| UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND | |
|
+33gumbas Krzysztof 123456 Generał Mleczarz new_born nomad barra bitus MICHU Janko Traderroo Guru giełdy PINGWIN (Z MADAGASKARU) Pan Czesław kamikaze neuron MedKit* Aligator AgroTrader REALISTA zibi Diablo Dave mariner IronFX Reser barany janek Zygmunt de Bill dziadek thorgall rafalx Jones 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 01 Gru 2013, 23:50 | |
| ten młody człowiek z pierwszego streamu jest rewelacyjny, był dzisiaj wszędzie gdzie coś się działo
http://lifekiev.com.ua/
Z 20 miast Polski, jadą Polacy samochodami do Kijowa | |
|
| |
Cichy!
Liczba postów : 189 Location : Kraków Registration date : 15/01/2009
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 01 Gru 2013, 23:54 | |
| - MICHU napisał:
- dziad napisał:
- MICHU napisał:
- dziad napisał:
- MICHU napisał:
- Cichy! napisał:
- gumbas napisał:
- zbieraj na psychoterapeute
a ja tak nie na temat:
nzdusd dzienne na linii span B audusd wyhamował może lekkie odbicie w tym tygodniu?????
najpierw to poćwicz obsługę myszki
pamiętaj, lewy przycisk jest po lewej !!! ... Niby czemu miałbyś mówić innym jak się zarabia , gołodupcu??? Nie każdy za podstawe systemu i tradingu uznaje doda-donchian , doda-ema ,camarilladt i heyken-ashi. Koń jaki jest , każdy widzi!
każdy widzi, ze cały czas wypominasz Mi nazwanie Ciebie pedałem jako odpowiedź na Twoje oszczerstwa pomijające fakt że to Ty pierwszy sępiłeś system ode Mnie
przekaż swoim satelitom / ktokolwiek by to nie był/że mam w dupie twoją doktrynę jakikolwiek najmniejszy kontakt z tobą oznacza koniec biznesu
buźki ... "...Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa..."
ja powiem tylko tyle którakolwiek satelita by nie konszachtowała z tobą to zrobiła sobie krzywdę jak chcesz to utrzymuj Cichego! i udowadniaj, że powyższe nie zachodzi
też bym nigdy nie napisał żeby cie pies jebał bo to brzydko jest Niestety muszę wstać jutro o 5 do pracy ale miło się rozmawiało Do tematu wrócimy innym razem Michu komentarz do ciebie i Zastanów się jeszcze czy Dziadek nie jest Cichym lub odwrotnie Dobranoc Pozdrawiam | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 01 Gru 2013, 23:57 | |
| @Michu! ........... Weź tabietkę!!! _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:05 | |
| - nomad napisał:
- delphia napisał:
- oglądając dziś obrazki z Kijowa zauważyłem że pośród demonstrantów są aktywiści Antify. Starcia przed pałacem prezydenckim to zapewne ich dzieło. Utwierdza mnie w tym obecność w tym miejscu owego dziennikarza (?) z Krytyki Politycznej który dostał baty od ukraińskiej Policji.
Zgadzam się to był taktyczny błąd, lepiej było na kancelarii Janukowycza namalować tęczę i sprowadzić dwa pociągi polskich patriotów, aby zaczęli pokojową manifestację i modły, a kancelaria prezydenta sama by się spaliła, przy okazji podpaliła by sie ruska ambasada i Putin mógłby przyjechać na czołgach z odsieczą.
czemu Cię tak ta Ukraina kręci? Mało to protestów antyrządowych na świecie? Czemu nie piszesz o Tajlandii czy Egipcie albo Syrii? Z Ukrainą mamy kilka trudnych momentów w historii i wcale nie jest w naszym interesie aby rosła w siłę. Po ewentualnej akcesji możemy spodziewać się przenoszenia części fabryk w tym kierunku. Rolniczo tez mają dużo większy potencjał od nas. Wyrwanie ich z objęć Rosji daje nam tylko trochę większy bufor terytorialny w przypadku ewentualnej wojny. Krótko mówiąc nie leży to w naszym narodowym interesie. Na marginesie gdy u nas wyszło na ulice 100.000 ludzi (Marsz Niepodległości) to przekaz w mediach skupił się na spalonej tęczy i ataku na lewacki skłot a uczestników marszu nazwano bandytami i chuliganami. Na Ukrainie lewactwo używa pałek, łańcuchów, gazu, koktaili mołotowa ale pisze się o nich per demonstranci i nikt nie robi tragedii z tego że mają zamaskowane twarze http://www.tvn24.pl/zdjecia/niedzielne-protesty-w-kijowie,35415.html#p1 http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/galeria/444610,8,tlumy-palowanie-i-prezes-pis-na-majdanie-zobacz-co-dzialo-sie-w-kijowie-zdjecia-galeria-zdjec.html | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:07 | |
| | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:09 | |
| - dziad napisał:
- @Michu!
........... Weź tabietkę!!! no obóz pracy to raczej długo zapamiętam i bez tabletek się nie obyło | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:12 | |
| - delphia napisał:
- nomad napisał:
- delphia napisał:
- oglądając dziś obrazki z Kijowa zauważyłem że pośród demonstrantów są aktywiści Antify. Starcia przed pałacem prezydenckim to zapewne ich dzieło. Utwierdza mnie w tym obecność w tym miejscu owego dziennikarza (?) z Krytyki Politycznej który dostał baty od ukraińskiej Policji.
Zgadzam się to był taktyczny błąd, lepiej było na kancelarii Janukowycza namalować tęczę i sprowadzić dwa pociągi polskich patriotów, aby zaczęli pokojową manifestację i modły, a kancelaria prezydenta sama by się spaliła, przy okazji podpaliła by sie ruska ambasada i Putin mógłby przyjechać na czołgach z odsieczą.
czemu Cię tak ta Ukraina kręci? Mało to protestów antyrządowych na świecie? Czemu nie piszesz o Tajlandii czy Egipcie albo Syrii? Z Ukrainą mamy kilka trudnych momentów w historii i wcale nie jest w naszym interesie aby rosła w siłę. Po ewentualnej akcesji możemy spodziewać się przenoszenia części fabryk w tym kierunku. Rolniczo tez mają dużo większy potencjał od nas. Wyrwanie ich z objęć Rosji daje nam tylko trochę większy bufor terytorialny w przypadku ewentualnej wojny. Krótko mówiąc nie leży to w naszym narodowym interesie.
Na marginesie gdy u nas wyszło na ulice 100.000 ludzi (Marsz Niepodległości) to przekaz w mediach skupił się na spalonej tęczy i ataku na lewacki skłot a uczestników marszu nazwano bandytami i chuliganami. Na Ukrainie lewactwo używa pałek, łańcuchów, gazu, koktaili mołotowa ale pisze się o nich per demonstranci i nikt nie robi tragedii z tego że mają zamaskowane twarze
http://www.tvn24.pl/zdjecia/niedzielne-protesty-w-kijowie,35415.html#p1 http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/galeria/444610,8,tlumy-palowanie-i-prezes-pis-na-majdanie-zobacz-co-dzialo-sie-w-kijowie-zdjecia-galeria-zdjec.html Wejdź sobie posłuchaj pooglądaj sobie fajnych młodych ludzi i nie pierdol jak ciężko potłuczony z powodu, ze ludzie chcą do UE http://lifekiev.com.ua/ | |
|
| |
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:16 | |
| - nomad napisał:
- delphia napisał:
- nomad napisał:
- delphia napisał:
czemu Cię tak ta Ukraina kręci? Mało to protestów antyrządowych na świecie? Czemu nie piszesz o Tajlandii czy Egipcie albo Syrii? Z Ukrainą mamy kilka trudnych momentów w historii i wcale nie jest w naszym interesie aby rosła w siłę. Po ewentualnej akcesji możemy spodziewać się przenoszenia części fabryk w tym kierunku. Rolniczo tez mają dużo większy potencjał od nas. Wyrwanie ich z objęć Rosji daje nam tylko trochę większy bufor terytorialny w przypadku ewentualnej wojny. Krótko mówiąc nie leży to w naszym narodowym interesie.
Na marginesie gdy u nas wyszło na ulice 100.000 ludzi (Marsz Niepodległości) to przekaz w mediach skupił się na spalonej tęczy i ataku na lewacki skłot a uczestników marszu nazwano bandytami i chuliganami. Na Ukrainie lewactwo używa pałek, łańcuchów, gazu, koktaili mołotowa ale pisze się o nich per demonstranci i nikt nie robi tragedii z tego że mają zamaskowane twarze
http://www.tvn24.pl/zdjecia/niedzielne-protesty-w-kijowie,35415.html#p1 http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/galeria/444610,8,tlumy-palowanie-i-prezes-pis-na-majdanie-zobacz-co-dzialo-sie-w-kijowie-zdjecia-galeria-zdjec.html Wejdź sobie posłuchaj pooglądaj sobie fajnych młodych ludzi i nie pierdol jak ciężko potłuczony
http://lifekiev.com.ua/ zwisa mi i powiewa czy będzie tam rządził komuch czy też wybiorą kierunek eurokomuny - natomiast głupotą jest angażowanie się w ten konflikt. | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:18 | |
| - delphia napisał:
- nomad napisał:
- delphia napisał:
- nomad napisał:
- delphia napisał:
http://www.tvn24.pl/zdjecia/niedzielne-protesty-w-kijowie,35415.html#p1 http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/galeria/444610,8,tlumy-palowanie-i-prezes-pis-na-majdanie-zobacz-co-dzialo-sie-w-kijowie-zdjecia-galeria-zdjec.html Wejdź sobie posłuchaj pooglądaj sobie fajnych młodych ludzi i nie pierdol jak ciężko potłuczony
http://lifekiev.com.ua/ zwisa mi i powiewa czy będzie tam rządził komuch czy też wybiorą kierunek eurokomuny - natomiast głupotą jest angażowanie się w ten konflikt.
Jak Ci zwisa to się ode mnie odpierdol, oczyść umysł przed sem i śpi spokojnie, bo jutro będziesz zapierdalał w fabryce na Eurokomunę, w przeciwieństwie do mnie
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Pon 02 Gru 2013, 00:21, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Albin
Liczba postów : 607 Registration date : 03/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:19 | |
| he, he, oj nomad, nomad - a Ty znajesz "Lachiw rezaty" samostjinej Ukrainy? Zasiepanych 200tys Polaków. Bandera i Szuchewych to wciaż ich megabohaterzy | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:20 | |
| - nomad napisał:
- delphia napisał:
- nomad napisał:
- delphia napisał:
- nomad napisał:
- delphia napisał:
http://lifekiev.com.ua/ zwisa mi i powiewa czy będzie tam rządził komuch czy też wybiorą kierunek eurokomuny - natomiast głupotą jest angażowanie się w ten konflikt.
Jak Ci zwisa to się ode mnie odpierdol przecież to ty pajacu się przyczepiłeś jak gówno do podeszwy i jeszcze szczekasz | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:23 | |
| - Albin napisał:
- he, he, oj nomad, nomad - a Ty znajesz "Lachiw rezaty" samostjinej Ukrainy? Zasiepanych 200tys Polaków. Bandera i Szuchewych to wciaż ich megabohaterzy
oni rezali, my rzezaliśmy, jak nie przerwiesz tego łańcucha najpierw w swoim umyśle, to będziesz odradzał się przez kolejne wcielenia na zmianę raz jako rezany Polak, raz jako rezany Ukrainiec, czego nikomu tu nie życzę | |
|
| |
Albin
Liczba postów : 607 Registration date : 03/10/2007
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:26 | |
| my już dawno i bardzo, bardzo szybko przerwaliśmy, oni niestety wręcz przeciwnie | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:27 | |
| - delphia napisał:
przecież to ty pajacu się przyczepiłeś jak gówno do podeszwy i jeszcze szczekasz No, oczyść umysł i spać, jutro przecież będziesz na Eurokołchoz tyrał i tak od marszu do marszu | |
|
| |
nomad
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:29 | |
| - Albin napisał:
- my już dawno i bardzo, bardzo szybko przerwaliśmy, oni niestety wręcz przeciwnie
nie ma nic za darmo, nie ma darmowej zupy, jakmi ktoś przypierdoli to znaczy, że musiałem na to odpowiednio zapracować. Cza tylko to rozważyć w ciszy i spokoju, bez emocji. | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND Pon 02 Gru 2013, 00:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND | |
| |
|
| |
| UFO - 30 listopad - 1 grudzień 2013r. WEEKEND | |
|