podobno w USA karnety zleceń po prawej stronie podażowej są zupełnie puste !!! stąd rynek stoi, bo zero podaży
toć sam pisałeś że aby dostać kartki żywnościowe to należy przedstawić dowód że posiada się jakiekolwiek akcje
jakby nie te kartki to w usa już dawno była by niezła zadyma , ale na razie na kartki kupili trochę czasu problem pojawi się wówczas jak będą kartki , a nie będzie towaru , bo nikt za te chujowe dolary nie zechce sprzedawać swoich płodów rolnych i tp; nawet jak będą chcieli płacić wagonami w stosunku 1: 1
w telewizornii Nehrebecka jednym słowem zauroczona Tuskiem , myślę ,że to jakiś specjalny rodzaj hipnozy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
podobno w USA karnety zleceń po prawej stronie podażowej są zupełnie puste !!! stąd rynek stoi, bo zero podaży
toć sam pisałeś że aby dostać kartki żywnościowe to należy przedstawić dowód że posiada się jakiekolwiek akcje
jakby nie te kartki to w usa już dawno była by niezła zadyma , ale na razie na kartki kupili trochę czasu problem pojawi się wówczas jak będą kartki , a nie będzie towaru , bo nikt za te chujowe dolary nie zechce sprzedawać swoich płodów rolnych i tp; nawet jak będą chcieli płacić wagonami w stosunku 1: 1
w telewizornii Nehrebecka jednym słowem zauroczona Tuskiem , myślę ,że to jakiś specjalny rodzaj hipnozy
trzymaj kosę dla mnie
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
niby wybicie na sapinie, ale: szerokośc rynku słaba i obroty jak u nas na giepewuni ; czy to fałszywka ?
A Johnny upałowany w dupie piątą godzinę. To jest wszystko takie "niby" - nibywzrosty, nibyspadki, nibynóżki (ameba).... jedyne co jest prawdziwe to wtopa leszczy.
Żyd wymyślił sposób jak wyjebać wszystkich na fałszywkach, zmyłach w mikrozakresie i kosztach transakcyjnych bo gdy wskoczy jakiś trend to zawsze jakaś część leszcza na nim zarobi a przy takim szambie jak teraz to nie wiem czy ktoś zarabia, może tylko skalperzy ale to grosze jakieś.
mariner
niby wybicie na sapinie, ale: szerokośc rynku słaba i obroty jak u nas na giepewuni ; czy to fałszywka ?
A Johnny upałowany w dupie piątą godzinę. To jest wszystko takie "niby" - nibywzrosty, nibyspadki, nibynóżki (ameba).... jedyne co jest prawdziwe to wtopa leszczy.
Żyd wymyślił sposób jak wyjebać wszystkich na fałszywkach, zmyłach w mikrozakresie i kosztach transakcyjnych bo gdy wskoczy jakiś trend to zawsze jakaś część leszcza na nim zarobi a przy takim szambie jak teraz to nie wiem czy ktoś zarabia, może tylko skalperzy ale to grosze jakieś.
napisałbym coś ale zostawię to Superkaczorowi on Ci wyjaśni co i jak bo mi nie uwierzysz
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
trzymaj kosę dla mnie
zawiązał się komitet kolejkowy i zgodnie z ruchem rewolucyjnym nie ma żadnych uprzywilejowanych , ale jak chcesz jest kilka innych pomysłow i możesz zostać przydzielony do zadań specjalnych
SILVER IDZIE NA 150$
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
Temat: Cris Sro 04 Cze 2014, 22:31
OpCjOnEr napisał:
Ciekawe czy ktoś na tym jeszcze zarabia czy już tylko "gra". Rozpierdol to jedno a zakres w jakim to się dzieje to drugie
Oto jak żyd potrafi rozpieprzyć wsio. Walor będący dotychczas "podstawą" i niejako sztandarem flagowym forexu stał sie po prostu gównem nie wartym nawet obserwacji. Spółki z new connect lepiej się zachowują jak to coś niby takie mega ultra płynne. Ja tego nie mam już nawet w obserwowanych, zajrzałem z ciekawości czy coś mi uciekło i widzę że nic.
Marudzisz. Od 8 maja można było wyciągnąć 400pip czyli pomnożyć zainwestowaną kasę razy 5. MAŁO !!!!!
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
o 0,0000000000000000000000000000000000001 promila sam S na sapinie po 1922 i mnie to wpienia ; pewnie najsamprzód mnie odleszczą a pżniej pójdzie korekta taka na 15%
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Ciekawe czy ktoś na tym jeszcze zarabia czy już tylko "gra". Rozpierdol to jedno a zakres w jakim to się dzieje to drugie
Oto jak żyd potrafi rozpieprzyć wsio. Walor będący dotychczas "podstawą" i niejako sztandarem flagowym forexu stał sie po prostu gównem nie wartym nawet obserwacji. Spółki z new connect lepiej się zachowują jak to coś niby takie mega ultra płynne. Ja tego nie mam już nawet w obserwowanych, zajrzałem z ciekawości czy coś mi uciekło i widzę że nic.
Marudzisz. Od 8 maja można było wyciągnąć 400pip czyli pomnożyć zainwestowaną kasę razy 5. MAŁO !!!!!
noooooooo.... po meczu każdy mądry
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
trzymaj kosę dla mnie
zawiązał się komitet kolejkowy i zgodnie z ruchem rewolucyjnym nie ma żadnych uprzywilejowanych , ale jak chcesz jest kilka innych pomysłow i możesz zostać przydzielony do zadań specjalnych
nie lubię być mięsem armatnim dla ideologów więc przypominam że to ja przypomniałem tą ideę więc albo w kierownictwie albo jako samotny wilk jak w filmie "Wróg u bram"
Cris
Temat: Cris Sro 04 Cze 2014, 22:39
dziadek napisał:
REALISTA napisał:
OpCjOnEr napisał:
REALISTA napisał:
HUJNIA DANE = PAAAAAAAAAANIKA ZAKUPÓW !!!!!!!
ADP osrane, bilans handlu osrany.[/quote Toż mówie, że bedzie korba Jurop też nie najlepsze dane , nawet Niemiaszki jakby gorzej.... ale rynki mają zatwardzenie i juś
... Liczę że jutro ECB ruszy rynkiem i wybierze kierunek na e i u.
W piątek jeszcze pyrolle. Edek chyba obierze kierunek w przyszłym tyg.
zibi MOD
Problem w tym, że kariera Imć Jaruzelskiego właśnie się dopiero rozpoczynała i tak bodajże od roku 1947, niebywale szybko awansuje w górę w ludowym, komunistycznym wojsku. I właśnie o tym także w ostatnich dniach, publikowne są kolejne fakty, tym razem mocno obciążającego Jaruzelskiego.
MŁODZIEŻ AKADEMICKA Z WARSZAWY
Dla przykładu Studenci dla Rzeczypospolitej, którzy zdecydowanie sprzeciwiają się pochowaniu generała na warszawskich Powązkach: "[....]W latach 1945 - 1947 uczestniczył w zwalczaniu polskiego podziemia niepodległościowego. Jako wojskowy komendant w Piotrkowie Trybunalskim we współpracy z Urzędem Bezpieczeństwa i Milicją Obywatelską dokonywał likwidacji zbrojnych formacji podziemia niepodległościowego. Niezłomnych bohaterów - Żołnierzy Wyklętych - w swoich raportach zwał bandami, torując sobie w sposób bezwzględnie wyrachowany drogę do kariery wojskowej w strukturach Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej. W kolejnych latach, 1947-1957, jako oficer Ludowego Wojska Polskiego z całym oddaniem służył sprawie stalinizacji jego struktur. Znamiennym przykładem tych działań jest fakt, że jako jedyny spośród generałów opowiadał się za pozostaniem w szeregach wojska marszałka Konstantego Rokossowskiego, sowieckiego generała ustanowionego z rozkazu Stalina głównodowodzącym LWP.
To na nim spoczywa odpowiedzialność za śmierć kilkuset osób zastrzelonych na Wybrzeżu w grudniu 1970 roku. Ukoronowaniem jego działalności w służbie moskiewskiemu okupantowi było zdławienie zrywu wolnościowego dziesięciomilionowej Solidarności przez wprowadzenie stanu wojennego, w sposób łamiący nie tylko przyrodzone prawa człowieka, ale również - współtworzonego przez niego - ustroju PRL. Swoją decyzję uzasadniał potrzebą uniknięcia inwazji wojsk sowieckich. Tymczasem ujawnione źródła historyczne mówią o staraniach generała o tą właśnie interwencję, do której nie miało nigdy dojść w wyniku odmowy najwyższych władz w Moskwie.”
Studenci dla Rzeczypospolitej przypominają, że za żadną z tych zbrodni Jaruzelski nie poniósł nigdy odpowiedzialności: „W obliczu takich faktów wyrażamy głęboką dezaprobatę wobec jakichkolwiek prób uhonorowania tejże postaci. Jako młodzi, aktywni obywatele naszej Ojczyzny apelujemy o uszanowanie prawdy historycznej i adekwatną do niej postawę. Pragniemy żyć w państwie, w którym nie honoruje się zbrodniarza obrządkiem należnym bohaterom” - czytamy na Facebooku.
Ze zrozumieniem i szczerym poparciem dla powyższej inicjatywy studentów, odniósł się na łamach Naszego Dziennika O. Dariusz Drążek CSsR, który 30 maja 2014 r. w artykule: „Schiza w głowie głowy państwa” pisał: „[...] Żołnierze z orzełkami w koronie nie powinni oddawać honorów człowiekowi, który tę koronę zdejmował i skutecznie eliminował ludzi, którzy ideały orła w koronie pielęgnowali. Putinowska prasa rozpływa się o Słońcu znad Wisły, które zaszło: „wielki działacz”, „demokrata”, „ojciec współczesnej Polski”. Nie dziwię się. Towarzysz Jaruzelski pod koniec lat 80. w wypowiedziach wychwalał towarzysza Stalina. Prawdziwy demokrata. To na nim spoczywa odpowiedzialność za śmierć kilkuset osób zastrzelonych na Wybrzeżu w grudniu 1970 roku. Ukoronowaniem jego działalności w służbie moskiewskiemu okupantowi było zdławienie zrywu wolnościowego dziesięciomilionowej Solidarności przez wprowadzenie stanu wojennego, w sposób łamiący nie tylko przyrodzone prawa człowieka, ale również - współtworzonego przez niego - ustroju PRL. Swoją decyzję uzasadniał potrzebą uniknięcia inwazji wojsk sowieckich. Tymczasem ujawnione źródła historyczne mówią o staraniach generała o tą właśnie interwencję, do której nie miało nigdy dojść w wyniku odmowy najwyższych władz w Moskwie.”
Studenci dla Rzeczypospolitej przypominają, że za żadną z tych zbrodni Jaruzelski nie poniósł nigdy odpowiedzialności: „W obliczu takich faktów wyrażamy głęboką dezaprobatę wobec jakichkolwiek prób uhonorowania tejże postaci. Jako młodzi, aktywni obywatele naszej Ojczyzny apelujemy o uszanowanie prawdy historycznej i adekwatną do niej postawę. Pragniemy żyć w państwie, w którym nie honoruje się zbrodniarza obrządkiem należnym bohaterom” - czytamy na Facebooku.
Ze zrozumieniem i szczerym poparciem dla powyższej inicjatywy studentów, odniósł się na łamach Naszego Dziennika O. Dariusz Drążek CSsR, który 30 maja 2014 r. w artykule: „Schiza w głowie głowy państwa” pisał: „[...] Żołnierze z orzełkami w koronie nie powinni oddawać honorów człowiekowi, który tę koronę zdejmował i skutecznie eliminował ludzi, którzy ideały orła w koronie pielęgnowali. Putinowska prasa rozpływa się o Słońcu znad Wisły, które zaszło: „wielki działacz”, „demokrata”, „ojciec współczesnej Polski”. Nie dziwię się. Towarzysz Jaruzelski pod koniec lat 80. w wypowiedziach wychwalał towarzysza Stalina. Prawdziwy demokrata. Towarzysz Generał zwalczał podziemie niepodległościowe, zwalczał legalnie działające przed 1947 r. partie polityczne. Robił stalinowską karierę. Jako szef Głównego Zarządu Politycznego WP prowadził działalność indoktrynacyjną i sowietyzował polską armię, w latach sześćdziesiątych kierował brutalną przestępczą akcją zwalczania kleryków w wojsku. Towarzysz współpracował z całkowicie zsowietyzowaną zbrodniczą Informacją Wojskową â wojskowym odpowiednikiem UB. Jako jedyny z generałów opowiadał się za pozostawieniem w strukturach polskiego wojska sowieckiego marszałka towarzysza Rokossowskiego. Kolejne funkcje â był szefem Sztabu Generalnego i ministrem obrony narodowej â dawały nowe możliwości służby Moskwie â przeprowadzał antysemicką czystkę w wojsku, jako „ludowy demokrata” krwawo dławił Praską Wiosnę w Czechosłowacji, protesty robotnicze, w tym na Wybrzeżu. Gdy w 1981 roku został premierem i I sekretarzem KC PZPR, miał już wszystko, stał się komunistycznym dyktatorem i zdławił polskie sierpniowe nadzieje, wypowiadając wojnę Narodowi oraz usilnie prosił Sowietów o bratnią pomoc w razie potrzeby. Wreszcie zbankrutował. Gospodarka była skończona. Musiał oddać władzę. Czy można uznać go za „ojca współczesnej Polski”? A czy prawą rękę Hitlera w sprawach wojskowych, feldmarszałka Wilhelma Keitla, który w maju 1945 roku podpisywał akt kapitulacji, można uznać za ojca współczesnych Niemiec?
Nie wymienię wszystkich „zasług” Towarzysza, które dadzą mu prawo do pogrzebu państwowego z asystą honorową Wojska Polskiego, bo taka jest decyzja głowy państwa. Zresztą wiele z tych „zasług” zniknęło już z teczki towarzysza Jaruzelskiego w latach 1989-1990. O jeszcze jednej „zasłudze” muszę wspomnieć: Towarzysz Generał szykował WP do kolejnej wojny, by ramię w ramię z Sowietami zaatakować Zachód. Według dokumentów Układu Warszawskiego, scenariusz III wojny światowej zakładał dwa miliony zabitych i rannych oraz 43 polskie miasta zrównane z ziemią po atomowej odpowiedzi NATO. Ponownie z powierzchni ziemi miała zniknąć Warszawa, a z nią Szczecin, Wrocław, Poznań i Górny Śląsk. Polska miała być napromieniowana i skażona chemicznie. Takie gry wojenne prowadzili sowieccy towarzysze. A demokrata Jaruzelski godził się poświęcić Polskę w ofierze wojny komunizmu z Zachodem. Polska miała być największą ofiarą III wojny światowej. Prawdziwy sowiecki patriota.
Myślę, że przed pogrzebem Polska powinna odpowiedzieć na pytanie samego towarzysza Jaruzelskiego: „Jeśli Kukliński jest bohaterem, to my kim jesteśmy?”. Kukliński będzie leżał w pobliżu, a gdzieś tam pod chodnikiem może leżeć jeszcze rotmistrz Pilecki i inni polscy patrioci. Po 25 latach „wolnej Polski” z wielkim trudem i przeszkodami IPN wydobywa szczątki naszych bohaterów narodowych bezczeszczone przez komunistycznych bandytów â towarzyszy Jaruzelskiego. Mordowanych na wzór sowiecki, wyrzucanych jak worki kartofli, w niemieckich mundurach, posypywanych wapnem, przysypywanych śmieciami, chodnikowanych, aż wreszcie mordercy położyli się na swoich ofiarach i do dziś próbują ukryć zbrodnię. Słusznie napisali Studenci dla Rzeczpospolitej: „Pragniemy żyć w państwie, w którym nie honoruje się zbrodniarza obrządkiem należnym bohaterom”. [...]” .
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
trzymaj kosę dla mnie
nie lubię być mięsem armatnim dla ideologów więc przypominam że to ja przypomniałem tą ideę więc albo w kierownictwie albo jako samotny wilk jak w filmie "Wróg u bram"
no niestety rewolucja rządzi się takimi prawami ,że wódz-dyktator może być tylko jeden i to stanowisko jest już z góry zaklepane
SILVER IDZIE NA 150$
Cris
noooooooo.... po meczu każdy mądry
po meczach też trzeba wyciągać wnioski na przyszłość.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
i jak tu nie lac z thorgala http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,16097063,Rosja_zbuduje_gazociag_do_Chin_z_rezerw_na_emerytury_.html#BoxBizTxt
Amerykany chciały obłaskawić Chiny a tu taka potwarz i układ z Rosją czyli coś tu nie Halo są dwa końce kija a Chińcyki trzymają się mocno kogo wybiorą to jest zagadką
mariner
i jak tu nie lac z thorgala http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,16097063,Rosja_zbuduje_gazociag_do_Chin_z_rezerw_na_emerytury_.html#BoxBizTxt
Amerykany chciały obłaskawić Chiny a tu taka potwarz i układ z Rosją czyli coś tu nie Halo są dwa końce kija a Chińcyki trzymają się mocno kogo wybiorą to jest zagadką