| UFO - 8-9.06.2013 weekend | |
|
+31nomad IronFX BP delphia TRADER MedKit* EX Krzysztof inwestor PINGWIN (Z MADAGASKARU) dziadek Zahary Janko Traderroo Jones mariner zibi betonowe_buty thorgall Dave Reser E X neuron Diablo Piotrek691 AgroTrader barura MICHU janek kaczor Zygmunt de Bill Slum-Dog 35 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:20 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.SPRAWY REGULUJĄCEZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj AdminaOpis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków:https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzyBORowik, Dave, inwestor, Jones, Piotrek691, Dezerter Administrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacyka www.pajacyk.pl |
|
| |
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:23 | |
| Pierwszy OGLOSZENIE: Sprzedam miejsce na podium. Dla Zygmunta znizka 20%. Przyjmuje tylko realna kase.
Ostatnio zmieniony przez Slum-Dog dnia Sob 08 Cze 2013, 00:25, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:24 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:25 | |
| - Slum-Dog napisał:
- Pierwszy
Co nie tańczysz? | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:29 | |
| | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:30 | |
| zygmunt wsiadlem w Rke i juz do Ciebie jade | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:32 | |
| |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:35 | |
| - kaczor napisał:
- holdem jest najbardziej popularny,ale kasa w tym coraz mniejsza bo ludzie coraz lepiej graja.Na gieldzie zawsze jets pelno leszcza tracacego kase, w pokerze sie skubancy z czasem jednak troche szkola.
Nawet jesli gracz jest tylko sredniakiem to i tak duzo ciezej sie przeciwko niemu juz gra Ale jak się człowiek wybije to kasa na samej górze i tak ładna do zgarnięcia Leszcza w Holdem`ie łatwo poznać, dlatego się go goli Juz jakiś czas nie grałem, ale mam znajomych gdzie na weekend można wpaść pograć na drobne dla sportu, tak więc wpadnij w te rejony to pogramy | |
|
| |
kaczor
| |
| |
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:37 | |
| - kaczor napisał:
- zygmunt wsiadlem w Rke i juz do Ciebie jade
Będę stał w rogu korytarza na 2 gim piętrze. Dziś chowam się przed siostrą oddziałową udając gaśnicę. | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:40 | |
| - Zygmunt de Bill napisał:
- kaczor napisał:
Będę stał w rogu korytarza na 2 gim piętrze. Dziś chowam się przed siostrą oddziałową udając gaśnicę. 2 nie jest fair, wolalbym parter | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:42 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:47 | |
| - kaczor napisał:
- Zygmunt de Bill napisał:
- kaczor napisał:
Będę stał w rogu korytarza na 2 gim piętrze. Dziś chowam się przed siostrą oddziałową udając gaśnicę. 2 nie jest fair, wolalbym parter Parter zajęty. kLeszcz tam stoi, udaje paprotkę ... | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:49 | |
| | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:51 | |
- kaczor napisał:
- kaczor napisał:
Będę stał w rogu korytarza na 2 gim piętrze. Dziś chowam się przed siostrą oddziałową udając gaśnicę. 2 nie jest fair, wolalbym parter Parter zajęty. kLeszcz tam stoi, udaje paprotkę ... a w gabinecie dyrektora, EX udaje filizanke. Jak juz wiekszosc UFO tam siedzi to moznaby jakis zlot w swietlicy zorganizowac
Ostatnio zmieniony przez Slum-Dog dnia Sob 08 Cze 2013, 00:55, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:53 | |
| | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:53 | |
| - Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- kaczor napisał:
Będę stał w rogu korytarza na 2 gim piętrze. Dziś chowam się przed siostrą oddziałową udając gaśnicę. 2 nie jest fair, wolalbym parter Parter zajęty. kLeszcz tam stoi, udaje paprotkę ... a w gabinecie dyrektora EX udaje filizanke. Jak juz wiekszosc UFO tam siedzi to moznaby jakis zlot w swietlicy zorganizowac Ex to jest chyba szefem Kombinatu:D | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:56 | |
| - kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- kaczor napisał:
Będę stał w rogu korytarza na 2 gim piętrze. Dziś chowam się przed siostrą oddziałową udając gaśnicę. 2 nie jest fair, wolalbym parter Parter zajęty. kLeszcz tam stoi, udaje paprotkę ... a w gabinecie dyrektora EX udaje filizanke. Jak juz wiekszosc UFO tam siedzi to moznaby jakis zlot w swietlicy zorganizowac Ex to jest chyba szefem Kombinatu:D no wlasnie tak "zakombinowal" ze tam wyladowal | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 00:58 | |
| - Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- holdem jest najbardziej popularny,ale kasa w tym coraz mniejsza bo ludzie coraz lepiej graja.Na gieldzie zawsze jets pelno leszcza tracacego kase, w pokerze sie skubancy z czasem jednak troche szkola.
Nawet jesli gracz jest tylko sredniakiem to i tak duzo ciezej sie przeciwko niemu juz gra Ale jak się człowiek wybije to kasa na samej górze i tak ładna do zgarnięcia Leszcza w Holdem`ie łatwo poznać, dlatego się go goli Juz jakiś czas nie grałem, ale mam znajomych gdzie na weekend można wpaść pograć na drobne dla sportu, tak więc wpadnij w te rejony to pogramy a chetnie krzysiek tez gra:D Jeszcze jak tam macie jakies grube laski to w ogole bedzie mial combo pogra i podyma bo on tak lubi Ostatnio widzialem gruba zakonnice wiec jakos sie ja zaltawi, powinien byc bardzo zadowolony. to takie dwa w jednym Jeszcze jak sie okaze ze ma na imie MICHU, to Krzychu powinien byc w siodmym niebie a taka ciekawostka co do pokera to ja bez softu na kompie czuje sie bezradny.Kilkaset dolarow kosztuja moje programy do trackingu etc bez tego jak bez reki.Za to live ludzie maja przewidywalne patterny gry To ty widze dosc zaawansowany. Ja az tak sie nie wciagnalem. A gdzie w necie grasz? obecnie nigdzie ale glownie gralem na PS,najlepsza plynnosci najnizszy rake Titan poker,Ultimate poker i inne wynalazki gralem zeby wyrobic szybko rake (kilkaset dolarow na szybko w suchym) generalnie im mniejszy poker room tym niby lepsze warunki cenowe (rakeback etc) ale mneijsza plynnosc i wieksza szansa ze kasa nigdy nie wroci, troche jak z brokerami.Niestety w POlsce jakis debil wpisal pokera do ustawy hazardowej i nie da sie z tego legalnie zyc | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 01:02 | |
| - kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
Nawet jesli gracz jest tylko sredniakiem to i tak duzo ciezej sie przeciwko niemu juz gra Ale jak się człowiek wybije to kasa na samej górze i tak ładna do zgarnięcia Leszcza w Holdem`ie łatwo poznać, dlatego się go goli Juz jakiś czas nie grałem, ale mam znajomych gdzie na weekend można wpaść pograć na drobne dla sportu, tak więc wpadnij w te rejony to pogramy a chetnie krzysiek tez gra:D Jeszcze jak tam macie jakies grube laski to w ogole bedzie mial combo pogra i podyma bo on tak lubi Ostatnio widzialem gruba zakonnice wiec jakos sie ja zaltawi, powinien byc bardzo zadowolony. to takie dwa w jednym Jeszcze jak sie okaze ze ma na imie MICHU, to Krzychu powinien byc w siodmym niebie a taka ciekawostka co do pokera to ja bez softu na kompie czuje sie bezradny.Kilkaset dolarow kosztuja moje programy do trackingu etc bez tego jak bez reki.Za to live ludzie maja przewidywalne patterny gry To ty widze dosc zaawansowany. Ja az tak sie nie wciagnalem. A gdzie w necie grasz? obecnie nigdzie ale glownie gralem na PS,najlepsza plynnosci najnizszy rake Titan poker,Ultimate poker i inne wynalazki gralem zeby wyrobic szybko rake (kilkaset dolarow na szybko w suchym) generalnie im mniejszy poker room tym niby lepsze warunki cenowe (rakeback etc) ale mneijsza plynnosc i wieksza szansa ze kasa nigdy nie wroci, troche jak z brokerami.Niestety w POlsce jakis debil wpisal pokera do ustawy hazardowej i nie da sie z tego legalnie zyc PS jest mi znany, tych innych nie probowalem. Ty widze bardzo ostro, jesli chciales na tym zarabiac My czasem do kasyna smigalismy. Raz na jakis czas byly turnieje organizowane. Wpisowe chyba bylo 15 zeta + whisky gratis | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 01:04 | |
| - Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
Ale jak się człowiek wybije to kasa na samej górze i tak ładna do zgarnięcia Leszcza w Holdem`ie łatwo poznać, dlatego się go goli Juz jakiś czas nie grałem, ale mam znajomych gdzie na weekend można wpaść pograć na drobne dla sportu, tak więc wpadnij w te rejony to pogramy a chetnie krzysiek tez gra:D Jeszcze jak tam macie jakies grube laski to w ogole bedzie mial combo pogra i podyma bo on tak lubi Ostatnio widzialem gruba zakonnice wiec jakos sie ja zaltawi, powinien byc bardzo zadowolony. to takie dwa w jednym Jeszcze jak sie okaze ze ma na imie MICHU, to Krzychu powinien byc w siodmym niebie a taka ciekawostka co do pokera to ja bez softu na kompie czuje sie bezradny.Kilkaset dolarow kosztuja moje programy do trackingu etc bez tego jak bez reki.Za to live ludzie maja przewidywalne patterny gry To ty widze dosc zaawansowany. Ja az tak sie nie wciagnalem. A gdzie w necie grasz? obecnie nigdzie ale glownie gralem na PS,najlepsza plynnosci najnizszy rake Titan poker,Ultimate poker i inne wynalazki gralem zeby wyrobic szybko rake (kilkaset dolarow na szybko w suchym) generalnie im mniejszy poker room tym niby lepsze warunki cenowe (rakeback etc) ale mneijsza plynnosc i wieksza szansa ze kasa nigdy nie wroci, troche jak z brokerami.Niestety w POlsce jakis debil wpisal pokera do ustawy hazardowej i nie da sie z tego legalnie zyc PS jest mi znany, tych innych nie probowalem. Ty widze bardzo ostro, jesli chciales na tym zarabiac My czasem do kasyna smigalismy. Raz na jakis czas byly turnieje organizowane. Wpisowe chyba bylo 15 zeta + whisky gratis e tam opierdalac sie lubie, podobnie jak ex, kawka rano kawka po puldniu i 50k ze samych swapow | |
|
| |
Slum-Dog
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 01:09 | |
| - kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
a chetnie krzysiek tez gra:D Jeszcze jak tam macie jakies grube laski to w ogole bedzie mial combo pogra i podyma bo on tak lubi Ostatnio widzialem gruba zakonnice wiec jakos sie ja zaltawi, powinien byc bardzo zadowolony. to takie dwa w jednym Jeszcze jak sie okaze ze ma na imie MICHU, to Krzychu powinien byc w siodmym niebie a taka ciekawostka co do pokera to ja bez softu na kompie czuje sie bezradny.Kilkaset dolarow kosztuja moje programy do trackingu etc bez tego jak bez reki.Za to live ludzie maja przewidywalne patterny gry To ty widze dosc zaawansowany. Ja az tak sie nie wciagnalem. A gdzie w necie grasz? obecnie nigdzie ale glownie gralem na PS,najlepsza plynnosci najnizszy rake Titan poker,Ultimate poker i inne wynalazki gralem zeby wyrobic szybko rake (kilkaset dolarow na szybko w suchym) generalnie im mniejszy poker room tym niby lepsze warunki cenowe (rakeback etc) ale mneijsza plynnosc i wieksza szansa ze kasa nigdy nie wroci, troche jak z brokerami.Niestety w POlsce jakis debil wpisal pokera do ustawy hazardowej i nie da sie z tego legalnie zyc PS jest mi znany, tych innych nie probowalem. Ty widze bardzo ostro, jesli chciales na tym zarabiac My czasem do kasyna smigalismy. Raz na jakis czas byly turnieje organizowane. Wpisowe chyba bylo 15 zeta + whisky gratis e tam opierdalac sie lubie, podobnie jak ex, kawka rano kawka po puldniu i 50k ze samych swapow Hehe, ale on tylko otwiera pozycje, nigdy nie zamyka i to jest ta tajemnica, ze nigdy nie traci Ale ordynator oddzialu specjalnych przypadkow mowil ze to dobra terapia. | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:01 | |
| - Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
- kaczor napisał:
- Slum-Dog napisał:
Ostatnio widzialem gruba zakonnice wiec jakos sie ja zaltawi, powinien byc bardzo zadowolony. to takie dwa w jednym Jeszcze jak sie okaze ze ma na imie MICHU, to Krzychu powinien byc w siodmym niebie a taka ciekawostka co do pokera to ja bez softu na kompie czuje sie bezradny.Kilkaset dolarow kosztuja moje programy do trackingu etc bez tego jak bez reki.Za to live ludzie maja przewidywalne patterny gry To ty widze dosc zaawansowany. Ja az tak sie nie wciagnalem. A gdzie w necie grasz? obecnie nigdzie ale glownie gralem na PS,najlepsza plynnosci najnizszy rake Titan poker,Ultimate poker i inne wynalazki gralem zeby wyrobic szybko rake (kilkaset dolarow na szybko w suchym) generalnie im mniejszy poker room tym niby lepsze warunki cenowe (rakeback etc) ale mneijsza plynnosc i wieksza szansa ze kasa nigdy nie wroci, troche jak z brokerami.Niestety w POlsce jakis debil wpisal pokera do ustawy hazardowej i nie da sie z tego legalnie zyc PS jest mi znany, tych innych nie probowalem. Ty widze bardzo ostro, jesli chciales na tym zarabiac My czasem do kasyna smigalismy. Raz na jakis czas byly turnieje organizowane. Wpisowe chyba bylo 15 zeta + whisky gratis e tam opierdalac sie lubie, podobnie jak ex, kawka rano kawka po puldniu i 50k ze samych swapow Hehe, ale on tylko otwiera pozycje, nigdy nie zamyka i to jest ta tajemnica, ze nigdy nie traci Ale ordynator oddzialu specjalnych przypadkow mowil ze to dobra terapia. nie macie szans z EXem bo EX jest poza czasem a dla Was czas, jest nadzieją na uwolnienie | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:05 | |
- Slum-Dog napisał:
- Pierwszy
Co nie tańczysz? może i nie tańczą ale jak przychody branży spadły, głowa mała. skoro ja w piątek potrafiłem letko tylko skalpując zrobić z głupich w przeliczeniu 30k zysku 3k to pozdrawiam miszczów przy kasie forexu znaczy szlachtę. mówią, że głupota nie boli a głupich nie sieją a wystarczyło być grzecznym i uprzejmym, zapewnić dobre waruneczki ( z dupy marne 5k) ...jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma, np z 60k po tygodniu 55k ( i tak dobrze mu poszło). gdyby przez 2 tygodnie w karty nie zaglądał zbańczyłby do 40k znowu. A ty zygmuśdebill za skrzynkę sesemesową robisz ?, tak nisko już upadłeś, ty ? ten wielki zygmunt ? Niemożliwe. aha i dzięki za miłe pozdrowienia dla mojej dziewczyny, pogodziliśmy się już i wcale nie jest taka jak pisałeś, co ten zdrajca ci znowu naopowiadał. | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:44 | |
| nomad napisał: Strasznie dużo frustratów na tym forum, nie da się tu dłużej wysiedzieć niż 10 minut / dzień Jakoś strasznie toksycznie tu się zrobiło zakłamany Pingwin ogólnie to spora tolerancja dla psychopatów i frustratów panuje, w kilka tu osób uparcie MASTURBUJECIE MICHA, i pozwalacie mu się MASTURBOWAĆ PUBLICZNIE, oraz rzutować jego chory świat na forum, nic dziwnego że wariatkowo rządzi, na szczęście lato za pasem, leniwość nadchodzi, cała nadzieja w, nie chcem mi się nawet klawiszy hey ho pozdro małego łikenda, poeta mariner napisałby to pewnie tak ty zakłamany w doope pingwinie, ty chorongiewko na wietrze, za system przysmalone cholewki twe czy mógłbyć cioto ze stetina dupy sobie mną nie wycierać zaraz się wybierzesz na urlop bo mam dosyć Twoich oparów absurdu P691z góry dzienkuje | |
|
| |
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:46 | |
| Jobless Greeks Get Free Opera By Maria Korologou on June 7, 2013 in Culture, News, Society, Theater Greek Free operaThe Odeon of Herodes Atticus, the ancient theater located on the southwest slope of the Acropolis of Athens, hosted a performance that was free for 1,500 unemployed Greek citizens, who got to hear Wagner’s The Flying Dutchman.
There are more than 1.3 million people in Greece out of work as the country is suffering a record 26.8 percent unemployment rate caused by crushing austerity measures imposed by the government on the orders of international lenders.
“We decided that during these hard times, we cannot shy away from the real problems our society is facing. So through a series of artistic events held in various spaces, we are bringing opera to a wider audience because we believe that it is a type of entertainment people appreciate. And that is why we are holding this event today,” Myron Michaildis, the National Opera’s Artistic Director, told Euronews.
Among the people standing in the queue and waiting for a ticket, was an out-of-work actor who stressed: “In this crisis, at the very least, cultural events must be made available to the people. It is only through culture that the people will be able to rise again”
------------------------------- sze ludzie som zdolni do takich rzeczy.
VIVE LA EUROPE!
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 08 Cze 2013, 12:19, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:47 | |
| naszreć siem korztem innawych.
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 08 Cze 2013, 12:22, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:49 | |
| Europe Edition Thursday, May 2, 2013 As of 2:04 AM EDT KGHM Polska Miedz S.A. Cut to Sell From Neutral by Goldman Sachs
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 08 Cze 2013, 12:20, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:51 | |
| KGHM (Warsaw SE: KGH) | Ticker Rank: 13 (-1) Kurs 152.00 zł Data 2013-06-07 17:02:59 Stopy zwrotu: 1 dzień: +3.23%, YTD: -20.00% Operacje (▲): 2012-07-12 [Dyw. 19.53%], 2011-07-07 [Dyw. 7.57%], ... Zmiana +4.75 (+3.23%) Max/min 153.25 148.00
Jedziem z pantsiorem.
| |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:53 | |
| - barany napisał:
- w poniedziałek rano już pewnie odrobię całą stratę a może jeszcze dziś na close?.
na close - fiksie juz troche odrobiłeś grasz beznadziejnie glupio ostatnio - prawie tak samo jak ja tylko ze ja cierpliwie czekam i później odrabiam a Ty odwracasz sie i znowu wpierdol maj po dupie ,czerwiec to samo bedzie ? wnioskuje o zamiane tytułu "miszcza" na "turboleszcz "- leszcz wielki jak baran a ja sobie po trochu dobieralem po 0,1 lota tylko powyzeje 500 nie zdazylem bo drabinka była do 95 wyjebali taki szczyt ze moja drabina za krotka była a moglem sobie do 520 ustawic _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 08 Cze 2013, 08:04, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend | |
| |
|
| |
| UFO - 8-9.06.2013 weekend | |
|