a teraz merytorycznie, od paru miesiecy czytam sobie blog Rafał Hirscha, pamiętam go z TVNCNBC Biznes Szybko znika deficyt Polski w handlu zagranicznym http://rafalhirsch.blogspot.com/2013/06/szybko-znika-deficyt-polski-w-handlu.html?spref=fb
jest cool
niestety to jest mocna oznaka recesji, tak bardz oslabnacy import.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Kiedy byłem mały wierzyłem że na górze jest ktos kto kieruje moim życiem i chroni przed złem, wypadkami, etc Kiedy dorastałem stwierdziłem że osoby które powinny stać na straży moralności czyli księża mają człowieka za nic, i potrafią jedynie gadać innym co mają robić. kiedy byłem dostatecznie dorosły z własnym poczuciem wartości, moralności odróżniałem co jest złe a co dobre, pojawia sie Zahary, który mówi ze są przypadki udowodnionych cudów, ręka czy noga odrastają po amputowaniu - kurwa facet miażdży mnie swoimi argumentami
Fajnie, że to w końcu zrozumiałeś
Miażdży i rozjeżdża walcem
Szkoda tylk oze jak mu zaproponowalem test z ujebaniem kciuka to od razu zamilkl, moze ty sie piszesz ?
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Ku przestrodze tym, którzy wierzą, że joga i naturalne metody leczenia dadzą im zdrowie: http://ener-chi.pl/?o-autorze,1 Tylko Pan Bóg i modlitwa się liczy.
Ku przestrodze tym, którzy ostrzegają
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
eS na cablu to w tej chwili można polecić kandydatom do trajderskiej nagrody Darwina :DNa H4 padł nawet sygnał eS, ale dopóki nie padnie na dniówkach to lepiej nie tykać bo może paluchy i jajca pourywać
Cabel do sygnału na eS na dziennych jeszcze tylko 50 pejsów. Tylko strach to szorcić
kaczor
Kiedy byłem mały wierzyłem że na górze jest ktos kto kieruje moim życiem i chroni przed złem, wypadkami, etc Kiedy dorastałem stwierdziłem że osoby które powinny stać na straży moralności czyli księża mają człowieka za nic, i potrafią jedynie gadać innym co mają robić. kiedy byłem dostatecznie dorosły z własnym poczuciem wartości, moralności odróżniałem co jest złe a co dobre, pojawia sie Zahary, który mówi ze są przypadki udowodnionych cudów, ręka czy noga odrastają po amputowaniu - kurwa facet miażdży mnie swoimi argumentami
Fajnie, że to w końcu zrozumiałeś
Miażdży i rozjeżdża walcem
Szkoda tylk oze jak mu zaproponowalem test z ujebaniem kciuka to od razu zamilkl, moze ty sie piszesz ?
wykazałeś płytkość i interesowność wiary Zaharego inni życie poświęcali za wiare a on kciuka żałuje
ja mysle ze moze odrośnie i wtedy uwierze a on powinien byc tego prawie pewny a jak nie to na 100 % mu w niebie po wielokroc ten kciuk zrekompensują dadza mu 10 kciuków za jeden
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51985 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Poczytałem trochę o modlitwach chrześcijańskich żeby Baraniemu pomóc się wysłowić, wygląda mi to na rodzaj koncentracji na bóstwie, ale żadnych konkretów nie podają, nie wiadomo jak to robić, żadnych instrukcji
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51985 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Hej, Kaczor wybacz, że nie odpowiadam na wszystkie głupoty i prowokacje, ale jestem po prostu zajęty..
Gdybyś znał Biblię (choć podobno czytałeś) - to byś doskonale wiedział, że Twoja propozycja dot. "kciuka" to bluźnierstwo - podobnie Szatan chciał, by Jezus rzucił się ze świątyni i aby w ten sposób zmusił Boga do działania: "Nie będziesz wystawiał na próbę Pana, Boga swego" tyle w tym temacie ma do powiedzenia Chrześcijanin.
A co do Twojego pytania o "kamień" - zadajesz pytanie, które demaskuje Twoje problemy z elementarną logiką - a wyśmiewasz wierzących o nieznajomość topologii Trudno się z Tobą dyskutuje, bo - jak już Ci to wyjaśniał niedawno Delphia - nie jesteś ateistą, lecz skrajnym antyklerykałem, któremu nienawiść do KK sparaliżowała racjonalne myślenie..
Pozdrawiam
PS Jak będę luźniejszy, to podyskutujemy dłużej. Tu ciekawy film do obejrzenia - tym razem nie dokumentalny, a nawet nie "katolicki" :DBo to chyba protestanci nakręcili. W każdym razie, może kogoś skłoni do refleksji..
kaczor
Hej, Kaczor wybacz, że nie odpowiadam na wszystkie głupoty i prowokacje, ale jestem po prostu zajęty..
Gdybyś znał Biblię (choć podobno czytałeś) - to byś doskonale wiedział, że Twoja propozycja dot. "kciuka" to bluźnierstwo - podobnie Szatan chciał, by Jezus rzucił się ze świątyni i aby w ten sposób zmusił Boga do działania: "Nie będziesz wystawiał na próbę Pana, Boga swego" tyle w tym temacie ma do powiedzenia Chrześcijanin.
A co do Twojego pytania o "kamień" - zadajesz pytanie, które demaskuje Twoje problemy z elementarną logiką - a wyśmiewasz wierzących o nieznajomość topologii Trudno się z Tobą dyskutuje, bo - jak już Ci to wyjaśniał niedawno Delphia - nie jesteś ateistą, lecz skrajnym antyklerykałem, któremu nienawiść do KK sparaliżowała racjonalne myślenie..
Pozdrawiam
PS Jak będę luźniejszy, to podyskutujemy dłużej. Tu ciekawy film do obejrzenia - tym razem nie dokumentalny, a nawet nie "katolicki" :DBo to chyba protestanci nakręcili. W każdym razie, może kogoś skłoni do refleksji..
To bardzo ciekawe bo Ty chyba nie wiesz czym zajmuje sie logika. Nawet najtezsi teologowie nie potrafia rozwiazac sprzecznosci tkwiacej w tym ze skoro podobno bog jets nieskonczenie dobry i wszechmocny to skad wystepowanie zla na swiecie. Ale ty zahary oczywiscie masz linki z fronda.pl, dzieki ktorym nie musisz sie nad niczym zastanawiac, zadna z odpowiedzi nie jest twoja tylko czyjas. Jesli to nei jest definicja leminga to ja niewiem co nia jest.
A odnosnie zwalczania takich jak ty, jak to jest potrzebne swiadcza pomruki o wpisywaniu boga i do konstytucji,powolywanie zespolow d/s walki z ateistami etc. Gdyby nie trzymac was na smyczy to byscie nam zrobili tutaj drugi Iran
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Pozdrawiam
ściemniasz kolego i tchórzysz a potem zasłaniasz sie cytatami i aby zmienić temat atakujesz kaczora
Kaczor, bluźnisz. Przeciwko takim argumentom nie masz po prostu szans. Po prostu pewnych rzeczy nie możesz poruszać, zrozum to wreszcie.
pipsy na plus, cola swiezutka jets to trzeba jakos rozruszac forum
na nawigatorze jaka nuda jest, kolesie pisza tylko na temat i oczywiscie zeruja ciagle konta, nie rozumeija ze forum nie jest od nauki ale od twoarzyszenia trejderowi w pracy
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
a ja pod analize rogala wczoraj wzialem s na kangura i jzu 112 pips.Samemu ominalme te pare a rogal dal setup na tacy, jak ktos nie umie gract o niech obserwuje rysunki rogala pierwsza klasa!