|
| UFO - 8-9.06.2013 weekend | |
|
+31nomad IronFX BP delphia TRADER MedKit* EX Krzysztof inwestor PINGWIN (Z MADAGASKARU) dziadek Zahary Janko Traderroo Jones mariner zibi betonowe_buty thorgall Dave Reser E X neuron Diablo Piotrek691 AgroTrader barura MICHU janek kaczor Zygmunt de Bill Slum-Dog 35 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51985 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:54 | |
| - barura napisał:
- KGHM (Warsaw SE: KGH) | Ticker Rank: 13 (-1)
Kurs 152.00 zł Data 2013-06-07 17:02:59 Stopy zwrotu: 1 dzień: +3.23%, YTD: -20.00% Operacje (▲): 2012-07-12 [Dyw. 19.53%], 2011-07-07 [Dyw. 7.57%], ... Zmiana +4.75 (+3.23%) Max/min 153.25 148.00
Jedziem z pantsiorem.
wyjebali leszczy (i barana )na fw20 kghm'em _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:57 | |
| - MICHU napisał:
- nomad napisał:
Strasznie dużo frustratów na tym forum, nie da się tu dłużej wysiedzieć niż 10 minut / dzień Jakoś strasznie toksycznie tu się zrobiło
zakłamany Pingwin ogólnie to spora tolerancja dla psychopatów i frustratów panuje, w kilka tu osób uparcie MASTURBUJECIE MICHA, i pozwalacie mu się MASTURBOWAĆ PUBLICZNIE, oraz rzutować jego chory świat na forum, nic dziwnego że wariatkowo rządzi, na szczęście lato za pasem, leniwość nadchodzi, cała nadzieja w, nie chcem mi się nawet klawiszy hey ho
pozdro małego łikenda, poeta mariner napisałby to pewnie tak
ty zakłamany w doope pingwinie, ty chorongiewko na wietrze, za system przysmalone cholewki twe czy mógłbyć cioto ze stetina dupy sobie mną nie wycierać z góry dzienkuje
ni mugom zagszać mijsca......dlaczegusz?
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 08 Cze 2013, 12:24, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | AgroTrader MOD
Liczba postów : 51985 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 07:59 | |
| - MICHU napisał:
może i nie tańczą ale jak przychody branży spadły, głowa mała.
skoro ja w piątek potrafiłem letko tylko skalpując zrobić z głupich w przeliczeniu 30k zysku 3k to pozdrawiam miszczów przy kasie forexu znaczy szlachtę.
mówią, że głupota nie boli a głupich nie sieją . czym sie chwalisz ? sukcesami na demo ? takiś mistrz a nie wiesz ze realna gra nie ma nic wspolnego z demo-grą ? a juz wieksze pozycje to zupelnie co innego na demo mnzesz sobie milionami obracac i zawsze idzie tam gdzie chcesz a w realu to zajmujesz pozycje i zapierdala w druga strone bo za taka kase to zyd by Ci do domu przyjechal i ją zajebal a nie tylko pokierowac manipulowanym przez siebie rynkiem w "swoja" strone _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:03 | |
| za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają
ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:06 | |
| - Argos napisał:
- barura napisał:
- KGHM (Warsaw SE: KGH) | Ticker Rank: 13 (-1)
Kurs 152.00 zł Data 2013-06-07 17:02:59 Stopy zwrotu: 1 dzień: +3.23%, YTD: -20.00% Operacje (▲): 2012-07-12 [Dyw. 19.53%], 2011-07-07 [Dyw. 7.57%], ... Zmiana +4.75 (+3.23%) Max/min 153.25 148.00
Jedziem z pantsiorem.
wyjebali leszczy (i barana )na fw20 kghm'em polowanie na leszczynę mają/znają jak paciesz. | |
| | | AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:09 | |
| - barura napisał:
- za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają
ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. 90 % facetow w jego wieku postapilo by tak samo gdyby ich bylo na to stac zamienic stare ( przekwitnięte) pudło na młodą (tryskającą feromonami) laskę to tak jakby sobie odjąć 20 lat tylko ze niestety dziala to na krotka mete i tylko do do czasu gdy masz pieniadze i nie wypalisz sie fizycznie do końca - smutnego konca a póxniej pewnie jest tylko duzo gorzej , gorzej pewnie niz byloby ze starą małżonką bo ta kupiona , sztuczna druga młodosc rujnuje i zdrowie i majątek _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 08 Cze 2013, 08:13, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:09 | |
| Facebook and Google insist they did not know of Prism surveillance program Larry Page and Mark Zuckerberg sharply deny knowledge of Prism until Thursday even as Obama confirms program's existence łolaboga, a przeca od lat wszychne o tem muffffiom.....
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 08 Cze 2013, 12:26, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:15 | |
| Goldman: Brace for Another 8% Drop in S&PCNBCBy Katy Barnato | CNBC – Mon, Nov 19, 2012 9:39 AM EST @cnbc on Twitter The S&P 500 is set to fall another 8 percent by the end of the year, on top of the 7 percent decline seen since the year's high reached in September, according to a new strategy note by Goldman Sachs. "Uncertainty swirling around the 'fiscal cliff' that must be resolved by year end, the pending jump in capital gains taxes at the start of 2013, and the debt ceiling that will be reached in late February, represent clear and present downside risks to the market in the near-term," wrote the analysts, headed by Chief U.S. Equity Strategist David Kostin. S&P500 (^SPX) | Ticker Rank: 4 (0) Kurs 1643.38 Data 2 013-06-07 22:04:21 Stopy zwrotu: 1 dzień: +1.28%, YTD: +15.23%Zmiana +20.82 (+1.28%) sorry, nie chce wyjsc inaczej.......... | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:18 | |
| Facebook and Google insist they did not know of Prism surveillance program
Larry Page and Mark Zuckerberg sharply deny knowledge of Prism until Thursday even as Obama confirms program's existence
Mark Zuckerberg called the press reports about the existence of Prism 'outrageous'.
America's tech giants continued to deny any knowledge of a giant government surveillance programme called Prism, even as president Barack Obama confirmed the scheme's existence Friday.
With their credibility about privacy issues in sharp focus, all the technology companies said to be involved in the program issued remarkably similar statements.
All said they did not allow the government "direct access" to their systems, all said they had never heard of the Prism program, and all called for greater transparency. | |
| | | Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:19 | |
| - barura napisał:
- za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. Witam z rana Co do rozwodu Putina słuchałem wczoraj w newsach oficjalnego oświadczenia Kremla. Wygląda na to, że to jego żona chce rozwodu, a on biedny nie ma innego wyjścia tylko się na to zgodzić Co ciekawe w Rosji nikt tego nie traktuje negatywnie. Koleżanka z rurów wczoraj mi powiedziała, że obecnie 60% małżeństw w Rosji kończy się rozwodem i to w ciągu pierwszych 15 lat związku. Inną sprawą jest to, że oni tam bardzo wcześnie się żenią jak na standardy europejskie. U mnie na rurach są 3 takie laski, które wyszły za mąż poniżej 20-stki i to wcale nie z powodu tzw. "wpadki". Teraz mają między 24-28 lat i wróżę im rozwód w ciągu najbliższych 2-3 lat. Taka sytuacja Wracając do VVP to Matuszka Rosja będzie miała niedługo nową carycę i to taką, że ta cała Carla Bruni będzie przy niej wyglądała jak brzydkie kaczątko | |
| | | Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:21 | |
| - Argos napisał:
- barura napisał:
- za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. 90 % facetow w jego wieku postapilo by tak samo gdyby ich bylo na to stac zamienic stare ( przekwitnięte) pudło na młodą (tryskającą feromonami) laskę to tak jakby sobie odjąć 20 lat tylko ze niestety dziala to na krotka mete i tylko do do czasu gdy masz pieniadze i nie wypalisz sie fizycznie do końca - smutnego konca a póxniej pewnie jest tylko duzo gorzej , gorzej pewnie niz byloby ze starą małżonką bo ta kupiona , sztuczna druga młodosc rujnuje i zdrowie i majątek
Nie 90% a 100% chyba, że 10% to już impotenci Dlatego trzeba to robić z głową. Laska maksimum 20 lat młodsza i intercyza. | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:29 | |
| I tak nas zaogoniom do klatki Bez Facebooka szanse na kredyt będą maleć Coraz częściej firmy pożyczkowe na całym świecie przed udzieleniem zgody na kredyt sprawdzają swoich klientów na portalach społecznościowych. W Polsce oficjalnie sprawdza swoich klientów...................... ------------------------- naiwni wystomp. no chiba, sze świadomość by siem na czas ruszyla. zawsze jednak warto prubować.... zawsze.... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:32 | |
| |
| | | MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:32 | |
| - Argos napisał:
- MICHU napisał:
skoro ja w piątek potrafiłem letko tylko skalpując zrobić z głupich w przeliczeniu 30k zysku 3k to pozdrawiam miszczów przy kasie forexu znaczy szlachtę.
mówią, że głupota nie boli a głupich nie sieją . czym sie chwalisz ? sukcesami na demo ? takiś mistrz a nie wiesz ze realna gra nie ma nic wspolnego z demo-grą ? a juz wieksze pozycje to zupelnie co innego
na demo mnzesz sobie milionami obracac i zawsze idzie tam gdzie chcesz a w realu to zajmujesz pozycje i zapierdala w druga strone bo za taka kase to zyd by Ci do domu przyjechal i ją zajebal a nie tylko pokierowac manipulowanym przez siebie rynkiem w "swoja" strone
tak chwale się tym dlatego że od księgowego przez kaczora do Opcja granie 1-2 lotami przy kapitale 5 - 10k nazywacie hazardem a zarabianie dniówki 75zł ( oby, jak miał farta) od kwoty 50k nazywacie zarabianiem. znaczy że nie macie pojęcia o tradingu, gdyż tradujecie tzw metodą na neurona czyli 50/50 a sprawa jest niezwykle prosta: moment zawarcia transakcji, kierunek i stop. sam się zdziwiłem że bez żadnego wysiłku 3k zrobiłem, a takie larum było - nie da się. Może po prostu wiedziałem co i kiedy ? Przestańcie mierzyć Mnie swoja miarą, wasze polaczkowskie hejterstwo rozumiem, jak się nie da doskoczyć trzeba łapać za nogi i ciągnąć w dół. | |
| | | barura
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:38 | |
|
Ostatnio zmieniony przez barura dnia Sob 08 Cze 2013, 12:27, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:44 | |
| - Piotrek691 napisał:
- Argos napisał:
- barura napisał:
- za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. 90 % facetow w jego wieku postapilo by tak samo gdyby ich bylo na to stac zamienic stare ( przekwitnięte) pudło na młodą (tryskającą feromonami) laskę to tak jakby sobie odjąć 20 lat tylko ze niestety dziala to na krotka mete i tylko do do czasu gdy masz pieniadze i nie wypalisz sie fizycznie do końca - smutnego konca a póxniej pewnie jest tylko duzo gorzej , gorzej pewnie niz byloby ze starą małżonką bo ta kupiona , sztuczna druga młodosc rujnuje i zdrowie i majątek
Nie 90% a 100% chyba, że 10% to już impotenci Dlatego trzeba to robić z głową. Laska maksimum 20 lat młodsza i intercyza. nie , 10 % to Zachary , barany ... BĘDĄ SIE TUTAJ MECZYC OCZEKUJAC REKOMPENSATY W NIEBIE - a wiec tez nie bezinteresownie _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:45 | |
| - Piotrek691 napisał:
- barura napisał:
- za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. Witam z rana
Co do rozwodu Putina słuchałem wczoraj w newsach oficjalnego oświadczenia Kremla. Wygląda na to, że to jego żona chce rozwodu, a on biedny nie ma innego wyjścia tylko się na to zgodzić Co ciekawe w Rosji nikt tego nie traktuje negatywnie. Koleżanka z rurów wczoraj mi powiedziała, że obecnie 60% małżeństw w Rosji kończy się rozwodem i to w ciągu pierwszych 15 lat związku. Inną sprawą jest to, że oni tam bardzo wcześnie się żenią jak na standardy europejskie. U mnie na rurach są 3 takie laski, które wyszły za mąż poniżej 20-stki i to wcale nie z powodu tzw. "wpadki". Teraz mają między 24-28 lat i wróżę im rozwód w ciągu najbliższych 2-3 lat. Taka sytuacja
Wracając do VVP to Matuszka Rosja będzie miała niedługo nową carycę i to taką, że ta cała Carla Bruni będzie przy niej wyglądała jak brzydkie kaczątko Z tym rozwodem w ciągu 2 - 3 lat tak się nie napalaj. Pisałem ci że kolejka jest, listę mafii sedziowsko-prokuratorskiej dostaniesz. Wara ode mnie zanim przestępcy ci nie zostaną najpierw rozliczeni. Czy mógłbyś mi jeszcze wynagrodzić brakujące 46,4k za system, który otrzymałeś. Sprawdzałem, przelew nie dotarł. Kary za powielanie bez zgody nie naliczam, i nie uwzględniam otrzymanych korzyści za podgląd dzięki faryzeuszowi. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:47 | |
| - Piotrek691 napisał:
- barura napisał:
- za GW
NIE-NEWS Rosjanie śmieją się z rozwodu Putina. Demotywatory mu nie odpuszczają ale mu nie odpuszczajom. kraju nie daje na posiekanie. Witam z rana
Co do rozwodu Putina słuchałem wczoraj w newsach oficjalnego oświadczenia Kremla. Wygląda na to, że to jego żona chce rozwodu, a on biedny nie ma innego wyjścia tylko się na to zgodzić Co ciekawe w Rosji nikt tego nie traktuje negatywnie. Koleżanka z rurów wczoraj mi powiedziała, że obecnie 60% małżeństw w Rosji kończy się rozwodem i to w ciągu pierwszych 15 lat związku. Inną sprawą jest to, że oni tam bardzo wcześnie się żenią jak na standardy europejskie. U mnie na rurach są 3 takie laski, które wyszły za mąż poniżej 20-stki i to wcale nie z powodu tzw. "wpadki". Teraz mają między 24-28 lat i wróżę im rozwód w ciągu najbliższych 2-3 lat. Taka sytuacja
Wracając do VVP to Matuszka Rosja będzie miała niedługo nową carycę i to taką, że ta cała Carla Bruni będzie przy niej wyglądała jak brzydkie kaczątko Z tym rozwodem w ciągu 2 - 3 lat tak się nie napalaj. Pisałem ci że kolejka jest, listę mafii sedziowsko-prokuratorskiej dostaniesz. Wara ode mnie zanim przestępcy ci nie zostaną najpierw rozliczeni. Czy mógłbyś mi jeszcze wynagrodzić brakujące 46,4k za system, który otrzymałeś. Sprawdzałem, przelew nie dotarł. Kary za powielanie bez zgody nie naliczam, i nie uwzględniam otrzymanych korzyści za podgląd dzięki faryzeuszowi. | |
| | | AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 08:55 | |
| - MICHU napisał:
- Piotrek691 napisał:
- barura napisał:
- za GW
Wracając do VVP to Matuszka Rosja będzie miała niedługo nową carycę i to taką, że ta cała Carla Bruni będzie przy niej wyglądała jak brzydkie kaczątko Z tym rozwodem w ciągu 2 - 3 lat tak się nie napalaj.
Pisałem ci że kolejka jest, listę mafii sedziowsko-prokuratorskiej dostaniesz. Wara ode mnie zanim przestępcy ci nie zostaną najpierw rozliczeni.
Czy mógłbyś mi jeszcze wynagrodzić brakujące 46,4k za system, który otrzymałeś. Sprawdzałem, przelew nie dotarł. Kary za powielanie bez zgody nie naliczam, i nie uwzględniam otrzymanych korzyści za podgląd dzięki faryzeuszowi. kary to moze po starej znajomosci nie naliczaj ale odsetki ustawowe to Ci sie nalezą ( jak psu micha ) i z nich nie rezygnuj _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:02 | |
| - MICHU napisał:
tak chwale się tym dlatego że od księgowego przez kaczora do Opcja granie 1-2 lotami przy kapitale 5 - 10k nazywacie hazardem a zarabianie dniówki 75zł ( oby, jak miał farta) od kwoty 50k nazywacie zarabianiem.
znaczy że nie macie pojęcia o tradingu, gdyż tradujecie tzw metodą na neurona czyli 50/50
a sprawa jest niezwykle prosta: moment zawarcia transakcji, kierunek i stop.
sam się zdziwiłem że bez żadnego wysiłku 3k zrobiłem, a takie larum było - nie da się.
Może po prostu wiedziałem co i kiedy ?
Przestańcie mierzyć Mnie swoja miarą, wasze polaczkowskie hejterstwo rozumiem, jak się nie da doskoczyć trzeba łapać za nogi i ciągnąć w dół. tez nad tym boleje zaraz Ci buty sciagna i puszcza w skarpetkach .... szczególnie Piotrek uczepił sie za Twoje nogi i ciągnie uparcie na dół ,do swojego poziomu popatrz no ty , pisze ze po swiecie jezdzi miedzy rożnymi nacjami sie obraca , nowe kultury poznaje a wyszlo z niego typowe polactwo , to chyba genetyczne musi byc moze jakies przed sądowne wezwanie do zaplaty tych 46,4 k (+ odsetki )by Go zmusilo do refleksji i naprawienia wyrzadzonych Ci krzywd lub chociazby w drobnym stopniu zrekompensowania ich ps po wygraniu sprawy zawsze sluze busem w przewiezieniu naleznego odszkodowania _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:13 | |
| - MICHU napisał:
... Z tym rozwodem w ciągu 2 - 3 lat tak się nie napalaj.
Pisałem ci że kolejka jest, listę mafii sedziowsko-prokuratorskiej dostaniesz. Wara ode mnie zanim przestępcy ci nie zostaną najpierw rozliczeni.
Czy mógłbyś mi jeszcze wynagrodzić brakujące 46,4k za system, który otrzymałeś. Sprawdzałem, przelew nie dotarł. Kary za powielanie bez zgody nie naliczam, i nie uwzględniam otrzymanych korzyści za podgląd dzięki faryzeuszowi. Ja pierdolę, Michu, odwal się już od Piotrka, bo autentycznie dam Ci długoterminowego bana za Twoje chamstwo lub głupotę (nie wiem, co bardziej przeważa). To jest szczyt bezczelności tak obrabiać dupę komuś, kto Ci bezinteresownie próbował pomóc i powiem szczerze - mam gdzieś to, co powiedzą inni, ale ja Ci na coś takiego dłużej nie pozwolę.
Formalnie podciągnę to pod pkt. 8 regulaminu.
Pisz o giełdzie, o dupie Maryni, ale temat Piotrka proponuję zostawić. Będzie to z korzyścią dla Ciebie i dla nas wszystkich. Przy okazji przed napisaniem postu radziłbym też się zastanowić, czy jest on zrozumiały dla pozostałych użytkowników forum.
|
| | | Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:21 | |
| - MICHU napisał:
- Zygmunt de Bill napisał:
- Slum-Dog napisał:
- Pierwszy
Co nie tańczysz? ...
A ty zygmuśdebill za skrzynkę sesemesową robisz ?, tak nisko już upadłeś, ty ? ten wielki zygmunt ?
Niemożliwe.
aha i dzięki za miłe pozdrowienia dla mojej dziewczyny, pogodziliśmy się już i wcale nie jest taka jak pisałeś, co ten zdrajca ci znowu naopowiadał. Michu, ja całkiem poważnie teraz piszę. Czy Ty dostałeś ode mnie jakąś wiadomość? Jaka dziewczyna? O co chodzi ??????? | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:22 | |
| jeeeezzzuuuuuu ale mnie kurwa głowa boli, nigdy więcej Krzysiu, przesadziłeś | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:35 | |
| - MICHU napisał:
- Argos napisał:
- MICHU napisał:
mówią, że głupota nie boli a głupich nie sieją . czym sie chwalisz ? sukcesami na demo ? takiś mistrz a nie wiesz ze realna gra nie ma nic wspolnego z demo-grą ? a juz wieksze pozycje to zupelnie co innego
na demo mnzesz sobie milionami obracac i zawsze idzie tam gdzie chcesz a w realu to zajmujesz pozycje i zapierdala w druga strone bo za taka kase to zyd by Ci do domu przyjechal i ją zajebal a nie tylko pokierowac manipulowanym przez siebie rynkiem w "swoja" strone
tak chwale się tym dlatego że od księgowego przez kaczora do Opcja granie 1-2 lotami przy kapitale 5 - 10k nazywacie hazardem a zarabianie dniówki 75zł ( oby, jak miał farta) od kwoty 50k nazywacie zarabianiem.
znaczy że nie macie pojęcia o tradingu, gdyż tradujecie tzw metodą na neurona czyli 50/50
a sprawa jest niezwykle prosta: moment zawarcia transakcji, kierunek i stop.
sam się zdziwiłem że bez żadnego wysiłku 3k zrobiłem, a takie larum było - nie da się.
Przestańcie mierzyć Mnie swoja miarą, wasze polaczkowskie hejterstwo rozumiem, jak się nie da doskoczyć trzeba łapać za nogi i ciągnąć w dół. to ty nie masz zielonego pojęcia o tredingu, świrujesz, pieprzysz trzy po trzy i użalasz sie nad sobą, więcej kurwa od ciebie przezyłem ale nigdy sie kurwa niepoddałem , bo jakbym był taki jak ty to skończyłbym pod mostem, Bogdanowi tez inwestowałeś i tez w dupe i ci kurwa dalej mało, niczego sie kurwa nie nauczyłeś bo jesteś psychiczny, zero wniosków z popełnionych błędów, brniesz w coś co jest bzdurą zwaną systemem | |
| | | Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:39 | |
| | |
| | | neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 09:51 | |
| - MICHU napisał:
- Argos napisał:
- MICHU napisał:
znaczy że nie macie pojęcia o tradingu, gdyż tradujecie tzw metodą na neurona czyli 50/50 a sprawa jest niezwykle prosta: moment zawarcia transakcji, kierunek i stop.
Przestańcie mierzyć Mnie swoja miarą, wasze polaczkowskie hejterstwo rozumiem, jak się nie da doskoczyć trzeba łapać za nogi i ciągnąć w dół. to nie jest metoda na granie a podałem takie okreslenie po tym jak zbańczyłeś kase od Piotra że lepiej tak bo to daje jakąś szanse - rozumisz ??? _________________ ...... a będzie giciej
| |
| | | Piotrek691
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 10:01 | |
| - Dezerter napisał:
- MICHU napisał:
Czy mógłbyś mi jeszcze wynagrodzić brakujące 46,4k za system, który otrzymałeś. Sprawdzałem, przelew nie dotarł. Kary za powielanie bez zgody nie naliczam, i nie uwzględniam otrzymanych korzyści za podgląd dzięki faryzeuszowi. Ja pierdolę, Michu, odwal się już od Piotrka, bo autentycznie dam Ci długoterminowego bana za Twoje chamstwo lub głupotę (nie wiem, co bardziej przeważa). To jest szczyt bezczelności tak obrabiać dupę komuś, kto Ci bezinteresownie próbował pomóc i powiem szczerze - mam gdzieś to, co powiedzą inni, ale ja Ci na coś takiego dłużej nie pozwolę.
Pisz o giełdzie, o dupie Maryni, ale temat Piotrka proponuję zostawić. Będzie to z korzyścią dla Ciebie i dla nas wszystkich. Przy okazji przed napisaniem postu radziłbym też się zastanowić, czy jest on zrozumiały dla pozostałych użytkowników forum.
Dezerter spoko. Ja to traktuję jako pokutę za to, że dałem kasę w ciemno nie sprawdzając komu naprawdę chcę pomóc. Pociesza mnie tylko to, że NIKT na tym forum już mu nie da ani złotówki. | |
| | | neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 10:11 | |
| - Piotrek691 napisał:
- Dezerter napisał:
- MICHU napisał:
Dezerter spoko. Ja to traktuję jako pokutę za to, że dałem kasę w ciemno nie sprawdzając komu naprawdę chcę pomóc. Pociesza mnie tylko to, że NIKT na tym forum już mu nie da ani złotówki. nie bądzmy tacy !!! proponuje aby każdy załozył rachunek demo i przelejemy wszyscy michowi czytając micha odnosze nieodparte wrażenie, że tu wszyscy dybią jak za darmo dostać system to jakieś zwichrowanie psychologiczne bo przeciez po opublikowanych osiągach nikt tym nie zagra przez najbliższe 500 lat do czasu aż dorosniemy do takiego poziomu ale dość bo i ja zanużę się w opary absurdu po szyję bardzo adekwatne określenie bardzo _________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Sob 08 Cze 2013, 10:22, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | E X fake profil
Liczba postów : 50 Registration date : 18/04/2013
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend Sob 08 Cze 2013, 10:21 | |
| Czołem misiaczki! POwitać załogę łykendowo TADAWUL +0.58%http://www.tadawul.com.sa/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3g_A-ewIE8TIwP3gDBTA08Tn2Cj4AAvY_dQA_3gxCL9gmxHRQB0Zc_U/ | |
| | | Piotrek691
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 8-9.06.2013 weekend | |
| |
| | | | UFO - 8-9.06.2013 weekend | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |