Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 19.02.2013

Go down 
+37
karnak
Fanexa
filip
Nadaje ze Stronia
MedKit*
Janko Traderroo
spiter
Zygmunt de Bill
Ezet
delphia
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
nomad
MICHU
Cris
myśliwyl
MoralnyNiepokój
mariner
Slum-Dog
zibi
Dave
snajper
TRADER
Reser
rafalx
barany
Jagd auf depot
neuron
thorgall
EX
janek
Diablo
REALISTA
Piotrek691
SYLWESTER
AgroTrader
ZdolnyLen
Jones
41 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Next
AutorWiadomość
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

UFO -  19.02.2013 - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:28

delphia napisał:
mariner napisał:
Dezerter napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

...
Ale to takie pieprzenie jest "będzie lepiej" tak jak odpowiedź blondynki na pytanie "dlaczego? - bo tak"

KONKRETY, CO i KOMU będzie lepiej i czym to się będzie przejawiać?

No bo tak, wyszliśmy z komuny, lata 90 mamy za sobą, a one były trudne, bo trzeba było wszystko zacząć zmieniać, to co ma być gorzej.
Integrujemy się z zachodem i bez względu na wady jest to chyba właściwy kierunek.
Rządy mamy jakie mamy, ale gospodarce tak bardzo nie szkodzą.
Poziom życia w Polsce się podwyższa, a konkretnie to co ja mam powiedzieć, że pan Zenek za rok będzie zarabiał 100 zł. więcej? Laughing

Ja nic nie wiem ja się nie znam
do pewnych poglądów delphi mi blisko
ale prywatyzację należało przeprowadzać bardzo powoli i z należytą uwagą
nie wszystko nadaje się do prywatyzacji
czy dywidendy mają wypływać poza granicę
jak jest w Niemczech z systemem bankowym

pzdr

oczywiście że z należytą uwagą: prywatyzować należało nie poprzez negocjacje z wybranymi inwestorami tylko przez giełdę albo organizując przetargi. Ze względu na fakt iż nasz kapitał był dopiero w fazie akumulacji trzeba było wprowadzać preferencje dla polskich firm (z zastrzeżeniem że taka firma nie może być sprzedana przez np:10 lat).
Paradokslanie do prywatyzacji nadaje się prawie wszystko - łącznie z wojskiem czy Policją ale wtedy wkraczamy na bardzo niebezpieczny grunt. Natomiast jeżeli chodzi o firmy to trzeba sprywatyzować wszystkie nawet te dywidendowe (to jest kwestia ceny jaką chcemy uzyskać za udziały nie czekając na przyszłą dywidendę - jeśli wychodzi że w założonej perspektywie więcej uzyskamy z dywidend to nie sprzedajemy).

Największy problem jest z naszym systemem bankowym gdzie i tak jest już pozamiatane. Jest tak dlatego że nasi rządzący i tak nie dopuszczą do bankructwa takiego banku i będą go ratować także z publicznych pieniędzy! To jest paranoja systemu bankowego na całym świecie - zyski prywatne, straty państwowe. Banki muszą zostać poddane dużo większej kontroli niż normalne firmy z prostej przyczyny - obracają nie swoimi pieniędzmi! Tu jest rola dla Państwa - kontrola i regulacje. Ale takie podmioty muszą czuć bat rynku i możliwość bankructwa

jeszcze jedno - wszędzie tam gdzie mamy do czynienia z monopolem trzeba wdrażać specjalne procedury kontroli bo zastępowanie monopolu państwowego prywatnym nie ma sensu (prywatny bez presji rynku też się nie rozwija a jedynie łupi klientów)
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 51987
Registration date : 29/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:28

fut nsq od poludnia szykuje sie na strzal w gore na apple na open

Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:29

rafalx napisał:

...
To że jest wolność, że mogę pracować lub wyjechać to minimum a nie powód do zadowolenia.

Czy ja wiem, wolność to bardzo istotna sprawa, my patrzymy na to z nieco innej perspektywy, ale gdybyś tej wolności nie miał, to ciekawe, jak byś myślał.
Dla mnie to jest powód do zadowolenia, dla Ciebie nie musi, no problem. Smile
Nie ma nic od razu, np. Niemcy po II wojnie dostały plan Marshalla, są tyle lat do przodu i w dodatku mają zdyscyplinowany naród, mamy co gonić.
Powrót do góry Go down
MedKit*
Całkiem Dobra Wróżka
Całkiem Dobra Wróżka
MedKit*

Liczba postów : 2605
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:30

signal
qwy wychodzą górą Laughing
UFO -  19.02.2013 - Page 9 20130219153003

Powrót do góry Go down
EX

EX

Liczba postów : 20419
Registration date : 11/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:31

nomad napisał:
Cześć utracjusze sunny

jakiś smętny pedał, fiut niemyty zbanował mnie za całkiem zmysłowe panienki w weekend,
a od rana dzisiaj Hitler wisi i nikomu nie przeszkadza wy zboczeńcy
Wink

Very Happy
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

Liczba postów : 19319
Registration date : 14/11/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:31

delphia napisał:
mariner napisał:
Dezerter napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

...
Ale to takie pieprzenie jest "będzie lepiej" tak jak odpowiedź blondynki na pytanie "dlaczego? - bo tak"

KONKRETY, CO i KOMU będzie lepiej i czym to się będzie przejawiać?

No bo tak, wyszliśmy z komuny, lata 90 mamy za sobą, a one były trudne, bo trzeba było wszystko zacząć zmieniać, to co ma być gorzej.
Integrujemy się z zachodem i bez względu na wady jest to chyba właściwy kierunek.
Rządy mamy jakie mamy, ale gospodarce tak bardzo nie szkodzą.
Poziom życia w Polsce się podwyższa, a konkretnie to co ja mam powiedzieć, że pan Zenek za rok będzie zarabiał 100 zł. więcej? Laughing

Ja nic nie wiem ja się nie znam
do pewnych poglądów delphi mi blisko
ale prywatyzację należało przeprowadzać bardzo powoli i z należytą uwagą
nie wszystko nadaje się do prywatyzacji
czy dywidendy mają wypływać poza granicę
jak jest w Niemczech z systemem bankowym

pzdr

oczywiście że z należytą uwagą: prywatyzować należało nie poprzez negocjacje z wybranymi inwestorami tylko przez giełdę albo organizując przetargi. Ze względu na fakt iż nasz kapitał był dopiero w fazie akumulacji trzeba było wprowadzać preferencje dla polskich firm (z zastrzeżeniem że taka firma nie może być sprzedana przez np:10 lat).
Paradokslanie do prywatyzacji nadaje się prawie wszystko - łącznie z wojskiem czy Policją ale wtedy wkraczamy na bardzo niebezpieczny grunt. Natomiast jeżeli chodzi o firmy to trzeba sprywatyzować wszystkie nawet te dywidendowe (to jest kwestia ceny jaką chcemy uzyskać za udziały nie czekając na przyszłą dywidendę - jeśli wychodzi że w założonej perspektywie więcej uzyskamy z dywidend to nie sprzedajemy).

Największy problem jest z naszym systemem bankowym gdzie i tak jest już pozamiatane. Jest tak dlatego że nasi rządzący i tak nie dopuszczą do bankructwa takiego banku i będą go ratować także z publicznych pieniędzy! To jest paranoja systemu bankowego na całym świecie - zyski prywatne, straty państwowe. Banki muszą zostać poddane dużo większej kontroli niż normalne firmy z prostej przyczyny - obracają nie swoimi pieniędzmi! Tu jest rola dla Państwa - kontrola i regulacje. Ale takie podmioty muszą czuć bat rynku i możliwość bankructwa

Dzięki za odpowiedż

właśnie mam obiekcje co do tej dzikiej prywatyzacji
i nie jestem pewien czy wszelkie gałęzie przemysłu
powinny być sprywatyzowane
czy KRÓL nie powinien coś mieć

pzdr
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29652
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:32

Shamir Shabazz napisał:
spiter napisał:

Ale to z Was wychodzi frustracja..
Czy na reklamy gier on-line na forum też się burzycie?
Piszecie do producentów że są naciągaczami i nie chcecie reklam na forum?
Jak ktoś przytula pieniądze na giełdzie to takie reklamy ignoruje.
Jak przegrywa to ma wybór:
.............

CO KURWA ??? MAM TOLEROWAC JAKIES REKLAMY !?!?!?!?

JUZ DAWNO MAM ZABLOKOWANE -niech sobie wdupe wsadza te swoje pojebane gry
U MNIE JA DECYDUJE CO JEST NA STRONIE
A NIE JAKIES NATARCZYWE KURWY

....wypraszam sobie lol! ..... to ja NADAJE ze .....STRONIE cheers cheers cheers
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:33

[quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"][quote="Antoni Pieniądz"]
neuron napisał:
Antoni Pieniądz napisał:

antoś,

kończ waść bo urlopy poleca za obrażanie ufoków.

dotyczy to wszystkich dyskutantów.

Admini

żółta

OK.

z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu.
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:34

Nadaje ze Stronia napisał:
Shamir Shabazz napisał:
spiter napisał:

.............

CO KURWA ??? MAM TOLEROWAC JAKIES REKLAMY !?!?!?!?

JUZ DAWNO MAM ZABLOKOWANE -niech sobie wdupe wsadza te swoje pojebane gry
U MNIE JA DECYDUJE CO JEST NA STRONIE
A NIE JAKIES NATARCZYWE KURWY

....wypraszam sobie lol! ..... to ja NADAJE ze .....STRONIE cheers cheers cheers

siostro basen ...........

neuron
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
neuron

Liczba postów : 9999
Registration date : 29/02/2012

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:34

[quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"]
Antoni Pieniądz napisał:
neuron napisał:

Tacy jak ty, życiowi nieudacznicy, tak właśnie widzą zwykłych obywateli.

antoś,

kończ waść bo urlopy poleca za obrażanie ufoków.

dotyczy to wszystkich dyskutantów.

Admini

żółta
ale ja nie uzyłem ani jednego obrazliwego słowa !!!
za to zostałem pomówiony od niewolników i nieudaczników
jak to tak ??
i nie mam prawa do ad vocem ???
no kolego żaba !!!!
protestuję
stanowczo

MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:36

ładnie jak na bankruta

13/02/19 15:35 Francja-40 3 723.28 1.53% 56.24

im gorzej tym lepiej

Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:36

[quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"]
Antoni Pieniądz napisał:
neuron napisał:

OK.

z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu.

KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / sygnałów / marzeń.
Kości zostały rzucone, więc tym bardziej dziwi mnie twój wpis.

Ostatnio zmieniony przez Antoni Pieniądz dnia Wto 19 Lut 2013, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31103
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:37

jest afera , ale niema komu podjać rękawicy
http://www.tvn24.pl/nie-chca-dalej-prowadzic-sprawy-korupcji-w-sadzie-najwyzszym,307175,s.html

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:37

Dezerter napisał:
rafalx napisał:

...
To że jest wolność, że mogę pracować lub wyjechać to minimum a nie powód do zadowolenia.

Czy ja wiem, wolność to bardzo istotna sprawa, my patrzymy na to z nieco innej perspektywy, ale gdybyś tej wolności nie miał, to ciekawe, jak byś myślał.
Nie ma nic od razu, np. Niemcy po II wojnie dostały plan Marshalla, są tyle lat do przodu i w dodatku mają zdyscyplinowany naród, mamy co gonić.

wolnosc jest najwazniejsza, jezeli opcjo sprzeda dzialke i kupi chate na Kanarach to ja zrobie to samo, bedziemy dmuchać turystki i grzać dupe na plaży - czy jest cos pieknieszego od takiego scenariusza?? wolnosc jest piękna cheers
Powrót do góry Go down
Ezet
Główny Troll UFO
Główny Troll UFO
Ezet

Liczba postów : 12359
Registration date : 30/09/2007

spiter napisał:
Shamir Shabazz napisał:
Ezet napisał:
snajper napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
Sleep

UFO -  19.02.2013 - Page 9 Struggleuphill

Co ta piramida symbolizuje? To jakis znak firmowy? Smile

To ilustracja z jednej książki "żabkach" Laughing

tak piramidalnie rosna zyski na sygnałach od Antosia

1. olac giełde
2. dalej próbowac szczęścia
3. Kupic reko
Jaka częśc graczy opiera się na rekomendacjach czyichś? 50%?? Myślę że co najmniej tyle.
Dajcie sobie po razie i będzie spokój!
Pozdro
(S na eurojenocie nadal w łapkach, L na kablu również)

Ja się nie frustruję Evil or Very Mad
Napisałem tylko gdzie widziałem taka ilustrację Laughing
Pierwsza podobna ilustracja jaką w życiu widziałem była z Syzyfem, który nie patrzył na te drogowskazy/zakazy i walił z uporem maniaka pod tą jebaną górkę, ale za chuja tam dotrzeć nie mógł scratch Laughing
Czy coś się zmieniło i wyjątki mają tworzyć/być regułą? Ja w bajki nie wierzę Laughing a w książkach o "żabkach" taką ciemnotę wciskają Wink

Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Wto 19 Lut 2013, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
myśliwyl
Stalowe JAJA
Stalowe JAJA
myśliwyl

Liczba postów : 12554
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:38

barania hossa biegusiem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:39

Ezet napisał:
spiter napisał:
Shamir Shabazz napisał:
Ezet napisał:
snajper napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
Sleep

1. olac giełde
3. Kupic reko
Jaka częśc graczy opiera się na rekomendacjach czyichś? 50%?? Myślę że co najmniej tyle.
Pozdro

Pierwsza podobna ilustracja jaką w życiu widziałem była z Syzyfem, który nie patrzył na te drogowskazy/zakazy i walił z uporem maniaka pod tą jebaną górkę, ale za chuja tam dotrzeć nie mógł scratch Laughing

Poza tym, to nie piramida, a kręta ścieżka pod górę. Percepcja czyni cuda.
Powrót do góry Go down
Slum-Dog

Slum-Dog

Liczba postów : 1423
Registration date : 30/05/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:39

LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Ja gdybym miał np. bulić przez 30 lat co miesiąc po 1.5k ratę hipoteki za "swoje" mieszkanie (formalnie po spłaceniu ostatniej raty dopiero bez cudzysłowia) to bym wolał za tyle wynajmować od kogoś i mieć resztę w piździe.

W obu przypadkach jeśli nie byłoby mnie stać to bym wyleciał na bruk - na "swoim" po paru miesiącach bo komornik i procedury sądowe, na wynajętym od razu ale to tylko taka jedyna drobna różnica.

No nie taka jedna roznica Very Happy Biorac hipoteke po wyrzuceniu na bruk kredycik nie znika Smile Podpisales wiec dlug nadal jest i odsetki. I nie masz sie co ludzic ze mieszkanie go zaspokoi
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:40

[quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"]
neuron napisał:
Antoni Pieniądz napisał:

KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / marzeń.

zgadza sie, bylem przeciwny temu co tu Mylogi , kydo, infinan i inni robili ale z czasem zrozumialem ze jezeli są jelenie którzy dają sie doić to ja mam to gdzieś, pilnuje własnego interesu, chcesz coś tu sprzedawac to sprzedawaj - mnie nic do tego
Powrót do góry Go down
Dave
Admin
Admin
Dave

Liczba postów : 21090
Registration date : 31/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:42

nomad napisał:
Dave napisał:
nomad napisał:
gracie ktoś na walutach ?
a może macie otwarte jakieś pozycje ?

/ pytanie nie tyczy robotów /

w tej chwili nic Suspect

no niezła flauta

ohyda niedobrze mi szwagry

Powrót do góry Go down
Ezet
Główny Troll UFO
Główny Troll UFO
Ezet

Liczba postów : 12359
Registration date : 30/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:43

Antoni Pieniądz napisał:
Ezet napisał:
spiter napisał:
Shamir Shabazz napisał:
Ezet napisał:
snajper napisał:
Antoni Pieniądz napisał:
Sleep

1. olac giełde
3. Kupic reko
Pozdro

Czy coś się zmieniło i wyjątki mają tworzyć/być regułą? Ja w bajki nie wierzę a w książkach o "żabkach" taką ciemnotę wciskają

Poza tym, to nie piramida, a kręta ścieżka pod górę. Percepcja czyni cuda.
Załączyłem uzupełnienie Very Happy
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:43

[quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"]
neuron napisał:
Antoni Pieniądz napisał:

KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / marzeń.

"Od lichych książek uginają się półki w centrach tanich wyprzedaży. Za dobrą wiedzę trzeba dobrze zapłacić." - Antoni Pieniądz

mysle ze tak samo duzo jak za dobry odkurzacz Laughing Laughing

kuźwa dobrze ze mnie nie stac na "dobrą wiedzę "

Antos skoncz juz z tymi odkurzaczami bo tutaj duzo osob zwykłych ścierek używa do odkurzania

AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:44

Chcesz Kupić, Sprzedać Odkurzacz?

http://tablica.pl/oferty/?q=odkurzacz&gclid=CLT3gPTNwrUCFUaN3godxS8A_w&xts=507462&xtor=SEC-8-GOO-[]-[]-S-[%2Bodkurzacz%20%2Bu%C5%BCywany]&xtdt=22688083

rafalx

rafalx

Liczba postów : 2500
Registration date : 31/10/2012

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:44

Dezerter napisał:
rafalx napisał:

...

Dlatego właśnie powinniśmy robić to co Niemcy i inne kraje robiły jak były takie biedne jak my. A nie robić to co bogate kraje robią teraz. Bo ich nie dogonimy. Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:45

[quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"]
Antoni Pieniądz napisał:
neuron napisał:

zgadza sie, bylem przeciwny temu co tu Mylogi , kydo, infinan i inni robili ale z czasem zrozumialem ze jezeli są jelenie którzy dają sie doić to ja mam to gdzieś, pilnuje własnego interesu, chcesz coś tu sprzedawac to sprzedawaj - mnie nic do tego

Rozumiem twoje podejście. "Nasiąknąłeś" złymi przykładami i stąd być może wzięła się wrogość do mnie.
Widzisz, nie traktuję osób, jak dojne jelenie, a partnerów do biznesu.

PS. Cieszę się natomiast, pomimo całej sytuacji, jaka nas dotknęła, że udało się nam dojść do porozumienia i zakopać topór wojenny.
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

Liczba postów : 19198
Registration date : 07/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:45

myśliwyl napisał:
barania hossa biegusiem

rzeczywiście, cały czas jest dziwnie, wszyscy rosną, a my stoimy w miejscu. Wszystkie L-ki mi zarabiają poza Warszawą.
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:46

Shamir Shabazz napisał:
EX napisał:
Powitać misiaczki cheers czas na poranną kawkę Very Happy

Ty sie tak nie ciesz bo baran wczoraj wrócił i skaził Longi Laughing Laughing

Laughing

mariner

mariner

Liczba postów : 19319
Registration date : 14/11/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:46

[quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"]
Antoni Pieniądz napisał:
neuron napisał:

OK.

UFO to jest specyficzne forum
ciężko tu trafić
z piszących nikt nie chce być jeleniem
czasami zdarzają się tacy jak ja ze stratami ale są ambitni
coś chciałem jeszcze napisać
ale chyba lepiej

ciach

pzdr
Powrót do góry Go down
myśliwyl
Stalowe JAJA
Stalowe JAJA
myśliwyl

Liczba postów : 12554
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:47

jakim trzeba być tępym baranem aby w momencie załamania światowych giełd rekomendować L affraid affraid
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 EmptyWto 19 Lut 2013, 15:47

[quote="Shamir Shabazz"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"]
Antoni Pieniądz napisał:
neuron napisał:

"Od lichych książek uginają się półki w centrach tanich wyprzedaży. Za dobrą wiedzę trzeba dobrze zapłacić." - Antoni Pieniądz

mysle ze tak samo duzo jak za dobry odkurzacz Laughing Laughing

kuźwa dobrze ze mnie nie stac na "dobrą wiedzę "

Antos skoncz juz z tymi odkurzaczami bo tutaj duzo osob zwykłych ścierek używa do odkurzania

Szanuję Cię, jako ojca dzieci, rolnika, męża, więc plis wyluzuj.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 19.02.2013   UFO -  19.02.2013 - Page 9 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 19.02.2013
Powrót do góry 
Strona 9 z 17Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» UFO - 30.01.2013
» UFO - 14.01.2013