Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY

Go down 
+25
przemak
SzFagier
Laik
loko
melex259
crus
Kozoyeb
xm
Cris
forex
Ezet
Diablo
kamikaze
mobar
Bankrut
betonowe_buty
Indiana
inwestor
wolny login
gagi19641
Nadaje ze Stronia
kydo
Dave
Rmir
chudy mis
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
AutorWiadomość
bufon.na
Gość

UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:25

Ieszcze tylko 10 dni do Parkiet Challenge. A tu cicho o tym jak makiem zasiał. Nawet mistrz Kydo sie dekuje. Ide o zakład ze4 nikt z tąd /z wyjatkiem mylogi/ nie wystartuje w P.CH. Nie bedzie juz mozna pierdolic bez sensu jak sie wtopi:)) No ale jak sie wygra ,c6 za 180tys to pryszcz..
oprócz splendorów można bedzie zaczac sprzedawać SYGNaŁY!! To dopiero kasa!Naet Koza od takiego zasubskrybuje/i sprzead dalej:)/
Wszyscy guru -do dzieła.. no ale guru nie graja niestety,he,he..ja nie mam kasy na start - przezarłem wszystko na bierząco drunken
Powrót do góry Go down
Indiana
UFO Edukator
UFO Edukator
Indiana

Liczba postów : 7552
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:27

Jest to system stop-odwrotka, z bardzo szerokim zakresem "traconych" punktów przed zmianą. Jutro będę kombinował nad dodaniem warunków zamykania/odnawiania pozycji w ramach pojedynczego sygnału (np. przy eS można zamknąć w jakimś dużym dołku i odnowić wyżej (najpierw trzeba jednak napisać dobry algorytm wyznaczania dna dołka, he he)
Powrót do góry Go down
kamikaze
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
kamikaze

Liczba postów : 19683
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:34

Indiana napisał:
Re Kamikadze
No właśnie szkopuł polega na tym, że 1 koniem - pierwszy raz takie cuś mi wyszło Very Happy
Zazwyczaj wychodziło mi wymęczone 5-10 tys pkt netto - a tu nagle jeb prawie 31 000 w dosć szerokim zakresie parametrów...
Przy czym system strasznie zakomplikowany - no jak to geometria.
Nie wierzyłem sam w taki wynik, przeleciałem więc ręcznie rejestr transakcji za ostatnie 2 miesiące i pasi do punkta (831 pkt netto affraid ), pozostałe okresy - podobnie kosi....
No sam nie wiem, co o tym myśleć scratch

Wynik bardzo dobry. Aż podejrzanie dobry. Jeżeli masz w tym okresie przynajmniej 2000 transakcji i nie masz błędu w systemie (o kosztach przecież nie zapomniałeś), to znalazłeś swego Graala.

Cool
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

Liczba postów : 8399
Registration date : 07/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:34

Indiana napisał:
Jest to system stop-odwrotka, z bardzo szerokim zakresem "traconych" punktów przed zmianą...

Hehe - to zapomnij Wink
Chyba, ze masz stalowe jaja i tytanowa moszne. Inaczej to nawet jednym kontraktem sie nie da grac - przynajmniej ja nie moge. Moj ostatni system daje stabilnie ponad 300pkt miesiecznie za ostatni rok (nie optymalizowany na tych danych, tylko na wczesniejszych oczywiscie), w tym miesiacu juz 500, a ja... mam niecale 200 - bo "ochrona kapitalu", TP, SL, DT i nerwy... Wink A gram jednym kontraktem - gdyby to bylo 10 albo 20, to bym wykitowal po dwoch dniach...
Powrót do góry Go down
geronimo
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:35

Hehe to pojawiło się paru podszywaczy- podpuszczaczy.To nie to forum ojcowie.Mam dla was fajne hasełko Ujta,ujta wyp... sołtys wójta.
KYDO nie dawaj się.
Powrót do góry Go down
kydo
Trader na medal
Trader na medal

Liczba postów : 11220

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:37

bufon.na napisał:
Ieszcze tylko 10 dni do Parkiet Challenge. A tu cicho o tym jak makiem zasiał. Nawet mistrz Kydo sie dekuje. Ide o zakład ze4 nikt z tąd /z wyjatkiem mylogi/ nie wystartuje w P.CH. Nie bedzie juz mozna pierdolic bez sensu jak sie wtopi:)) No ale jak sie wygra ,c6 za 180tys to pryszcz..
oprócz splendorów można bedzie zaczac sprzedawać SYGNaŁY!! To dopiero kasa!Naet Koza od takiego zasubskrybuje/i sprzead dalej:)/
Wszyscy guru -do dzieła.. no ale guru nie graja niestety,he,he..ja nie mam kasy na start - przezarłem wszystko na bierząco drunken

RE bufon"

Nie podpuszczaj bo juz kiedys ktos mi wjechał na ambicje, że nie mam strategii i gram w ciemno.

Wiesz kto tam będzie na tym parkiet konkursie. A ja nie mogę sobie niestety pozwolic na rozgłos. Jakby mozna było zachować anonimowośc to owszem, ale to jest w takim prestizowym konkursie niemozliwe.
I tak juz za duzo powiedziałem.

Jeżeli sie zdecyduję to dam znac ale za mnie będzie grał kto inny wg mojej strategii. Jeżeli sie nie zdecyduje bo to dla mnie za duże ryzyko to założe portfel na bankierze i z dniem 01-02-2008 utworze nowy portfel. Tylko tam kapitał wynosi do gry 100 tys. zł plus 100 tys. kredytu. Ale w ogólnym rozrahunku będzie sie liczyc zarobiony %.
Będziesz to mógł sprawdzić.
Powrót do góry Go down
http://kydofin.blog.onet.pl/
Akwila

Liczba postów : 6135

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:48

Witam all. Miałem duże zlecenie do skończenia i do tego byłem na ciekawej konferencji więc ostatnio trochę mniej piszę. Na razie czekam na wyklarowanie sytuacji i podtrzymuje to co napisałem wcześniej. Trudno wyrokowac w obecnej sytuacji gdzie będzie lokalny dołek natomiast myślę że wzrosty będą po tym jak jakiś czas będziemy w dosyc płaskiej (w porównaniu do ostatnich spadków) konsoli. Byczki zaczną podnosic głowę, a jak więcej się odważy to coraz więcej będzie się przyłączac. Nie zapomnijcie o ogromnej presji aby się odkuc jak najszybciej. Będzie olbrzymie parcie na znalezienie dołka i zakupy w dołku.
Powrót do góry Go down
Akwila

Liczba postów : 6135

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:50

Co powiecie o możliwości formacji V?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:51

kydo napisał:
bufon.na napisał:

RE bufon"

Nie podpuszczaj bo juz kiedys ktos mi wjechał na ambicje, że nie mam strategii i gram w ciemno.

Wiesz kto tam będzie na tym parkiet konkursie. A ja nie mogę sobie niestety pozwolic na rozgłos. Jakby mozna było zachować anonimowośc to owszem, ale to jest w takim prestizowym konkursie niemozliwe.
I tak juz za duzo powiedziałem.

Jeżeli sie zdecyduję to dam znac ale za mnie będzie grał kto inny wg mojej strategii. Jeżeli sie nie zdecyduje bo to dla mnie za duże ryzyko to założe portfel na bankierze i z dniem 01-02-2008 utworze nowy portfel. Tylko tam kapitał wynosi do gry 100 tys. zł plus 100 tys. kredytu. Ale w ogólnym rozrahunku będzie sie liczyc zarobiony %.
Będziesz to mógł sprawdzić.

Kydo Ty jesteś Pan Premier Pawlak ?
Powrót do góry Go down
bufon.na
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:51

Kydo,dziwi mnie ze tak malo osob sie faktem P.ch ekscytuje. To prawdziwe wyzwanie i jedyna prawdziwa weryfikacja, mozliwosc wyrobienia sobie renomy w tym fachu a co za tym idzie szacunku.
A tu nic. Sza. Czy nie jest to symptomatyczne? Zamiast mamy fachowców od systemów 300pkt/mc. No kurwa mać jakie oszołomy.
nZ tym mozna wygrac te konkurs. Zawsze jest szansa ze pierwszemu
sie noga posliźniwe albo dostanie zawału. Ale nie,oni zawsze sie tłumaczą dlaczego nie wxieli sygnału,ajuz mielis sie słuchac systemu:)))
i tak w kołko... sami nie ufają swoim własnym systemom,he,he..
ale ja sie nie dziwie i sam nie wiem czemu mnie to wkurwia:))
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:54

Akwila napisał:
Co powiecie o możliwości formacji V?
Brak przeslanek na razie, zreszta V ma to do siebei ze jak juz jest to jest po sprawie, na razie to mozemy miec konsole i dalsze spadki,to bardziej prawdopodobne szczegolnie ze niedomkniete okno bessy to nie jest raczej sygnal kupna;)
Powrót do góry Go down
karnak

karnak

Liczba postów : 13012
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:54

Indiana napisał:
Jest to system stop-odwrotka, z bardzo szerokim zakresem "traconych" punktów przed zmianą. Jutro będę kombinował nad dodaniem warunków zamykania/odnawiania pozycji w ramach pojedynczego sygnału (np. przy eS można zamknąć w jakimś dużym dołku i odnowić wyżej (najpierw trzeba jednak napisać dobry algorytm wyznaczania dna dołka, he he)
A może przez przypadek wkradła Ci się gdzieś formuła ZigZag inaczej mówiąc system wykorzystuje informacje przyszłe i daje sygnały wstecz.
Ja kiedyś tak miałem. Jeśli nie masz takiej sytuacji, to możesz startować z tym systemem w zawodach.
Pozdr
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:55

bufon.na napisał:
usunieto administracyjnie za zlamanie regulaminunu w p. 3. chudy mis

Powrót do góry Go down
Rmir

Rmir

Liczba postów : 9896

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:56

nimo napisał:
Re kydo
Nadużywasz pojęcia dni zwrotne. Wiadomo, że chodzi zawsze o ten jeden konkretny dzień szczytowy lub dołek. Mówienie o całynm tygodniu dni zwrotnych ma się tak do dokładności jak rysowanie różnych kresek, albo lal Eliotowskich. Po fakcie widać ładnie ale przed to niewiadomo jaką pozycję zająć - mało przydatne narzędzie. W roku z teorii Carolana takich dni zwrotnych jest multum tylko nie wszystkie są istotne. I jest problem, które wybrać. Ty podajesz dużo więc zawsze kiedyś trafisz, albo się dostosujesz. Nie obrażaj się, ale bądź trochę krytyczny, jak chcesz być wzorem dla innych.

po fakcie, to zawsze wyjdzie ten jeden dzień zwrotny, ale bądź sam mądry i określ termin w przyblizeniu, kiedy ten dzień nastapi. Jeżeli sie pomyli o 2 dni, to gosciu ma od razu zacząc sypac popiołek na głowe i na kolanach pędzic do częstochowy? Kydo odwala najwięcej tu dobrej roboty. Podaje nam dwie pozycje: eS i eL, do prawdy oczyswistej sam doszedłem po 2/słownie dwóch/ tygodniach, że skoro na jego systemach nie pojawia sie eLLLLLLL, to zamiast czekac z zajęta pozycja eLkową, aż sie odbija, to trzeba zając eSSSSSSSSSS.
Z tego co widze, ten problem dotyczy wielu osób
Wielu zakłada, że danego dnia i w następnme dni bedzie rosło, a jeżeli spada, to goraczkowe myślenie, że przeciez odbije, w następnej godzinie na pewno, a jak sie odwróce ze stratą, to tym bardziej sie odbije i bede udupiony ----- a to gówno prawda, trzeba od razu pod swoją teorie postawic stopa. Jeżeli załozyłem, że od poziomu 2971 o godz 12.00 w piatek bedzie rosło, to stopa postawiłem na 2956, zamknięciu godzinnym wcześniejszym, jak wiemy, urosło, ale stopy miałem na poziomie 2970-78, wg zalożeń mojego cudownego systemu.
Wcześniej tak nie robiłem,
Patrząc sie na systemy kydo trudno mi było kupic eSSSSSSSSSSSS, cały czas czekałem na eLLLLL, kiedy większośc z was mówiła, że zaraz urosnie, że musi isc do gory, określali poziomy nie do pokonania, rysowali opory, cuda wianki
I co sie okazało?
szlag trafil te wasze bajania, paru siedzi patrzy sie na wykres i łbem wali o blat biurka, że nie widzieli oczywistości, tylko wierzyli w bajania
I maja pretensje do Andre, ze widział 4000, a wyszło 3000, bo sami qrwa nie pomysleli, ze skoro sspada, to sie trzeba obszorcic, tylko trzymali eLki

NATęPNY NONSENS
Kydo pisze:
o godz 10.00 dnia xx.xx.xxxx zajełem pozycje eS
zajmij eL, kiedy kurs zamknie sie powyzej 3100
tylko że jednoczesnie nie napisał dla innych matołow/nie wierze w to, że tylko ja tak myslałem/, że jezeli kurs o pełnej godzinie nie zajmie tej pozycji to trzymaj te jebane eSSS, a jak właśnie chcesz zając pozycje to zajmij te jebane eSSSSSS, zamiast czekac na cuda wianki

I CO SIE TERAZ DZIEJE?

A teraz jak doszło do 2900 na fiutach, nagle wszyscy Ci, którzy nasmiewali sie z tych, co pisali o spadkach poniżej 3100, zczeli widziec dołek gdzie???????????????????????????????????
NA 2500 lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

a systemy Kydo co na tona chwile bieżącą?????????????
Ci co sa zarejestrowani to wiedzą, a reszta niech sie domyśli

I chciałem postawic wniosek pod rozwage użytkowników forum
Jezeli ktoś stawia teze, że czekaja nas określone ruchy, to niech dopisze, że jeżeli kurs nie przekroczy okreslonego poziomu, to nie ma szans na wypełnienie sie mojej prognoży
Jak pisał Kydo przy swoim systemie:
Jak kurs zamknie sie powyzej xxxxto wtedy zajmij taka pozycje

I mały wierszyk, jaki mi napisała ewa-maria:
zastanawiał sie matołek
czy to górka, czy tez dołek
siedział, myslał, przez dzien cały
nie dostrzegał MEGA ZWAłY

Mysle, że wielu kolegów co dało dupy myslało podobnie jak ja
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 22:57

karnak napisał:
...A może przez przypadek wkradła Ci się gdzieś formuła ZigZag...

Hehe - wiem, o co chodzi Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:02

dajcie już spokój KYDO...
Evil or Very Mad Dla mnie osobiście jego posty są bardzo cenne i sądzę że nie tylko dla mnie.
Powrót do góry Go down
RM

Liczba postów : 238
Registration date : 29/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:06

re SzFagier

Przykro mi, wcześniej pisałeś, że nie jest tak źle. Nie poddawaj się.
Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:07

rmir napisał:
nimo napisał:
Re kydo
Nadużywasz pojęcia dni zwrotne. Wiadomo, że chodzi zawsze o ten jeden konkretny dzień szczytowy lub dołek. Mówienie o całynm tygodniu dni zwrotnych ma się tak do dokładności jak rysowanie różnych kresek, albo lal Eliotowskich. Po fakcie widać ładnie ale przed to niewiadomo jaką pozycję zająć - mało przydatne narzędzie. W roku z teorii Carolana takich dni zwrotnych jest multum tylko nie wszystkie są istotne. I jest problem, które wybrać. Ty podajesz dużo więc zawsze kiedyś trafisz, albo się dostosujesz. Nie obrażaj się, ale bądź trochę krytyczny, jak chcesz być wzorem dla innych.

po fakcie, to zawsze wyjdzie ten jeden dzień zwrotny, ale bądź sam mądry i określ termin w przyblizeniu, kiedy ten dzień nastapi. Jeżeli sie pomyli o 2 dni, to gosciu ma od razu zacząc sypac popiołek na głowe i na kolanach pędzic do częstochowy? Kydo odwala najwięcej tu dobrej roboty. Podaje nam dwie pozycje: eS i eL, do prawdy oczyswistej sam doszedłem po 2/słownie dwóch/ tygodniach, że skoro na jego systemach nie pojawia sie eLLLLLLL, to zamiast czekac z zajęta pozycja eLkową, aż sie odbija, to trzeba zając eSSSSSSSSSS.
Z tego co widze, ten problem dotyczy wielu osób
Wielu zakłada, że danego dnia i w następnme dni bedzie rosło, a jeżeli spada, to goraczkowe myślenie, że przeciez odbije, w następnej godzinie na pewno, a jak sie odwróce ze stratą, to tym bardziej sie odbije i bede udupiony ----- a to gówno prawda, trzeba od razu pod swoją teorie postawic stopa. Jeżeli załozyłem, że od poziomu 2971 o godz 12.00 w piatek bedzie rosło, to stopa postawiłem na 2956, zamknięciu godzinnym wcześniejszym, jak wiemy, urosło, ale stopy miałem na poziomie 2970-78, wg zalożeń mojego cudownego systemu.
Wcześniej tak nie robiłem,
Patrząc sie na systemy kydo trudno mi było kupic eSSSSSSSSSSSS, cały czas czekałem na eLLLLL, kiedy większośc z was mówiła, że zaraz urosnie, że musi isc do gory, określali poziomy nie do pokonania, rysowali opory, cuda wianki
I co sie okazało?
szlag trafil te wasze bajania, paru siedzi patrzy sie na wykres i łbem wali o blat biurka, że nie widzieli oczywistości, tylko wierzyli w bajania
I maja pretensje do Andre, ze widział 4000, a wyszło 3000, bo sami qrwa nie pomysleli, ze skoro sspada, to sie trzeba obszorcic, tylko trzymali eLki

NATęPNY NONSENS
Kydo pisze:
o godz 10.00 dnia xx.xx.xxxx zajełem pozycje eS
zajmij eL, kiedy kurs zamknie sie powyzej 3100
tylko że jednoczesnie nie napisał dla innych matołow/nie wierze w to, że tylko ja tak myslałem/, że jezeli kurs o pełnej godzinie nie zajmie tej pozycji to trzymaj te jebane eSSS, a jak właśnie chcesz zając pozycje to zajmij te jebane eSSSSSS, zamiast czekac na cuda wianki

I CO SIE TERAZ DZIEJE?

A teraz jak doszło do 2900 na fiutach, nagle wszyscy Ci, którzy nasmiewali sie z tych, co pisali o spadkach poniżej 3100, zczeli widziec dołek gdzie???????????????????????????????????
NA 2500 lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

a systemy Kydo co na tona chwile bieżącą?????????????
Ci co sa zarejestrowani to wiedzą, a reszta niech sie domyśli

I chciałem postawic wniosek pod rozwage użytkowników forum
Jezeli ktoś stawia teze, że czekaja nas określone ruchy, to niech dopisze, że jeżeli kurs nie przekroczy okreslonego poziomu, to nie ma szans na wypełnienie sie mojej prognoży
Jak pisał Kydo przy swoim systemie:
Jak kurs zamknie sie powyzej xxxxto wtedy zajmij taka pozycje

I mały wierszyk, jaki mi napisała ewa-maria:
zastanawiał sie matołek
czy to górka, czy tez dołek
siedział, myslał, przez dzien cały
nie dostrzegał MEGA ZWAłY

Mysle, że wielu kolegów co dało dupy myslało podobnie jak ja

Zgaduje co do pozycji wolniejszy na S szybszy na L ?
Powrót do góry Go down
Rmir

Rmir

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:09

re mtomekxl
sory, jak Kydo nie napisze, to ja tym bardziej nie moge, jeżeli nie jestes zarejestrowany
Powrót do góry Go down
rogal
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:11

przemakUFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 6khlyybbufon

Cytat :
rmir
I co sie okazało?
UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 85ncmqo
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:12

bufon.na napisał:

Nuda Sleep usunieto administracyjnie za zlamanie regulaminunu w p. 3. chudy mis
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:12

rmir napisał:
re mtomekxl
sory, jak Kydo nie napisze, to ja tym bardziej nie moge, jeżeli nie jestes zarejestrowany

Mi to jest do niczego potrzebne ja tylko usiłuje zgadnąć a poinformowani wiedzą czy mam rację czy nie.
Powrót do góry Go down
Grzecho

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:18

Witam
Co do systemow to oba powinny być na L , no chyba że bardzo wolny to jeszcze S
Powrót do góry Go down
kydo
Trader na medal
Trader na medal

Liczba postów : 11220

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:19

bufon.na napisał:

Przestancie ie irytowac na bufona bo gościu sobie ewidentnie jaja z was robi i na siłe chce was z równowagi wyprowadzić. Kto mądry ten sie nie da.
Powrót do góry Go down
http://kydofin.blog.onet.pl/
karnak

karnak

Liczba postów : 13012
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:20

Re bufon.na
Wyluzuj i nie obrażaj innych.
Powrót do góry Go down
Rmir

Rmir

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:20

bufon.na napisał:

Powrót do góry Go down
przemak

przemak

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:21

bufon.na napisał:

Nie musisz zbierac, pamietam mniej wiecej swoje posty. Wiesz co? Masz racje, wszystko sie zgadza - jestem pod kreska, i to sporo Wink
Jedna rzecz - stac mnie na to, stac mnie na to zeby sie do tego przyznac i stac mnie na to zeby ciagle sie tym bawic. Przyko mi, ze Ciebie nie...
Powrót do góry Go down
Grzecho

Liczba postów : 60

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:24

re rymir

masz racje, moj sys pokazał w piątek 150 punktów możliwych do wziecia a ja tylko obserwowałem wykres, fakt że miałem klientow i nie miałem czasu siedziec przed kompem
Powrót do góry Go down
chudy mis
Admin
Admin

Liczba postów : 4704
Registration date : 27/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:26

juz ide z miotla....
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 EmptyNie 20 Sty 2008, 23:28

grzecho napisał:
re rymir

masz racje, moj sys pokazał w piątek 150 punktów możliwych do wziecia a ja tylko obserwowałem wykres, fakt że miałem klientow i nie miałem czasu siedziec przed kompem
ten systemik ktory we wrzesniu piokazywales?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY   UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY - Page 11 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY
Powrót do góry 
Strona 11 z 12Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» UFO - 02.02.2008 WEEKENDOWY
» UFO - 09.02.2008 WEEKENDOWY
» UFO - 20.12.2008 - weekendowy
» UFO - 17.08.2008 WEEKENDOWY
» UFO - 23.01.2008 WEEKENDOWY

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach