| UFO - 16. 06. 2014 r. | |
|
+29kaczor MedKit* MICHU janek kLeszcz Krzysztof Aligator AgroTrader Dave spacerolog Bartek barany _ted Reser Kazik delphia Pan Nikt MoralnyNiepokój Janko Traderroo inwestor mariner thorgall zibi Osły kamikaze REALISTA rafalx Zygmunt de Bill dziadek 33 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:06 | |
| - Dave napisał:
- Nie podam się do dymisji - powiedział na antenie TVN24 prezes NBP Marek Belka.
i co mu zrobisz ? | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:14 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:18 | |
| http://www.rp.pl/artykul/1118331,1118485-Sienkiewicz-wystapil-o-sciganie-autora-nagran.html LUDZIE WŁADZY JUŻ ZUPEŁNIE ODLECIELI ; ICH TUPET I AROGANCJA NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCH | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:22 | |
| | |
|
| |
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
Liczba postów : 532 Location : Madagaskar Registration date : 24/05/2014
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:27 | |
| - REALISTA napisał:
- http://www.rp.pl/artykul/1118331,1118485-Sienkiewicz-wystapil-o-sciganie-autora-nagran.html
LUDZIE WŁADZY JUŻ ZUPEŁNIE ODLECIELI ; ICH TUPET I AROGANCJA NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCH duperelami się zajmujecie, jakby tusk miał jakieś znaczenie, a to jest znacznie ważniejsze info: Kraków ma pierwszego po wojnie nominowanego rabina http://krakow.naszemiasto.pl/galeria/opis/czy-nowy-rabin-krakowa-uwaza-polakow-za-antysemitow-zdjecia,2324228,galeria,9625376,t,id,tm,zid.html | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:27 | |
| - inwestor napisał:
- Wypierdolić Pitere
już dawno temu pisałem że to q... | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:32 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:36 | |
| - mariner napisał:
- inwestor napisał:
- Wypierdolić Pitere
już dawno temu pisałem że to q...
Ma bardzo charakterystyczny i znajomy nos, tylko nie wiem z czym mi sie kojarzy | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:42 | |
| - rafalx napisał:
- kaczor, trójka i jedynka trochę wyszły ale jak na Diabła ok
dziadek i co tam przeczytałeś w wątku weekendowym? To co Kazik? czy po swojemu? mozesz mi buty czyścic ty kłamco, mam w dupie to forum, to juz dawno przestało byc forum o giełdzie, i wolnej mśli to forum przydupasów JKM z ich chorą filozofią życia i zrytymi beretami, ja robie co dezerter czyli aut, mam lepsze zajęcie niz przesiadywanie w weekend i pierdolenie o polityce i frustratach | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:47 | |
| | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:50 | |
| Deutschland uber alles Jaki jest sens rozgrywać drugą połowę??? Niech sie poddadzą walkowerem to przynajmniej więcej nie przejebią. Ale szwabiska są przygotowane żeby tak Polska grała. | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:51 | |
| - Diablo napisał:
- rafalx napisał:
- kaczor, trójka i jedynka trochę wyszły ale jak na Diabła ok
dziadek i co tam przeczytałeś w wątku weekendowym? To co Kazik? czy po swojemu? mozesz mi buty czyścic ty kłamco, mam w dupie to forum, to juz dawno przestało byc forum o giełdzie, i wolnej mśli to forum przydupasów JKM z ich chorą filozofią życia i zrytymi beretami, ja robie co dezerter czyli aut, mam lepsze zajęcie niz przesiadywanie w weekend i pierdolenie o polityce i frustratach lista kaczora się powiększyła witam i pozdrawiam | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:56 | |
| Niesiołowski to oszołom do psychiatryka | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 18:57 | |
| | |
|
| |
Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:09 | |
| - inwestor napisał:
- Niesiołowski to oszołom do psychiatryka
Ty się opanuj, chcesz bana? na 30 lat? | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:10 | |
| - kaczor napisał:
- HIOB napisał:
- inwestor napisał:
- Zbigniew Jakubas: Sienkiewicz chciał mnie pałą utłuc!
– Jestem zdruzgotany tym, co przeczytałem i składa mi się to w całość – mówił na antenie TVP Info Zbigniew Jakubas, główny akcjonariusz Mennicy Polskiej i jeden z najbogatszych Polaków. Był on jednym z bohaterów rozmów prezesa NBP Marka Belki z szefem MSW Bartłomiejem Sienkiewiczem. – Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy – dodał w rozmowie z dziennikarzami. Odniósł się on też to, nieuczciwego jego zdaniem kontraktu, jaki chciał zawrzeć NBP z Brytyjczykami ws. bicia monet groszowych. W zeszłym roku Narodowy Bank Polski chciał zlecić bicie najmniejszych nominałów Brytyjczykom. Zdaniem NBP Mennica Polska brała zbyt dużo za bicie jedno-, dwu- i pięciogroszówek. Mennica Polska nie zgadza się z zarzutami banku i twierdziła, że obniża ceny do minimum i oskarża Brytyjczyków o nieuczciwą konkurencję.
„Brytyjczycy zaproponowali dumpingowe ceny”
– W zeszłym roku pojawiła się taka informacja, że NBP ma zamiar odkupić monetarną część Mennicy Polskiej. Ja przekazałem w rozmowie osobistej dyrektorowi generalnemu Sławomirowi Cytryckiemu, że jeżeli takie plany są, to usiądźmy to stołu i możemy na ten temat rozmawiać, ale żadnych rozmów formalnych nie było – mówił Jakubas naszym dziennikarzom.
Jakubas był oburzony, że NBP chce zlecić produkcję monet mennicy brytyjskiej, która zaproponowała ewidentnie dumpingowe ceny. – Widać wyraźnie, że tu były inne zamiary mocodawców i że dla nich zwolnienie 100 osób było zupełnie istotne. To wszystko jest oburzające – dodał. Jakubas: „gratuluję Polsce 25 lat wolności”
– Jestem zdruzgotany tym, co dzisiaj przeczytałem i składa mi się to w całość. Od roku czasu jestem szykanowany. Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy. Ja mam osobistą kontrolę od roku czasu, kontrolę majątkową – mówił.
– Pan Sienkiewicz powiedział mi, że chce mnie pałą utłuc. Jeżeli konstytucyjny minister ma takie zamiary, to gratuluję naszemu krajowi 25 lat wolności – mówił Zbigniew Jakubas.
Nagrania „Wprost”
Tygodnik „Wprost” upublicznił nagranie rozmowy szefa MSW Bartłomieja Sienkiewicza z prezesem NBP Markiem Belką. Tematem rozmów jest m.in. współpraca między NBP i Mennicą Polską, której właścicielem jest Zbigniew Jakubas.
Belka mówi m.in., że Rostowski „zachował się jak ci..” nie doprowadzając ostatecznie do likwidacji bicia monet groszowych. Sienkiewicz doradza, jak prowadzić dalsze negocjacje z Mennicą Polską. – Może trzeba mu powiedzieć, jak można go bardziej okraść. Może zrozumie – mówił szef MSW o Jakubasie.
dodam jedno zdanie:
gdyby za opluwanej komuny polskie pieniądze były drukowane w Moskwie to by cała Polska stanęła a z ust zawszonych solidaruchów leciała by piana
Nie no najlepie jzeby wszystko bylo panstwowe a nieliczni mogli dzieki ukladom na tym pasozytowac, pewnie niezle ci sie dzialalo w tamtych czasach ale ja nie o tym piszę | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:27 | |
| hehe wychodzi nato że ten rajdowiec FROG ma inne sprawki na sumieniu ale uchodziło mu na sucho tzn tak to przedstawiają media i policja jeśli tak jest to oznacza że miał "szerokie plecy" no ale chyba przesadził z filmikami w necie i te plecy mu się znacznie skurczyły
| |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:32 | |
| - kaczor napisał:
- HIOB napisał:
- inwestor napisał:
– Jestem zdruzgotany tym, co przeczytałem i składa mi się to w całość – mówił na antenie TVP Info Zbigniew Jakubas, główny akcjonariusz Mennicy Polskiej i jeden z najbogatszych Polaków. Był on jednym z bohaterów rozmów prezesa NBP Marka Belki z szefem MSW Bartłomiejem Sienkiewiczem. – Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy – dodał w rozmowie z dziennikarzami. Odniósł się on też to, nieuczciwego jego zdaniem kontraktu, jaki chciał zawrzeć NBP z Brytyjczykami ws. bicia monet groszowych. W zeszłym roku Narodowy Bank Polski chciał zlecić bicie najmniejszych nominałów Brytyjczykom. Zdaniem NBP Mennica Polska brała zbyt dużo za bicie jedno-, dwu- i pięciogroszówek. Mennica Polska nie zgadza się z zarzutami banku i twierdziła, że obniża ceny do minimum i oskarża Brytyjczyków o nieuczciwą konkurencję.
– W zeszłym roku pojawiła się taka informacja, że NBP ma zamiar odkupić monetarną część Mennicy Polskiej. Ja przekazałem w rozmowie osobistej dyrektorowi generalnemu Sławomirowi Cytryckiemu, że jeżeli takie plany są, to usiądźmy to stołu i możemy na ten temat rozmawiać, ale żadnych rozmów formalnych nie było – mówił Jakubas naszym dziennikarzom.
Jakubas był oburzony, że NBP chce zlecić produkcję monet mennicy brytyjskiej, która zaproponowała ewidentnie dumpingowe ceny. – Widać wyraźnie, że tu były inne zamiary mocodawców i że dla nich zwolnienie 100 osób było zupełnie istotne. To wszystko jest oburzające – dodał. Jakubas: „gratuluję Polsce 25 lat wolności”
– Jestem zdruzgotany tym, co dzisiaj przeczytałem i składa mi się to w całość. Od roku czasu jestem szykanowany. Moje firmy są kontrolowane, nachodzą je różni urzędnicy. Ja mam osobistą kontrolę od roku czasu, kontrolę majątkową – mówił.
– Pan Sienkiewicz powiedział mi, że chce mnie pałą utłuc. Jeżeli konstytucyjny minister ma takie zamiary, to gratuluję naszemu krajowi 25 lat wolności – mówił Zbigniew Jakubas.
Nagrania „Wprost”
Tygodnik „Wprost” upublicznił nagranie rozmowy szefa MSW Bartłomieja Sienkiewicza z prezesem NBP Markiem Belką. Tematem rozmów jest m.in. współpraca między NBP i Mennicą Polską, której właścicielem jest Zbigniew Jakubas.
Belka mówi m.in., że Rostowski „zachował się jak ci..” nie doprowadzając ostatecznie do likwidacji bicia monet groszowych. Sienkiewicz doradza, jak prowadzić dalsze negocjacje z Mennicą Polską. – Może trzeba mu powiedzieć, jak można go bardziej okraść. Może zrozumie – mówił szef MSW o Jakubasie.
dodam jedno zdanie:
gdyby za opluwanej komuny polskie pieniądze były drukowane w Moskwie to by cała Polska stanęła a z ust zawszonych solidaruchów leciała by piana
Nie no najlepie jzeby wszystko bylo panstwowe a nieliczni mogli dzieki ukladom na tym pasozytowac, pewnie niezle ci sie dzialalo w tamtych czasach Nosz qrwa Mnie się w tamtych czasach żyło fajnie ale to nie znaczy że chcę ich powrotu Ale na miły Bóg nie chce też aby jakiś mafiozo z MSW nasyłał na mnie swoich bandytów i groził że mnie pobiją jeśli nie oddam im moich szmatek Qrwa kaczor obudź się | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:35 | |
| - Kazik napisał:
- inwestor napisał:
Ty się opanuj, chcesz bana? na 30 lat? Kazik- jest tak modów można krytykować- najwyżej ban ale Inwestor i Dave mają ksywę Admin którą- o ile dobrze pamiętam- nadał im sam Jego Ekscelencja Szwagier także jeśli o nich chodzi to wyżej doopy nie podskoczysz- zresztą ja też | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:36 | |
| - mariner napisał:
- Kazik napisał:
- inwestor napisał:
Ty się opanuj, chcesz bana? na 30 lat? Kazik- jest tak modów można krytykować- najwyżej ban ale Inwestor i Dave mają ksywę Admin którą- o ile dobrze pamiętam- nadał im sam Jego Ekscelencja Szwagier także jeśli o nich chodzi to wyżej doopy nie podskoczysz- zresztą ja też
mariner prawie dwa lata byłem na banicji | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:42 | |
| - inwestor napisał:
- mariner napisał:
- Kazik napisał:
- inwestor napisał:
Ty się opanuj, chcesz bana? na 30 lat? Kazik- jest tak modów można krytykować- najwyżej ban ale Inwestor i Dave mają ksywę Admin którą- o ile dobrze pamiętam- nadał im sam Jego Ekscelencja Szwagier także jeśli o nich chodzi to wyżej doopy nie podskoczysz- zresztą ja też
mariner prawie dwa lata byłem na banicji jasne sam wybrałeś aby kontemplować wykresy światowych giełd | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:44 | |
| - inwestor napisał:
- kaczor napisał:
- HIOB napisał:
- inwestor napisał:
Nagrania „Wprost”
dodam jedno zdanie:
Nie no najlepie jzeby wszystko bylo panstwowe a nieliczni mogli dzieki ukladom na tym pasozytowac, pewnie niezle ci sie dzialalo w tamtych czasach Nosz qrwa Mnie się w tamtych czasach żyło fajnie ale to nie znaczy że chcę ich powrotu Ale na miły Bóg nie chce też aby jakiś mafiozo z MSW nasyłał na mnie swoich bandytów i groził że mnie pobiją jeśli nie oddam im moich szmatek Qrwa kaczor obudź się kaczor jest w takim letargu, że nie zbuduje sie z nim ani socjalizmu ani kapitalizmu | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:44 | |
| Te nazwiska szkopskie jakieś z arabska brzmiące... Mostafi??? ale z ryja rasa aryjska | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:45 | |
| czy musze pisa, że jest 4 : 0 ??? co to za facet , który chodzi a nie biega po boisku? nazywa sie Ronaldo czy jakoś tak Niecy miszczem świata, to jest pewne jak to, że wkrótce bedzie krach | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:46 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:51 | |
| - REALISTA napisał:
- czy musze pisa, że jest 4 : 0 ???
co to za facet , który chodzi a nie biega po boisku? nazywa sie Ronaldo czy jakoś tak Niecy miszczem świata, to jest pewne jak to, że wkrótce bedzie krach a może Holandia 4 lata temu należało się im | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 19:54 | |
| - mariner napisał:
- REALISTA napisał:
- czy musze pisa, że jest 4 : 0 ???
co to za facet , który chodzi a nie biega po boisku? nazywa sie Ronaldo czy jakoś tak Niecy miszczem świata, to jest pewne jak to, że wkrótce bedzie krach a może Holandia 4 lata temu należało się im
niech bedzie finał Holandia - Niemcy i rozstrzygną karne ( Niemcy mają świetnego bramkarza, zresztą czy są w tej drużynie jakieś słabe punkty ? ) | |
|
| |
inwestor
| |
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 20:05 | |
| - inwestor napisał:
- Wypierdolić Pitere
aa oooooo sexiwo chodzi _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. Pon 16 Cze 2014, 20:06 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 16. 06. 2014 r. | |