Panowie, co moze dolegac ( koneiczne naprawy) jesli rzeczoznawca opisal tak
"Silnik o zaplonie iskrowym - uruchomiono. Stwierdzono podwyzszon. glosnosc. pracy i dymienie. Praca na biegu jalowym jest nierównomierna, silnik drzy, nie pracuje poprawnie i niekiedy gasnie. Plyn w ukladzie chlodzenia silnika „pieni sie” a pod korkiem wlewu oleju znajduja sie sladowe ilosci bialego osadu. Stwierdzono slady wycieków, przepoceni przedmuchów oleju na elementach silnika i osprzetu. Elementy osprzetu silnika pracuja z podwyzszona glosnoscia "
naprawa Lamborgini Aventador jest b.droga lepiej go sprzedaj i kup coś innego
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
pytanie ile by kosztowalo zrobienie tego silnika w wersji optymistycznej i pesymistycznej
cena 11500 wiec jest rezerwa na remont
pytanie niepoważne, po pierwsze nie widomo co nawaliło, jak wyglada zawieszenie, stan lakieru, hamulce, no i jakie to auto jest. Spoko dla mnie bierz w ciemno
generalnie chuj wie co w silniku jest i jaki osprzet moze byc caly silnik i osprzet do wymiany a to sa koszta, weze ,chlodnice inne gowna ktore do BMW tanie nei sa
zibi MOD
Liczba postów : 31099 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Jeżdżenie 15 letnim kabrio za 11 tys. to chyba trochę wioską zalatuje Jeszcze przydałby się czarny korek lpg w zderzaku.
nie gadaj kumpel kupił saaba 9-3cabrio, , trzeba było wymienic pompe podnosnika dachu, powymieniac pare pierdół w silniku, troche zabawy mieliśmy z zawieszeniem ale po 2 tygodniach chodzi jak marzenie, na lato zajebiste auto ze świetnym silnikiem,
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
pytanie ile by kosztowalo zrobienie tego silnika w wersji optymistycznej i pesymistycznej
cena 11500 wiec jest rezerwa na remont
pytanie niepoważne, po pierwsze nie widomo co nawaliło, jak wyglada zawieszenie, stan lakieru, hamulce, no i jakie to auto jest. Spoko dla mnie bierz w ciemno
generalnie chuj wie co w silniku jest i jaki osprzet moze byc caly silnik i osprzet do wymiany a to sa koszta, weze ,chlodnice inne gowna ktore do BMW tanie nei sa
a to chodzi o BMW? eee Mylogi awansujesz, kup sobie
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
Jeżdżenie 15 letnim kabrio za 11 tys. to chyba trochę wioską zalatuje Jeszcze przydałby się czarny korek lpg w zderzaku.
nie gadaj kumpel kupił saaba 9-3cabrio, , trzeba było wymienic pompe podnosnika dachu, powymieniac pare pierdół w silniku, troche zabawy mieliśmy z zawieszeniem ale po 2 tygodniach chodzi jak marzenie, na lato zajebiste auto ze świetnym silnikiem,
No ale Saab to jest klasyk, cacko a Z3 to delikatny syfex
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
a jak przebije lewe skrzydlo to co powstanie ? do motyli nie wnikam za bardzo nie moja działka ale czas w tym tygodniu nie widze spadków no chyba że
to trzeba metrówka mierzyć D 261.8 jak bedziesz nosił rury ustaw w telefonie text, super Mario i alarm 13:45 hehe i napisz dla robota scrypt 13:40 robo___uważaj__luki zobaczymy czy twój sys zdąży zareagować
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Mylogi nie ma prawa jazdy kierowca do będzie wozil a z tylu wieje mocno
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
ściągnie spodnie i poczuje wiatr we włosach, bomba
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
mogę tę niedopłatę przelać na rachunek skarbówki zdalnie z mojego konta bankowego? Bo to do jutra a nie mam czasu się fatygować do nich osobiście i pewnie kolejki jak cholera. Co wpisać w tytule przelewu?
Ja zawsze wpisywałem "udławcie się", ale księgowa prosiła, żeby tego nie robić, bo ciągle na kontrole do US musiała biegać
Ostatnio zmieniony przez MoralnyNiepokój dnia Pon 29 Kwi 2013, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
a jak przebije lewe skrzydlo to co powstanie ? do motyli nie wnikam za bardzo nie moja działka ale czas w tym tygodniu nie widze spadków no chyba że
to trzeba metrówka mierzyć D 261.8 jak bedziesz nosił rury ustaw w telefonie text, super Mario i alarm 13:45 hehe i napisz dla robota scrypt 13:40 robo___uważaj__luki zobaczymy czy twój sys zdąży zareagować
oj takie tam przepychanki mam nadzieje że sysio zareaguje w mig jest po liftingu i najlepiej nie patrzeć pod żadnym pozorem po robocie sie obluka co i jak aby nie bujało za szeroko wiem że jutro koniec miecha i ta swieczka może być różna ale może powalczą o dobre zakończenie
Ostatnio zmieniony przez Jones dnia Pon 29 Kwi 2013, 23:05, w całości zmieniany 1 raz
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
Jeśli będzie mocno wiało z tyłu, to zawsze może maseczkę na twarz założyć.
Diablo