Mogą sobie tam na siebie bluzgać do woli, a ja nie muszę tego czytać.
Sorry zostałem sprowokowany trudno jeśli jesteś taki czuły czasami należy użyć takich samych słów jak przeciwnik idę się pochlastać zawsze wiedziałem że nic nie wnoszę tam parę hooojowych linków to w sumie jest goowno powodzenia z abonamentem
pozd i zdrowia
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
Bank ING, konto na slupa, operacja karta, autoryzacja pomyslna, kasa z konta nie znika Widze ze czeka mnie pracowita noc nowy oscylator ekonomiczny Bagsika w 21 wieku
Ja tak kiedys w Buzq zrobilem za czasow studenta z 12 lat temu jak mi na depo braklo do fiuciny Dutki z kasy w oddziale Rynek Breslau ze niby zapomnialem pinu do karty albo karty a autoryzacja dopiero po minieciu doby .. no to sruuu drugi raz te same dutki z dutkomatu na Qzniczej, tam gdzie Czak teraz gotowka na szybach szpanuje. CUDOWNE ROZMNOZENIE qrwa
Po 3 dniach wezwanie do zaplaty i straszenie komornikiem - na dluzsza mete to sie nie uda.
Ale to chyba miales jakas karte typu charge.
Ja zrobilem transfer karta - normalna platnosc karta - wyskoczylo autoryzacja OK. Po sprawdzeniu konta kasa dalej lezy. To zrobilem jeszcze dwie takie operacje I dopiero za trzecim razem kasa jest blokowana. Czyli zrobilem trzy operacje a dopiero ta trzecia zablokowala srodki. Wychodzi na to ze zarobilem 200% Jakis blad musial byc bo udana autoryzacja powinna blokowac automatycznie srodki. Zobaczymy z czasem kto jest stratny
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Bank ING, konto na slupa, operacja karta, autoryzacja pomyslna, kasa z konta nie znika Widze ze czeka mnie pracowita noc nowy oscylator ekonomiczny Bagsika w 21 wieku
Ja tak kiedys w Buzq zrobilem za czasow studenta z 12 lat temu jak mi na depo braklo do fiuciny Dutki z kasy w oddziale Rynek Breslau ze niby zapomnialem pinu do karty albo karty a autoryzacja dopiero po minieciu doby .. no to sruuu drugi raz te same dutki z dutkomatu na Qzniczej, tam gdzie Czak teraz gotowka na szybach szpanuje. CUDOWNE ROZMNOZENIE qrwa
Po 3 dniach wezwanie do zaplaty i straszenie komornikiem - na dluzsza mete to sie nie uda.
Ale to chyba miales jakas karte typu charge.
Ja zrobilem transfer karta - normalna platnosc karta - wyskoczylo autoryzacja OK. Po sprawdzeniu konta kasa dalej lezy. To zrobilem jeszcze dwie takie operacje I dopiero za trzecim razem kasa jest blokowana. Czyli zrobilem trzy operacje a dopiero ta trzecia zablokowala srodki. Wychodzi na to ze zarobilem 200% Jakis blad musial byc bo udana autoryzacja powinna blokowac automatycznie srodki. Zobaczymy z czasem kto jest stratny
Na pewno nie bank. Autoryzacje potrafia z parudniowym opoznieniem sie blokowac. Mi ostatnio platnosci z paypassow sciagane sa po jakichs trzech dniach dopiero Bank sobie wszystko policzy gdy dostanie info zwrotne i zrobia ci odpowiedni debet na koncie na ktorym jeszcze zarobia (odsetki od debetu) Juz nie raz sie zdziwilem, ze jakis z dupy debet mi wyskoczyl. Patrze a tu dwie transakcje paypass sprzed paru dni dopiero zeszly gdy generalnie zawsze transakcja na PIN lub internetowa natychmiast blokowala dutki na koncie.. .a paypass jakos ma inczej.
Tamto w Breslau to byla zwykla plaska debetowka Maestro, taka najchujowsza z chujowych a nie zadne charge. Po prostu Buzek tak kiedys mial z tymi autoryzacjami - wykrylem luke w systemie ale zaraz szybko to zmienili.
Podobnie jak cwaniak, ktory wymyslil przelewanie w Multibanq tysiecy razy 1gr na konto eurowe by zamienic 0.01zl na 0.01eur to jus banki maja limity na minimalna kwote przelewu.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
To byl taki plan: wziac podwojnie te samo siano by na 2 qnie chociaz styklo, zanim upomnienie zanim komornik to jest minimum tydzien-dwa a w tym czasie sie przytuli ze 100pkt i im szybko odda i to mial byc sposob na depo z niczego - takie virtual z dupy
Bierzesz cos czego nie wolno, czas reakcji banq traktujesz jako swoja szanse i jak zaczna morde drzec to grzecznie oddajesz, przepraszasz i muzyka gra - na przynajmniej 1 qnia zostaje a dalej to jus z gorki.
Reser
Mogą sobie tam na siebie bluzgać do woli, a ja nie muszę tego czytać.
Sorry zostałem sprowokowany trudno jeśli jesteś taki czuły czasami należy użyć takich samych słów jak przeciwnik idę się pochlastać zawsze wiedziałem że nic nie wnoszę tam parę hooojowych linków to w sumie jest goowno powodzenia z abonamentem
pozd i zdrowia
Coś tam z pirw się pojebało mniejsza z tym pogadaj sobie z innymi na pirw tak w obronie innych zrobiłem z siebie idiote teraz ty mnie dopierdalasz nie znając szczegółw
jestem ciekaw czy ktoś
a mniejsza z tym
Ty i jeszcze ktoś wjebcie mnie w bobry a tym którym pomogłem życzę powodzenia
pzdr
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Jednak w PL są uczciwi ludzie http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13447208,Zgubila_torebke_w_tramwaju__Idzie_do_lekarza__a_tam___.html#LokKrajTxt
sam również często spotykam uczciwych...
Reser
A tak wogóle to sobie pomyślałem bo sobie lubie czasem pomyśleć i wyszło tak mówi się o komunistycznych reżimach ta nazwa jakoś mi nie pasuje komunizm to komunizm a reżim to reżim chyba nie ma na świecie prawdziwego państwa komunistycznego komunizm z reżimem się wyklucza to co nazywa się reżimem komunistycznym na dzień obecny to zwykłe dawne "królestwa / cesarstwa" komunizm to może co najwyżej być albo był w kibucach albo u Amiszów czy innych podobnych grupach - ostatnio coś mi migło na Discovery ale nazwy nie pamiętam reszta z komunizmem nie ma nic wspólnego no może w filmie StarTrek - ale tam to jest niewiele na temat systemu ot tak sobie bohaterowie podróżują za pieniądze podatników pzdr
To co my mamy w Chinach ? za " Chiny Ludowe " nie kumam ...
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
"Zaznaczył, że państwo jest bankrutem, ponieważ ustrój niewolniczy jest niewydajny gospodarczo. Dodał, że wszystko jest sterowane przez Unię Europejską. Jako przykład podał zakaz używania tradycyjnych żarówek czy termometrów rtęciowych. – Nawet Stalinowi nie przeszłoby przez głowę wprowadzić zakaz używania żarówek. Termometry wprowadzono elektroniczne, dlatego z wolnego kraju Białorusi musimy przemycać te rtęciowe. Hitler w porównaniu z Unią Europejską był liberałem, bo wówczas podatki były trzy razy mniejsze – zaznaczył. Podkreślił, że podatek dochodowy został wprowadzony w 1914 roku przez “czerwoną hołotę”. Jest on zbędny, jego zdaniem, gdyż bez niego gospodarka rozwijałaby się zdecydowanie lepiej. Mówił, że podatek to kara za ciężką pracę – im więcej pracujesz, tym masz większą karę, bo musisz odprowadzić większy podatek. Dodał, że w Generalnej Guberni było 49 oficerów gestapo, a teraz jest 400 oficerów ABW. "
A tu jeden z komentarzy tego co się dzieje w państwie Platformy O.:
Biłgoraj przez korupcje został zabity dechami a nawet całe Lubelskie.Wiesz pan kto zapoczątkował i kto pozabijał dechami ??? Spytaj pan się Krowiarki z Biszczy . Jak się rozejdzie w świecie biznesu jakie komitywy są odstawiane i co wyrabiają to ja już podałem nazwiska kto zabił dechami cały region i wyobraź pan sobie,że dalej pogrywają taki maja bezczelny tupet i zdeprawowanie. Stanowczo za długo się upominałem z przestępcami się nie da.Mają cholerne tupety.
Ostatnio zmieniony przez Janek Trader dnia Sob 23 Lut 2013, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
A tak wogóle to sobie pomyślałem bo sobie lubie czasem pomyśleć i wyszło tak mówi się o komunistycznych reżimach ta nazwa jakoś mi nie pasuje komunizm to komunizm a reżim to reżim chyba nie ma na świecie prawdziwego państwa komunistycznego komunizm z reżimem się wyklucza to co nazywa się reżimem komunistycznym na dzień obecny to zwykłe dawne "królestwa / cesarstwa" komunizm to może co najwyżej być albo był w kibucach albo u Amiszów czy innych podobnych grupach - ostatnio coś mi migło na Discovery ale nazwy nie pamiętam reszta z komunizmem nie ma nic wspólnego no może w filmie StarTrek - ale tam to jest niewiele na temat systemu ot tak sobie bohaterowie podróżują za pieniądze podatników pzdr
Udajesz głupiego czy co
na czym polega komunizm na jakiej zasadzie powstają komuny na zasadzie kibucu potem pojawia się grono ludzi którym nic się nie chce bo inni zapierdalają i pojawiają się konflikty a co potem
dopowiedz sobie komunizm na dzień dzisiejszy to utopiA
NIE MA KOMUNISTYCZNEGO KRAJU NA ŚWIECIE
koniec kropka ciach
i proszę mi tu nie pierdolić o komuniżmie bo tego niema koniec ciach i wypierdalać
jacek-g
Liczba postów : 177 Age : 39 Location : E Registration date : 06/03/2012
Udajesz głupiego czy co
na czym polega komunizm na jakiej zasadzie powstają komuny na zasadzie kibucu potem pojawia się grono ludzi którym nic się nie chce bo inni zapierdalają i pojawiają się konflikty a co potem
koniec kropka ciach
i proszę mi tu nie pierdolić o komuniżmie bo tego niema koniec ciach i wypierdalać
czekam na odpowiedż l huj pizda żeby było poprawnie co jest w bobrze mam inne zdanie ą ę zabrakło
pzdr
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Udajesz głupiego czy co
koniec kropka ciach
czekam na odpowiedż l huj pizda żeby było poprawnie co jest w bobrze mam inne zdanie ą ę zabrakło
pzdr
stary weź się zbakaj, albo spuść z krzyża, bo z tego co widzę to masz mega problem ze sobą. Mój ostatni rok to masakra wszystko sie pieprzyło na całej linii , straciłem kogoś bliskiego ale nie zachowuje sie jakbym obwiniał cały świat za to. Jest w tobie wiele żółci, jak niema ujścia tego syfu to ...
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Wielka Brytania straciła najwyższą ocenę wiarygodności kredytowej. Agencja Moody's obniżyła rating Londynu z potrójnego A do AA1. Agencja tłumaczy korektę słabą koniunkturą, rosnącym zadłużeniem kraju oraz niewielkimi perspektywami wzrostu GENTELMENOM ??
nic dziwnego maja tak pojebany socjal ze to sie wpale nie miesci do tego mase arabusów, nie jestem rasista ale tych gnoi bym wypierdolil z Europy
katolika ktory nei respektuje obowiazujacego prawa tez sie powinno deportowac:D
w/g mnie nie do końca o to tutaj chodzi....
islamiści w europie domagaja sie swoich praw (mowa o religii)- i w zasadzie dostaja to co chca lub jeszcze więcej
wyobraz sobie , że tych samych praw domagaja sie chrześcijanie np. na bliskim/środkowym wschodzie ....
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Udajesz głupiego czy co
koniec kropka ciach
pzdr
stary weź się zbakaj, albo spuść z krzyża, bo z tego co widzę to masz mega problem ze sobą. Mój ostatni rok to masakra wszystko sie pieprzyło na całej linii , straciłem kogoś bliskiego ale nie zachowuje sie jakbym obwiniał cały świat za to. Jest w tobie wiele żółci, jak niema ujścia tego syfu to ...
Po raz pierwszy napisałeś coś miłego do mnie i ze zrozumieniem pzdr
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
No przeciez jest ujscie... tyle ze na UFO
Ja czasami sie zastanawiam czy to co pisze mariner to wypowiedz czy jakis wiersz Zawsze krotkie zdania, szybko nowy akapit i tak jak wiersze - nie wszystkie rozumiem Mysle ze jakby zaczal stosowac pelne zdania, nawet wielokrotnie zlozone to bylby bardziej "czytelny".
A zreszta mi sie takie UFO podoba - taka roznorodnosc charakterow jak nigdzie. Jakby wykasowac wszelkie tematy "spoleczne" itp to kazdy watek tutaj mialby po jednej stronie
Wiec cieszmy sie z tego co mamy
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
No przeciez jest ujscie... tyle ze na UFO
Ja czasami sie zastanawiam czy to co pisze mariner to wypowiedz czy jakis wiersz Zawsze krotkie zdania, szybko nowy akapit i tak jak wiersze - nie wszystkie rozumiem Mysle ze jakby zaczal stosowac pelne zdania, nawet wielokrotnie zlozone to bylby bardziej "czytelny".
A zreszta mi sie takie UFO podoba - taka roznorodnosc charakterow jak nigdzie. Jakby wykasowac wszelkie tematy "spoleczne" itp to kazdy watek tutaj mialby po jednej stronie
Wiec cieszmy sie z tego co mamy
To qurwa co mam teraz wyjaśniać w przypisach które teraz wynalazłeś