| UFO - 19.02.2013 | |
|
+37karnak Fanexa filip Nadaje ze Stronia MedKit* Janko Traderroo spiter Zygmunt de Bill Ezet delphia PINGWIN (Z MADAGASKARU) nomad MICHU Cris myśliwyl MoralnyNiepokój mariner Slum-Dog zibi Dave snajper TRADER Reser rafalx barany Jagd auf depot neuron thorgall EX janek Diablo REALISTA Piotrek691 SYLWESTER AgroTrader ZdolnyLen Jones 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:28 | |
| - delphia napisał:
- mariner napisał:
- Dezerter napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
... Ale to takie pieprzenie jest "będzie lepiej" tak jak odpowiedź blondynki na pytanie "dlaczego? - bo tak"
KONKRETY, CO i KOMU będzie lepiej i czym to się będzie przejawiać? No bo tak, wyszliśmy z komuny, lata 90 mamy za sobą, a one były trudne, bo trzeba było wszystko zacząć zmieniać, to co ma być gorzej. Integrujemy się z zachodem i bez względu na wady jest to chyba właściwy kierunek. Rządy mamy jakie mamy, ale gospodarce tak bardzo nie szkodzą. Poziom życia w Polsce się podwyższa, a konkretnie to co ja mam powiedzieć, że pan Zenek za rok będzie zarabiał 100 zł. więcej?
Ja nic nie wiem ja się nie znam do pewnych poglądów delphi mi blisko ale prywatyzację należało przeprowadzać bardzo powoli i z należytą uwagą nie wszystko nadaje się do prywatyzacji czy dywidendy mają wypływać poza granicę jak jest w Niemczech z systemem bankowym
pzdr oczywiście że z należytą uwagą: prywatyzować należało nie poprzez negocjacje z wybranymi inwestorami tylko przez giełdę albo organizując przetargi. Ze względu na fakt iż nasz kapitał był dopiero w fazie akumulacji trzeba było wprowadzać preferencje dla polskich firm (z zastrzeżeniem że taka firma nie może być sprzedana przez np:10 lat). Paradokslanie do prywatyzacji nadaje się prawie wszystko - łącznie z wojskiem czy Policją ale wtedy wkraczamy na bardzo niebezpieczny grunt. Natomiast jeżeli chodzi o firmy to trzeba sprywatyzować wszystkie nawet te dywidendowe (to jest kwestia ceny jaką chcemy uzyskać za udziały nie czekając na przyszłą dywidendę - jeśli wychodzi że w założonej perspektywie więcej uzyskamy z dywidend to nie sprzedajemy).
Największy problem jest z naszym systemem bankowym gdzie i tak jest już pozamiatane. Jest tak dlatego że nasi rządzący i tak nie dopuszczą do bankructwa takiego banku i będą go ratować także z publicznych pieniędzy! To jest paranoja systemu bankowego na całym świecie - zyski prywatne, straty państwowe. Banki muszą zostać poddane dużo większej kontroli niż normalne firmy z prostej przyczyny - obracają nie swoimi pieniędzmi! Tu jest rola dla Państwa - kontrola i regulacje. Ale takie podmioty muszą czuć bat rynku i możliwość bankructwa
jeszcze jedno - wszędzie tam gdzie mamy do czynienia z monopolem trzeba wdrażać specjalne procedury kontroli bo zastępowanie monopolu państwowego prywatnym nie ma sensu (prywatny bez presji rynku też się nie rozwija a jedynie łupi klientów) | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:28 | |
| fut nsq od poludnia szykuje sie na strzal w gore na apple na open _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:29 | |
| - rafalx napisał:
... To że jest wolność, że mogę pracować lub wyjechać to minimum a nie powód do zadowolenia. Czy ja wiem, wolność to bardzo istotna sprawa, my patrzymy na to z nieco innej perspektywy, ale gdybyś tej wolności nie miał, to ciekawe, jak byś myślał. Dla mnie to jest powód do zadowolenia, dla Ciebie nie musi, no problem. Nie ma nic od razu, np. Niemcy po II wojnie dostały plan Marshalla, są tyle lat do przodu i w dodatku mają zdyscyplinowany naród, mamy co gonić. |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:30 | |
| signal qwy wychodzą górą | |
|
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:31 | |
| | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:31 | |
| - delphia napisał:
- mariner napisał:
- Dezerter napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
... Ale to takie pieprzenie jest "będzie lepiej" tak jak odpowiedź blondynki na pytanie "dlaczego? - bo tak"
KONKRETY, CO i KOMU będzie lepiej i czym to się będzie przejawiać? No bo tak, wyszliśmy z komuny, lata 90 mamy za sobą, a one były trudne, bo trzeba było wszystko zacząć zmieniać, to co ma być gorzej. Integrujemy się z zachodem i bez względu na wady jest to chyba właściwy kierunek. Rządy mamy jakie mamy, ale gospodarce tak bardzo nie szkodzą. Poziom życia w Polsce się podwyższa, a konkretnie to co ja mam powiedzieć, że pan Zenek za rok będzie zarabiał 100 zł. więcej?
Ja nic nie wiem ja się nie znam do pewnych poglądów delphi mi blisko ale prywatyzację należało przeprowadzać bardzo powoli i z należytą uwagą nie wszystko nadaje się do prywatyzacji czy dywidendy mają wypływać poza granicę jak jest w Niemczech z systemem bankowym
pzdr oczywiście że z należytą uwagą: prywatyzować należało nie poprzez negocjacje z wybranymi inwestorami tylko przez giełdę albo organizując przetargi. Ze względu na fakt iż nasz kapitał był dopiero w fazie akumulacji trzeba było wprowadzać preferencje dla polskich firm (z zastrzeżeniem że taka firma nie może być sprzedana przez np:10 lat). Paradokslanie do prywatyzacji nadaje się prawie wszystko - łącznie z wojskiem czy Policją ale wtedy wkraczamy na bardzo niebezpieczny grunt. Natomiast jeżeli chodzi o firmy to trzeba sprywatyzować wszystkie nawet te dywidendowe (to jest kwestia ceny jaką chcemy uzyskać za udziały nie czekając na przyszłą dywidendę - jeśli wychodzi że w założonej perspektywie więcej uzyskamy z dywidend to nie sprzedajemy).
Największy problem jest z naszym systemem bankowym gdzie i tak jest już pozamiatane. Jest tak dlatego że nasi rządzący i tak nie dopuszczą do bankructwa takiego banku i będą go ratować także z publicznych pieniędzy! To jest paranoja systemu bankowego na całym świecie - zyski prywatne, straty państwowe. Banki muszą zostać poddane dużo większej kontroli niż normalne firmy z prostej przyczyny - obracają nie swoimi pieniędzmi! Tu jest rola dla Państwa - kontrola i regulacje. Ale takie podmioty muszą czuć bat rynku i możliwość bankructwa
Dzięki za odpowiedż właśnie mam obiekcje co do tej dzikiej prywatyzacji i nie jestem pewien czy wszelkie gałęzie przemysłu powinny być sprywatyzowane czy KRÓL nie powinien coś mieć pzdr | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:32 | |
| | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:33 | |
| [quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"][quote="Antoni Pieniądz"] - neuron napisał:
- Antoni Pieniądz napisał:
antoś,
kończ waść bo urlopy poleca za obrażanie ufoków.
dotyczy to wszystkich dyskutantów.
OK. z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu. | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:34 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:34 | |
| [quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"] - Antoni Pieniądz napisał:
- neuron napisał:
Tacy jak ty, życiowi nieudacznicy, tak właśnie widzą zwykłych obywateli.
antoś,
kończ waść bo urlopy poleca za obrażanie ufoków.
dotyczy to wszystkich dyskutantów.
ale ja nie uzyłem ani jednego obrazliwego słowa !!! za to zostałem pomówiony od niewolników i nieudaczników jak to tak ?? i nie mam prawa do ad vocem ??? no kolego żaba !!!! protestuję stanowczo _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:36 | |
| ładnie jak na bankruta
13/02/19 15:35 Francja-40 3 723.28 1.53% 56.24
im gorzej tym lepiej _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:36 | |
| [quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"] - Antoni Pieniądz napisał:
- neuron napisał:
OK. z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu. KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / sygnałów / marzeń. Kości zostały rzucone, więc tym bardziej dziwi mnie twój wpis.
Ostatnio zmieniony przez Antoni Pieniądz dnia Wto 19 Lut 2013, 15:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:37 | |
| jest afera , ale niema komu podjać rękawicy http://www.tvn24.pl/nie-chca-dalej-prowadzic-sprawy-korupcji-w-sadzie-najwyzszym,307175,s.html
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| - Dezerter napisał:
- rafalx napisał:
... To że jest wolność, że mogę pracować lub wyjechać to minimum a nie powód do zadowolenia. Czy ja wiem, wolność to bardzo istotna sprawa, my patrzymy na to z nieco innej perspektywy, ale gdybyś tej wolności nie miał, to ciekawe, jak byś myślał. Dla mnie to jest powód do zadowolenia, dla Ciebie nie musi, no problem. Nie ma nic od razu, np. Niemcy po II wojnie dostały plan Marshalla, są tyle lat do przodu i w dodatku mają zdyscyplinowany naród, mamy co gonić. wolnosc jest najwazniejsza, jezeli opcjo sprzeda dzialke i kupi chate na Kanarach to ja zrobie to samo, bedziemy dmuchać turystki i grzać dupe na plaży - czy jest cos pieknieszego od takiego scenariusza?? wolnosc jest piękna | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
|
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Wto 19 Lut 2013, 15:40, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:38 | |
| barania hossa | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:39 | |
| |
|
| |
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:39 | |
| - LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- Ja gdybym miał np. bulić przez 30 lat co miesiąc po 1.5k ratę hipoteki za "swoje" mieszkanie (formalnie po spłaceniu ostatniej raty dopiero bez cudzysłowia) to bym wolał za tyle wynajmować od kogoś i mieć resztę w piździe.
W obu przypadkach jeśli nie byłoby mnie stać to bym wyleciał na bruk - na "swoim" po paru miesiącach bo komornik i procedury sądowe, na wynajętym od razu ale to tylko taka jedyna drobna różnica. No nie taka jedna roznica Biorac hipoteke po wyrzuceniu na bruk kredycik nie znika Podpisales wiec dlug nadal jest i odsetki. I nie masz sie co ludzic ze mieszkanie go zaspokoi | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:40 | |
| [quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"] - neuron napisał:
z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu. KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / marzeń. Kości zostały rzucone, więc tym bardziej dziwi mnie twój wpis.
zgadza sie, bylem przeciwny temu co tu Mylogi , kydo, infinan i inni robili ale z czasem zrozumialem ze jezeli są jelenie którzy dają sie doić to ja mam to gdzieś, pilnuje własnego interesu, chcesz coś tu sprzedawac to sprzedawaj - mnie nic do tego | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:42 | |
| | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:43 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:43 | |
| [quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"] - neuron napisał:
z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu. KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / marzeń. Kości zostały rzucone, więc tym bardziej dziwi mnie twój wpis.
"Od lichych książek uginają się półki w centrach tanich wyprzedaży. Za dobrą wiedzę trzeba dobrze zapłacić." - Antoni Pieniądz mysle ze tak samo duzo jak za dobry odkurzacz kuźwa dobrze ze mnie nie stac na "dobrą wiedzę " Antos skoncz juz z tymi odkurzaczami bo tutaj duzo osob zwykłych ścierek używa do odkurzania _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:44 | |
| Chcesz Kupić, Sprzedać Odkurzacz?
http://tablica.pl/oferty/?q=odkurzacz&gclid=CLT3gPTNwrUCFUaN3godxS8A_w&xts=507462&xtor=SEC-8-GOO-[]-[]-S-[%2Bodkurzacz%20%2Bu%C5%BCywany]&xtdt=22688083 _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:44 | |
| - Dezerter napisał:
- rafalx napisał:
... To że jest wolność, że mogę pracować lub wyjechać to minimum a nie powód do zadowolenia. Czy ja wiem, wolność to bardzo istotna sprawa, my patrzymy na to z nieco innej perspektywy, ale gdybyś tej wolności nie miał, to ciekawe, jak byś myślał. Dla mnie to jest powód do zadowolenia, dla Ciebie nie musi, no problem. Nie ma nic od razu, np. Niemcy po II wojnie dostały plan Marshalla, są tyle lat do przodu i w dodatku mają zdyscyplinowany naród, mamy co gonić. Dlatego właśnie powinniśmy robić to co Niemcy i inne kraje robiły jak były takie biedne jak my. A nie robić to co bogate kraje robią teraz. Bo ich nie dogonimy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:45 | |
| [quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"] - Antoni Pieniądz napisał:
- neuron napisał:
KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / marzeń. Kości zostały rzucone, więc tym bardziej dziwi mnie twój wpis.
zgadza sie, bylem przeciwny temu co tu Mylogi , kydo, infinan i inni robili ale z czasem zrozumialem ze jezeli są jelenie którzy dają sie doić to ja mam to gdzieś, pilnuje własnego interesu, chcesz coś tu sprzedawac to sprzedawaj - mnie nic do tego
Rozumiem twoje podejście. "Nasiąknąłeś" złymi przykładami i stąd być może wzięła się wrogość do mnie. Widzisz, nie traktuję osób, jak dojne jelenie, a partnerów do biznesu. PS. Cieszę się natomiast, pomimo całej sytuacji, jaka nas dotknęła, że udało się nam dojść do porozumienia i zakopać topór wojenny. |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:45 | |
| - myśliwyl napisał:
- barania hossa
rzeczywiście, cały czas jest dziwnie, wszyscy rosną, a my stoimy w miejscu. Wszystkie L-ki mi zarabiają poza Warszawą. | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:46 | |
| | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:46 | |
| [quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="neuron"] - Antoni Pieniądz napisał:
- neuron napisał:
OK. z wiekiem ci przejdzie ta walecznośc, ja kiedys zadnemu nie przepuscilem, i na forum i wżyciu prywatnym a teraz mam wszystko w dupie, zycie jest za krótkie na nerwy. Ludzie tez mają racje, za bardzo bierzesz do siebie wszystko i łatwo cie podpuścić, to nie jest dobra cecha sprzedawcy, klientele docelową masz tu, nie musisz pozycjonowac strony , inwestowac w adwordsy itp. więc dając sie podpuscic strzelasz sobie sam w stope - bezsensu. UFO to jest specyficzne forum ciężko tu trafić z piszących nikt nie chce być jeleniem czasami zdarzają się tacy jak ja ze stratami ale są ambitni coś chciałem jeszcze napisać ale chyba lepiej ciach pzdr | |
|
| |
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 15:47 | |
| [quote="Shamir Shabazz"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Diablo"][quote="Antoni Pieniądz"][quote="Dave"] - Antoni Pieniądz napisał:
- neuron napisał:
KRT, chciałbym zauważyć, że ty byłeś pierwszym, który zaczął jechać po profilu Antoni Pieniądz i szydził ze sprzedawców systemów / marzeń. Kości zostały rzucone, więc tym bardziej dziwi mnie twój wpis.
"Od lichych książek uginają się półki w centrach tanich wyprzedaży. Za dobrą wiedzę trzeba dobrze zapłacić." - Antoni Pieniądz mysle ze tak samo duzo jak za dobry odkurzacz
kuźwa dobrze ze mnie nie stac na "dobrą wiedzę "
Antos skoncz juz z tymi odkurzaczami bo tutaj duzo osob zwykłych ścierek używa do odkurzania Szanuję Cię, jako ojca dzieci, rolnika, męża, więc plis wyluzuj. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 19.02.2013 | |
| |
|
| |
| UFO - 19.02.2013 | |
|