|
| UFO - 18.02.2013 | |
|
+31barany Slum-Dog MedKit* Pawel gumbas kiwi Prezes spiter MoralnyNiepokój karnak Diablo petgry snajper 13Homer neuron filip REALISTA rafalx Dave EX zibi Reser delphia Janko Traderroo janek Piotrek691 inwestor AgroTrader pandorka MICHU Jones 35 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 20:26 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.SPRAWY REGULUJĄCEZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj AdminaOpis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków:https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzyBORowik, Dave, inwestor, Jastrząb, Jones, przemak, Rmir, snajper Administrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacyka www.pajacyk.pl | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 23:08 | |
| 1 Garrett, jaka prokuratura... Nie w tej sprawie, przecież widać, że Plichta jest nietykalny od kilku lat. Bankrut zakłada piramidę finansową o takim zasięgu, buduje linię lotniczą, zatrudnia syna premiera i go wykorzystuje? Ja mam w to uwierzyć? Tusk się boi kibiców i próbuje ich załatwić na wszelkie możliwe sposoby, więc wyobraź sobie, co by się działo, gdyby jego syn został wykorzystany, a reputacja premiera przy tym była wystawiona na szwank. Z prawnego punktu widzenia tak sobie tylko gadam, ale nie jesteśmy dziećmi.
Ostatnio zmieniony przez Dezerter dnia Nie 17 Lut 2013, 23:13, w całości zmieniany 1 raz |
| | | MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 23:09 | |
| re Moralny Niepokój
w doopie ich mam wysyłam do Strasburga
Niedługo wart. Pozwu 4 mld Może 5
Do Pozwu dołącza Zarząd z dużej Polskiej Firmy
tzn narazie Prezes zabezpieczenie Pozwu z pomocy w fałszowania akt.
| |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 23:13 | |
| eL na kabla pod lampkę 2 i zaliczony test poziomu równowagi
widać ?
i multimetr M1 wskoczył | |
| | | pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 23:15 | |
| 'Nad naszą wsią przeleciał meteoryt .... no i zgasł.' | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 23:18 | |
| - pandorka napisał:
- 'Nad naszą wsią przeleciał meteoryt .... no i zgasł.'
Nie no tego to już nie rozgryzę | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Nie 17 Lut 2013, 23:56 | |
| Ogląda ktoś Frantica piękna żona Pana Romka szczęściarz | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 00:04 | |
| - MICHU napisał:
- eL na kabla pod lampkę 2 i zaliczony test poziomu równowagi
widać ?
i multimetr M1 wskoczył M1 zgasło i wróciło bo poziom równowagi trzyma, widać ? Czyli punkt 1. 1. MIEJSCE PADNIĘCIA SYGNAŁU. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 02:30 | |
| Ale ta czarodziejka na tVN-ie fajna kobiełka jest zaczarowala mnie | |
| | | AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 06:11 | |
| Jeden z najgorszych wyników TVP. Nawet 230 milionów straty
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13417382,Jeden_z_najgorszych_wynikow_TVP__Nawet_230_milionow.html#BoxWiadTxt
czarnohora1
podajcie tez zarobki prezesow, viceprezezow, czlonkow arzadu, dyrektorow, kierownikow no i wielkosc odpraw, jak ktorys zostaje "zwolniony" po trzech miesiacach. Rownie interesujace jest oplacanie "dziennikarzy", np. Lisowa za dwa razy w tygodniu po 10 minut gledzenia (czyli w miesiacu 80 min) dostaje 25 tys. zl, a na dodatek zona moja, jak i jej znajome w tych dniach nie wlacza "pytania na sniadanie", bo tam mialaby nieprzyjemnosc spotkac te osobe. _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 06:28 | |
| - Shamir Shabazz napisał:
- Jeden z najgorszych wyników TVP. Nawet 230 milionów straty
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13417382,Jeden_z_najgorszych_wynikow_TVP__Nawet_230_milionow.html#BoxWiadTxt
czarnohora1
podajcie tez zarobki prezesow, viceprezezow, czlonkow arzadu, dyrektorow, kierownikow no i wielkosc odpraw, jak ktorys zostaje "zwolniony" po trzech miesiacach. Rownie interesujace jest oplacanie "dziennikarzy", np. Lisowa za dwa razy w tygodniu po 10 minut gledzenia (czyli w miesiacu 80 min) dostaje 25 tys. zl, a na dodatek zona moja, jak i jej znajome w tych dniach nie wlacza "pytania na sniadanie", bo tam mialaby nieprzyjemnosc spotkac te osobe. Abonament trza podnieść i to znacznie aby tym skurwielom żyło się dostatnie | |
| | | Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 06:51 | |
| - inwestor napisał:
- Shamir Shabazz napisał:
- podajcie tez zarobki prezesow, viceprezezow, czlonkow arzadu, dyrektorow, kierownikow no i wielkosc odpraw, jak ktorys zostaje "zwolniony" po trzech miesiacach.
Rownie interesujace jest oplacanie "dziennikarzy", np. Lisowa za dwa razy w tygodniu po 10 minut gledzenia (czyli w miesiacu 80 min) dostaje 25 tys. zl, a na dodatek zona moja, jak i jej znajome w tych dniach nie wlacza "pytania na sniadanie", bo tam mialaby nieprzyjemnosc spotkac te osobe.[/i] Abonament trza podnieść i to znacznie aby tym skurwielom żyło się dostatnie Witam Wszystkich! Niestety, ale TVP to jest studnia bez dna. Nie ma znaczenia ile by w to wpompowali to i tak "królik i jego przyjaciele" przeżrą wszystko. Najśmieszniejsze jest to, że większość tzw. tfurców przyzwyczaiło się uważać TVP za dojną krowę, której główną misją jest utrzymywanie ich i ich przyjaciół. Najlepiej to widać porównując dane o zatrudnieniu. Nie znam dokładnych, ale zdaje się, że wygląda to tak: 1. Telewizja TVN - kilkaset osób 2. Telewizja Polsat - kilkaset osób 3. TVP - Kilka Tysięcy osób I to ma być kiedykolwiek rentowne? | |
| | | inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 06:59 | |
| - Piotrek691 napisał:
- inwestor napisał:
- Shamir Shabazz napisał:
- podajcie tez zarobki prezesow, viceprezezow, czlonkow arzadu, dyrektorow, kierownikow no i wielkosc odpraw, jak ktorys zostaje "zwolniony" po trzech miesiacach.
Rownie interesujace jest oplacanie "dziennikarzy", np. Lisowa za dwa razy w tygodniu po 10 minut gledzenia (czyli w miesiacu 80 min) dostaje 25 tys. zl, a na dodatek zona moja, jak i jej znajome w tych dniach nie wlacza "pytania na sniadanie", bo tam mialaby nieprzyjemnosc spotkac te osobe.[/i] Abonament trza podnieść i to znacznie aby tym skurwielom żyło się dostatnie Witam Wszystkich!
Niestety, ale TVP to jest studnia bez dna. Nie ma znaczenia ile by w to wpompowali to i tak "królik i jego przyjaciele" przeżrą wszystko. Najśmieszniejsze jest to, że większość tzw. tfurców przyzwyczaiło się uważać TVP za dojną krowę, której główną misją jest utrzymywanie ich i ich przyjaciół.
Najlepiej to widać porównując dane o zatrudnieniu. Nie znam dokładnych, ale zdaje się, że wygląda to tak:
1. Telewizja TVN - kilkaset osób 2. Telewizja Polsat - kilkaset osób 3. TVP - Kilka Tysięcy osób
I to ma być kiedykolwiek rentowne? Oczywiście że będzie bardziej rentowne jak zatrudnią jeszcze z kilkaset (a może i tysiąc) osób wprowadzą nową krew do zarządu rozszerzając ją o kilka miejsc no i przede wszystkim obowiązkowo abonament pięciokrotnie podnieść i zmusić ludzi pod groźbą rozstrzelania do płacenia | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 23/06/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 07:05 | |
| | |
| | | Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 07:10 | |
| - inwestor napisał:
- Oczywiście że będzie bardziej rentowne jak zatrudnią jeszcze z kilkaset (a może i tysiąc) osób wprowadzą nową krew do zarządu rozszerzając ją o kilka miejsc no i przede wszystkim obowiązkowo abonament pięciokrotnie podnieść i zmusić ludzi pod groźbą rozstrzelania do płacenia
Widzisz Inwestor to jest tak, że całkiem duża grupa wpływowych ludzi tzw. "intelektualistów" i "tfurców" zrobiła sobie z TVP sposób na życie, a partie polityczne uważają ją za "łup" i miejsce do obsadzenia kolesiami. Sytuacja jest całkowicie nie do ruszenia. Myśleć o prywatyzacji tego czegoś to jest nawet nie wyobrażalne, a każda próba restrukturyzacji skończy się awanturą: 1. listy oburzonych intelektualistów spod qrwa budki z piwem, że kultura wyższa ucierpi 2. przemarsze tfurców przerażonych oderwaniem od koryta 3. protesty związków zawodowych bo bonzowie związkowi stracą stołki i możliwość kręcenia lodów 4. opozycja rządająca głowy ministra skarbu (bo przecież planujemy wygrać następne wybory i gdzieś naszych kolesi trzeba umieścić) A najśmieszniejsze jest to, że wszyscy będą pier...lić o MISJI, ale oczywiście nie wspomną jakiej | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 23/06/2010
| | | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 07:33 | |
| | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 07:55 | |
| To ja z tym kablem nastąpił test 2 poziomu pod poziomem równowagi. tam dopakowałem eL bo M30 chce być na eL ( przygaszone eL ale nie czerwone ) | |
| | | Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 08:12 | |
| http://www.gazetabilgoraj.pl/ps-21509-przez-szybe-do-otwartego-sklepu/
"trzej mężczyźni wybili szybę w drzwiach wejściowych do sklepu przy ul. Kościuszki w Biłgoraju. "
"Humorystyczne w zaistniałej sytuacji jest to, że sklep, do którego mężczyźni wtargnęli, czynny jest do północy. Drzwi nie były zamknięte na zamek i żeby dostać się do środka wystarczyło tylko pociągnąć za klamkę." | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| | | | MICHU
| | | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 08:47 | |
| - Garett napisał:
- Kiedyś pracowałem w pewnej warszawskiej firmie.
Dyrektora bawiło przeglądanie CV, a ponieważ siedzieliśmy razem w pokoju, mogłem to obserwować na bieżąco. Akurat potrzebowali kogoś i dyrektor zaczął od tego, że ze stosu CV powywalał wszystkich, którzy nie mieli warszawskiego adresu: - Bo tu nie mieszkają. Jakby to był wielki problem wynająć mieszkanie. Ale dzięki temu miał stos o połowę mniejszy. Kiedy szukałem pracy, przewidziałem że to mógłby być problem i wysyłając CV zawsze wpisywałem warszawski adres kuzynki. To samo mi opowiadał kolega z Breslau gdy szukał w Warszawie roboty 10 lat temu; że generalnie to standardowa praktyka eliminacji wszystkich spoza miasta (jakby to rzeczywiście w dzisiejszych czasach jakiś problem był - paranoja) a najgorsze jest to, że żadna qrwa tego nie zaznaczy w ogłoszeniu, że szukamy osób wyłącznie z Warszawy i po co na darmo pałować się mają? Qpa leszcza z innych miast niepotrzebnie wysyła tam CV a oni mają niepotrzebnie ich za dużo. Jaki qrwa problem sprecyzować to w ogłoszeniu? I gdy takie mendy warsiawskie czytały, że koleś jest z Breslau (a dla nich to pewnie jakaś z dupy prowincja) to ani jednej odpowiedzi nie miał - gdy zmienił na fikcyjny adres w Wawie to wyniki się poprawiły - miał kilka zaproszeń na rozmowy. A czytałem, że w UK to już całkiem mają paranoję na tym punkcie. Podobno by dostać robotę w Lądq to nie tylko trzeba tam mieszkać ale jeszcze w określonej dzielnicy! Że z innych dzielnic tego samego miasta nawet nie chcą. To już absurd dla mnie. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 08:50 | |
| - LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- Garett napisał:
Dyrektora bawiło przeglądanie CV, a ponieważ siedzieliśmy razem w pokoju, mogłem to obserwować na bieżąco. Akurat potrzebowali kogoś i dyrektor zaczął od tego, że ze stosu CV powywalał wszystkich, którzy nie mieli warszawskiego adresu: - Bo tu nie mieszkają. Jakby to był wielki problem wynająć mieszkanie. Ale dzięki temu miał stos o połowę mniejszy. Kiedy szukałem pracy, przewidziałem że to mógłby być problem i wysyłając CV zawsze wpisywałem warszawski adres kuzynki. To samo mi opowiadał kolega z Breslau gdy szukał w Warszawie roboty 10 lat temu; że generalnie to standardowa praktyka eliminacji wszystkich spoza miasta (jakby to rzeczywiście w dzisiejszych czasach jakiś problem był - paranoja) a najgorsze jest to, że żadna qrwa tego nie zaznaczy w ogłoszeniu, że szukamy osób wyłącznie z Warszawy i po co na darmo pałować się mają? Qpa leszcza z innych miast niepotrzebnie wysyła tam CV a oni mają niepotrzebnie ich za dużo. Jaki qrwa problem sprecyzować to w ogłoszeniu? I gdy takie mendy warsiawskie czytały, że koleś jest z Breslau (a dla nich to pewnie jakaś z dupy prowincja) to ani jednej odpowiedzi nie miał - gdy zmienił na fikcyjny adres w Wawie to wyniki się poprawiły - miał kilka zaproszeń na rozmowy.
A czytałem, że w UK to już całkiem mają paranoję na tym punkcie. Podobno by dostać robotę w Lądq to nie tylko trzeba tam mieszkać ale jeszcze w określonej dzielnicy! Że z innych dzielnic tego samego miasta nawet nie chcą. To już absurd dla mnie. segregacja jak w dżungli | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 08:51 | |
| - delphia napisał:
- Piotrek691 napisał:
- inwestor napisał:
- Oczywiście że będzie bardziej rentowne jak zatrudnią jeszcze z kilkaset (a może i tysiąc) osób wprowadzą nową krew do zarządu rozszerzając ją o kilka miejsc no i przede wszystkim obowiązkowo abonament pięciokrotnie podnieść i zmusić ludzi pod groźbą rozstrzelania do płacenia
Widzisz Inwestor to jest tak, że całkiem duża grupa wpływowych ludzi tzw. "intelektualistów" i "tfurców" zrobiła sobie z TVP sposób na życie, a partie polityczne uważają ją za "łup" i miejsce do obsadzenia kolesiami.
Sytuacja jest całkowicie nie do ruszenia. Myśleć o prywatyzacji tego czegoś to jest nawet nie wyobrażalne, a każda próba restrukturyzacji skończy się awanturą:
1. listy oburzonych intelektualistów spod qrwa budki z piwem, że kultura wyższa ucierpi 2. przemarsze tfurców przerażonych oderwaniem od koryta 3. protesty związków zawodowych bo bonzowie związkowi stracą stołki i możliwość kręcenia lodów 4. opozycja rządająca głowy ministra skarbu (bo przecież planujemy wygrać następne wybory i gdzieś naszych kolesi trzeba umieścić)
A najśmieszniejsze jest to, że wszyscy będą pier...lić o MISJI, ale oczywiście nie wspomną jakiej
sprywatyzować i wtedy nikt nie będzie się martwił że Lis i jego żona czy inni "gwiazdorzy" trzepią taką kasę to było by posunięcie niehumanitarne , godzące w godnosć człowieka i i stawiajace zysk ponad misję _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 08:57 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 08:58 | |
| http://wyborcza.biz/finanse/1,105684,13417209,Kradziez_bezdotykowa__Czy_karty_zblizeniowe_sa_dobrze.html#MT |
| | | EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| | | | Reser
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 09:02 | |
| - MICHU napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- Garett napisał:
Dyrektora bawiło przeglądanie CV, a ponieważ siedzieliśmy razem w pokoju, mogłem to obserwować na bieżąco. Akurat potrzebowali kogoś i dyrektor zaczął od tego, że ze stosu CV powywalał wszystkich, którzy nie mieli warszawskiego adresu: - Bo tu nie mieszkają. Jakby to był wielki problem wynająć mieszkanie. Ale dzięki temu miał stos o połowę mniejszy. Kiedy szukałem pracy, przewidziałem że to mógłby być problem i wysyłając CV zawsze wpisywałem warszawski adres kuzynki. To samo mi opowiadał kolega z Breslau gdy szukał w Warszawie roboty 10 lat temu; że generalnie to standardowa praktyka eliminacji wszystkich spoza miasta (jakby to rzeczywiście w dzisiejszych czasach jakiś problem był - paranoja) a najgorsze jest to, że żadna qrwa tego nie zaznaczy w ogłoszeniu, że szukamy osób wyłącznie z Warszawy i po co na darmo pałować się mają? Qpa leszcza z innych miast niepotrzebnie wysyła tam CV a oni mają niepotrzebnie ich za dużo. Jaki qrwa problem sprecyzować to w ogłoszeniu? I gdy takie mendy warsiawskie czytały, że koleś jest z Breslau (a dla nich to pewnie jakaś z dupy prowincja) to ani jednej odpowiedzi nie miał - gdy zmienił na fikcyjny adres w Wawie to wyniki się poprawiły - miał kilka zaproszeń na rozmowy.
A czytałem, że w UK to już całkiem mają paranoję na tym punkcie. Podobno by dostać robotę w Lądq to nie tylko trzeba tam mieszkać ale jeszcze w określonej dzielnicy! Że z innych dzielnic tego samego miasta nawet nie chcą. To już absurd dla mnie. segregacja jak w dżungli Ale to niech to debile napiszą. Co za problem sprecyzować informację? Takich idiotyzmów jest więcej. Np. wisi ogłoszenie na saloniq prasowym, że zatrudnimy panią do obsługi (sprzedaż gazet i totolotka). Wisi to... wisi... miesiąc, drugi... qrwa znaleźć nie mogą? w końcu idiota dopisał "emerytkę lub rencistkę" (pewnie o ZUS chodzi) to nie mógł tak od razu napisać? Zaoszczędziłby w ten sposób mnóstwo fatygi zarówno tym osobom, które składały cv jak i sobie bo miałby mniej sprawdzania. I czemu to trwa tak długo? To po tygodniu nie można wybrać nikogo tylko się jebać miesiącami? To przecież nie jest do chuja robota wymagająca kwalifikacji MBA i Harvardu... To i tak dobrze, że napisali "panią" bo jakby napisali "osobę" to i teoretycznie faceci by przychodzili. Co za dekle pracują w tym kraju To tylko jeden drobny przykład a obawiam się, że większość ogłoszeń jest właśnie taka z dupy. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 09:04 | |
| - LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- MICHU napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- Garett napisał:
A czytałem, że w UK to już całkiem mają paranoję na tym punkcie. Podobno by dostać robotę w Lądq to nie tylko trzeba tam mieszkać ale jeszcze w określonej dzielnicy! Że z innych dzielnic tego samego miasta nawet nie chcą. To już absurd dla mnie. segregacja jak w dżungli Ale to niech to debile napiszą. Co za problem sprecyzować informację?
Takich idiotyzmów jest więcej. Np. wisi ogłoszenie na saloniq prasowym, że zatrudnimy panią do obsługi (sprzedaż gazet i totolotka). Wisi to... wisi... miesiąc, drugi... qrwa znaleźć nie mogą? w końcu idiota dopisał "emerytkę lub rencistkę" (pewnie o ZUS chodzi) to nie mógł tak od razu napisać?
Zaoszczędziłby w ten sposób mnóstwo fatygi zarówno tym osobom, które składały cv jak i sobie bo miałby mniej sprawdzania. I czemu to trwa tak długo? To po tygodniu nie można wybrać nikogo tylko się jebać miesiącami? To przecież nie jest do chuja robota wymagająca kwalifikacji MBA i Harvardu... To i tak dobrze, że napisali "panią" bo jakby napisali "osobę" to i teoretycznie faceci by przychodzili.
Co za dekle pracują w tym kraju To tylko jeden drobny przykład a obawiam się, że większość ogłoszeń jest właśnie taka z dupy. nie można jest Dyrektywa UE zakazująca dyskryminacji ze względu na przekonania polityczne, płeć....itd
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pon 18 Lut 2013, 09:05, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 09:05 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 | |
| |
| | | | UFO - 18.02.2013 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach