| UFO 02-03.03.2013 Weekend | |
|
+45PINGWIN (Z MADAGASKARU) Zygmunt de Bill Kazik Jones Laik Janusz Zbieracz puszek Windziarz IronFX Mleczarz ból i cierpienie inwestor TRADER myśliwyl REALISTA SYLWESTER betonowe_buty Akwila BP Janko Traderroo Reser nomad barany delphia Aligator 13Homer MoralnyNiepokój spiter Piotrek691 mariner ojro zibi Dave kiwi MICHU gumbas neuron kaczor rafalx thorgall Diablo snajper janek AgroTrader Jastrząb 49 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Jastrząb
Liczba postów : 5236 Age : 61 Location : Waldenburg Registration date : 28/08/2007
| Temat: UFO 02-03.03.2013 Weekend Pią 01 Mar 2013, 13:31 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.SPRAWY REGULUJĄCEZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj AdminaOpis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków:https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzyBORowik, Dave, inwestor, Jastrząb, Jones, przemak, Rmir, snajper Administrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy ... www.pajacyk.pl www.wyklikajzywnosc.pl www.pustamiska.pl www.polskieserce.pl | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 08:24 | |
| 1 pozamykaliscie sie wszyscy ? no to sie doigraliście UFO pod kluczem teraz bede pisal tylko ja + analizy barana ps ja pierdole ale dziecinada straszą sie jak w piaskownicy a każdy odważny bo schowany w domciu siedzi i wirtualne muskuły pręży jak zyd na cudofiksie _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 08:32 | |
| i jak tu nie ma być hossy?
http://otomoto.pl/mercedes-benz-s-320-C28146521.html
es klasse za grosze rozdają | |
|
| |
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 08:45 | |
| | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 08:53 | |
| w tym mcu zamkniecie serii czas wykazać kwartalne wyniki i zebrać tłuste nagrody za zarządzanie oglosić to w prasie i nagonić nowe owce na fundusze jest dobrze a będzie jeszcze lepiej o! | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 08:58 | |
| - HIOB napisał:
- i jak tu nie ma być hossy?
es klasse za grosze rozdają ciekawe gdzie jest haczyk, przecież to jest luksusowa fura a cena jak za paroletniego golfa | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:08 | |
| http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13490913,Walesa_o_homoseksualistach__Niech_mniejszosc_nie_wchodzi.html?lokale=trojmiasto#BoxWiadTxt
ciekawe czy on sobie zdaje z konsekwencji swoich słów? w końcu wazne źródło dochodów jakie uzyskuje to wykłady na zagranicznych uczelniach, a tam panuje poprawność polityczna
Ps co do Antoniego to napisał ze go przeprosilem, zeby uscislic to nie przeprosilem go że jest sprzedawca marzeń tylko przecholowałem odnośnie jego rodziny i za to nalezały sie przeprosiny. ja tam nie doczekałem sie przeprosin od niego za pedalskie insynuacje, czy groźby karalne , no ale są ludzie i ludziska.
| |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:19 | |
| - Diablo napisał:
- HIOB napisał:
es klasse za grosze rozdają ciekawe gdzie jest haczyk, przecież to jest luksusowa fura a cena jak za paroletniego golfa jakoś anonimowo to wygląda....nie ma nawet jak zadzwonić...a już sie podjarałem jak Kazimierz M. | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25042 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:22 | |
| co to się wczoraj wieczorem działo? Antoni chce zgłaszać do prokuratury? popierdoliło sie w deklu?
takie sprawy załatwia się poprzez strzała w ryja chociaż akurat w tym przypadku trzymam stronę snajpera bo lubię gościa
nie dygaj snajper tylko podaj mu adres i zadzwoń po mnie
za samą prokuraturę w ryj się należy
nie wtrącał bym się ale jestem jeszcze najebany po imieninach u kazika
same kozaki tu widzę
na przełomie lat 80/90 byłem metalowcem i napierdalałem się co 2 dni z różnymi punkami i różnymi innymi a podczas wypadu na koncerty np do katowic (na metalmanię) napierdalały się całe brygady między sobą krojenie katan itp (delphia potwierdzi) jestem zahartowany w bojach i idę nawet na silniejszego i tym się zdobywa szacunek
a nie kurwa do prokuratury!! pedały
| |
|
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:29 | |
| - HIOB napisał:
- Diablo napisał:
- HIOB napisał:
es klasse za grosze rozdają ciekawe gdzie jest haczyk, przecież to jest luksusowa fura a cena jak za paroletniego golfa jakoś anonimowo to wygląda....nie ma nawet jak zadzwonić...a już sie podjarałem jak Kazimierz M. Stary numer. Nie ma telefonu, jest tylko mail. Napiszesz to się okaże że gościu jest w Angli a samochód w Polsce albo odwrotnie. Później propozycja wpłaty na własne konto w Western Union i prośba o podanie jakiś danych z wpłaty, rzekomo tylko takich "do wglądu" aby gość miał dowód że warto przyjechać z Angli. A później ani samochodu, ani gościa, ani namiarów na niego. Moja znajoma tak straciła 20 000, tylko że numer był zrobiony na mobile.de. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:31 | |
| - thorgall napisał:
- co to się wczoraj wieczorem działo?
Antoni chce zgłaszać do prokuratury? popierdoliło sie w deklu?
takie sprawy załatwia się poprzez strzała w ryja chociaż akurat w tym przypadku trzymam stronę snajpera bo lubię gościa
same kozaki tu widzę
na przełomie lat 80/90 byłem metalowcem i napierdalałem się co 2 dni z różnymi punkami i różnymi innymi a podczas wypadu na koncerty np do katowic (na metalmanię) napierdalały się całe brygady między sobą krojenie katan itp (delphia potwierdzi) jestem zahartowany w bojach i idę nawet na silniejszego i tym się zdobywa szacunek
zabawne to forum | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:40 | |
| - rafalx napisał:
- HIOB napisał:
- Diablo napisał:
- HIOB napisał:
es klasse za grosze rozdają ciekawe gdzie jest haczyk, przecież to jest luksusowa fura a cena jak za paroletniego golfa jakoś anonimowo to wygląda....nie ma nawet jak zadzwonić...a już sie podjarałem jak Kazimierz M. Stary numer. Nie ma telefonu, jest tylko mail. Napiszesz to się okaże że gościu jest w Angli a samochód w Polsce albo odwrotnie. Później propozycja wpłaty na własne konto w Western Union i prośba o podanie jakiś danych z wpłaty, rzekomo tylko takich "do wglądu" aby gość miał dowód że warto przyjechać z Angli. A później ani samochodu, ani gościa, ani namiarów na niego. Moja znajoma tak straciła 20 000, tylko że numer był zrobiony na mobile.de. świat już całkiem zdziczal filozofia Platformy Obywatelskiej zatacza coraz szersze kręgi | |
|
| |
janek
| |
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:43 | |
| - thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
Nie no panowie afera byla a ja akurat spalem, ja pierdole mowcie od razu kto komu ma wjebac i za co bo mi sie nei chce dlubac we wczorajszym temacie. A ty thorgal byles brudasem w mlodosci widze i kirales butapren z innymi dlugowlosymi zwierzetami:D | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:52 | |
| - thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
torgal, sugerowałem rozwiązanie, o którym piszesz, jednakże druga strona nie chciała wykazać się honorem, a uciekała się do obraźliwych epitetów. |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:57 | |
| - Antoni Pieniądz napisał:
- thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
torgal, sugerowałem rozwiązanie, o którym piszesz, jednakże druga strona nie chciała wykazać się honorem, a uciekała się do obraźliwych epitetów. pamietaj antoni zasada jest taka, ze zarty zartami ale jak juz ktos naprawde chce3 uzyc przemocy t trzeba mu dobitnie wyjasnic ze sie myli.Co najmniej skretowka na kolano musi byc, mozna tez zadusci do nieprzytomnosci zeby sie zlal ze strachu albo bardziej tradycyjnie prawy prosty na ryj i kilika kopow w potylice. TRZEBA W KONCU TRZYMAC POZIOM CO NIE? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:59 | |
| @ KRT
Nemo iudex in causa sua.
Jeżeli ja strzeliłem sobie w stopę, to snajper w obydwa kolana.
Nie przypominam sobie, abym wystosowywał groźby w rodzaju:
Oj widzę, że białostocka menda się prosi o wpierdol. Z chęcią bym mu przypierdolił za te teksty ale nie zniżę się do tego pozioma.
lub
nie fikaj, bo wiem, gdzie mieszkasz, co robisz, jakie miejsca odwiedzasz i co robisz z dziećmi.
Dla mnie sprawa jest prosta. To, że kilka osób na czele z tobą przypierdala się do innych [obrażając ich uczucia religijne, wyśmiewając, itp.], nie oznacza, że jest społeczna akceptowalność dla tego typu zachowań [forum czytają setki osób]. |
|
| |
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 09:59 | |
| - kaczor napisał:
- thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
Nie no panowie afera byla a ja akurat spalem, ja pierdole mowcie od razu kto komu ma wjebac i za co bo mi sie nei chce dlubac we wczorajszym temacie. A ty thorgal byles brudasem w mlodosci widze i kirales butapren z innymi dlugowlosymi zwierzetami:D siedzę sobie z rana z piwkiem na kaca czytam w spokoju różne rzeczy i trafiam na twój wpis pojawia się lekki uśmiech na mojej twarzy i myśl: oj zmiażdżył bym ciebie pedale w realu | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:00 | |
| według mnie problem jest przez skórę czujemy, że sprzedawcy marzeń nie powinni sie reklamować na forum w celach komercyjnych a juz podawanie cen usług to dopust .... za takie coś delikwent powinien natychmiastowo dostać ban dożywotni !!!! ufo powstało w celach edukacyjnych i podawanie sygnałów i powoływanie sie na systemy powinno być umieszczenie li tylko w celach poznawczych, porównawczych czy tez ze zwykłej potrzeby chwalenia sie domokrążcom i handlowcom obnośnym mówimy stanowcze nie forum jako takie ma swoją renomę i i jako takie nie może uwiarygadniać działalności komercyjnej jego uczestników admini wy się wezcie do roboty !!!!! najprostrze byłoby dopisanie do regulaminu punktu o karaniu samoreklamy i karnym usunięciu wszystkich wpisów _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:04 | |
| - thorgall napisał:
- kaczor napisał:
- thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
Nie no panowie afera byla a ja akurat spalem, ja pierdole mowcie od razu kto komu ma wjebac i za co bo mi sie nei chce dlubac we wczorajszym temacie. A ty thorgal byles brudasem w mlodosci widze i kirales butapren z innymi dlugowlosymi zwierzetami:D siedzę sobie z rana z piwkiem na kaca czytam w spokoju różne rzeczy i trafiam na twój wpis pojawia się lekki uśmiech na mojej twarzy i myśl: oj zmiażdżył bym ciebie pedale w realu no kazdy drobny pijaczek sobie wyobraza takie rzeczy a pozniej pod sklepem krzywe nosy i brak zebow.Biorac pod uwage ze ja od kilku lat na poziomie zawodniczym trenduje i uderzane i chwytwane sporty walki zaden z was nie jest dla mnie rownorzednym przeciwnikiem a to ze po pijaku z innymi brudasami wymieniales jakies cepy nie czyni z ciebie zadnego kozaka.Niestety nigdy tego nei zweryfikujemy ale mam nadzieje ze kiedys trafisz na jakiegos zawodnika ktory ci pokaze ze twoje doswiadczenia i wyobrazenia na wlasny temat sa gowno warte miernoto:) | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:05 | |
| - HIOB napisał:
- w tym mcu zamkniecie serii
czas wykazać kwartalne wyniki i zebrać tłuste nagrody za zarządzanie oglosić to w prasie i nagonić nowe owce na fundusze jest dobrze a będzie jeszcze lepiej o! a Ty niby tylko kibicujesz ale najwyraźniej usilnie naganiasz na L od samych szczytów potrzebny wujek A. zeby zrobil porzadek z cześkami i naganiaczami _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:06 | |
| - Antoni Pieniądz napisał:
- @ KRT
Nemo iudex in causa sua.
Jeżeli ja strzeliłem sobie w stopę, to snajper w obydwa kolana.
Nie przypominam sobie, abym wystosowywał groźby w rodzaju:
Oj widzę, że białostocka menda się prosi o wpierdol. Z chęcią bym mu przypierdolił za te teksty ale nie zniżę się do tego pozioma.
lub
nie fikaj, bo wiem, gdzie mieszkasz, co robisz, jakie miejsca odwiedzasz i co robisz z dziećmi.
Dla mnie sprawa jest prosta. To, że kilka osób na czele z tobą przypierdala się do innych [obrażając ich uczucia religijne, wyśmiewając, itp.], nie oznacza, że jest społeczna akceptowalność dla tego typu zachowań [forum czytają setki osób]. A co to sa kurwa uczucia religijne?:DAlbo wierzysz w cos tam sobie albo nie, jaki wplyw ma na to to co mowia inni?Jesli Bog jest tak slaby ze nie umie sie obronic to co z niego za bog? | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:10 | |
| - Argos napisał:
- HIOB napisał:
- w tym mcu zamkniecie serii
czas wykazać kwartalne wyniki i zebrać tłuste nagrody za zarządzanie oglosić to w prasie i nagonić nowe owce na fundusze jest dobrze a będzie jeszcze lepiej o! a Ty niby tylko kibicujesz ale najwyraźniej usilnie naganiasz na L od samych szczytów
potrzebny wujek A. zeby zrobil porzadek z cześkami i naganiaczami od poziomu 2000, ktory sie wybronił a hossa dopiero sie rozkręca ulica nadal sie boi wiec jesteśmy w 1/3 hossy goł bulls !!! hossa trwa !!! PKC !!! | |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:11 | |
| Antek nie daj sie !!! ładuj Cyklonem B | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:13 | |
| - kaczor napisał:
- thorgall napisał:
- kaczor napisał:
- thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
Nie no panowie afera byla a ja akurat spalem, ja pierdole mowcie od razu kto komu ma wjebac i za co bo mi sie nei chce dlubac we wczorajszym temacie. A ty thorgal byles brudasem w mlodosci widze i kirales butapren z innymi dlugowlosymi zwierzetami:D siedzę sobie z rana z piwkiem na kaca czytam w spokoju różne rzeczy i trafiam na twój wpis pojawia się lekki uśmiech na mojej twarzy i myśl: oj zmiażdżył bym ciebie pedale w realu no kazdy drobny pijaczek sobie wyobraza takie rzeczy a pozniej pod sklepem krzywe nosy i brak zebow.Biorac pod uwage ze ja od kilku lat na poziomie zawodniczym trenduje i uderzane i chwytwane sporty walki zaden z was nie jest dla mnie rownorzednym przeciwnikiem a to ze po pijaku z innymi brudasami wymieniales jakies cepy nie czyni z ciebie zadnego kozaka.Niestety nigdy tego nei zweryfikujemy ale mam nadzieje ze kiedys trafisz na jakiegos zawodnika ktory ci pokaze ze twoje doswiadczenia i wyobrazenia na wlasny temat sa gowno warte miernoto:) ja o honorze i szacunku a ty o treningach i dupie maryny oj ćwoku treningi fizyczne jak najbardziej popieram ale ty potrenuj też mózg
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Sob 02 Mar 2013, 10:17, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:14 | |
| - kaczor napisał:
- Antoni Pieniądz napisał:
- thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
torgal, sugerowałem rozwiązanie, o którym piszesz, jednakże druga strona nie chciała wykazać się honorem, a uciekała się do obraźliwych epitetów. pamietaj antoni zasada jest taka, ze zarty zartami ale jak juz ktos naprawde chce3 uzyc przemocy t trzeba mu dobitnie wyjasnic ze sie myli.Co najmniej skretowka na kolano musi byc, mozna tez zadusci do nieprzytomnosci zeby sie zlal ze strachu albo bardziej tradycyjnie prawy prosty na ryj i kilika kopow w potylice. TRZEBA W KONCU TRZYMAC POZIOM CO NIE? kaczor, obce są mi sposoby wymuszania, o których piszesz. Preferuję zawsze rozmowę i dojście do porozumienia, wychodząc z założenia, że wrogów łatwo zdobywa się, przyjaciół trudno. Rozumiem, że chodzi ci o podjęcie zdecydowanych kroków, gdy ktoś naruszą twoją godność. Zgodzę się - na pewno nie pozwoliłbyś, aby poniżano cię i przeciwdziałałbyś temu. 5 |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:19 | |
| - kaczor napisał:
- Antoni Pieniądz napisał:
- thorgall napisał:
same kozaki tu widzę
torgal, sugerowałem rozwiązanie, o którym piszesz, jednakże druga strona nie chciała wykazać się honorem, a uciekała się do obraźliwych epitetów. pamietaj antoni zasada jest taka, ze zarty zartami ale jak juz ktos naprawde chce3 uzyc przemocy t trzeba mu dobitnie wyjasnic ze sie myli.Co najmniej skretowka na kolano musi byc, mozna tez zadusci do nieprzytomnosci zeby sie zlal ze strachu albo bardziej tradycyjnie prawy prosty na ryj i kilika kopow w potylice. TRZEBA W KONCU TRZYMAC POZIOM CO NIE? e tam dusić , jeszcze jakis sercowiec i zejdzie i bedziesz odpowiadał jak za czlowieka najlepiej to od razu przyjebac w ryj az kredki z tornistra powypadają _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:26 | |
| to forum jest porąbane od dłuższego czasu, przed zarejstrowaniem skontaktuj się z lekarzem psychiatrą
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:27 | |
| - neuron napisał:
- według mnie problem jest
przez skórę czujemy, że sprzedawcy marzeń nie powinni sie reklamować na forum w celach komercyjnych a juz podawanie cen usług to dopust .... za takie coś delikwent powinien natychmiastowo dostać ban dożywotni !!!! ufo powstało w celach edukacyjnych i podawanie sygnałów i powoływanie sie na systemy powinno być umieszczenie li tylko w celach poznawczych, porównawczych czy tez ze zwykłej potrzeby chwalenia sie domokrążcom i handlowcom obnośnym mówimy stanowcze nie forum jako takie ma swoją renomę i i jako takie nie może uwiarygadniać działalności komercyjnej jego uczestników admini wy się wezcie do roboty !!!!! najprostrze byłoby dopisanie do regulaminu punktu o karaniu samoreklamy i karnym usunięciu wszystkich wpisów puki jeszcze mozna Sampion , Jonagored , Cortland w super cenie ilości całotirowe -10 % upustu
Producent _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend Sob 02 Mar 2013, 10:33 | |
| - kaczor napisał:
no kazdy drobny pijaczek sobie wyobraza takie rzeczy a pozniej pod sklepem krzywe nosy i brak zebow.Biorac pod uwage ze ja od kilku lat na poziomie zawodniczym trenduje i uderzane i chwytwane sporty walki zaden z was nie jest dla mnie rownorzednym przeciwnikiem a to ze po pijaku z innymi brudasami wymieniales jakies cepy nie czyni z ciebie zadnego kozaka.Niestety nigdy tego nei zweryfikujemy ale mam nadzieje ze kiedys trafisz na jakiegos zawodnika ktory ci pokaze ze twoje doswiadczenia i wyobrazenia na wlasny temat sa gowno warte miernoto:) tez sie kurwa filmow z brusem lee naoglądałeś .. ja jestem drobny pijaczek , mizernej postury nic nie trenujący ale mam szybką rękę i celne oko w magazynku nosze "lekartwo" na kilku takich gierojów _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 02-03.03.2013 Weekend | |
| |
|
| |
| UFO 02-03.03.2013 Weekend | |
|