|
| UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND | |
|
+20Reser Janko Traderroo kaczor REALISTA Nadaje ze Stronia neuron zibi kamikaze IronFX Aligator thorgall delphia dex AgroTrader Diablo MICHU janek barany dziadek Dave 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 00:40 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/[/b] REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.SPRAWY REGULUJĄCEZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj AdminaOpis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków:https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczna odpowiadają moderatorzyBORowik, Dave, inwestor, Jones, Piotrek691, DezerterAdministrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacyka www.pajacyk.pl | |
| | | Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 00:42 | |
| | |
| | | dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 01:39 | |
| II _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
| | | barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 07:33 | |
| | |
| | | barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 07:33 | |
| Czy ktoś z UFO-ków chciałby osiągnąć życie wieczne? | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 09:07 | |
| - barany napisał:
- Czy ktoś z UFO-ków chciałby osiągnąć życie wieczne?
kiedyś przed maturą, wpadlo mi w ręce opracowanie Władysława Tatarkiewicza / chyba on / dotyczylo ono mitologii i nieśmiertelności bogów....wg niego bogowie nieśmiertelność własną traktowali jako przekleństwo i zazdrościli ludziom właśnie śmiertelności, z tej zazdrości dokuczali ludziom sprowadzając na nich nieszczęścia i czerpali z tego przyjemność że śmiertelnik może mieć gorzej niż oni to taki mały kamyczek do ogródka | |
| | | MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 09:31 | |
| - HIOB napisał:
- barany napisał:
kiedyś przed maturą, wpadlo mi w ręce opracowanie Władysława Tatarkiewicza / chyba on / dotyczylo ono mitologii i nieśmiertelności bogów....wg niego bogowie nieśmiertelność własną traktowali jako przekleństwo i zazdrościli ludziom właśnie śmiertelności, z tej zazdrości dokuczali ludziom sprowadzając na nich nieszczęścia i czerpali z tego przyjemność że śmiertelnik może mieć gorzej niż oni to taki mały kamyczek do ogródka
Ale czego Ja mogę Ci/Wam zazdrościć ? A poza tym pomyliliście strony powyższego przekazu. Czego się też nie robi dla ukochanego PO. No to już znacie swoje wszystkie motywy./to chyba Oni/ Traktujecie ludzi przedmiotowo, każdy jest warty tyle i tylko tyle/broń zielony bosze więcej/ ile może Wam przynieść korzyści - jeśli nie/wcale/ albo już po to na śmietnik. Mylogi "robi" Was na bańkę a michu po wysępieniu od Niego systemu za 1/20 ceny jeśli się okazało, że nie potraficie tym grać okazał się wielkim wrogiem. System dostaliśmy - cel osiągnięty można było psa wieszać. Wyśmiewacie śmiertelną być może zaraz chorobę i mając możliwości palcem nie kiwniecie bo aby tylko przypadkiem nie zarobił. Co tam życie ludzkie i szczęście/rodzinne - cała sfera/człowieka. Ja się dochapałem - inni niech BIS. Przedsmakiem i dowodem że nie jest marinerka nieśmiertelna był wypadek jak leciała ze schodów. Widzę, że już trwoga zaleczona i pyszałkowatość o którą Mnie pomawiacie/podobnie jak o te tabletki które sami sobie faszerujecie/ jest właśnie Waszą domeną, nie Moją. Marinerka dalej myśli, że jest nieśmiertelna ? O włos było. Sprzedaliście się diabłu a więzy rodzinne nic dla Was nie znaczą. Mamona, więcej jak najwięcej to jest Wasza rodzina. Ja zbieram na leczenie więc nie porównuj. Ps. Oficjalnie ę,ą forumowo prezentowaliście taki rynsztok że wstyd mi za Was. A TERAZ HIOB JESZCZE RAZ PRZECZYTAJ WASZ POSTI "BOGOWIE NIEŚMIERTELNI" JESZCZE RAZ.ps. zobaczcie ile rzeczy z piedestału nie dostrzegacie ? ps1. te twoje wklejki, radość i chwalenie się przed klakierstwem micha sygnałami za 5zł /siłą kapitału dające zwrot tysięcy %/, to pomyślałem, że naprawdę macie pyszałki coś z garem. Coś jeszcze ?
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 07 Gru 2013, 10:21, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 10:20 | |
| - MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
kiedyś przed maturą, wpadlo mi w ręce opracowanie Władysława Tatarkiewicza / chyba on / dotyczylo ono mitologii i nieśmiertelności bogów....wg niego bogowie nieśmiertelność własną traktowali jako przekleństwo i zazdrościli ludziom właśnie śmiertelności, z tej zazdrości dokuczali ludziom sprowadzając na nich nieszczęścia i czerpali z tego przyjemność że śmiertelnik może mieć gorzej niż oni to taki mały kamyczek do ogródka
Ale czego Ja mogę Ci/Wam zazdrościć ? A poza tym pomyliliście strony powyższego przekazu. Czego się też nie robi dla ukochanego PO. No to już znacie swoje wszystkie motywy./to chyba Oni/
Traktujecie ludzi przedmiotowo, każdy jest warty tyle i tylko tyle/broń zielony bosze więcej/ ile może Wam przynieść korzyści - jeśli nie/wcale/ albo już po to na śmietnik. Mylogi "robi" Was na bańkę a michu po wysępieniu od Niego systemu za 1/20 ceny jeśli się okazało, że nie potraficie tym grać okazał się wielkim wrogiem. System dostaliśmy - cel osiągnięty można było psa wieszać. Wyśmiewacie śmiertelną być może zaraz chorobę i mając możliwości palcem nie kiwniecie aby tylko przypadkiem nie zarobił.
Przedsmakiem i dowodem że nie jest marinerka nieśmiertelna był wypadek jak leciała ze schodów. Widzę, że już trwoga zaleczona i pyszałkowatość o którą Mnie pomawiacie/podobnie jak o te tabletki które sami sobie faszerujecie/ jest właśnie Waszą domeną, nie Moją. Marinerka dalej myśli, że jest nieśmiertelna ? O włos było.
Sprzedaliście się diabłu a więzy rodzinne nic dla Was nie znaczą.
Mamona, więcej jak najwięcej to jest Wasza rodzina.
Ja zbieram na leczenie więc nie porównuj.
Ps. Oficjalnie ę,ą forumowo prezentowaliście taki rynsztok że wstyd mi za Was.
A TERAZ HIOB JESZCZE RAZ PRZECZYTAJ WASZ POST I "BOGOWIE NIEŚMIERTELNI" JESZCZE RAZ.
ps. zobaczcie ile rzeczy z piedestału nie dostrzegacie ?
ps1. te twoje wklejki, radość i chwalenie się przed klakierstwem micha sygnałami za 5zł to pomyślałem, że naprawdę macie coś z garem. Michu, klepiesz jak potłuczony, potrzebujesz dobrego lekarza i koniecznie sanatorium w lesie jednolity ruch giełdowy trwa dwa lata więc jak nie zarobiłeś to już nie zarobisz i daj sobie spokoj z giełdą | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 10:23 | |
| - HIOB napisał:
- MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
Ale czego Ja mogę Ci/Wam zazdrościć ? A poza tym pomyliliście strony powyższego przekazu. Czego się też nie robi dla ukochanego PO. No to już znacie swoje wszystkie motywy./to chyba Oni/
Traktujecie ludzi przedmiotowo, każdy jest warty tyle i tylko tyle/broń zielony bosze więcej/ ile może Wam przynieść korzyści - jeśli nie/wcale/ albo już po to na śmietnik. Mylogi "robi" Was na bańkę a michu po wysępieniu od Niego systemu za 1/20 ceny jeśli się okazało, że nie potraficie tym grać okazał się wielkim wrogiem. System dostaliśmy - cel osiągnięty można było psa wieszać. Wyśmiewacie śmiertelną być może zaraz chorobę i mając możliwości palcem nie kiwniecie aby tylko przypadkiem nie zarobił.
Przedsmakiem i dowodem że nie jest marinerka nieśmiertelna był wypadek jak leciała ze schodów. Widzę, że już trwoga zaleczona i pyszałkowatość o którą Mnie pomawiacie/podobnie jak o te tabletki które sami sobie faszerujecie/ jest właśnie Waszą domeną, nie Moją. Marinerka dalej myśli, że jest nieśmiertelna ? O włos było.
A TERAZ HIOB JESZCZE RAZ PRZECZYTAJ WASZ POST I "BOGOWIE NIEŚMIERTELNI" JESZCZE RAZ.
ps1. te twoje wklejki, radość i chwalenie się przed klakierstwem micha sygnałami za 5zł to pomyślałem, że naprawdę macie coś z garem. Michu, klepiesz jak potłuczony, potrzebujesz dobrego lekarza i koniecznie sanatorium w lesie jednolity ruch giełdowy trwa dwa lata więc jak nie zarobiłeś to już nie zarobisz i daj sobie spokoj z giełdą
Nie o giełdzie był to post. Wy zawsze tylko o i przez pryzmat pieniądza.? Jeśli nie potrafisz grać i nie masz szczęścia do zarządzających to nie rzucajcie hoojami/wyzwiska/ tylko dajcie sobie spokój z giełdą. Ps. Możecie Waszych wad nie transponować na Mnie ? | |
| | | janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 10:28 | |
| - MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
ps1. te twoje wklejki, radość i chwalenie się przed klakierstwem micha sygnałami za 5zł to pomyślałem, że naprawdę macie coś z garem. Michu, klepiesz jak potłuczony, potrzebujesz dobrego lekarza i koniecznie sanatorium w lesie jednolity ruch giełdowy trwa dwa lata więc jak nie zarobiłeś to już nie zarobisz i daj sobie spokoj z giełdą
Nie o giełdzie był to post. Wy zawsze tylko o i przez pryzmat pieniądza.? Jeśli nie potrafisz grać i nie masz szczęścia do zarządzających to nie rzucajcie hoojami/wyzwiska/ tylko dajcie sobie spokój z giełdą.
Ps. Możecie Waszych wad nie transponować na Mnie ? Michu ja zacząłem o niebie a Ty o chlebie więc mówię Ci że chleb jest czerstwy | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 10:30 | |
| - HIOB napisał:
Michu ja zacząłem o niebie a Ty o chlebie więc mówię Ci że chleb jest czerstwy Dokładnie, pomyliłeś tylko strony przekazu pyszałku i wciskasz Mi swoje wady. To jakaś metoda ? To tylko kamyczek do ogródka. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 10:39 | |
| Mam nadzieję, że Waszmości skończyły na dzisiaj palenie głupa. | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 10:47 | |
| - MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
Traktujecie ludzi przedmiotowo, każdy jest warty tyle i tylko tyle/broń zielony bosze więcej/ ile może Wam przynieść korzyści - jeśli nie/wcale/ albo już po to na śmietnik. Mylogi "robi" Was na bańkę a michu po wysępieniu od Niego systemu za 1/20 ceny jeśli się okazało, że nie potraficie tym grać okazał się wielkim wrogiem. System dostaliśmy - cel osiągnięty można było psa wieszać. Wyśmiewacie śmiertelną być może zaraz chorobę i mając możliwości palcem nie kiwniecie bo aby tylko przypadkiem nie zarobił. Co tam życie ludzkie i szczęście/rodzinne - cała sfera/człowieka. Ja się dochapałem - inni niech BIS. Przedsmakiem i dowodem że nie jest marinerka nieśmiertelna był wypadek jak leciała ze schodów. Widzę, że już trwoga zaleczona i pyszałkowatość o którą Mnie pomawiacie/podobnie jak o te tabletki które sami sobie faszerujecie/ jest właśnie Waszą domeną, nie Moją. Marinerka dalej myśli, że jest nieśmiertelna ? O włos było.
ps1. te twoje wklejki, radość i chwalenie się przed klakierstwem micha sygnałami za 5zł /siłą kapitału dające zwrot tysięcy %/, to pomyślałem, że naprawdę macie pyszałki coś z garem.
Coś jeszcze ? miales umierac na raka a ty żyjesz i pierdolisz farmazony, no i miales sie wieszac, sznurek mam, popcorn i cole tez, choc juz dawno straciły date przydatnosci bo jakos niezamierzasz dyndac na sznurze, mimo ze sie odgrażałes że to zrobisz, szantażując tym własną rodzine, i bogu ducha winnemu Piotrowi, łgarz i cwaniak który pierdoli o przyjaźni, niechciałbym takiego śmiecia spotkac na swojej drodze. | |
| | | barany MISZCZ
| | | | janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 11:21 | |
| - barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
kiedyś przed maturą, wpadlo mi w ręce opracowanie Władysława Tatarkiewicza / chyba on / dotyczylo ono mitologii i nieśmiertelności bogów....wg niego bogowie nieśmiertelność własną traktowali jako przekleństwo i zazdrościli ludziom właśnie śmiertelności, z tej zazdrości dokuczali ludziom sprowadzając na nich nieszczęścia i czerpali z tego przyjemność że śmiertelnik może mieć gorzej niż oni
to taki mały kamyczek do ogródka
nie martw się, jeżeli się nie zmienisz, to po sądzie ostatecznym pogrążysz się w nicości. badania nad fizyką kwantową uwypuklają pewne możliwości kreowania własnych projekcji jeśli katolik zaprogramuje sobie piekło to projekcja ma duze szanse sie zrealizować na wlasne życzenie wbijanie tego lęku w wiernych robi im wielką szkodę | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 11:50 | |
| - HIOB napisał:
- barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
kiedyś przed maturą, wpadlo mi w ręce opracowanie Władysława Tatarkiewicza / chyba on / dotyczylo ono mitologii i nieśmiertelności bogów....wg niego bogowie nieśmiertelność własną traktowali jako przekleństwo i zazdrościli ludziom właśnie śmiertelności, z tej zazdrości dokuczali ludziom sprowadzając na nich nieszczęścia i czerpali z tego przyjemność że śmiertelnik może mieć gorzej niż oni
nie martw się, jeżeli się nie zmienisz, to po sądzie ostatecznym pogrążysz się w nicości. badania nad fizyką kwantową uwypuklają pewne możliwości kreowania własnych projekcji jeśli katolik zaprogramuje sobie piekło to projekcja ma duze szanse sie zrealizować na wlasne życzenie wbijanie tego lęku w wiernych robi im wielką szkodę "/to chyba On/" tyle wystarczy, żeby stwierdzić kto jest autorem w jakim celu ?/nie można jak człowiek do człowieka ?/ jakich projekcji. jeżeli mówisz o tym, że PO jest zorganizowaną grupą przestępczą, to tak jesteście nietykalni. Ps. z tym człowiek do człowieka to zapomniałem, że jestem dla Was tylko zwierzęciem. Pozostało tylko odwzajemnić. | |
| | | AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 12:07 | |
| - MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
nie martw się, jeżeli się nie zmienisz, to po sądzie ostatecznym pogrążysz się w nicości. badania nad fizyką kwantową uwypuklają pewne możliwości kreowania własnych projekcji jeśli katolik zaprogramuje sobie piekło to projekcja ma duze szanse sie zrealizować na wlasne życzenie wbijanie tego lęku w wiernych robi im wielką szkodę "/to chyba On/"
tyle wystarczy, żeby stwierdzić kto jest autorem w jakim celu ?/nie można jak człowiek do człowieka ?/ jakich projekcji.
jeżeli mówisz o tym, że PO jest zorganizowaną grupą przestępczą, to tak jesteście nietykalni.
Ps. z tym człowiek do człowieka to zapomniałem, że jestem dla Was tylko zwierzęciem.
Pozostało tylko odwzajemnić. Michu cpales cała noc ? ja myslalem ze Ty tylko w nocy masz takie omamy ale zeby tak od rana ??? jeszcze powiedz , tu i teraz jaki jest dziadek ?? dobry szanowany czy cwaniak wyłudzacz i bedziemy mieli pelny obraz _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 12:32 | |
| - Argos napisał:
- MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
nie martw się, jeżeli się nie zmienisz, to po sądzie ostatecznym pogrążysz się w nicości. badania nad fizyką kwantową uwypuklają pewne możliwości kreowania własnych projekcji jeśli katolik zaprogramuje sobie piekło to projekcja ma duze szanse sie zrealizować na wlasne życzenie wbijanie tego lęku w wiernych robi im wielką szkodę "/to chyba On/"
tyle wystarczy, żeby stwierdzić kto jest autorem w jakim celu ?/nie można jak człowiek do człowieka ?/ jakich projekcji.
jeżeli mówisz o tym, że PO jest zorganizowaną grupą przestępczą, to tak jesteście nietykalni.
Ps. z tym człowiek do człowieka to zapomniałem, że jestem dla Was tylko zwierzęciem.
Pozostało tylko odwzajemnić. Michu cpales cała noc ? ja myslalem ze Ty tylko w nocy masz takie omamy ale zeby tak od rana ???
jeszcze powiedz , tu i teraz jaki jest dziadek ?? dobry szanowany czy cwaniak wyłudzacz
i bedziemy mieli pelny obraz jeszcze raz zadaj to pytanie pisząc je pod Moją odpowiedzią na post który zacytowałeś cwaniak się znalazł | |
| | | janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 12:35 | |
| - Argos napisał:
- MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
Pozostało tylko odwzajemnić. Michu cpales cała noc ? ja myslalem ze Ty tylko w nocy masz takie omamy ale zeby tak od rana ???
jeszcze powiedz , tu i teraz jaki jest dziadek ?? dobry szanowany czy cwaniak wyłudzacz
i bedziemy mieli pelny obraz Michu to już jest strzęp czlowieka, na każdym slowie, ktore napisał wyczuwam spoconą dłoń chorego czlowieka | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 12:36 | |
| - MICHU napisał:
- Argos napisał:
- MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
i bedziemy mieli pelny obraz jeszcze raz zadaj to pytanie pisząc je pod Moją odpowiedzią na post który zacytowałeś
cwaniak się znalazł a jak skończysz to Ci opowiem jak się w wielkiej polityce szuka na kogoś haków uzyskując asa w rękawie do swoich gierek i oczekując "pogłaskania po główce i pleckach."/przez większe plecki/ dziecko jesteś ? | |
| | | AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 12:57 | |
| "Żydom wstęp wzbroniony", "Jedno w życiu mam marzenie wytępić te garbate plemię" -
Cały tekst: http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15090405,Kibol_Resovii_zniewazyl_Zydow_na_NK_pl__Sa_zarzuty.html#LokKrajTxt#ixzz2mn0VeCEL
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:36 | |
| - Argos napisał:
- "Żydom wstęp wzbroniony", "Jedno w życiu mam marzenie wytępić te garbate plemię" -
Cały tekst: http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15090405,Kibol_Resovii_zniewazyl_Zydow_na_NK_pl__Sa_zarzuty.html#LokKrajTxt#ixzz2mn0VeCEL
podaj datę kiedy zacząłeś....czytać ten tekst | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:39 | |
| - MICHU napisał:
- Argos napisał:
- "Żydom wstęp wzbroniony", "Jedno w życiu mam marzenie wytępić te garbate plemię" -
podaj datę kiedy zacząłeś....czytać ten tekst tylko sobie nie myśl, że podrzuconą Mi pocztę jako nakładkę na wcześniej fałszowaną pocztę odbieram, dzięki za ostrzeżenie, że czułeś się ostrzeżony. masz mnie za idiotę ? poza tym ciężar koperty nie odpowiada poprzedniej -inna zawartość, zatem nowa nie jest tą samą/ponawianą/ co fałszowana ale tak może być tylko, że nie przerywajmy ciągłości
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 07 Gru 2013, 14:01, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:43 | |
| CBŚ i antyterroryści rozbili szajkę handlarzy narkotyków
http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15071051,CBS_i_antyterrorysci_rozbili_szajke_handlarzy_narkotykow.html#TRrelSST
| |
| | | janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:00 | |
| - MICHU napisał:
- CBŚ i antyterroryści rozbili szajkę handlarzy narkotyków
http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15071051,CBS_i_antyterrorysci_rozbili_szajke_handlarzy_narkotykow.html#TRrelSST
no i co ? odcieli Cie od towaru? | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:03 | |
| - HIOB napisał:
- MICHU napisał:
no i co ? odcieli Cie od towaru?
mylisz paragrafy oraz związek przyczynowo-skutkowy z motywami już Ci pisałem też na priva że każdy ma do opowiedzenia swoją historię | |
| | | dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:09 | |
| - barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
nie martw się, jeżeli się nie zmienisz, to po sądzie ostatecznym pogrążysz się w nicości. Jak byś się nie zmienił to i tak nie będziesz pewien. Oj Barany, Ty dopiero po śmierci przestaniesz się bać o przyszłość. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:10 | |
| | |
| | | janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:10 | |
| - MICHU napisał:
- HIOB napisał:
- MICHU napisał:
no i co ? odcieli Cie od towaru?
mylisz paragrafy oraz związek przyczynowo-skutkowy z motywami
już Ci pisałem też na priva że każdy ma do opowiedzenia swoją historię
Michu? halo? jaki priv? co ty majaczysz jaki związek przyczynowo skutkowy? Ratuj sie i idz do lekarza, dostaniesz rente na glowe i to będą jedyne stałe pieniądze dla Ciebie | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:12 | |
| - dex napisał:
- barany napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
nie martw się, jeżeli się nie zmienisz, to po sądzie ostatecznym pogrążysz się w nicości. Jak byś się nie zmienił to i tak nie będziesz pewien. Oj Barany, Ty dopiero po śmierci przestaniesz się bać o przyszłość. Dokładnie, cytuje caryce jest Żwirek i Muchomorek i hoooy jak bys siem nie natezała
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 07 Gru 2013, 14:15, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND | |
| |
| | | | UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |