| UFO - 23-24.02.2013 weekend | |
|
+37barany neuron TRADER MoralnyNiepokój Zygmunt de Bill pandorka betonowe_buty Piotrek691 karnak Pigeon rafalx gumbas AgroTrader filip jacek-g thorgall Janko Traderroo Garrett Reser EX Nadaje ze Stronia Dave Slum-Dog Jagd auf depot Ezet nomad kaczor snajper mariner zibi MICHU REALISTA janek Diablo SYLWESTER spiter inwestor 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| |
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:42 | |
| - nomad napisał:
- przeglądam tamtejsze ogłoszenia na bieżąco konkretnie Teneriffę
Teneryfę? To chyba na północnej stronie. Południe jest do dupy. Skały, brak plaż i od cholery turystów. Ja osobiście wolę zdecydowanie Gran Canarię. Ładne piaszczyste plaże i dużo więcej zieleni. Moje ulubione miejsce: http://en.wikipedia.org/wiki/Puerto_de_Mog%C3%A1n | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:43 | |
|
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 24 Lut 2013, 12:45, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:43 | |
| - MICHU napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Dezerter napisał:
- I pytania o to na nawigatorze są zwyczajnie kasowane.
Czytałem ten wątek z ciekawością od pewnego czasu, bo warunki, jakie oferuje Armada, są świetne, zostawiają w tyle innych brokerów, sam sobie tam założyłem rachunek i rzeczywiście jest rewelacyjnie. Z drugiej strony takie reakcje na forum, admini bronią brokera bez ustosunkowania się do treści pytań, posty są kasowane, śmierdzi mi to na kilometr... Dla mnie wszystko co za dobrze wygląda jest zawsze podejrzane. Może i firma jest uczciwa, ale za dużo już było różnych WGI i Amber Goldów. Dla mnie posiadanie licencji jest papierkiem lakmusowym. Jeśli są uczciwi to dlaczego nie mogą tego załatwić? Mój Broker podkreśla jako bezpieczeństwo, że przeszedł z Cypryjskiego pod Australijski nadzór finansowy.
pewnie to jakaś nobilitacja To akurat nie powinno cie cieszyc Ale Admiral tez juz cos kombinuje z Australia. Brokerzy, zreszta taj jak wszelkie inne firmy, ida tam gdzie latwiej i mniej papierkow | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:45 | |
| widzę, że w ten weekend brylują tematy pozagiełdowe ogniste !! ktoś komuś obiecuje delicje i pomyśleć, że po czesku to się nazywa - zmarzlina dalej panowie bo nudno w niedzielę : )))) _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:49 | |
| - rafalx napisał:
- spiter napisał:
- MICHU napisał:
- rafalx napisał:
- Daredevil Trejder napisał:
- ...
50. Mike Tyson
I teraz zadaj sobie pytanie z kim Golota z tej listy walczyl i co osiagnal.
Tyson na 50 miejscu. I to by było wszystko na temat jakości tego zestawienia. bo tutaj kryterium to strategia BIS
Tyson received $10 million, while Golota received $2 million for six minutes of work.
ja bym wziął te 2 bańki za 7 minut w ringu
( przez 6 i pół minuty szukali by ochraniacza) No i tego właśnie nie kumam.. Ja bym wziął te 2 bańki podzielił na 3 części na 3 różne lokaty w 3 róznych systemach bankowych Przy takich kwotach pewnie te 7-8% się dostanie indywidualnie i żyjesz jak pączek w maśle... i bym więcej się nie bił dla pieniędzy a tylko gdy mnie ktoś wqrwi:) Widzę, że kolega, podobnie jak ja, ma przodków z kieleckiego No właśnie z Wielkopolskiego i w dodatku z niemiecko brzmiącym nazwiskiem. Fakt faktem za żydami nie przepadam.. Ale do Polaków nie noszę szczególnej urazy:P A tak poważnie to przyświecają mi słowa z wiersza Kazimierza Przerwy Tetmajera Synu mój mały! Obcobrzmiące nazwisko będziesz nosił wiedz że dziad twój na polskiej łące trawę krwią swoją zrosił, że tej krwi kropla na twe czoło wieczystym spadła znakiem, że z nazwy Niemiec, szablą gołą zatwierdził się Polakiem! ................................... I pomnij, jakimkolwiek chodzi Los twego życia szlakiem, że każdy w raz się tutaj rodzi człowiekiem i Polakiem, i że to dwie są święte rzeczy o sile apostolskiej: piękny i dobry duch człowieczy w gorącej pieśni polskiej... | |
|
| |
TRADER
Liczba postów : 549 Age : 57 Location : Łomianki Registration date : 12/03/2008
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:50 | |
| - spiter napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
- A jak się ma ta armada do admiral markets?
Tamvi też są z Estoni.. To jest to samo? Admiral - porażka. Przy Armadzie to teraz wszystko co ćwiczyłem do tej pory wygląda żałośnie. Jeśli Armada faktycznie nie ma gwarancji depozytu to pozostaje wypłacać zyski (jeśli są ) Jakieś konkretne przykłady??
Jak grasz z palca to właściwie w Armadzie zlecenia wchodzą błyskawicznie. Nie zauważyłem prawie żadnych poślizgów. Dla mnie np bardzo ważna jest egzekucja zamykania pozycji, ponieważ mam czasem (robot) otworzonych kilkanaście/dziesiąt pozycji). Przy małej płynności przychodzących ticków zamknięcie tego trwa czasem kilka minut. W Armadzie kilka sekund. W Admiralu gdzie ostatnio miałem pieniądze co do zasady było zamykanie i otwieranie w gorszych cenach. To takie frajerskie skubanie przez brokera. I do tego rekwoty. Strasznie wkur.. zjawisko. Data Feed jest też dla mnie istotny ponieważ w manualnym tradingu używam półautomatu do obsługi zleceń prosto z wykresu. Kiedy ticki przychodzą zbyt rzadko to kuleje taka funkcjonalność. Zwłaszcza na mniej chodliwych parach.
Ostatnio zmieniony przez TRADER dnia Nie 24 Lut 2013, 12:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:52 | |
| - Slum-Dog napisał:
- MICHU napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Dezerter napisał:
- I pytania o to na nawigatorze są zwyczajnie kasowane.
Czytałem ten wątek z ciekawością od pewnego czasu, bo warunki, jakie oferuje Armada, są świetne, zostawiają w tyle innych brokerów, sam sobie tam założyłem rachunek i rzeczywiście jest rewelacyjnie. Z drugiej strony takie reakcje na forum, admini bronią brokera bez ustosunkowania się do treści pytań, posty są kasowane, śmierdzi mi to na kilometr... Dla mnie wszystko co za dobrze wygląda jest zawsze podejrzane. Może i firma jest uczciwa, ale za dużo już było różnych WGI i Amber Goldów. Dla mnie posiadanie licencji jest papierkiem lakmusowym. Jeśli są uczciwi to dlaczego nie mogą tego załatwić? Mój Broker podkreśla jako bezpieczeństwo, że przeszedł z Cypryjskiego pod Australijski nadzór finansowy.
pewnie to jakaś nobilitacja To akurat nie powinno cie cieszyc Ale Admiral tez juz cos kombinuje z Australia. Brokerzy, zreszta taj jak wszelkie inne firmy, ida tam gdzie latwiej i mniej papierkow a to o to chodziło | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:56 | |
| - TRADER napisał:
- spiter napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
Tamvi też są z Estoni.. To jest to samo? Admiral - porażka. Przy Armadzie to teraz wszystko co ćwiczyłem do tej pory wygląda żałośnie. Jeśli Armada faktycznie nie ma gwarancji depozytu to pozostaje wypłacać zyski (jeśli są ) Jakieś konkretne przykłady??
Jak grasz z palca to właściwie w Armadzie zlecenia wchodzą błyskawicznie. Nie zauważyłem prawie żadnych poślizgów. Dla mnie np bardzo ważna jest egzekucja zamykania pozycji, ponieważ mam czasem (robot) otworzonych kilkanaście/dziesiąt pozycji). Przy małej płynności przychodzących ticków zamknięcie tego trwa czasem kilka minut. W Armadzie kilka sekund. W Admiralu gdzie ostatnio miałem pieniądze co do zasady było zamykanie i otwieranie w gorszych cenach. To takie frajerskie skubanie przez brokera. I do tego rekwoty. Strasznie wkur.. zjawisko. no ale jak robot ma wystawione TP i jest w cenie to też problem z zamknięciem ? | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:58 | |
| - spiter napisał:
piękny i dobry duch człowieczy w gorącej pieśni polskiej...
Faktycznie tematy na weekendowym od poezji patriotycznej do obietnicy zrobienia loda | |
|
| |
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 12:59 | |
| A mnie zastanawia po cholere w MT4 te aktualizacje. Nic nowego nie widze a ciagle nowe wersje - co oni tam do cholery aktualizuja?!?!!? | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:02 | |
| - thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
- Diablo napisał:
- uuuuu zero argumentów wiec inwektywy, robisz loda swojemu księdzu za snikersa?
ja ciebie skurwysynu kiedyś wytropie i obiecuje ci że zrobisz loda Ja jebie! Thorgall gościu Ty się lecz! Jakbyś był z Wawy to bym Ci polecił dobrego specjalistę. Twoje posty świadczą o tym, że z dyńką to u Ciebie nie do końca w porzo. przeczytaj jego wpisy i odpierdol się ode mnie I wyszedł obiektywizm i sprawiedliwość pana piotrka691 nie zauważył kto zaczął o dymaniu w dupe i lodach za snikersa uznał mnie za wariata za to że odbiłem piłeczkę nie macie honoru chamy zresztą wcale mnie to nie dziwi popieracie zbyt dużą rolę państwa i ingerowanie w życie człowieka gdyż z dziada pradziada kmiotki mieliście nad sobą pana nie umiecie żyć bez bata nad swoją dupą gdyż jesteście tak wychowani drwicie z KK bo taka jest moda wśród "inteligencji" a chcielibyście tam przynależeć niestety dupa zbita słoma z butów wystaje i nic nie poradzicie | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| |
| |
TRADER
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:07 | |
| - MICHU napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
Jak grasz z palca to właściwie w Armadzie zlecenia wchodzą błyskawicznie. Nie zauważyłem prawie żadnych poślizgów. Dla mnie np bardzo ważna jest egzekucja zamykania pozycji, ponieważ mam czasem (robot) otworzonych kilkanaście/dziesiąt pozycji). Przy małej płynności przychodzących ticków zamknięcie tego trwa czasem kilka minut. W Armadzie kilka sekund. W Admiralu gdzie ostatnio miałem pieniądze co do zasady było zamykanie i otwieranie w gorszych cenach. To takie frajerskie skubanie przez brokera. I do tego rekwoty. Strasznie wkur.. zjawisko. no ale jak robot ma wystawione TP i jest w cenie to też problem z zamknięciem ? Jak są to SL i TP klasyczne czyli są już zafiksowane na serwerze brokera to oczywiście nie. Ale ja stosuję hidden SL i TP. Tzn. Robot wysyła zlecenie zamknięcia na podstawie algorytmu i wtedy zamknięcie np. 10 pozycji nawet w godzinach normalnej płynności potrafi trwać minuty. I oczywiście cena zamknięcia jest oczywiście "rynkowa" | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:08 | |
| | |
|
| |
TRADER
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:17 | |
| Pioterk 691 Rosjanie/rosjanki wciąż chodzą po Moskwie z otwartymi butelkami piwa i pociągają z gwinta? Jeździłem do Moskwy kila razy w dziewięćdziesiątych i po 2000 roku i nie mogłem ogarnąć tego zjawiska. Nie jakieś lumpy w parku Gorkiego, tylko normalni ludzie. I nie siedząc gdzieś tylko normalnie idąc chodnikiem Masa ludzi tak robiła wtedy. | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:21 | |
| - TRADER napisał:
- Pioterk 691
Rosjanie/rosjanki wciąż chodzą po Moskwie z otwartymi butelkami piwa i pociągają z gwinta? Jeździłem do Moskwy kila razy w dziewięćdziesiątych i po 2000 roku i nie mogłem ogarnąć tego zjawiska. Nie jakieś lumpy w parku Gorkiego, tylko normalni ludzie. I nie siedząc gdzieś tylko normalnie idąc chodnikiem Masa ludzi tak robiła wtedy. Nie, raczej już nie. Jeśli już to raczej musisz mieć browara w torebce jak w USA. W lecie ze znajomym usiedliśmy pod pomnikiem Puszkina z browarami to nas policja pognała. Okazało się, że nie wolno bez torebki. | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:24 | |
| - thorgall napisał:
- I wyszedł obiektywizm i sprawiedliwość pana piotrka691
Thorgall, bez obrazy, ale ten Twój post o namierzeniu KRT to mnie po prostu lekko przeraził. To tylko forum internetowe. Ktoś Ci się nie podoba to do fosy i tyle w temacie. Co do kościoła KK to jestem agnostykiem i nigdy się tego nie wstydziłem. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:28 | |
| - Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
Thorgall, bez obrazy, ale ten Twój post o namierzeniu KRT to mnie po prostu lekko przeraził. To tylko forum internetowe. Ktoś Ci się nie podoba to do fosy i tyle w temacie.
Co do kościoła KK to jestem agnostykiem i nigdy się tego nie wstydziłem. zbyt dosadnie to zrozumiałeś ale wytłumacze mocny jest chłoptaś w gębie na necie ale w realu dostał by po prostu po gębie | |
|
| |
Jagd auf depot
Liczba postów : 290 Registration date : 15/12/2012
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:29 | |
| - TRADER napisał:
- MICHU napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
Jak grasz z palca to właściwie w Armadzie zlecenia wchodzą błyskawicznie. Nie zauważyłem prawie żadnych poślizgów. Dla mnie np bardzo ważna jest egzekucja zamykania pozycji, ponieważ mam czasem (robot) otworzonych kilkanaście/dziesiąt pozycji). Przy małej płynności przychodzących ticków zamknięcie tego trwa czasem kilka minut. W Armadzie kilka sekund. W Admiralu gdzie ostatnio miałem pieniądze co do zasady było zamykanie i otwieranie w gorszych cenach. To takie frajerskie skubanie przez brokera. I do tego rekwoty. Strasznie wkur.. zjawisko. no ale jak robot ma wystawione TP i jest w cenie to też problem z zamknięciem ? Jak są to SL i TP klasyczne czyli są już zafiksowane na serwerze brokera to oczywiście nie. Ale ja stosuję hidden SL i TP. Tzn. Robot wysyła zlecenie zamknięcia na podstawie algorytmu i wtedy zamknięcie np. 10 pozycji nawet w godzinach normalnej płynności potrafi trwać minuty. I oczywiście cena zamknięcia jest oczywiście "rynkowa" Admiralowi siadła egzekucja zleceń, kiedyś wchodziło wszystko odrazu. | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:35 | |
| - thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
Thorgall, bez obrazy, ale ten Twój post o namierzeniu KRT to mnie po prostu lekko przeraził. To tylko forum internetowe. Ktoś Ci się nie podoba to do fosy i tyle w temacie.
Co do kościoła KK to jestem agnostykiem i nigdy się tego nie wstydziłem. zbyt dosadnie to zrozumiałeś ale wytłumacze mocny jest chłoptaś w gębie na necie ale w realu dostał by po prostu po gębie wiesz - jedno odezwanie można zrozumieć bo krew nie woda i może sie zagotować ale drugi raz grozisz !!!! a miało być tak fajnie - wywiady, zaproszenia, występy w telewizji walcz na pomówienia i inwektywy !!!!!!! np. widziałem ostatnio twoja głowe ... na grządce kapusty _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:38 | |
| - thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
Co do kościoła KK to jestem agnostykiem i nigdy się tego nie wstydziłem. zbyt dosadnie to zrozumiałeś ale wytłumacze mocny jest chłoptaś w gębie na necie ale w realu dostał by po prostu po gębie bedzie zlot za rok to przyjade i będziesz miał okazje mi dac po gębie | |
|
| |
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:45 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:47 | |
| - thorgall napisał:
... drwicie z KK bo taka jest moda wśród "inteligencji" a chcielibyście tam przynależeć ...
O tak, ja codziennie proboszcza o to proszę, kilka lodów już mu zrobiłem, a on mnie nadal nie chce. |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:49 | |
| - Diablo napisał:
- thorgall napisał:
- Piotrek691 napisał:
- thorgall napisał:
Co do kościoła KK to jestem agnostykiem i nigdy się tego nie wstydziłem. zbyt dosadnie to zrozumiałeś ale wytłumacze mocny jest chłoptaś w gębie na necie ale w realu dostał by po prostu po gębie bedzie zlot za rok to przyjade i będziesz miał okazje mi dac po gębie stoi | |
|
| |
TRADER
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:49 | |
| - Jagd auf depot napisał:
- TRADER napisał:
- MICHU napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
Jak grasz z palca to właściwie w Armadzie zlecenia wchodzą błyskawicznie. Nie zauważyłem prawie żadnych poślizgów. Dla mnie np bardzo ważna jest egzekucja zamykania pozycji, ponieważ mam czasem (robot) otworzonych kilkanaście/dziesiąt pozycji). Przy małej płynności przychodzących ticków zamknięcie tego trwa czasem kilka minut. W Armadzie kilka sekund. W Admiralu gdzie ostatnio miałem pieniądze co do zasady było zamykanie i otwieranie w gorszych cenach. To takie frajerskie skubanie przez brokera. I do tego rekwoty. Strasznie wkur.. zjawisko. no ale jak robot ma wystawione TP i jest w cenie to też problem z zamknięciem ? Jak są to SL i TP klasyczne czyli są już zafiksowane na serwerze brokera to oczywiście nie. Ale ja stosuję hidden SL i TP. Tzn. Robot wysyła zlecenie zamknięcia na podstawie algorytmu i wtedy zamknięcie np. 10 pozycji nawet w godzinach normalnej płynności potrafi trwać minuty. I oczywiście cena zamknięcia jest oczywiście "rynkowa"
Admiralowi siadła egzekucja zleceń, kiedyś wchodziło wszystko odrazu. Jak wchodzili na nasz rynek to było miodzio. Jakieś dwa, trzy lata temu. Potem było już tylko gorzej. I dlatego im chwilowo podziękowałem. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 13:54 | |
| - Dezerter napisał:
- thorgall napisał:
... drwicie z KK bo taka jest moda wśród "inteligencji" a chcielibyście tam przynależeć ...
O tak, ja codziennie proboszcza o to proszę, kilka lodów już mu zrobiłem, a on mnie nadal nie chce. do inteligencji nie do kościoła następny logik dzieci golden line aż strach tam zajrzeć | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 14:07 | |
| | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 14:10 | |
| - TRADER napisał:
- Jagd auf depot napisał:
- TRADER napisał:
- MICHU napisał:
- TRADER napisał:
- spiter napisał:
- TRADER napisał:
Admiral - porażka. Przy Armadzie to teraz wszystko co ćwiczyłem do tej pory wygląda żałośnie. Jeśli Armada faktycznie nie ma gwarancji depozytu to pozostaje wypłacać zyski (jeśli są ) Jakieś konkretne przykłady??
Jak grasz z palca to właściwie w Armadzie zlecenia wchodzą błyskawicznie. Nie zauważyłem prawie żadnych poślizgów. Dla mnie np bardzo ważna jest egzekucja zamykania pozycji, ponieważ mam czasem (robot) otworzonych kilkanaście/dziesiąt pozycji). Przy małej płynności przychodzących ticków zamknięcie tego trwa czasem kilka minut. W Armadzie kilka sekund. W Admiralu gdzie ostatnio miałem pieniądze co do zasady było zamykanie i otwieranie w gorszych cenach. To takie frajerskie skubanie przez brokera. I do tego rekwoty. Strasznie wkur.. zjawisko. no ale jak robot ma wystawione TP i jest w cenie to też problem z zamknięciem ? Jak są to SL i TP klasyczne czyli są już zafiksowane na serwerze brokera to oczywiście nie. Ale ja stosuję hidden SL i TP. Tzn. Robot wysyła zlecenie zamknięcia na podstawie algorytmu i wtedy zamknięcie np. 10 pozycji nawet w godzinach normalnej płynności potrafi trwać minuty. I oczywiście cena zamknięcia jest oczywiście "rynkowa"
Admiralowi siadła egzekucja zleceń, kiedyś wchodziło wszystko odrazu. Jak wchodzili na nasz rynek to było miodzio. Jakieś dwa, trzy lata temu. Potem było już tylko gorzej. I dlatego im chwilowo podziękowałem. szczególnie ta konieczność restartu kompa dobrze to wykombinowali a rekwoty u nich to już masakra zlecenia wchodzą dobre 2- 3 sekundy....za wolno. no ale najpierw trzeba zadbać żeby sobie samemu krzywdy nie robić bo wtedy działanie brokera to juz tylko przysłowiowa wisienka na torcie licząc od połowy marca/ tego przyszłego/ jestem 1,5 dniówki w plecy przez radosną tfurczość | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend Nie 24 Lut 2013, 14:22 | |
| - REALISTA napisał:
- http://www.prisonplanet.pl/ekonomia/g20_i_imf_naciskaja_by,p1162935184
żyd już kombinuje; qe, tharpy, ltro, g20, mfw, etc. etc. czekamy na narodziny Męża Stanu na miarę Wujka A. ...nie jest pytanie czy? tylko kiedy i gdzie ? sypią dolcami to nawet na porządną korekte nie ma czasu zapomnij o szortozie a tak przy okazji USA nie ma złota i ch.. wie gdzie sie podziało Bank Rezerwy Federalnej w Nowym Jorku powiedział, iż przekazanie do Niemiec ich 300 ton złota zajmie około 7 lat. Oznacza to, iż FED rozdysponował zdeponowane złoto. http://www.prisonplanet.pl/ekonomia/zloto_odplywa_z_usa,p2128485215
Ostatnio zmieniony przez HIOB dnia Nie 24 Lut 2013, 14:26, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 23-24.02.2013 weekend | |
| |
|
| |
| UFO - 23-24.02.2013 weekend | |
|