Szkoda tylk oze jak mu zaproponowalem test z ujebaniem kciuka to od razu zamilkl, moze ty sie piszesz ?
Hej, Kaczor wybacz, że nie odpowiadam na wszystkie głupoty i prowokacje, ale jestem po prostu zajęty..
Gdybyś znał Biblię (choć podobno czytałeś) - to byś doskonale wiedział, że Twoja propozycja dot. "kciuka" to bluźnierstwo - podobnie Szatan chciał, by Jezus rzucił się ze świątyni i aby w ten sposób zmusił Boga do działania: "Nie będziesz wystawiał na próbę Pana, Boga swego" tyle w tym temacie ma do powiedzenia Chrześcijanin.
A co do Twojego pytania o "kamień" - zadajesz pytanie, które demaskuje Twoje problemy z elementarną logiką - a wyśmiewasz wierzących o nieznajomość topologii Trudno się z Tobą dyskutuje, bo - jak już Ci to wyjaśniał niedawno Delphia - nie jesteś ateistą, lecz skrajnym antyklerykałem, któremu nienawiść do KK sparaliżowała racjonalne myślenie..
Pozdrawiam
PS Jak będę luźniejszy, to podyskutujemy dłużej. Tu ciekawy film do obejrzenia - tym razem nie dokumentalny, a nawet nie "katolicki" :DBo to chyba protestanci nakręcili. W każdym razie, może kogoś skłoni do refleksji..
To bardzo ciekawe bo Ty chyba nie wiesz czym zajmuje sie logika. Nawet najtezsi teologowie nie potrafia rozwiazac sprzecznosci tkwiacej w tym ze skoro podobno bog jets nieskonczenie dobry i wszechmocny to skad wystepowanie zla na swiecie. Ale ty zahary oczywiscie masz linki z fronda.pl, dzieki ktorym nie musisz sie nad niczym zastanawiac, zadna z odpowiedzi nie jest twoja tylko czyjas. Jesli to nei jest definicja leminga to ja niewiem co nia jest.
A odnosnie zwalczania takich jak ty, jak to jest potrzebne swiadcza pomruki o wpisywaniu boga i do konstytucji,powolywanie zespolow d/s walki z ateistami etc. Gdyby nie trzymac was na smyczy to byscie nam zrobili tutaj drugi Iran
Kaczor - jestem informatykiem, bardzo lubię matematykę i wierz mi, że z logiką nie mam problemów
Wszystkie moje wypowiedzi, są moimi wypowiedziami - zawsze wyraźnie zaznaczam kogo i skąd cytuję. A oczywiście cytuję i odwołuję się do źródeł - bo przecież się nie znamy, dlatego moje osobiste zdanie i przemyślenia byłyby niewiarygodne, albo po prostu niewiele znaczące dla większości - bez podparcia autorytetami z tych źródeł właśnie. To jest forum Kaczor i nikt tu nikomu "na słowo" nie wierzy
Uważasz swoje wypowiedzi za oryginalne ? Muszę Cię rozczarować - oprócz tego, że najczęściej spełniają zasadę 80/20 - 80% bluźnierstw i 20% treści - to niestety owe 20% to nic innego jak oklepane i propagandowe - antyklerykalne hasła, które bezmyślnie powtarzasz - a jak się Ciebie "przyciśnie" i dopyta o źródła, to chowasz głowę w piasek..
Mniejsza z tym - nie chcę się wdawać w takie personalne przepychanki - w końcu wiele osób czyta forum i niech każdy sam ocenia jakość Twoich i moich argumentów. Zatem Ciebie też proszę, abyś komentował argumenty, przedstawiał swoje (ale ze źródłami) i nie atakował mojej osoby.
Pozdrawiam
regula 80:20 nie dotyczy tego co piszesz, jest to glownie inzynierskie narzedzie (podobnie jak wykres Ishikawy) pokazujace ze za 80% problemow odpowiada z reguly 20% przyczyn.Nie ma to nic wspolnego z podzialem 100% na jakies czesci Panie informatyku. Moj argument jest taki ze jak ci obetne palec to ci nie odrosnie i tyle. Nie ma zadnego potwierdzoengo dowodu cudu (nagranie telewizyjne, zeznania NIEZALEZNYCH swiadkow etc). Znajdz mi takie to pogadamy
No właśnie, tyle cudów się dzieje a jakoś żadnego nie nagrali jeszcze W dobie obecnej techniki to co za problem zarejestrować video z aktem cudownym?
Tak sam jak UFO, ponoć codziennie nawiedzają nas latające spodki a te durnie astronomowie, wojsko i NASA niczego nie widzą
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51985 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
a ja stawiam 20$ że tobie kaczor odrośnie obetniemy tobie jak nie odrośnie to ci dam 20 baksów
Tyle ze ja uwazam ze nie odrosnie wiec po co mialbym stawiac na cos w co nie wierze? Thorgal jak zwykle przyciezki umyslowo, stawiam ze ty tez masz aspergera i to jeszcze gorszego nzi opcjo, on ma chociaz swoj wdziek i umie grac na gieldzie
no właśnie ja m€wie że odrośnie
co daleko szukac cudow opcjo jądra odrastają choc niewierzący
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
PRZECZYTALIŚCIE PAŃSTWO BEŁKOT MICHA, ODCINEK 1584.
Do Dziadka to Ci jeszcze trochę brakuje. A co do skalpowania - Piotrka ładnie oskalpowałeś. Wystarczy.
no ale bez przesady, nawet odpowiedzieć nie można ?
co do oskalpowania, zabij a nie wiem jak to siem stało
Michu! Ja nie mam do Ciebie żadnej niechęci, przeciwnie,daleko posuniętą sympatię. Niemniej uważam że to co piszesz o rynku a zwłaszcza o swoim systemie to jest pseudo-merytoryczny bełkot,podany w otoczce pewnej tajemniczości i niby merytoryki, szkodliwy dla tych którzy Cię czytają a nie znają dokładnie osiągnięć Twojego systemu. Jak napisał Kaczor,ciężar dowodu spoczywa na Tobie, nie wspomniał przez grzeczność że masz to już za sobą, udowodniłeś że przy pomocy Twojego systemu można przepierdolić szybko każdą kasę,obojętnie real czy demo. Żadnych przelewów do Ciebie nie robiłem, jak uważasz inaczej, zawsze możesz odesłać! Co do zawiści...........eeeehhh, ręce opadają! Pozdrawiam,dziadek manu propria!
Dziadek ja też mam dla Ciebie wielką sympatie
pivecko dla Ciebie a nawet krzynkę
Pozdro
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
PRZECZYTALIŚCIE PAŃSTWO BEŁKOT MICHA, ODCINEK 1584.
Do Dziadka to Ci jeszcze trochę brakuje. A co do skalpowania - Piotrka ładnie oskalpowałeś. Wystarczy.
no ale bez przesady, nawet odpowiedzieć nie można ?
co do oskalpowania, zabij a nie wiem jak to siem stało
Zapomniane 12 tysięcy w szafie
- Uważałem, że to była okazja. Przecież nikogo nie okradłem, tylko bank. Gotówkę dawał mi automat, nie zabrałem jej człowiekowi. Nie wiedziałem, że popełniam jakieś przestępstwo - tłumaczy się Remigiusz B. Nadwyżkę zanosi do PKO BP również Krzysztof O., który na przesłuchaniu wyjaśnia. - To nielogiczne, żebym świadomie zrobił coś takiego za 6 tys. zł, jak tam są dwie kamery. Ale byłem wtedy pijany.
- Dlaczego nie oddał pan pieniędzy od razu? - pyta przesłuchująca prokurator.
- Zapomniałem o wszystkim do czasu, gdy wybierając się na ryby, znalazłem w szafie ok. 12 tys. zł. Dopiero wtedy skojarzyłem informacje z banku.
W zaparte idzie także Jacek B. - Nie przypominam sobie, żeby bankomat się mylił - mówi w prokuraturze i niechętnie zwraca gotówkę.
Mikstura dolana do drinka Zarzuty ostatecznie dostaje siedem osób, ale prokuratura nie chce wytaczać procesu. Przyjmuje, że "wina i społeczna szkodliwość czynu nie są znaczne" i składa w sądzie wniosek o warunkowe umorzenie sprawy na rok próby. Pasuje to wszystkim, tylko nie policjantom. Ci chcą być uniewinnieni. Mimo, że w aktach jest plik zdjęć i film spod bankomatu. Policjant Krzysztof O. rozpoznaje tam siebie, ale zaznacza, że samego "faktu wypłaty nie kojarzy". - Z tego wieczoru pamiętam tylko to, że po wyjściu z pracy wypiłem drinka. Później konkubina powiedziała mi, że coś do niego dolała. Do rzeczywistości wróciłem następnego dnia - tłumaczy mętnie na sali rozpraw.
Jego przyjaciółka, 28-latka o ciemnej karnacji i długich kruczych włosach, przekonuje sąd, że otumaniony jej miksturą partner wykonał 27 operacji kartą, kompletnie nie wiedząc co czyni. To ona upchnęła podjętą gotówkę do szafy, a potem "zupełnie o tym zapomniała".
Policjant bardzo bojaźliwy
Drugi policjant broni się bez takiego odlotu. - Mam takie przyzwyczajenie, że jak biorę pieniądze, to je od razu chowam do kieszeni, by się z nimi nie afiszować - mówi w sądzie, wyjaśniając, że to skrzywienie zawodowe.
Jacek B. pamięta, że feralnego dnia też nie przeliczył otrzymanych banknotów, a po odejściu od bankomatu od razu wcisnął je swojej konkubinie do torebki. Ta to potwierdza. I dodaje, że policjant nie poznał wypłaconej kwoty, bo "ją przed nim zataiła".
Jeśli sędziów nurtuje, dlaczego funkcjonariusz zrobił jeszcze pięć kolejnych wypłat i o czym rozmawiał z bezrobotnym Remigiuszem B., to Jacek B. jest do usług:
- Zwróciłem mu uwagę, że stoi zbyt blisko. Czułem się zagrożony. A jako że nie pamiętałem, ile mam na koncie, to wybierałem małe kwoty - odpowiada. Gdybym wiedział, co się faktycznie dzieje, zabezpieczyłbym bankomat i powiadomił pracowników placówki PKO.
Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,87648,14113848,Chytry_dwa_razy_traci.html?as=2#ixzz2WZYXJ36A
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
Dlaczego Bóg nie spowoduje cudownego oddłużenia najbardziej katolickich krajów?
Co to dla niego za problem skoro jest wszechmogący?
Nie rozumiesz istoty religii chrześcijańskiej i w 5 minut nie zrozumiesz, więc w skrócie - Bóg doświadcza a szatan daje to co zechcesz, oczywiście pod pewnymi warunkami.
SYLWESTER
Liczba postów : 10585 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
Nie rozumiesz istoty religii chrześcijańskiej i w 5 minut nie zrozumiesz, więc w skrócie - Bóg doświadcza a szatan daje to co zechcesz, oczywiście pod pewnymi warunkami.
to który jest miłosierny
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
to który jest miłosierny
W katolicyzmie wyróżnia się uczynki miłosierne co do duszy (np. grzesznych upominać, nieumiejętnych pouczać, wątpiącym dobrze radzić, strapionych pocieszać, krzywdy cierpliwie znosić, urazy chętnie darować, modlić się za żywych i umarłych) i co do ciała (głodnych nakarmić, spragnionych napoić, nagich przyodziać, podróżnych w dom przyjąć, więźniów pocieszać, chorych nawiedzać, umarłych pogrzebać), przypisując większe znaczenie tym pierwszym.
O długach nic nie wspomina się...
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
tak promujesz ten midwig ze w koncu sie nim zaint eresuje i zydowi zapodam pare s
Ta, na -50 bazie. Ty tylko S potrafisz grać?
Widzę, że Nikkei znów cie w dupę kopie.
a co myslisz ze na chwile przed peknieciem banki na mwigu L wezme ??? taka podpucha to jest dla frajerow ja jak wejde to w s i do rozliczenia potrzymam niech zyd dmucha balon dalej - ciekwe kiedy mu powietrza zabraknie
a na japoncu - jak pisalem skonczylo sie proste odrabianie na zwyklym trzymaniu s bo doszli juz w3 poziomy korekty teraz zaczałem grac przeciwstawnymi i na zabkach po trochu odrabiac
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51985 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
to który jest miłosierny
W katolicyzmie wyróżnia się uczynki miłosierne co do duszy (np. grzesznych upominać, nieumiejętnych pouczać, wątpiącym dobrze radzić, strapionych pocieszać, krzywdy cierpliwie znosić, urazy chętnie darować, modlić się za żywych i umarłych) i co do ciała (głodnych nakarmić, spragnionych napoić, nagich przyodziać, podróżnych w dom przyjąć, więźniów pocieszać, chorych nawiedzać, umarłych pogrzebać), przypisując większe znaczenie tym pierwszym.
O długach nic nie wspomina się...
a kto miał napisac o darowaniu dlugow jak biblie zydzi pisali a oni zawsze byli wierzycielami
Bog nie byl az tak złoscliwy zeby ich pozbawiac naleznych zysków i procentow
AgroTrader MOD