Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 16. 06. 2014 r.

Go down 
+29
kaczor
MedKit*
MICHU
janek
kLeszcz
Krzysztof
Aligator
AgroTrader
Dave
spacerolog
Bartek
barany
_ted
Reser
Kazik
delphia
Pan Nikt
MoralnyNiepokój
Janko Traderroo
inwestor
mariner
thorgall
zibi
Osły
kamikaze
REALISTA
rafalx
Zygmunt de Bill
dziadek
33 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

Liczba postów : 46697
Registration date : 03/09/2007

UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:06

Dave napisał:
Nie podam się do dymisji - powiedział na antenie TVN24 prezes NBP Marek Belka.
i co mu zrobisz ?
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:14

NASI PO SŁUSZNYM KARNYM PROWADZĄ 1 : 0  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers 
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:18

http://www.rp.pl/artykul/1118331,1118485-Sienkiewicz-wystapil-o-sciganie-autora-nagran.html
LUDZIE WŁADZY JUŻ ZUPEŁNIE ODLECIELI ; ICH TUPET I AROGANCJA NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCH  Evil or Very Mad 
Powrót do góry Go down
inwestor

inwestor

Liczba postów : 27849

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:22

Wypierdolić Pitere
Powrót do góry Go down
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY

4 JEŹDŹCY APOKALIPSY

Liczba postów : 532
Registration date : 24/05/2014

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:27

REALISTA napisał:
http://www.rp.pl/artykul/1118331,1118485-Sienkiewicz-wystapil-o-sciganie-autora-nagran.html
LUDZIE WŁADZY JUŻ ZUPEŁNIE ODLECIELI ; ICH TUPET I AROGANCJA NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCH   Evil or Very Mad 

duperelami się zajmujecie, jakby tusk miał jakieś znaczenie,  Evil or Very Mad 
a to jest znacznie ważniejsze info:  clown 
Kraków ma pierwszego po wojnie nominowanego rabina
http://krakow.naszemiasto.pl/galeria/opis/czy-nowy-rabin-krakowa-uwaza-polakow-za-antysemitow-zdjecia,2324228,galeria,9625376,t,id,tm,zid.html
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

Liczba postów : 19319
Registration date : 14/11/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:27

inwestor napisał:
Wypierdolić Pitere

już dawno temu pisałem że to q...

Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:32

JEEEST    2 : 0  cheers  cheers  cheers  cheers  cheers  NASI MISZCZEM ŚWIATA !!!!
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:36

mariner napisał:
inwestor napisał:
Wypierdolić Pitere

już dawno temu pisałem że to q...

Ma bardzo charakterystyczny i znajomy nos, tylko nie wiem z czym mi sie kojarzy  scratch 
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:42

rafalx napisał:
kaczor, trójka i jedynka trochę wyszły ale jak na Diabła ok

dziadek i co tam przeczytałeś w wątku weekendowym?
To co Kazik? czy po swojemu?

mozesz mi buty czyścic ty kłamco, mam w dupie to forum, to juz dawno przestało byc forum o giełdzie, i wolnej mśli to forum przydupasów JKM z ich chorą filozofią życia i zrytymi beretami, ja robie co dezerter czyli aut, mam lepsze zajęcie niz przesiadywanie w weekend i pierdolenie o polityce i frustratach
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:47

3 : 0 !!!! cheers  cheers  cheers  cheers  cheers 
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:50

Deutschland uber alles  affraid  affraid  affraid 

Jaki jest sens rozgrywać drugą połowę??? Niech sie poddadzą walkowerem to przynajmniej więcej nie przejebią.

Ale szwabiska są przygotowane  Shocked  żeby tak Polska grała.
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:51

Diablo napisał:
rafalx napisał:
kaczor, trójka i jedynka trochę wyszły ale jak na Diabła ok

dziadek i co tam przeczytałeś w wątku weekendowym?
To co Kazik? czy po swojemu?

mozesz mi buty czyścic ty kłamco, mam w dupie to forum, to juz dawno przestało byc forum o giełdzie, i wolnej mśli to forum przydupasów JKM z ich chorą filozofią życia i zrytymi beretami, ja robie co dezerter czyli aut, mam lepsze zajęcie niz przesiadywanie w weekend i pierdolenie o polityce i frustratach

lista kaczora się powiększyła

witam i pozdrawiam
 cheers 
Powrót do góry Go down
inwestor

inwestor

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:56

Niesiołowski to oszołom do psychiatryka
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29694
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 18:57

Dave napisał:
.... a sienkiewicz ma wyjaśniać sprawę  dobryżart 

normalny kabaret i pełna odklejka od świata realnego  alien 

żółta czerwona  .................. i ban na 2 tygodnie za politykowanie w dzień powszedni - Palant

PiS (POspolite i Ruszenie) ...... i wy*****ć mi ten zamordyzm na zbity pySSSSk  krzeslo krzeslo krzeslo 

Powrót do góry Go down
Kazik

Liczba postów : 2137
Registration date : 25/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:09

inwestor napisał:

Ty się opanuj, chcesz bana? na 30 lat?
Powrót do góry Go down
janek

Liczba postów : 8015
Registration date : 24/06/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:10

kaczor napisał:
HIOB napisał:
inwestor napisał:
Zbigniew Jakubas: Sienkiewicz chciał mnie pałą utłuc!
– Jestem zdruzgotany tym, co przeczytałem i składa mi się to w całość – mówił na antenie TVP Info Zbigniew Jakubas, główny akcjonariusz Mennicy Polskiej i jeden z najbogatszych Polaków. Był on jednym z bohaterów rozmów prezesa NBP Marka Belki z szefem MSW Bartłomiejem Sienkiewiczem. – Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy – dodał w rozmowie z dziennikarzami. Odniósł się on też to, nieuczciwego jego zdaniem kontraktu, jaki chciał zawrzeć NBP z Brytyjczykami ws. bicia monet groszowych.
W zeszłym roku Narodowy Bank Polski chciał zlecić bicie najmniejszych nominałów Brytyjczykom. Zdaniem NBP Mennica Polska brała zbyt dużo za bicie jedno-, dwu- i pięciogroszówek. Mennica Polska nie zgadza się z zarzutami banku i twierdziła, że obniża ceny do minimum i oskarża Brytyjczyków o nieuczciwą konkurencję.

„Brytyjczycy zaproponowali dumpingowe ceny”

– W zeszłym roku pojawiła się taka informacja, że NBP ma zamiar odkupić monetarną część Mennicy Polskiej. Ja przekazałem w rozmowie osobistej dyrektorowi generalnemu Sławomirowi Cytryckiemu, że jeżeli takie plany są, to usiądźmy to stołu i możemy na ten temat rozmawiać, ale żadnych rozmów formalnych nie było – mówił Jakubas naszym dziennikarzom.

Jakubas był oburzony, że NBP chce zlecić produkcję monet mennicy brytyjskiej, która zaproponowała ewidentnie dumpingowe ceny. – Widać wyraźnie, że tu były inne zamiary mocodawców i że dla nich zwolnienie 100 osób było zupełnie istotne. To wszystko jest oburzające – dodał.
Jakubas: „gratuluję Polsce 25 lat wolności”

– Jestem zdruzgotany tym, co dzisiaj przeczytałem i składa mi się to w całość. Od roku czasu jestem szykanowany. Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy. Ja mam osobistą kontrolę od roku czasu, kontrolę majątkową – mówił.

– Pan Sienkiewicz powiedział mi, że chce mnie pałą utłuc. Jeżeli konstytucyjny minister ma takie zamiary, to gratuluję naszemu krajowi 25 lat wolności – mówił Zbigniew Jakubas.

Nagrania „Wprost”

Tygodnik „Wprost” upublicznił nagranie rozmowy szefa MSW Bartłomieja Sienkiewicza z prezesem NBP Markiem Belką. Tematem rozmów jest m.in. współpraca między NBP i Mennicą Polską, której właścicielem jest Zbigniew Jakubas.

Belka mówi m.in., że Rostowski „zachował się jak ci..” nie doprowadzając ostatecznie do likwidacji bicia monet groszowych. Sienkiewicz doradza, jak prowadzić dalsze negocjacje z Mennicą Polską. – Może trzeba mu powiedzieć, jak można go bardziej okraść. Może zrozumie – mówił szef MSW o Jakubasie.

dodam jedno zdanie:

gdyby za opluwanej komuny polskie pieniądze były drukowane w Moskwie to by cała Polska stanęła a z ust zawszonych solidaruchów leciała by piana

Nie no najlepie jzeby wszystko bylo panstwowe a nieliczni mogli dzieki ukladom na tym pasozytowac, pewnie niezle ci sie dzialalo w tamtych czasach

ale ja nie o tym piszę
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:27

hehe
wychodzi nato że ten rajdowiec FROG ma inne sprawki na sumieniu
ale uchodziło mu na sucho
tzn tak to przedstawiają media i policja
jeśli tak jest to oznacza że miał "szerokie plecy"
no ale chyba przesadził z filmikami w necie
i te plecy mu się znacznie skurczyły

Powrót do góry Go down
inwestor

inwestor

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:32

kaczor napisał:
HIOB napisał:
inwestor napisał:
– Jestem zdruzgotany tym, co przeczytałem i składa mi się to w całość – mówił na antenie TVP Info Zbigniew Jakubas, główny akcjonariusz Mennicy Polskiej i jeden z najbogatszych Polaków. Był on jednym z bohaterów rozmów prezesa NBP Marka Belki z szefem MSW Bartłomiejem Sienkiewiczem. – Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy – dodał w rozmowie z dziennikarzami. Odniósł się on też to, nieuczciwego jego zdaniem kontraktu, jaki chciał zawrzeć NBP z Brytyjczykami ws. bicia monet groszowych.
W zeszłym roku Narodowy Bank Polski chciał zlecić bicie najmniejszych nominałów Brytyjczykom. Zdaniem NBP Mennica Polska brała zbyt dużo za bicie jedno-, dwu- i pięciogroszówek. Mennica Polska nie zgadza się z zarzutami banku i twierdziła, że obniża ceny do minimum i oskarża Brytyjczyków o nieuczciwą konkurencję.

– W zeszłym roku pojawiła się taka informacja, że NBP ma zamiar odkupić monetarną część Mennicy Polskiej. Ja przekazałem w rozmowie osobistej dyrektorowi generalnemu Sławomirowi Cytryckiemu, że jeżeli takie plany są, to usiądźmy to stołu i możemy na ten temat rozmawiać, ale żadnych rozmów formalnych nie było – mówił Jakubas naszym dziennikarzom.

Jakubas był oburzony, że NBP chce zlecić produkcję monet mennicy brytyjskiej, która zaproponowała ewidentnie dumpingowe ceny. – Widać wyraźnie, że tu były inne zamiary mocodawców i że dla nich zwolnienie 100 osób było zupełnie istotne. To wszystko jest oburzające – dodał.

– Jestem zdruzgotany tym, co dzisiaj przeczytałem i składa mi się to w całość. Od roku czasu jestem szykanowany. Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy. Ja mam osobistą kontrolę od roku czasu, kontrolę majątkową – mówił.

– Pan Sienkiewicz powiedział mi, że chce mnie pałą utłuc. Jeżeli konstytucyjny minister ma takie zamiary, to gratuluję naszemu krajowi 25 lat wolności – mówił Zbigniew Jakubas.

Nagrania „Wprost”

Tygodnik „Wprost” upublicznił nagranie rozmowy szefa MSW Bartłomieja Sienkiewicza z prezesem NBP Markiem Belką. Tematem rozmów jest m.in. współpraca między NBP i Mennicą Polską, której właścicielem jest Zbigniew Jakubas.

Belka mówi m.in., że Rostowski „zachował się jak ci..” nie doprowadzając ostatecznie do likwidacji bicia monet groszowych. Sienkiewicz doradza, jak prowadzić dalsze negocjacje z Mennicą Polską. – Może trzeba mu powiedzieć, jak można go bardziej okraść. Może zrozumie – mówił szef MSW o Jakubasie.

dodam jedno zdanie:

gdyby za opluwanej komuny polskie pieniądze były drukowane w Moskwie to by cała Polska stanęła a z ust zawszonych solidaruchów leciała by piana

Nie no najlepie jzeby wszystko bylo panstwowe a nieliczni mogli dzieki ukladom na tym pasozytowac, pewnie niezle ci sie dzialalo w tamtych czasach

Nosz qrwa
Mnie się w tamtych czasach żyło fajnie ale to nie znaczy że chcę ich powrotu
Ale na miły Bóg nie chce też aby jakiś mafiozo z MSW nasyłał na mnie swoich bandytów i groził że mnie pobiją jeśli nie oddam im moich szmatek
Qrwa kaczor obudź się
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:35

Kazik napisał:
inwestor napisał:

Kazik- jest tak
modów można krytykować- najwyżej ban
ale Inwestor i Dave mają ksywę Admin
którą- o ile dobrze pamiętam- nadał im sam Jego Ekscelencja Szwagier
także jeśli o nich chodzi to wyżej doopy nie podskoczysz- zresztą ja też
 Very Happy 
Powrót do góry Go down
inwestor

inwestor

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:36

mariner napisał:
Kazik napisał:
inwestor napisał:

Kazik- jest tak
 Very Happy 

mariner
prawie dwa lata byłem na banicji  Very Happy 
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:42

inwestor napisał:
mariner napisał:
Kazik napisał:
inwestor napisał:

Kazik- jest tak
 Very Happy 

mariner

jasne
sam wybrałeś
aby kontemplować wykresy światowych giełd
 Very Happy 
Powrót do góry Go down
janek

Liczba postów : 8015
Registration date : 24/06/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:44

inwestor napisał:
kaczor napisał:
HIOB napisał:
inwestor napisał:

Nagrania „Wprost”

dodam jedno zdanie:

Nosz qrwa
Mnie się w tamtych czasach żyło fajnie ale to nie znaczy że chcę ich powrotu
Ale na miły Bóg nie chce też aby jakiś mafiozo z MSW nasyłał na mnie swoich bandytów i groził że mnie pobiją jeśli nie oddam im moich szmatek
Qrwa kaczor obudź się

kaczor jest w takim letargu,
że nie zbuduje sie z nim
ani socjalizmu ani kapitalizmu
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:44

Te nazwiska szkopskie jakieś z arabska brzmiące... Mostafi??? ale z ryja rasa aryjska  Shocked
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:45

czy musze pisa, że jest 4 : 0 ???
co to za facet , który chodzi a nie biega po boisku? nazywa sie Ronaldo czy jakoś tak
Niecy miszczem świata, to jest pewne jak to, że wkrótce bedzie krach
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29694
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:46

inwestor napisał:
mariner napisał:
Kazik napisał:
inwestor napisał:

Kazik- jest tak
 Very Happy 

mariner

to namów Dave'a na krótki odpoczynek ....... to może zacznie myśleć większą główką  wariat
Powrót do góry Go down
mariner

mariner

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:51

REALISTA napisał:
co to za facet , który chodzi a nie biega po boisku? nazywa sie Ronaldo czy jakoś tak  

a może Holandia
4 lata temu należało się im
 scratch 
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:54

mariner napisał:
REALISTA napisał:

a może Holandia
 scratch 
niech bedzie finał Holandia - Niemcy i rozstrzygną karne  Very Happy  ( Niemcy mają świetnego bramkarza, zresztą czy są w tej drużynie jakieś słabe punkty ? )
Powrót do góry Go down
inwestor

inwestor

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 19:59

REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:

a może Holandia
 scratch 
niech bedzie finał Holandia - Niemcy i rozstrzygną karne  Very Happy  ( Niemcy mają świetnego bramkarza, zresztą czy są w tej drużynie jakieś słabe punkty ? )

A ile bramek strzelił Lewandowski
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31152
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 20:05

inwestor napisał:
Wypierdolić Pitere

aa oooooo sexiwo chodzi  Rolling Eyes 

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 EmptyPon 16 Cze 2014, 20:06

inwestor napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:

a może Holandia
 scratch 

A ile bramek strzelił Lewandowski
nie ma czasu na piłke, kreci reklame z tmobile  Very Happy 
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r.   UFO - 16. 06. 2014 r. - Page 9 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 16. 06. 2014 r.
Powrót do góry 
Strona 9 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-