Wczorajsze świeczki na jednym i drugim absolutnie nie wskazywały, ze dziś nagle z dupy korba wyskoczy.
bo Nikkei-srikkei qrwa jakbyśmy z nim skorelowani byli.
Żyd wybiera sobie co mu pasi by tylko dymać leszcza a korelacje są tylko pozorne. Czy na każdy wzrost Nikkeia o 2% reagujemy luką 30pkt?
Nie chcę Cię pouczać ale przeglądnij wykresy historyczne i wyciągnij wnioski. Takie strzały zdupy to normalność. Trafiają się częściej lub rzadziej zależnie od "waloru".
Po raz pierwszy zauważyłem to na Delu. Przynajmniej raz na 2-3 miesiące jebali dela na -5%, przy wmiarę dobrym indeksie a na 2 dzień otwarcie było na poziomie maksa z dnia poprzedniego. Potem laga na +5 do +10%. Wszyscy się dziwili.
Na WIG20 są takie same zagrywki przynajmniej raz na miesięc. Skala nieco mniejsza bo to indeks.
Wczorajsze świeczki na jednym i drugim absolutnie nie wskazywały, ze dziś nagle z dupy korba wyskoczy.
Na WIG20 są takie same zagrywki przynajmniej raz na miesięc. Skala nieco mniejsza bo to indeks.
Ja się przestałem dziwić.
opcjo tak zdziwiony jak wtedy gdy mu Gruzinka 100 $ powiedziała i to było nie z dupy tylko za dupe
To Kazachka była z Ałmatów się przedstawiła. Ale zajebista suka na maxa no ale leszcz biedny to cóż.... w Kambodży za $10 się podyma
taka okazja i przegapiles za relacje na ufo bysmy zrzutke zrobili - ja 10 $ deklaruje , baran moze by z 20 dorzucił
a tak w ogóle to trzeba było przynajmniej za 10 $ sprawdzic czy ma cipę wzdłuż czy w poprzek
jakby tak się dało to bym tak zrobił ale kaukaski alfons pewnie cichaczem pilnuje interesu i nie uśmiechało mi się zwiedzanie Morza Czarnego w betonowych butach.
MICHU
Liczba postów : 39683 Registration date : 25/10/2010
Tylko taką jakość mam, nie mogłem ostrości złapać ale najciekawsze było wcześniej. Podjechało kilka typa do kierowcy regularnie jeżdżącej marszrutki Tbilisi-Batumi i zaczęli go najpierw bluzgać, później za fraki łapać i dojechali do najbliższego przystanq i normalnie niewiele brakowało a zaczęliby się napierdalać. Marszrtutka pojechała za 7gel a oni chcieli po 20gel za qrs do Batumi.
A ja juś myślałem, że to po te nerki przyjechali.
Konqrencja jak sqrwysyn o każdego leszcza.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Tylko taką jakość mam, nie mogłem ostrości złapać ale najciekawsze było wcześniej. Podjechało kilka typa do kierowcy regularnie jeżdżącej marszrutki Tbilisi-Batumi i zaczęli go najpierw bluzgać, później za fraki łapać i dojechali do najbliższego przystanq i normalnie niewiele brakowało a zaczęliby się napierdalać. Marszrtutka pojechała za 7gel a oni chcieli po 20gel za qrs do Batumi.