|
| UFO - 08.07.2013r. | |
|
+26Jones Krzysztof snajper Janko Traderroo MICHU Piotrek691 MoralnyNiepokój Windziarz spacerolog delphia PINGWIN (Z MADAGASKARU) petgry betonowe_buty janek neuron barany Mleczarz Ezet Decerter AgroTrader dziadek kaczor Damian Reser Zygmunt de Bill Dave 30 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
| Temat: Re: UFO - 08.07.2013r. Pon 08 Lip 2013, 23:10 | |
| Copiright by spacerolog Oprócz realnego zysku w gotówce powinno istnieć takie ATP traderów. Korzyści: 1/ Prezydent gratuluje i odznacza, 2/ Ego tradera rośnie ( lub się kurczy ), 3/ Sygnały tradera z czołówki rozchodzą się jak świeże bułeczki, 4/ Trader dorabia w reklamach, jako coach, komentator CNBC, itp. | |
| | | PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO - 08.07.2013r. Wto 09 Lip 2013, 00:34 | |
| http://www.fakt.pl/Zofia-Zborowska-krytykuje-koncert-Rihanny-Chuj-nie-artystka,artykuly,219531,1.html Córka Zborowskiego o Rihannie: Ch** nie artystka Córka Wiktora Zborowskiego, Zofia Zborowska, krytykuje koncert Rihanny w Polsce. Zosia nie ma wątpliwości: "ch*j nie artystka" W niedzielę 7 lipca Rihanna zaszczyciła Polaków swym występem w Gdyni. Piosenkarka wystąpiła tuż po gdyńskim Open'er Festivalu. Posiadacze czterodniowych karnetów mogli zobaczyć jej występ za darmo, reszta musiała kupić bilet specjalnie na koncert Rihanny. Wśród tłumu fanów podziwiających występ barbadoskiej gwiazdy znalazła się córka znanego polskiego aktora Wiktora Zborowskiego. Zofii Zborowskiej koncert Rihanny się nie spodobał. Na Facebooku początkująca aktorka dała upust złym emocjom i tymi słowami opisała show zagranicznej gwiazdy: - Spóźniła się godzinę. Cały czas leciał jej playback, a ona sobie 'dośpiewywała'. Brzmiało to jakby Krystyna z Białogóry się nawaliła w pobliskim barze karaoke. Oprócz tego była wyćpana, show było zerowe - nie przebrała się ani razu, a główna choreografia polegała na macaniu się po psiucie!!!! I skończyła po 1,5h!!! Gnój! I przykro mi strasznie, bo myślałam że da zajebista koncert. Jedyny pozytyw to to, że jest zajebistą dupą i że śniło mi się, że tańczyłyśmy razem i że dała mi bransoletkę ;D (...) Znajomy był na jej koncercie kilka tygodni temu, nie pamiętam gdzie, ale chyba w Amsterdamie i mówił że chu...wo. Więc nie wiem, czy ma Polaków w dupie. Chu...j nie artystka po prostu, bo powinna dawać z siebie 200% ZAWSZE I WSZĘDZIE" - kończy Zborowska. | |
| | | kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 08.07.2013r. Wto 09 Lip 2013, 01:20 | |
| - PINGWIN Z MADAGASKARU napisał:
- http://www.fakt.pl/Zofia-Zborowska-krytykuje-koncert-Rihanny-Chuj-nie-artystka,artykuly,219531,1.html
Córka Zborowskiego o Rihannie: Ch** nie artystka
Córka Wiktora Zborowskiego, Zofia Zborowska, krytykuje koncert Rihanny w Polsce. Zosia nie ma wątpliwości: "ch*j nie artystka"
W niedzielę 7 lipca Rihanna zaszczyciła Polaków swym występem w Gdyni. Piosenkarka wystąpiła tuż po gdyńskim Open'er Festivalu. Posiadacze czterodniowych karnetów mogli zobaczyć jej występ za darmo, reszta musiała kupić bilet specjalnie na koncert Rihanny.
Wśród tłumu fanów podziwiających występ barbadoskiej gwiazdy znalazła się córka znanego polskiego aktora Wiktora Zborowskiego. Zofii Zborowskiej koncert Rihanny się nie spodobał. Na Facebooku początkująca aktorka dała upust złym emocjom i tymi słowami opisała show zagranicznej gwiazdy:
- Spóźniła się godzinę. Cały czas leciał jej playback, a ona sobie 'dośpiewywała'. Brzmiało to jakby Krystyna z Białogóry się nawaliła w pobliskim barze karaoke. Oprócz tego była wyćpana, show było zerowe - nie przebrała się ani razu, a główna choreografia polegała na macaniu się po psiucie!!!! I skończyła po 1,5h!!! Gnój! I przykro mi strasznie, bo myślałam że da zajebista koncert. Jedyny pozytyw to to, że jest zajebistą dupą i że śniło mi się, że tańczyłyśmy razem i że dała mi bransoletkę ;D (...) Znajomy był na jej koncercie kilka tygodni temu, nie pamiętam gdzie, ale chyba w Amsterdamie i mówił że chu...wo. Więc nie wiem, czy ma Polaków w dupie. Chu...j nie artystka po prostu, bo powinna dawać z siebie 200% ZAWSZE I WSZĘDZIE" - kończy Zborowska.
PRZEBIERALA SIE Z 2 RAZY Z TEGO CO PAMIETAM ALE PEWNEI ZBOROWSKA CHUJOWO WIDZI | |
| | | BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: UFO - 08.07.2013r. Wto 09 Lip 2013, 01:30 | |
| _________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić Quidquid agis, prudenter agas et respice finem | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 08.07.2013r. | |
| |
| | | | UFO - 08.07.2013r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |