no to teraz juz tylko potrzebne jest jakieś trzesienie ziemi i świat odpierdoli 3 x po +10% Strefa Euro: Indeks Sentix (czerwiec) -11,6 (prognoza -10) Włochy: Produkcja przemysłowa (kwiecień) -0,3% m/m (prognoza 0,1% m/m) Samar: produkcja samochodów w maju spadła o 7,31 proc. rok do roku HG.F COPPER FUTURE 323.30 -1.07% 10:44 PLY.B POLAND 10Y BOND YIELD 3.824 +2.30% 10:25 Szwecja: Produkcja przemysłowa (kwiecień) -0,8% r/r (poprzednio 0% r/r)
_________________ ...... a będzie giciej
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
no to teraz juz tylko potrzebne jest jakieś trzesienie ziemi i świat odpierdoli 3 x po +10% Strefa Euro: Indeks Sentix (czerwiec) -11,6 (prognoza -10) Włochy: Produkcja przemysłowa (kwiecień) -0,3% m/m (prognoza 0,1% m/m) Samar: produkcja samochodów w maju spadła o 7,31 proc. rok do roku HG.F COPPER FUTURE 323.30 -1.07% 10:44 PLY.B POLAND 10Y BOND YIELD 3.824 +2.30% 10:25 Szwecja: Produkcja przemysłowa (kwiecień) -0,8% r/r (poprzednio 0% r/r)
naucz się zarabiać zgodnie z trendem, a nie narzekasz.
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
naucz się zarabiać zgodnie z trendem, a nie narzekasz.
zarabianie zostawiam miszczom ja dostarczam kapitały
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Rentowność naszych 5-letnich obligacji pobiła kolejny rekord: 2,55 proc. - dwa razy mniej niż rok temu! Dowód zaufania do polskiej gospodarki - napisał wicepremier, minister finansów Jacek Rostowski na twitterze. MF sprzedało na aukcji obligacje za 6.498,0 mln zł przy popycie 9.030,0 mln zł i rentowności 2,550 proc. - podał resort finansów w komunikacie. Według ministra finansów Jacka Rostowskiego uzyskana rentowność świadczy o zaufaniu do polskiej gospodarki. MF poinformowało w komunikacie na temat aukcji, że nie organizuje przetargu uzupełniającego.
EX
Islamski imam: "Chcemy szariatu w Polsce". Muzułmanie się bronią: "Fanatyzm Polsce nie grozi" – Fundamentaliści islamscy są wspaniali. (…) Wszyscy muzułmanie są fundamentalistami – powiedział ostatnio w wywiadzie imam z warszawskiej gminy muzułmańskiej Nezar Chafir. I dodał, że chciałby wprowadzenia prawa szariatu w Polsce. Jego słowa wywołały paniczny strach przed islamskim ekstremizmem. Czy mamy się czego bać?
Protestowała przeciwko policji w Turcji. Poznański policjant chciał dać jej mandat
Cały tekst: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14069781,Protestowala_przeciwko_policji_w_Turcji__Poznanski.html#BoxSlotII3img#ixzz2VnoWKf8O
tylko cytuje ale moje wspomnienia z Poznania tez sa jedne z gorszych az do upadku Banku Staropolskiego włącznie
Gość: DOC 10.06.13, 09:39 Odpowiedz Nie debil, tylko prawdziwy Poznaniak. Poznań to najbardziej syfiaste miejsce, policyjne miasto pełne ludzi o wysokim mniemaniu o sobie. Poznaniak uważa siebie za coś lepszego, a ilość policjantów i i ch rodzinek wlepiający mandaty ile sięda to utwierdza. Turczynka wybrała sobie złe miejsce - a wystarczyło choćby jechać do Wrocławia gdzie ludzie są bardziej mili i otwarci.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
u nas jeszcze jeden up się należy. Jeśli mamy rosnąć to potem jakaś płaska korekcina (może nawet typu running) i szybko na 2700. Jeśli odpadniemy od oporów to równie szybko powinniśmy zmierzać w kierunku dołków.
Protestowała przeciwko policji w Turcji. Poznański policjant chciał dać jej mandat
Cały tekst: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14069781,Protestowala_przeciwko_policji_w_Turcji__Poznanski.html#BoxSlotII3img#ixzz2VnoWKf8O
tylko cytuje ale moje wspomnienia z Poznania tez sa jedne z gorszych az do upadku Banku Staropolskiego włącznie
Gość: DOC 10.06.13, 09:39 Odpowiedz Nie debil, tylko prawdziwy Poznaniak. Poznań to najbardziej syfiaste miejsce, policyjne miasto pełne ludzi o wysokim mniemaniu o sobie. Poznaniak uważa siebie za coś lepszego, a ilość policjantów i i ch rodzinek wlepiający mandaty ile sięda to utwierdza. Turczynka wybrała sobie złe miejsce - a wystarczyło choćby jechać do Wrocławia gdzie ludzie są bardziej mili i otwarci.
Ordnung muss sein. Naklejała jakieś gówna na słupach, za to miała dostać mandat.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25041 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Prawie przez rok nie powstał fundusz gwarancyjny dla turystów. Mucha: przykro mi
Minister sportu i turystyki jest bardzo przykro, że jej resort nie zdążył w ciągu kilkunastu miesięcy stworzyć funduszu gwarancyjnego dla turystów, których biuro podróży zbankrutowało
Chuj z mucha ale dlaczego panstwo ma tworzyc fundusz dla klientow prywatnych firm to ja nie rozumiem.Czy panstwo tworzy fundusz na tych co kupia zepsute jablko od agrosa?
masz racje tylko kto jej dał takie zadanie bezsensowne? a do tego nie umiała wykonać wszyscy won!!!
EX
dokładnie uśredniają kghm brany po 190 !!! już mają średnią 187 i Słabe wyniki chińskiej gospodarki w maju, które zostały opublikowane w weekend, przechodzą na rynkach finansowych bez większego echa. Jeśli już gdzieś widać ich wpływ to w notowaniach metali przemysłowych. Po słabej piątkowej sesji miedź (HG.F, 323.10 -1.13%, News) traci dziś dalej i osiąga najniższe ceny od początków maja. Coraz bardziej uzasadnione staje się przekonanie, że cena wraca do spadkowej tendencji, jaka dominuje od przeszło 4 miesięcy. W maju produkcja przemysłowa w Chinach zwiększyła się o 9,2% w skali roku, co oznaczało, że tempo rozwoju sektora pozostawało na jednych z najniższych poziomów od 2009 r. Wzrost sprzedaży detalicznej sięgał 12,9%, ale to również nie mogło zachwycać, bo pokazywało, że żadnego przyspieszenia w tym względzie też nie ma. Najbardziej martwił natomiast jedynie 1-proc. wzrost eksportu potwierdzający negatywny wpływ globalnej koniunktury na tamtejszą gospodarkę. Przyczyn słabego wyniku upatruje się też w tym, że władze zaostrzyły kryteria raportowania danych i w większym stopniu odzwierciedlają one rzeczywiste transakcje. http://stooq.pl/n/?f=750570
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Pon 10 Cze 2013, 09:55, w całości zmieniany 1 raz
EX
dokładnie uśredniają kghm brany po 190 !!! już mają średnią 187 i
A jak policzą diwidendę to za darmo mają
Przekaż swojemu koledze telefon do terapeuty właściwie to możecie chodzić razem
Demo puchnie Widziesz rEXsiu, ja nie miałem problemu z publicznym wyznaniem "grzechów" i uważam, że to spełniło funkcję terapeutyczną. Coś takiego by się przydało, a nie ciągle tylko korba i korba
Ostatnio zmieniony przez Piotrek691 dnia Pon 10 Cze 2013, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
dokładnie uśredniają kghm brany po 190 !!! już mają średnią 187 i
A jak policzą diwidendę to za darmo mają
Przekaż swojemu koledze telefon do terapeuty właściwie to możecie chodzić razem
Demo puchnie
nieliczni na rynkach finansowych to maja zajebiście rachunek demo zero stresu a jakby tak zapytać tego który wział ten kghm po 190 a obroty wtedy były sakramenckie jak sie czuje ?? ex-a nie ma co pytać bo to wirtual master
EX
Wall Street jest źródłem zarobku nie tylko dla finansistów, ale również dla branży seksualnej. Działające w podziemiu siatki prostytucji zarabiają rocznie wiele milionów dolarów.
Wall Street to wielkie pieniądze, silne emocje, duży stres i rozluźniona moralność. To tworzy doskonałe warunki do działania seksbiznesu i pożywkę dla skandali.
Nowy Jork – wielka metropolia, centrum finansowe świata oferujące przy okazji najróżniejsze pokusy tysiącom majętnych ludzi wykonujących takie stresujące zawody, jak makler, trader, bankier czy regulator rynku. To wręcz idealna sceneria dla skandali seksualnych z wielkimi pieniędzmi w tle. Magazyn „Vanity Fair" wszak z jakiegoś powodu na liście 100 przyczyn kryzysu finansowego zamieścił :„afterki", VIP-roomy, viagrę oraz enigmatyczne „dziwkarskie tatuaże". Wielu ortodoksyjnych ekonomistów obruszy się na taką diagnozę, ale z pewnością barwne seksualne skandale wpisywały się w atmosferę przedkryzysowego „pozłacanego wieku" na Wall Street, a i obecnie – w erze „wielkiego kaca" – nie zniknęły z tej świątyni pieniądza.
http://www.parkiet.com/artykul/32,1324803.html
EX
Demo puchnie Widziesz rEXsiu, ja nie miałem problemu z publicznym wyznaniem "grzechów" i uważam, że to spełniło funkcję terapeutyczną. Coś takiego by się przydało, a nie ciągle tylko korba i korba
Właśnie tym siem różnisz jako leszcz giełdowy od profesjonalnego tradera
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
jestem ex880xxx i też mnie rozjechali - wyciąg z zapisów terapii grupowej po odejściu od 2660
EX
Przypominasz mi kogoś
Zresztą twój "biznes" z michem potwierdza, że terapia nie poskutkowała
Informacja rządu o skali zwolnień grupowych nie pozostawia wątpliwości – w najbliższych miesiącach tysiące ludzi stracą pracę. Ograniczanie zatrudnienia dotyczy całych firm i ich oddziałów. Na przykład spółki z większościowym udziałem Skarbu Państwa planują zwolnić 2313 osób, w tym aż 660 osób w Polskich Liniach Lotniczych LOT. Inny przewoźnik, kolejowa spółka PKP PLK, też zapowiada zwolnienia ponad 1,5 tys. osób.
Nie jestem i nie nigdy nie byłem profesjonalnym traderem. Zajmuję się tym hobbistycznie, ale w odróżnieniu od Ciebie gram w realu
Co do Micha to wal śmiało. Mea culpa. Należy
EX
Nie jestem i nie nigdy nie byłem profesjonalnym traderem. Zajmuję się tym hobbistycznie, ale w odróżnieniu od Ciebie gram w realu
Co do Micha to wal śmiało. Mea culpa. Należy
Nie chodziło mi o etat twierdząc "profesjonalny" chodziło o profesjonalne podejście do tradingu jakby to nie zabrzmiało
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007