UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Agros powiedz czemu tak jest, że gramy na czymś co chedze wiążą z kursem waluty i człowiek nie spojrzy szerzej na pieniądz? Kurwa informacji tyle że człowiek się gubi? Nic dziwnego ostatnio w Wawie stary taksiarz zajechał mi drogę bo się przyzwyczaił do GPS na Jana Pawła
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51988 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Agros powiedz czemu tak jest, że gramy na czymś co chedze wiążą z kursem waluty i człowiek nie spojrzy szerzej na pieniądz? Kurwa informacji tyle że człowiek się gubi? Nic dziwnego ostatnio w Wawie stary taksiarz zajechał mi drogę bo się przyzwyczaił do GPS na Jana Pawła
szczerze ??/
bo nas pojebało i wsadzilismy łapy w maszynkę cześka
ja juz chce stamtad wyciagnac tylko wszystkie palce , bez żydka kasy
to nawet spred jest zniechwecajacy
my małe żołnierzyki wmieszaliśmy sie w wielka światową wojnę gigantów nie śpimy , cierpimy teraz za awanturniczą naturę i mozemy tylko zwieracze zaciskac
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Wto 09 Kwi 2013, 03:41, w całości zmieniany 3 razy
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51988 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Dzień dobry! Piękne słońce! Dzisiaj +6C czyli prawie lato!!!
No to skośne wyciągneły Edka w nocy Pisałem, że może pójść w dół. Med Kit wklejał nawet fajne kreski, ale to wszystko jeden wuj. Branie eS w takiej korbie to tylko dla zawodowców albo wariatów
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Dostałem takiego strzała adrenaliny z rana, że mi dzisiaj rynek nie potrzebny. Jak zwykle wziąłem lewą taksówkę od ciornego, ale mi się qrwa trafił taki debil dżygit, że jak różne rzeczy widziałem to czegoś takiego jeszcze nie. Wyobraźcie sobie duże czteropasmowe skrzyżowanie totalnie zakorkowane. Ten debil nawet nie zwolnił tylko w tempie 60km/h zrobił slalom na czerwonym świetle. Nawet się nie zdążyłem przestraszyć. Na koniec się tylko zapytałem gdzie on prawo jazdy robił. Zaczął śmiać jak opętany i stwierdził, że kupił tanio u siebie w Ałma Acie
Jak komuś rynek nie wystarcza jeśli chodzi o adrenalinkę to zapraszam do Moskwy. Znajdziemy tego Sqrwysyna i pojedziemy na przejażdżkę
AgroTrader MOD
Dostałem takiego strzała adrenaliny z rana, że mi dzisiaj rynek nie potrzebny. Jak zwykle wziąłem lewą taksówkę od ciornego, ale mi się qrwa trafił taki debil dżygit, że jak różne rzeczy widziałem to czegoś takiego jeszcze nie. Wyobraźcie sobie duże czteropasmowe skrzyżowanie totalnie zakorkowane. Ten debil nawet nie zwolnił tylko w tempie 60km/h zrobił slalom na czerwonym świetle. Nawet się nie zdążyłem przestraszyć. Na koniec się tylko zapytałem gdzie on prawo jazdy robił. Zaczął śmiać jak opętany i stwierdził, że kupił tanio u siebie w Ałma Acie
Jak komuś rynek nie wystarcza jeśli chodzi o adrenalinkę to zapraszam do Moskwy. Znajdziemy tego Sqrwysyna i pojedziemy na przejażdżkę
prawdziwy profesjonalista trzeba go było zapytac czy na forexie pogrywa bo ma predyspozycje
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes