| UFO - 04. 06. 2014 r | |
|
+27kaczor myśliwyl Dave delphia Krzysztof Reser Fanexa janek kopanie studni betonowe_buty REALISTA rafalx Bartek Aligator kLeszcz Bejo Potylso Janko Traderroo kamikaze dex Jaro Kazik Mleczarz zibi Osły Diablo mariner dziadek 31 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 00:06 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim. SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków: https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir NickAdministrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacykawww.pajacyk.pl _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Ostatnio zmieniony przez dziadek dnia Pią 06 Cze 2014, 23:24, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 00:12 | |
| - delphia napisał:
- pomysł wątku merytorycznego jak najbardziej ok - zakładać 2 - jeden merytoryka 100% i wtedy ciąć wszystko co nią nie jest a drugi free style.
... Ja też jestem za , z tym że niekoniecznie ciąć - można przenosic do fristajlu! _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:14 | |
| - dziadek napisał:
- delphia napisał:
- pomysł wątku merytorycznego jak najbardziej ok - zakładać 2 - jeden merytoryka 100% i wtedy ciąć wszystko co nią nie jest a drugi free style.
... Ja też jestem za , z tym że niekoniecznie ciąć - można przenosic do fristajlu! zakładajcie, zakładajcie wątek forexowy już chyba jest i prowadzi go Jones wątek systemowy też jest ale w hibernacji i nawet obecny pomysłodawca dex kiedyś się tam udzielał a że ostatnio na tych wątkach hooj nocuje to piszący tam- wracają na ten przebrzydły "główny" gdzie pieprzy się o wszystkim no ale można założyć kolejny wątek dla krawaciarzy | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:18 | |
| - mariner napisał:
- dziadek napisał:
- delphia napisał:
... Ja też jestem za , z tym że niekoniecznie ciąć - można przenosic do fristajlu! zakładajcie, zakładajcie wątek forexowy już chyba jest i prowadzi go Jones wątek systemowy też jest ale w hibernacji i nawet obecny pomysłodawca dex kiedyś się tam udzielał a że ostatnio na tych wątkach hooj nocuje to piszący tam- wracają na ten przebrzydły "główny" gdzie pieprzy się o wszystkim no ale można założyć kolejny wątek dla krawaciarzy
No prosze prosze, glos rozsadku od marinera. | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:26 | |
| watek merytoryczny ha ha ha wykresy ze przebije jesli ... albo nie przebije jezeli ... ze mamy wsparcie na ... ,nastepne na ...a kolejne jeszcze nizej jeden wpis barana wiecej wnosi niz te wszystkie "fachowe" wykresy i gdybania nie wiem po chuja to ciagle lansujecie ?? jak to jest zupelnie nieprzydatne w skutecznej grze na rynkach w 100% manipulowanych
no ale co tam , naczytali sie uczonych ksiazek "spcjalistow "od giełd co tylko na tych ksiazkach zarabiaja zaliczyli rozne wysokopłatne szkolenia u tych samych "specjalistów " i chca tera zabłysnąć szeroka wiedza przydatną psu na budę ale piszcie ,zakladajcie nowe wątki merytoryczne blyskajcie kunsztem moze szef w biurze przeczyta i da podwyżkę - bedzie wiecej kasy bo z gry na gieldzie to wy za duzo nie zarobicie a ja w to chuj wbijam pozostanę przy analizach barana jedynego wiarygodnego specjalisty ps a kaczor jest przemądrzały - ale tylko w 99% | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:29 | |
| w normalnym kraju to premier rządzi , a u nas jakoś mało słychać co dobrego dla polski zdziałał , za to gdzie biegał i z kim w piłkę grał to codzienne , jakieś braki i ambicje z dzieciństwa próbuje uskuteczniać http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/premier-pobiegl-w-biegu-wolnej-polski,1290243.html?playlist_id=12799 może z Boltem na narodowym zechce się zmierzyć , pijarowo ładnie by wyglądało , drugi po Bolcie _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:32 | |
| | |
|
| |
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:37 | |
| każdy ma plan, dopóki nie dostanie w twarz
Mike Tyson | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:39 | |
| a na złocie przerwa piją kawke i opowiadają jak to było w wojsku | |
|
| |
Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:52 | |
| - zibi napisał:
- w normalnym kraju to premier rządzi , a u nas jakoś mało słychać co dobrego dla polski zdziałał , za to gdzie biegał i z kim w piłkę grał to codzienne , jakieś braki i ambicje z dzieciństwa próbuje uskuteczniać
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/premier-pobiegl-w-biegu-wolnej-polski,1290243.html?playlist_id=12799
może z Boltem na narodowym zechce się zmierzyć , pijarowo ładnie by wyglądało , drugi po Bolcie Widzę, że nic Cię nie nauczyło. O "płemierze" nie wolno pisać źle!!! Natychmiast ban. Masz szczęście, że dzisiaj niska temperatura i żaba jaszcze śpi. | |
|
| |
Jaro
Liczba postów : 417 Location : HIOB Registration date : 17/04/2011
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:56 | |
| pozdrawiam najsympatyczniejszego gracza na ufo Michu trzymaj się | |
|
| |
Kazik
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 07:57 | |
| - mariner napisał:
- dziadek napisał:
- delphia napisał:
... Ja też jestem za , z tym że niekoniecznie ciąć - można przenosic do fristajlu! zakładajcie, zakładajcie wątek forexowy już chyba jest i prowadzi go Jones wątek systemowy też jest ale w hibernacji i nawet obecny pomysłodawca dex kiedyś się tam udzielał a że ostatnio na tych wątkach hooj nocuje to piszący tam- wracają na ten przebrzydły "główny" gdzie pieprzy się o wszystkim no ale można założyć kolejny wątek dla krawaciarzy
Wątek foreksowy był dobry, dopuki jeden świr nie zaczął "moderować". Ponieważ było tam mało uczestników to i "opór" był mały a "wszechwładza" gablociarza nieograniczona. ..."historai ciągle......"..... musi! | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:00 | |
| Dziś już nie będzie płasko. | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:06 | |
| - Kazik napisał:
- mariner napisał:
- dziadek napisał:
- delphia napisał:
Wątek foreksowy był dobry, dopuki jeden świr nie zaczął "moderować". Ponieważ było tam mało uczestników to i "opór" był mały a "wszechwładza" gablociarza nieograniczona.
..."historai ciągle......"..... musi! żenujące są te ciągłe bany, a kasowanie kont starych użytkowników to już w ogóle poniżej wszelkiej krytyki na przykładzie żaby widać jak z czasem każda, nawet maluśka władza uderza słabeuszom do głowy i zamiast wolności pojawia się zamordyzm ** wywiad z Vanessą, zwyciężczynią wielu konkursów (podcast audio, nie video) http://jakoszczedzacpieniadze.pl/psychologia-inwestowania-perspektywa-kobiety | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:10 | |
| - dex napisał:
- Dziś już nie będzie płasko.
żyd udaje greka wczesniej czy pozniej musi jezdzić bo rachunki za biurowce to spora kwota | |
|
| |
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:17 | |
| Racja, z tym wycinaniem i banowaniem to zbyt duży zamordyzm, jest przecież Hyde Park więc można część przenosić zamiast kasować banów też można uniknąć poprzez cięcie części wypowiedzi lub całej jeżeli narusza zasady i na tym rola modów powinna polegać, w ostateczności urlop 24h-48h dla ochłonięcia.
A obecnie Dave wejdzie na UFO i rach, ciach, ciach pół strony nie ma i kilku ufoków ma tydzień wolnego.
Na tym forum są nie zależne jednostki bo tylko takie są predysponowane do tradingu, a nie którzy modzi chcą je stłamsić, przypomina to szkołę :ucznia i nauczyciela gdzie indywidualizm jest przez grono mocno tłamszony. Tu są ludzie z "charakterem" i kasowanie kont i wieczne bany nic nie dadzą, | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:20 | |
| - kamikaze napisał:
- Kazik napisał:
- mariner napisał:
- dziadek napisał:
- delphia napisał:
Wątek foreksowy był dobry, dopuki jeden świr nie zaczął "moderować". Ponieważ było tam mało uczestników to i "opór" był mały a "wszechwładza" gablociarza nieograniczona.
..."historai ciągle......"..... musi! żenujące są te ciągłe bany, a kasowanie kont starych użytkowników to już w ogóle poniżej wszelkiej krytyki na przykładzie żaby widać jak z czasem każda, nawet maluśka władza uderza słabeuszom do głowy i zamiast wolności pojawia się zamordyzm
**
wywiad z Vanessą, zwyciężczynią wielu konkursów (podcast audio, nie video) http://jakoszczedzacpieniadze.pl/psychologia-inwestowania-perspektywa-kobiety serio to takie bolesne mieć skasowane konto? przycupnięcie do jednej formy wydaje mi sie malo elastyczne tym bardziej że pewnego dnia trzeba będzie zostawić wszystko i dobrze jest mieć w tej danej chwili nastrój wojownika pomimo wszystko | |
|
| |
Kazik
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:23 | |
| [quote="kamikaze"] - Kazik napisał:
- mariner napisał:
- dziadek napisał:
- delphia napisał:
..."historai ciągle......"..... musi! żenujące są te ciągłe bany, a kasowanie kont starych użytkowników to już w ogóle poniżej wszelkiej krytyki na przykładzie żaby widać jak z czasem każda, nawet maluśka władza uderza słabeuszom do głowy i zamiast wolności pojawia się zamordyzm ** To samo napisałem tutaj kilka dni temu. Nazywa się to syndromem czapki. Prosiłem aby "politolog" objaśnił o co kaman. Bez odpowiedzi. Chodziło mi o psychologiczne objaśnienie zjawiska. Ponieważ fenomen dotyczy "władzy" prosiłem politologa. Zamiast rzeczowej odpowiedzi było kilka banów | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:25 | |
| jest wesolo, juz tak nie narzekajcie nie bądzcie takie cnotki urszulanki | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:28 | |
| to wszystko mi przypomina naprężenia płyt tektonicznych niby wszystko ok i jest spokojnie ale każdy ma czuja, że naprężenia płyt są już mocne tylko chodzi o czas kiedy to nastapi? ha!!! | |
|
| |
Bejo Potylso
Liczba postów : 19 Registration date : 02/06/2014
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:32 | |
| Słuchajcie pana osłego bo słusznie prawi. | |
|
| |
Bejo Potylso
Liczba postów : 19 Registration date : 02/06/2014
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:35 | |
| - Koniarz napisał:
- jest wesolo, juz tak nie narzekajcie
nie bądzcie takie cnotki urszulanki To się wyklucza. Do tej pory byłeś bardziej spostrzegawczy. | |
|
| |
Kazik
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:47 | |
| [quote="kamikaze"] - Kazik napisał:
- mariner napisał:
- dziadek napisał:
- delphia napisał:
..."historai ciągle......"..... musi! żenujące są te ciągłe bany, a kasowanie kont starych użytkowników to już w ogóle poniżej wszelkiej krytyki na przykładzie żaby widać jak z czasem każda, nawet maluśka władza uderza słabeuszom do głowy i zamiast wolności pojawia się zamordyzm ** Jeszcze jedno.Zapomniałem napisać. Dlaczego powstało UFO. Bo "moderator" na bankierze kasował posty wbrew logice. ..."historia..."... musi się... | |
|
| |
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:50 | |
| - Koniarz napisał:
- dex napisał:
- Dziś już nie będzie płasko.
żyd udaje greka
wczesniej czy pozniej musi jezdzić bo rachunki za biurowce to spora kwota
wielce zatroskany o sympatycznego kolegę pozwolę sobie i ochoczo biegnę podzielić się swoimi spostrzeżeniami, a mianowicie nie jest wskazane uzywanie słowa "żyd" grek - jak najbardziej powinno być grek udaje greka i dalej o tych rachunkach jest jak najbardziej ok. | |
|
| |
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| |
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 08:59 | |
| - Koniarz napisał:
- to wszystko mi przypomina naprężenia płyt tektonicznych
niby wszystko ok i jest spokojnie ale każdy ma czuja, że naprężenia płyt są już mocne tylko chodzi o czas kiedy to nastapi? ha!!! fchuj | |
|
| |
Janko Traderroo
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 09:12 | |
| ile może nas kosztować wizyta Obamy ??
podobno:
24-godz. pobyt kosztował Belgów 10 mln euro,
zapewnienie bezpieczeństwa podczas wizyty prezydenta USA w Wielkiej Brytanii kosztowało ten kraj 10 mln funtów.
Obama zabrał ze sobą w sumie 35 samochodów. Irlandczycy policzyli, że obsługa pojazdów kosztowała ich 3 mln dol. | |
|
| |
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 09:32 | |
| radosc w jankesowie
mysle ze jutro carodziej MARIO przekosi pare hektarow byczkow kosiarka rotacyjna | |
|
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 09:33 | |
| - Aligator napisał:
- Koniarz napisał:
- to wszystko mi przypomina naprężenia płyt tektonicznych
niby wszystko ok i jest spokojnie ale każdy ma czuja, że naprężenia płyt są już mocne tylko chodzi o czas kiedy to nastapi? ha!!! fchuj fchuja cięcie też zajęcie | |
|
| |
Kazik
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r Sro 04 Cze 2014, 09:34 | |
| - Janko Traderroo napisał:
- ile może nas kosztować wizyta Obamy ??
podobno:
24-godz. pobyt kosztował Belgów 10 mln euro,
zapewnienie bezpieczeństwa podczas wizyty prezydenta USA w Wielkiej Brytanii kosztowało ten kraj 10 mln funtów.
Obama zabrał ze sobą w sumie 35 samochodów. Irlandczycy policzyli, że obsługa pojazdów kosztowała ich 3 mln dol. Ale TV ma o czym mówić. Ile zdjęć można zrobić, rąk uścisnąć. Ile pleców poklepać. A te uśmiechy.... i zapewnienia uhy ahy a wszystko i tak ..... na to konto kupimy jeszcze kilka F16 (bez serwisu) a w zamian w offsecie dostaniemy kilka tuczarni świń jako rozwinietą technologię. Uprzedzam oponetów, tak już było i tym razem nie będzie inaczej bo: ..."historia.."... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 04. 06. 2014 r | |
| |
|
| |
| UFO - 04. 06. 2014 r | |
|