| UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze | |
|
+35Jones spiter LeM MESJASZ EX neuron gumbas mad money AgroTrader thorgall Małolat Dave Generał delphia REALISTA myśliwyl rafalx nomad MICHU Reser filip betonowe_buty mariner zibi Janko Traderroo kLeszcz janek Diablo Ezet barany Slum-Dog MedKit* Nadaje ze Stronia Windziarz Piotrek691 39 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:37 | |
| - MedKit* napisał:
-
Co to znaczy w ogóle? Nie qmam sensu słowa "nuclear" w tym zdaniu. Ceny bitcoina poszły całkowicie nuklearnie w ostatnich dwóch dniach? Jaki to ma sens? Poza tym to kolejna żydowska bańka do nabicia frajerów. Bitcoin jakiś z dupy - pejs wyłączy serwery i jednym przyciskiem wszyscy wyzerowani. Może się robię juś stary ale coraz bardziej się oddalam od takich wirtualnych kretyństw. Dla mnie gospodarka to są przedsiębiorstwa wytwarzające produkcję i usługi a nie jakieś qrwa wirtualia na monitorach. Jeszcze braqje by zrobić rynek kontraktów na przedmioty z gier komputerowych | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:41 | |
| - rafalx napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Generała znowu w lektyce niosą
Po pierwsze primo: w lektyce jest miejsce tylko dla Miszcza, Generał to najwyżej może załapać się na tragarza Po drugie primo: na edku kierunek jest jeden tzn jak podbitka to dobierać S Po trzecie primo: składam wniosek formalny o darowanie kary męczennikom za słuszną sprawę (ogłoszenie amnestii z okazji Świąt)
na godzinnym edka jest exit short 1.27986 przez cały dzień urośli ile ? 300 ticków dziwne nie ? | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:44 | |
| Zarząd warszawskiej giełdy oraz domy maklerskie zawarły porozumienie dotyczące skrócenia sesji na warszawskim parkiecie - poinformowała giełda w komunikacie. Nowy harmonogram miałby funkcjonować od 15 kwietnia br.
Zgodnie z ustaleniami rozpoczęcie sesji dla instrumentów rynku terminowego będzie następowało o godz. 8.45, dla rynku kasowego o godz. 9.00, a zakończenie notowań na obu rynkach o godzinie 17.05.
** | |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:45 | |
| | |
|
| |
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:48 | |
| The Bank Of Cyprus' Biggest Shareholder Is A Russian Oligarch With An Insane Real Estate Portfolio Russian oligarch Dmitry Rybolovlev is the largest shareholder in the Bank of Cyprus, with a 9.9% stake in the company. He may have slept better this weekend when European officials announced that Cypriot banks would get a much-needed bailout, but on the condition that they accept a one-time tax on all deposits.A lot of those deposits are held by Russian citizens, or Russians who've become Cypriot citizens. But of course, very few of them are as fabulously wealthy with as much at stake as Rybolovlev, who caught Wall Street's attention last year when he bought ex-Citi CEO Sandy Weill's $88 million penthouse apartment for his 23 year-old daughter, Ekaterina. According to Forbes, Rybolovlev is the 119th richest man in the world. He started out his career as a doctor, but abandoned that in 1990 to start Uralkali, a fertilizer company. In 1996 he was accused (and acquitted) of plotting to kill a business partner and spent 11 months in jail — a slight rough patch. He sold his stake Uralkali in 2010 for $6.5 billion, but still has an investment fund comprised mostly of industrial holdings. Rybolovlev is also holding a $300 million for a Monaco penthouse called La Belle Epoque, a Hawaiian villa he bought from Will Smith for $20 million, and Donald Trump's Palm Beach mansion, Maison de L'Amitie, which he bought for $95 million in 2008. In 2011 he and other investors bought two-thirds of the Monaco football club, AS Moncao. He also owns a yacht called 'My Anna' worth $111 million.Of course, with more money, as we know, there can also be more problems. In 2008 Rybolovlev's wife filed for one of the most expensive divorces in history. Elena Rybolovleva also sued her husband in a New York Court and when he bought Weill's apartment, according to Bloomberg. She alleged that her husband fraudulently transferred property he got during their marriage to buy the $88 billion penthouse in violation of a Swiss divorce Court order. She is also suing him for the Trump mansion in Florida. At the same time, there have been conflicting reports for months about whether or not Cyprus and Russia have been working on a way for Rybolovleva, and other shareholders in the Bank of Cyprus, to increase their holdings and secure a $6 billion Russian loan for Cyprus in the process Rybolovleva would have to get special permission from the Cypriot Central Bank to increase his stake above 9.9%. The Russian Finance Ministry at first denied these reports (which started getting attention in July of last year). However, by the end of January 2013, Archbishop Chrysostomos II, the head of the Orthodox Church in Cyprus, was openly asking his Russian counterpart to convince Vladimir Putin to give Cyprus another loan — this one for $3.4 billion, says Bloomberg. Maybe now Rybolovleva will get on board with the message, if he hasn't already. At Davos Russian president Dmitry Medvedev said that the country would be on board to help out “when our European partners also give something.” | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:48 | |
| - Piotrek691 napisał:
- rafalx napisał:
- Piotrek691 napisał:
Po pierwsze primo: w lektyce jest miejsce tylko dla Miszcza, Generał to najwyżej może załapać się na tragarza Po drugie primo: na edku kierunek jest jeden tzn jak podbitka to dobierać S Po trzecie primo: składam wniosek formalny o darowanie kary męczennikom za słuszną sprawę (ogłoszenie amnestii z okazji Świąt)
Ja z tym nie mam problemu, ale musieliby się przestać wygłupiać z tymi awatarami. Co innego jeśli kolega Baran zgadza się dobrowolnie, że każdy może używać jego awatara, a co innego jeśli ktoś sobie tego nie życzy. Nie interesuje mnie kto co pisze, bo mamy wolność słowa. Ważne, aby było choć trochę merytorycznie i BEZ OSOBISTYCH JAZD... Jeśli tylko nasi męczennicy mogą się tego trzymać to nie ma problemu. Głowy popiołem posypywać nie muszą bo środa popielcowa już dawno za nami. Wolność słowa i dobranie awatara BDjcoś tam wsadziła kij w mrowisko pisząc że jej się nie podobają awatary no i poszedł odzew na zasadzie wolności masz w tym jakiś problem czy nie rozumiesz problemu pzdr | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:50 | |
| 1,2116 1,1685 0,9965
A zapomniałem dodać I chuj ołłłłł jeeeeeeeeee!!!! | |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:54 | |
| - mariner napisał:
Wolność słowa i dobranie awatara BDjcoś tam wsadziła kij w mrowisko pisząc że jej się nie podobają awatary no i poszedł odzew na zasadzie wolności masz w tym jakiś problem czy nie rozumiesz problemu pzdr Dla mnie to dał się jej podpuścić jak naiwne dziecko we mgle, a potem to już "duma" nie pozwala się przyznać do błędu...no bo jakby to wyglądało... To prawie tak jak z uśrednianiem | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:56 | |
| - Ezet napisał:
- 1,2116
1,1685 0,9965
A zapomniałem dodać I chuj ołłłłł jeeeeeeeeee!!!! Podaj lepiej numery totka | |
|
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:56 | |
| | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:57 | |
| - Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
Wolność słowa i dobranie awatara BDjcoś tam wsadziła kij w mrowisko pisząc że jej się nie podobają awatary no i poszedł odzew na zasadzie wolności masz w tym jakiś problem czy nie rozumiesz problemu pzdr Dla mnie to dał się jej podpuścić jak naiwne dziecko we mgle, a potem to już "duma" nie pozwala się przyznać do błędu...no bo jakby to wyglądało...
To prawie tak jak z uśrednianiem A co Wy tak z tym uśrednianiem Przecież uśrednianie jest zajebiste i wielokrotnie ratowało mi dupę na akcjach Na futach w20 też
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Czw 28 Mar 2013, 20:00, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 19:58 | |
| - mariner napisał:
- Ezet napisał:
- 1,2116
1,1685 0,9965
A zapomniałem dodać I chuj ołłłłł jeeeeeeeeee!!!! Podaj lepiej numery totka
Niestety nie wysłałem a jest dzisiaj 10 baniek Ale jak chcesz to podam 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Czw 28 Mar 2013, 19:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
MICHU
| |
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:00 | |
| - Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
Wolność słowa i dobranie awatara BDjcoś tam wsadziła kij w mrowisko pisząc że jej się nie podobają awatary no i poszedł odzew na zasadzie wolności masz w tym jakiś problem czy nie rozumiesz problemu pzdr Dla mnie to dał się jej podpuścić jak naiwne dziecko we mgle, a potem to już "duma" nie pozwala się przyznać do błędu...no bo jakby to wyglądało...
To prawie tak jak z uśrednianiem Czy dał się podpuścić czy nie to inna sprawa w kwestii awatarów to BDJ była osobą atakującą więc bez przesady a pewnie teraz czyta i się śmieje pzdr | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:00 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:04 | |
| |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:04 | |
| - rafalx napisał:
- mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- rafalx napisał:
- Piotrek691 napisał:
Ja z tym nie mam problemu, ale musieliby się przestać wygłupiać z tymi awatarami. Co innego jeśli kolega Baran zgadza się dobrowolnie, że każdy może używać jego awatara, a co innego jeśli ktoś sobie tego nie życzy. Nie interesuje mnie kto co pisze, bo mamy wolność słowa. Ważne, aby było choć trochę merytorycznie i BEZ OSOBISTYCH JAZD... Jeśli tylko nasi męczennicy mogą się tego trzymać to nie ma problemu. Głowy popiołem posypywać nie muszą bo środa popielcowa już dawno za nami. Wolność słowa i dobranie awatara BDjcoś tam wsadziła kij w mrowisko pisząc że jej się nie podobają awatary no i poszedł odzew na zasadzie wolności masz w tym jakiś problem czy nie rozumiesz problemu
pzdr Mam nadzieję że szczere bo jak to Opcjo napisał czasami baran też napisze coś mądrego pzdr | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| |
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:06 | |
| - mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
To prawie tak jak z uśrednianiem Czy dał się podpuścić czy nie to inna sprawa w kwestii awatarów to BDJ była osobą atakującą więc bez przesady a pewnie teraz czyta i się śmieje
pzdr mariner ale też jest granica między wolnością słowa a bezczelnością czy wygłupami. avatary nas odróżniają już na pierwszy rzut oka i nie trzeba się tak wślepiać kto napisał posta. ja mam -9 więc dla Mnie to problem np. widzę DiKarpio siedzi rozwalony w fotelu i już wiem : o Dezerter zawitał. widze żołnierza to wiem że Pietrek itd.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 28 Mar 2013, 20:10, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:06 | |
| - mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
To prawie tak jak z uśrednianiem Czy dał się podpuścić czy nie to inna sprawa w kwestii awatarów to BDJ była osobą atakującą więc bez przesady a pewnie teraz czyta i się śmieje pzdr W to nie wątpię Może jeszcze robi karb na obudowie monitora, na zasadzie "czterdziesty pierwszy.." Podsumowując z mojej strony. Wolność słowa czy inna wolność nie może dotykać innego użytkownika. Co innego ostre riposty bez chamstwa i wyzwisk, a co innego akcje na które inny użytkownik wyraża stanowczy sprzeciw. Aby nie ciągnąć tej dyskusji mogę w każdej chwili ogłosić amnestie i wypuścić Barabasza z tiurmy, ale pod jednym warunkiem. Żadnych więcej zadym i wracamy do swoich awatarów. Tyle w temacie. Przepraszać nikogo nie trzeba. Sprawy nie było. | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:11 | |
| | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:11 | |
| Czy ktoś kuma fenomen rozbieżności kabla z edkiem? Ja nie kumam | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:14 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:18 | |
| - Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
To prawie tak jak z uśrednianiem Czy dał się podpuścić czy nie to inna sprawa w kwestii awatarów to BDJ była osobą atakującą więc bez przesady a pewnie teraz czyta i się śmieje pzdr W to nie wątpię Może jeszcze robi karb na obudowie monitora, na zasadzie "czterdziesty pierwszy.." Podsumowując z mojej strony. Wolność słowa czy inna wolność nie może dotykać innego użytkownika. Co innego ostre riposty bez chamstwa i wyzwisk, a co innego akcje na które inny użytkownik wyraża stanowczy sprzeciw.
Aby nie ciągnąć tej dyskusji mogę w każdej chwili ogłosić amnestie i wypuścić Barabasza z tiurmy, ale pod jednym warunkiem. Żadnych więcej zadym i wracamy do swoich awatarów. Tyle w temacie. Przepraszać nikogo nie trzeba. Sprawy nie było. Sorry mam trochę inne zdanie to Julia prowokuje ale ostatnio połechtała trochę Twoje ego no i stało się teraz masz do wyboru albo być super w jej oczach albo dostrzec tą manipulację ciekawe pod jakim nickiem jeszcze pisze i czy ja kiedyś trafiłem czy jednak nie pzdr | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:19 | |
| | |
|
| |
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:19 | |
| ku....a jednak nie dali elek na edku poniżej 1,27 - zdążyłem dopiero 12 lotów zebrać | |
|
| |
MICHU
| | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| |
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:21 | |
| | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze Czw 28 Mar 2013, 20:22 | |
| - mariner napisał:
Sorry mam trochę inne zdanie to Julia prowokuje ale ostatnio połechtała trochę Twoje ego no i stało się teraz masz do wyboru albo być super w jej oczach albo dostrzec tą manipulację ciekawe pod jakim nickiem jeszcze pisze i czy ja kiedyś trafiłem czy jednak nie
pzdr To się mylisz jeśli uważasz, że Julka może mnie podpuścić. Mojej ex to w manipulacji do pięt nie dorasta Nie miałbym najmniejszego problemu wysłać ją na urlop gdyby było odwrotnie. Ale ona to nieźle cwana sztuka jest i błyskawicznie to wyczuła. Musi być szkolona | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze | |
| |
|
| |
| UFO - 28.03.2013r - Otwieramy Banki na Cyprze | |
|