890 zł chyba w głowach się poprzewracało tyle to dostaje na cały miesiąc bezrobotny i jeszcze rodzinę musi utrzymać. na głodne dzieci byście dali a nie dziwactwa usqtecznić tyle pieniędzy tyle pieniędzy
Eeee....tam. Czytając uważnie forum, to takie grosze każdy UFOk przed południem przycina. Zarobki z drugiej części dnia przeznaczamy na Roksę, baseny, używki i ew. przelew dla Ojca Tadeusza.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
"Wykłada na temat podejść III. fali terapii poznawczo-behawioralnej opartych na uważności i akceptacji." CENA: 890 PLN
niestety nie mam na tyle akceptacji siebie by wydać tyle kasy, a poza tym to jestem gapa strachliwa społecznie i zawsze stwarzam innym straszne kłopoty mentalne, no ale jakby mnie zaprosiła tobym się zastanowił bo jest ładnie ruda
890 zł chyba w głowach się poprzewracało tyle to dostaje na cały miesiąc bezrobotny i jeszcze rodzinę musi utrzymać. na głodne dzieci byście dali a nie dziwactwa usqtecznić tyle pieniędzy tyle pieniędzy
a ile gęsi by za to było ...fiu fiu
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
- Obecnie rządząca ekipa doprowadza miasto do ruiny. Kompletnie nic nie robi dla ludzi. Lekceważy swoich mieszkańców i nie potrafi stworzyć klimatu dla małej przedsiębiorczości. Powstają tylko wielkie markety, które poprzez agencje pracy zatrudniają ludzi za śmieszne pieniądze. Jedyne, co tej władzy wychodzi, to ciągłe podwyżki za wodę, śmieci albo mieszkania komunalne – podkreśla prezes stowarzyszenia.
gęsi podobno ostrzegają przed atakiem nuklearnym teraz rozumiem Hioba będzie wiedział kiedy do bunkra wleźć (z kołderką puchową)
Ja myślę, że on tą gąske do bunkra weźmie nie dla kołderki puchowej. Bunkier mały, a gąska ma mniejsze gabaryty i potrzeby żywieniowe niż koza czy owieczka
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
"Wykłada na temat podejść III. fali terapii poznawczo-behawioralnej opartych na uważności i akceptacji." CENA: 890 PLN
niestety nie mam na tyle akceptacji siebie by wydać tyle kasy, a poza tym to jestem gapa strachliwa społecznie i zawsze stwarzam innym straszne kłopoty mentalne, no ale jakby mnie zaprosiła tobym się zastanowił bo jest ładnie ruda
no ale głodne dzieci to tam chodzą przecież na kursy, miejmy nadzieję że się im poprawi
nomad
gęsi podobno ostrzegają przed atakiem nuklearnym teraz rozumiem Hioba będzie wiedział kiedy do bunkra wleźć (z kołderką puchową)
Ja myślę, że on tą gąske do bunkra weźmie nie dla kołderki puchowej. Bunkier mały, a gąska ma mniejsze gabaryty i potrzeby żywieniowe niż koza czy owieczka
i kasze lubi
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
i kasze lubi
nomad