Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
Temat: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 00:39
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Hiob zauważyłeś że kolejny milioner który zbierał na porsche odszedł z forum? Co to się dzieje.
Dzień dobry w weekend! A kto to był i skąd wiesz, że nie zebrał?
Dzień dobry, gdybyś mi przelał 3600 to bym na rok miał 300 zł co miesiąc na jedzenie, za dużo zarabiasz bo wyrzucasz pieniądze w błoto. Naiwniak i frajer, jeszcze masochista
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 09:57
dzisiaj na 100% zarobie
Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:00
Aligator napisał:
dzisiaj na 100% zarobie
cyt..."W soboty nie handluje i z tego się utrzymuje"
jakoś tak to było
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:01
tarzan napisał:
a tu znowu s. kłócą, kto ma dłuższego i mod Piotrek im wtóruje
to forum jest takie słabe między innymi z powodu modów, którzy karmią troli miłego
Cześć Tarzan. Mógłbyś rozwinąć? Jeśli Ci chodzi o Generała, to fakt, że zrobił na mnie wrażenie. Już dawno napisałem wprost, że to mitoman, ale wyjście z realną kasą jeśli to nawet tylko 1000 czy 300 zeta przed publikę świadczy, że facet ma odwagę, której brakuje większości z nas, aby ujawnić nasze prawdziwe "sukcesy" na rynku.
Dokarmianie trolli to jedna z przyczyn słabości. A jakie są inne? Pozdrawiam w sobotę
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:12
Aligator napisał:
dzisiaj na 100% zarobie
piwko 5%?
Piotrek691
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:17
gumbas napisał:
Piotrek691 napisał:
gumbas napisał:
HIOB napisał:
Uważa się, że pierwsza audycja wysłana w kosmos to przemówienie Hitlera podczas Igrzysk Olimpijskich w 1936roku.
Hiob zauważyłeś że kolejny milioner który zbierał na porsche odszedł z forum? Co to się dzieje.
Dzień dobry, gdybyś mi przelał 3600 to bym na rok miał 300 zł co miesiąc na jedzenie, za dużo zarabiasz bo wyrzucasz pieniądze w błoto. Naiwniak i frajer, jeszcze masochista
Wolałbym filantrop. Lepiej brzmi
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:20
Daredevil Trejder napisał:
Aligator napisał:
dzisiaj na 100% zarobie
piwko 5%?
w robocie nie pije
dzisiaj nie ma żadnych danych
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:32
plony Tuska i jego żniwo https://plus.google.com/+wppl/posts/LsULPWASbCD
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Piotrek691
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:33
Piotrek691 napisał:
gumbas napisał:
Piotrek691 napisał:
gumbas napisał:
HIOB napisał:
Uważa się, że pierwsza audycja wysłana w kosmos to przemówienie Hitlera podczas Igrzysk Olimpijskich w 1936roku.
Wolałbym filantrop. Lepiej brzmi
A tak BTW to jeszcze raz przypomnę, że wszystko, zwłaszcza pieniądze jest względne. Kiedyś na Kubie poznałem laskę, która najpierw mi pokazała pierścionek zaręczynowy, który był warty wedle jej słów ponad 10 tys. dolców po czym obsobaczyła swojego narzeczonego, że jest kutwą i żydem. Chodziło o to, że gościu jest bardzo bogaty i stać go było na pierścionek kilka razy droższy.
Piotrek691
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:41
Czy jest na sali ktoś kto szorci Jankesa? Wygląda na to, że kolejna potencjalna formacja podwójnego szczytu została zanegowana. Co jest dziwne to, że wczorajsza korba odbyła się pod dobre payrollsy. Do tej pory korbili pod złe dane, bo FED będzie dalej luzował. Teraz znowu korba pod dobre dane. Czyste wariactwo. Nie zdziwiłbym się jakby za chwilę nastąpiła panika zakupów i hiperbola
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:44
Piotrek691 napisał:
Czy jest na sali ktoś kto szorci Jankesa? Wygląda na to, że kolejna potencjalna formacja podwójnego szczytu została zanegowana. Co jest dziwne to, że wczorajsza korba odbyła się pod dobre payrollsy. Do tej pory korbili pod złe dane, bo FED będzie dalej luzował. Teraz znowu korba pod dobre dane. Czyste wariactwo. Nie zdziwiłbym się jakby za chwilę nastąpiła panika zakupów i hiperbola
żyd w weekend również kombinuje i analizuje jaki leszcz wariant będzie preferował
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 10:49
wątek weekendowy to można
http://naszakonstytucja.pl/viewtopic.php?f=3&t=17
udanego weekendu!
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 11:20
Piotrek691 napisał:
tarzan napisał:
to forum jest takie słabe między innymi z powodu modów, którzy karmią troli miłego
Cześć Tarzan. Mógłbyś rozwinąć? Jeśli Ci chodzi o Generała, to fakt, że zrobił na mnie wrażenie. Już dawno napisałem wprost, że to mitoman, ale wyjście z realną kasą jeśli to nawet tylko 1000 czy 300 zeta przed publikę świadczy, że facet ma odwagę, której brakuje większości z nas, aby ujawnić nasze prawdziwe "sukcesy" na rynku.
Dokarmianie trolli to jedna z przyczyn słabości. A jakie są inne? Pozdrawiam w sobotę
Witam no to trol-luje
Kiedyś Opcjo wklejał takie filmiki animowane chyba jakiejś firmy Doopazkopa czy jakoś tak jeden dotyczył dżwigni teraz widzę że ten filmik wprowadzał w błąd no bo przecież gra z dżwignią 500 jest normą i każdy leszcz powinien od tego zaczynać to tyle na temat edukacji pzdr
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 11:50
mariner napisał:
Piotrek691 napisał:
tarzan napisał:
Witam no to trol-luje
Kiedyś Opcjo wklejał takie filmiki animowane chyba jakiejś firmy Doopazkopa czy jakoś tak jeden dotyczył dżwigni teraz widzę że ten filmik wprowadzał w błąd no bo przecież gra z dżwignią 500 jest normą i każdy leszcz powinien od tego zaczynać to tyle na temat edukacji pzdr
Ja się z tym nie zgadzam wg mnie każdy kto zaczyna powinien zaczynać od rynku kapitałowego - akcje prawa do akcji, prawa poboru - jak już nauczy się zarabiać na tych instrumentach może przejśc do kontraktów terminowych na wig20 i potem na cfd
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 11:52
mariner napisał:
Piotrek691 napisał:
tarzan napisał:
Witam no to trol-luje
dźwignia nie ma żadnego znaczenia liczy się odpowiednie zarządzanie kapitałem
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 11:59
Generał napisał:
mariner napisał:
Piotrek691 napisał:
tarzan napisał:
Witam no to trol-luje
Ja się z tym nie zgadzam wg mnie każdy kto zaczyna powinien zaczynać od rynku kapitałowego - akcje prawa do akcji, prawa poboru - jak już nauczy się zarabiać na tych instrumentach może przejśc do kontraktów terminowych na wig20 i potem na cfd
jest dokładnie odwrotnie niż piszesz naukę powinno sie zaczynać od forexu potem konie i na końcu akcje leszcz zaczynając naukę i kupując akcje nie wie co to jest "ciąć stratę" forex go tego nauczy a wtedy ma duże szanse zostać dobrym inwestorem
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 12:02
uważam że inwestowanie w akcje jest dużo trudniejsze niż forex
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Temat: Re: UFO - 4-5.05.2013 weekend Sob 04 Maj 2013, 12:03
tak sobie patrzę na ten cyrk w USA pomyśleć, że 4 lata temu z kaczorem w dołku się kłóciliśmy o hossę
koniec fajerwerków w Ameryce 15100-15500 to jest max na ten moment, a to co jest też może wystarczyć