisał zgodnie z trendem wzrostowym, gdy rosło, więc czemu się go czepiasz?
przecież wiesz , że się nie czepiam zwalczam negatywne postawy a szczególnie takie gdy ktoś nie widzi np. odejścia od 2660 ( było !! ) i z uporem godnyn lepszej sprawy upiera się, że rośnie a robię to tylko dlatego żeby mariner nie dał się wkręcić co chyba przynosi pozytywny skutek : ))))))))))))))
_________________ ...... a będzie giciej
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Nie rozumiem Twojego stwierdzenia - przecież w Stanach jest hossa to czego oczekujesz? Że trafisz w górkę?
i czym sie hossa charakteryzuje w ostanią sesję ????
Jak wiesz to postaw wszystko na S, a będziesz bogaty, ja sobie poczekam, bo nie wiem.
ex postawił na L na 2660 ja nie jestem taki mocny
Masz złośliwą wyobraźnię, bo wcale nie wyczytałem, by Ex tak pisał. Ex pisał zgodnie z trendem wzrostowym, gdy rosło, więc czemu się go czepiasz?
przecież wiesz , że się nie czepiam zwalczam negatywne postawy a szczególnie takie gdy ktoś nie widzi np. odejścia od 2660 ( było !! ) i z uporem godnyn lepszej sprawy upiera się, że rośnie a robię to tylko dlatego żeby mariner nie dał się wkręcić co chyba przynosi pozytywny skutek : ))))))))))))))
No, jak masz taką misję to zwalczaj, ale tak prawdę powiedziawszy to po co Ci to? Lepiej pokaż co potrafisz.
PS. I nie czaj się z charakterystyką tej ostatniej sesji, jakby nie było to UFO.
Ostatnio zmieniony przez karnak dnia Pon 11 Lut 2013, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
"hossa" w usa wygląda tak: ruch przez pierwsze 30-40 minut, pałowanie w jednym punkcie na sapinie przez kilka godzin, końcówka to panika zakupów i porawienie szczytów o punkcik albo jego ułamek oczywiście wszystko to na gównianych obrotach...to zaczyna przypominać newconnect ; tam nie zaszorcę, bo tam już nie ma w ogóle misiów, a nie chciałbym być jedynym hossa w usa: zero ruchów zero walki popytu z podażą zero realizacji zysków zero korekt zero handlu
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
"hossa" w usa wygląda tak: ruch przez pierwsze 30-40 minut, pałowanie w jednym punkcie na sapinie przez kilka godzin, końcówka to panika zakupów i porawienie szczytów o punkcik albo jego ułamek oczywiście wszystko to na gównianych obrotach...to zaczyna przypominać newconnect ; tam nie zaszorcę, bo tam już nie ma w ogóle misiów, a nie chciałbym być jedynym hossa w usa: zero ruchów zero walki popytu z podażą zero realizacji zysków zero korekt zero handlu
Czy ty kiedys miales L? Aaaaaa pamietam jak sie jebalo w 2008 A tak powaznie caly ten kryzys to jakies jaja
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Czy ty kiedys miales L? Aaaaaa pamietam jak sie jebalo w 2008 A tak powaznie caly ten kryzys to jakies jaja
Tak na poważnie to Wy jakieś nieuki jesteście, albo na haju chodzicie. Kryzys w USA skończył się ponad rok temu.
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Tak na poważnie to Wy jakieś nieuki jesteście, albo na haju chodzicie. Kryzys w USA skończył się ponad rok temu.
A to on naprawde byl? Ten kryzys
Bo mnie sie wydaje ze chodzilo o wyciecie sredniej klasy i sa bogaci i biedni a po srodku pustka
Ostatnio zmieniony przez Diablo dnia Pon 11 Lut 2013, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Jagd auf depot
Liczba postów : 290 Registration date : 15/12/2012
co najmniej troje mieszkańców przekazało mu łącznie 80 zł, jako ofiarę na kościół Prokurator przedstawił mu zarzuty oszustwa. Grozi mu za to kara do 8 lat pozbawienia wolności.
tutaj warto przypomniec ze Plichta z Amber Gold przewalił 10 tys ludzi na ponad 600 milionow i grozi mu chyba tez z 8-10 lat
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ceny mieszkań są nada z kosmosu. Sprzedaję właśnie mieszkanie prawie 30 metrowe w płycie Warszawie jeden pokój za sumę za jaką kupiłem w Toruniu prawie 90 metrowe 4 cztery pokoje w cegle
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
czy ktoś z ufo juś na kablu zarabia na eL razem z GSem ?
No jedziemy razem na Szczecin:) Ja lampek nie mam ale swoimi sposobami też to jakoś wykombinowałem że to nie najgorsze miejsce do wzięcia L
A tu wczorajsz ciekawostka czyli Eur/Chf Już zaczynają iśc tam gdzie Pan karze:) Tak poważnie to pewnie się cofną ale miło miec komfort kilkudziesięciu pipsów
Ceny mieszkań są nada z kosmosu. Sprzedaję właśnie mieszkanie prawie 30 metrowe w płycie Warszawie jeden pokój za sumę za jaką kupiłem w Toruniu prawie 90 metrowe 4 cztery pokoje w cegle
ja to bym się bał w cegle na łeb może taka cegłówka spaść płyta to płyta żelbet zbrojony i druty trzymają przed zawaleniem jeszcze powiedz że masz gaz w domu?