|
| UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY | |
|
+25przemak SzFagier Laik loko melex259 crus Kozoyeb xm Cris forex Ezet Diablo kamikaze mobar Bankrut betonowe_buty Indiana inwestor wolny login gagi19641 Nadaje ze Stronia kydo Dave Rmir chudy mis 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
bufon.na Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:25 | |
| Ieszcze tylko 10 dni do Parkiet Challenge. A tu cicho o tym jak makiem zasiał. Nawet mistrz Kydo sie dekuje. Ide o zakład ze4 nikt z tąd /z wyjatkiem mylogi/ nie wystartuje w P.CH. Nie bedzie juz mozna pierdolic bez sensu jak sie wtopi:)) No ale jak sie wygra ,c6 za 180tys to pryszcz.. oprócz splendorów można bedzie zaczac sprzedawać SYGNaŁY!! To dopiero kasa!Naet Koza od takiego zasubskrybuje/i sprzead dalej:)/ Wszyscy guru -do dzieła.. no ale guru nie graja niestety,he,he..ja nie mam kasy na start - przezarłem wszystko na bierząco |
| | | Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:27 | |
| Jest to system stop-odwrotka, z bardzo szerokim zakresem "traconych" punktów przed zmianą. Jutro będę kombinował nad dodaniem warunków zamykania/odnawiania pozycji w ramach pojedynczego sygnału (np. przy eS można zamknąć w jakimś dużym dołku i odnowić wyżej (najpierw trzeba jednak napisać dobry algorytm wyznaczania dna dołka, he he) | |
| | | kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:34 | |
| | |
| | | przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:34 | |
| - Indiana napisał:
- Jest to system stop-odwrotka, z bardzo szerokim zakresem "traconych" punktów przed zmianą...
Hehe - to zapomnij Chyba, ze masz stalowe jaja i tytanowa moszne. Inaczej to nawet jednym kontraktem sie nie da grac - przynajmniej ja nie moge. Moj ostatni system daje stabilnie ponad 300pkt miesiecznie za ostatni rok (nie optymalizowany na tych danych, tylko na wczesniejszych oczywiscie), w tym miesiacu juz 500, a ja... mam niecale 200 - bo "ochrona kapitalu", TP, SL, DT i nerwy... A gram jednym kontraktem - gdyby to bylo 10 albo 20, to bym wykitowal po dwoch dniach... | |
| | | geronimo Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:35 | |
| Hehe to pojawiło się paru podszywaczy- podpuszczaczy.To nie to forum ojcowie.Mam dla was fajne hasełko Ujta,ujta wyp... sołtys wójta. KYDO nie dawaj się. |
| | | kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:37 | |
| - bufon.na napisał:
- Ieszcze tylko 10 dni do Parkiet Challenge. A tu cicho o tym jak makiem zasiał. Nawet mistrz Kydo sie dekuje. Ide o zakład ze4 nikt z tąd /z wyjatkiem mylogi/ nie wystartuje w P.CH. Nie bedzie juz mozna pierdolic bez sensu jak sie wtopi:)) No ale jak sie wygra ,c6 za 180tys to pryszcz..
oprócz splendorów można bedzie zaczac sprzedawać SYGNaŁY!! To dopiero kasa!Naet Koza od takiego zasubskrybuje/i sprzead dalej:)/ Wszyscy guru -do dzieła.. no ale guru nie graja niestety,he,he..ja nie mam kasy na start - przezarłem wszystko na bierząco RE bufon" Nie podpuszczaj bo juz kiedys ktos mi wjechał na ambicje, że nie mam strategii i gram w ciemno. Wiesz kto tam będzie na tym parkiet konkursie. A ja nie mogę sobie niestety pozwolic na rozgłos. Jakby mozna było zachować anonimowośc to owszem, ale to jest w takim prestizowym konkursie niemozliwe. I tak juz za duzo powiedziałem. Jeżeli sie zdecyduję to dam znac ale za mnie będzie grał kto inny wg mojej strategii. Jeżeli sie nie zdecyduje bo to dla mnie za duże ryzyko to założe portfel na bankierze i z dniem 01-02-2008 utworze nowy portfel. Tylko tam kapitał wynosi do gry 100 tys. zł plus 100 tys. kredytu. Ale w ogólnym rozrahunku będzie sie liczyc zarobiony %. Będziesz to mógł sprawdzić. | |
| | | Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:48 | |
| Witam all. Miałem duże zlecenie do skończenia i do tego byłem na ciekawej konferencji więc ostatnio trochę mniej piszę. Na razie czekam na wyklarowanie sytuacji i podtrzymuje to co napisałem wcześniej. Trudno wyrokowac w obecnej sytuacji gdzie będzie lokalny dołek natomiast myślę że wzrosty będą po tym jak jakiś czas będziemy w dosyc płaskiej (w porównaniu do ostatnich spadków) konsoli. Byczki zaczną podnosic głowę, a jak więcej się odważy to coraz więcej będzie się przyłączac. Nie zapomnijcie o ogromnej presji aby się odkuc jak najszybciej. Będzie olbrzymie parcie na znalezienie dołka i zakupy w dołku. | |
| | | Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:50 | |
| Co powiecie o możliwości formacji V? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:51 | |
| - kydo napisał:
- bufon.na napisał:
- Ieszcze tylko 10 dni do Parkiet Challenge. A tu cicho o tym jak makiem zasiał. Nawet mistrz Kydo sie dekuje. Ide o zakład ze4 nikt z tąd /z wyjatkiem mylogi/ nie wystartuje w P.CH. Nie bedzie juz mozna pierdolic bez sensu jak sie wtopi:)) No ale jak sie wygra ,c6 za 180tys to pryszcz..
oprócz splendorów można bedzie zaczac sprzedawać SYGNaŁY!! To dopiero kasa!Naet Koza od takiego zasubskrybuje/i sprzead dalej:)/ Wszyscy guru -do dzieła.. no ale guru nie graja niestety,he,he..ja nie mam kasy na start - przezarłem wszystko na bierząco RE bufon"
Nie podpuszczaj bo juz kiedys ktos mi wjechał na ambicje, że nie mam strategii i gram w ciemno.
Wiesz kto tam będzie na tym parkiet konkursie. A ja nie mogę sobie niestety pozwolic na rozgłos. Jakby mozna było zachować anonimowośc to owszem, ale to jest w takim prestizowym konkursie niemozliwe. I tak juz za duzo powiedziałem.
Jeżeli sie zdecyduję to dam znac ale za mnie będzie grał kto inny wg mojej strategii. Jeżeli sie nie zdecyduje bo to dla mnie za duże ryzyko to założe portfel na bankierze i z dniem 01-02-2008 utworze nowy portfel. Tylko tam kapitał wynosi do gry 100 tys. zł plus 100 tys. kredytu. Ale w ogólnym rozrahunku będzie sie liczyc zarobiony %. Będziesz to mógł sprawdzić. Kydo Ty jesteś Pan Premier Pawlak ? |
| | | bufon.na Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:51 | |
| Kydo,dziwi mnie ze tak malo osob sie faktem P.ch ekscytuje. To prawdziwe wyzwanie i jedyna prawdziwa weryfikacja, mozliwosc wyrobienia sobie renomy w tym fachu a co za tym idzie szacunku. A tu nic. Sza. Czy nie jest to symptomatyczne? Zamiast mamy fachowców od systemów 300pkt/mc. No kurwa mać jakie oszołomy. nZ tym mozna wygrac te konkurs. Zawsze jest szansa ze pierwszemu sie noga posliźniwe albo dostanie zawału. Ale nie,oni zawsze sie tłumaczą dlaczego nie wxieli sygnału,ajuz mielis sie słuchac systemu:))) i tak w kołko... sami nie ufają swoim własnym systemom,he,he.. ale ja sie nie dziwie i sam nie wiem czemu mnie to wkurwia:)) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:54 | |
| - Akwila napisał:
- Co powiecie o możliwości formacji V?
Brak przeslanek na razie, zreszta V ma to do siebei ze jak juz jest to jest po sprawie, na razie to mozemy miec konsole i dalsze spadki,to bardziej prawdopodobne szczegolnie ze niedomkniete okno bessy to nie jest raczej sygnal kupna;) |
| | | karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:54 | |
| - Indiana napisał:
- Jest to system stop-odwrotka, z bardzo szerokim zakresem "traconych" punktów przed zmianą. Jutro będę kombinował nad dodaniem warunków zamykania/odnawiania pozycji w ramach pojedynczego sygnału (np. przy eS można zamknąć w jakimś dużym dołku i odnowić wyżej (najpierw trzeba jednak napisać dobry algorytm wyznaczania dna dołka, he he)
A może przez przypadek wkradła Ci się gdzieś formuła ZigZag inaczej mówiąc system wykorzystuje informacje przyszłe i daje sygnały wstecz. Ja kiedyś tak miałem. Jeśli nie masz takiej sytuacji, to możesz startować z tym systemem w zawodach. Pozdr | |
| | | przemak
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:55 | |
| - bufon.na napisał:
- usunieto administracyjnie za zlamanie regulaminunu w p. 3. chudy mis
usunieto administracyjnie za zlamanie regulaminunu w p. 3. chudy mis | |
| | | Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:56 | |
| - nimo napisał:
- Re kydo
Nadużywasz pojęcia dni zwrotne. Wiadomo, że chodzi zawsze o ten jeden konkretny dzień szczytowy lub dołek. Mówienie o całynm tygodniu dni zwrotnych ma się tak do dokładności jak rysowanie różnych kresek, albo lal Eliotowskich. Po fakcie widać ładnie ale przed to niewiadomo jaką pozycję zająć - mało przydatne narzędzie. W roku z teorii Carolana takich dni zwrotnych jest multum tylko nie wszystkie są istotne. I jest problem, które wybrać. Ty podajesz dużo więc zawsze kiedyś trafisz, albo się dostosujesz. Nie obrażaj się, ale bądź trochę krytyczny, jak chcesz być wzorem dla innych. po fakcie, to zawsze wyjdzie ten jeden dzień zwrotny, ale bądź sam mądry i określ termin w przyblizeniu, kiedy ten dzień nastapi. Jeżeli sie pomyli o 2 dni, to gosciu ma od razu zacząc sypac popiołek na głowe i na kolanach pędzic do częstochowy? Kydo odwala najwięcej tu dobrej roboty. Podaje nam dwie pozycje: eS i eL, do prawdy oczyswistej sam doszedłem po 2/słownie dwóch/ tygodniach, że skoro na jego systemach nie pojawia sie eLLLLLLL, to zamiast czekac z zajęta pozycja eLkową, aż sie odbija, to trzeba zając eSSSSSSSSSS. Z tego co widze, ten problem dotyczy wielu osób Wielu zakłada, że danego dnia i w następnme dni bedzie rosło, a jeżeli spada, to goraczkowe myślenie, że przeciez odbije, w następnej godzinie na pewno, a jak sie odwróce ze stratą, to tym bardziej sie odbije i bede udupiony ----- a to gówno prawda, trzeba od razu pod swoją teorie postawic stopa. Jeżeli załozyłem, że od poziomu 2971 o godz 12.00 w piatek bedzie rosło, to stopa postawiłem na 2956, zamknięciu godzinnym wcześniejszym, jak wiemy, urosło, ale stopy miałem na poziomie 2970-78, wg zalożeń mojego cudownego systemu. Wcześniej tak nie robiłem, Patrząc sie na systemy kydo trudno mi było kupic eSSSSSSSSSSSS, cały czas czekałem na eLLLLL, kiedy większośc z was mówiła, że zaraz urosnie, że musi isc do gory, określali poziomy nie do pokonania, rysowali opory, cuda wianki I co sie okazało? szlag trafil te wasze bajania, paru siedzi patrzy sie na wykres i łbem wali o blat biurka, że nie widzieli oczywistości, tylko wierzyli w bajania I maja pretensje do Andre, ze widział 4000, a wyszło 3000, bo sami qrwa nie pomysleli, ze skoro sspada, to sie trzeba obszorcic, tylko trzymali eLki NATęPNY NONSENS Kydo pisze: o godz 10.00 dnia xx.xx.xxxx zajełem pozycje eS zajmij eL, kiedy kurs zamknie sie powyzej 3100 tylko że jednoczesnie nie napisał dla innych matołow/nie wierze w to, że tylko ja tak myslałem/, że jezeli kurs o pełnej godzinie nie zajmie tej pozycji to trzymaj te jebane eSSS, a jak właśnie chcesz zając pozycje to zajmij te jebane eSSSSSS, zamiast czekac na cuda wianki I CO SIE TERAZ DZIEJE? A teraz jak doszło do 2900 na fiutach, nagle wszyscy Ci, którzy nasmiewali sie z tych, co pisali o spadkach poniżej 3100, zczeli widziec dołek gdzie??????????????????????????????????? NA 2500 a systemy Kydo co na tona chwile bieżącą????????????? Ci co sa zarejestrowani to wiedzą, a reszta niech sie domyśli I chciałem postawic wniosek pod rozwage użytkowników forum Jezeli ktoś stawia teze, że czekaja nas określone ruchy, to niech dopisze, że jeżeli kurs nie przekroczy okreslonego poziomu, to nie ma szans na wypełnienie sie mojej prognoży Jak pisał Kydo przy swoim systemie: Jak kurs zamknie sie powyzej xxxxto wtedy zajmij taka pozycje I mały wierszyk, jaki mi napisała ewa-maria: zastanawiał sie matołek czy to górka, czy tez dołek siedział, myslał, przez dzien cały nie dostrzegał MEGA ZWAłY Mysle, że wielu kolegów co dało dupy myslało podobnie jak ja | |
| | | przemak
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 22:57 | |
| - karnak napisał:
- ...A może przez przypadek wkradła Ci się gdzieś formuła ZigZag...
Hehe - wiem, o co chodzi | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:02 | |
| dajcie już spokój KYDO... Dla mnie osobiście jego posty są bardzo cenne i sądzę że nie tylko dla mnie. |
| | | RM
Liczba postów : 238 Age : 58 Location : Dolnyśląsk Registration date : 29/11/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:06 | |
| re SzFagier
Przykro mi, wcześniej pisałeś, że nie jest tak źle. Nie poddawaj się. Pozdrawiam | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:07 | |
| - rmir napisał:
- nimo napisał:
- Re kydo
Nadużywasz pojęcia dni zwrotne. Wiadomo, że chodzi zawsze o ten jeden konkretny dzień szczytowy lub dołek. Mówienie o całynm tygodniu dni zwrotnych ma się tak do dokładności jak rysowanie różnych kresek, albo lal Eliotowskich. Po fakcie widać ładnie ale przed to niewiadomo jaką pozycję zająć - mało przydatne narzędzie. W roku z teorii Carolana takich dni zwrotnych jest multum tylko nie wszystkie są istotne. I jest problem, które wybrać. Ty podajesz dużo więc zawsze kiedyś trafisz, albo się dostosujesz. Nie obrażaj się, ale bądź trochę krytyczny, jak chcesz być wzorem dla innych. po fakcie, to zawsze wyjdzie ten jeden dzień zwrotny, ale bądź sam mądry i określ termin w przyblizeniu, kiedy ten dzień nastapi. Jeżeli sie pomyli o 2 dni, to gosciu ma od razu zacząc sypac popiołek na głowe i na kolanach pędzic do częstochowy? Kydo odwala najwięcej tu dobrej roboty. Podaje nam dwie pozycje: eS i eL, do prawdy oczyswistej sam doszedłem po 2/słownie dwóch/ tygodniach, że skoro na jego systemach nie pojawia sie eLLLLLLL, to zamiast czekac z zajęta pozycja eLkową, aż sie odbija, to trzeba zając eSSSSSSSSSS. Z tego co widze, ten problem dotyczy wielu osób Wielu zakłada, że danego dnia i w następnme dni bedzie rosło, a jeżeli spada, to goraczkowe myślenie, że przeciez odbije, w następnej godzinie na pewno, a jak sie odwróce ze stratą, to tym bardziej sie odbije i bede udupiony ----- a to gówno prawda, trzeba od razu pod swoją teorie postawic stopa. Jeżeli załozyłem, że od poziomu 2971 o godz 12.00 w piatek bedzie rosło, to stopa postawiłem na 2956, zamknięciu godzinnym wcześniejszym, jak wiemy, urosło, ale stopy miałem na poziomie 2970-78, wg zalożeń mojego cudownego systemu. Wcześniej tak nie robiłem, Patrząc sie na systemy kydo trudno mi było kupic eSSSSSSSSSSSS, cały czas czekałem na eLLLLL, kiedy większośc z was mówiła, że zaraz urosnie, że musi isc do gory, określali poziomy nie do pokonania, rysowali opory, cuda wianki I co sie okazało? szlag trafil te wasze bajania, paru siedzi patrzy sie na wykres i łbem wali o blat biurka, że nie widzieli oczywistości, tylko wierzyli w bajania I maja pretensje do Andre, ze widział 4000, a wyszło 3000, bo sami qrwa nie pomysleli, ze skoro sspada, to sie trzeba obszorcic, tylko trzymali eLki
NATęPNY NONSENS Kydo pisze: o godz 10.00 dnia xx.xx.xxxx zajełem pozycje eS zajmij eL, kiedy kurs zamknie sie powyzej 3100 tylko że jednoczesnie nie napisał dla innych matołow/nie wierze w to, że tylko ja tak myslałem/, że jezeli kurs o pełnej godzinie nie zajmie tej pozycji to trzymaj te jebane eSSS, a jak właśnie chcesz zając pozycje to zajmij te jebane eSSSSSS, zamiast czekac na cuda wianki
I CO SIE TERAZ DZIEJE?
A teraz jak doszło do 2900 na fiutach, nagle wszyscy Ci, którzy nasmiewali sie z tych, co pisali o spadkach poniżej 3100, zczeli widziec dołek gdzie??????????????????????????????????? NA 2500
a systemy Kydo co na tona chwile bieżącą????????????? Ci co sa zarejestrowani to wiedzą, a reszta niech sie domyśli
I chciałem postawic wniosek pod rozwage użytkowników forum Jezeli ktoś stawia teze, że czekaja nas określone ruchy, to niech dopisze, że jeżeli kurs nie przekroczy okreslonego poziomu, to nie ma szans na wypełnienie sie mojej prognoży Jak pisał Kydo przy swoim systemie: Jak kurs zamknie sie powyzej xxxxto wtedy zajmij taka pozycje
I mały wierszyk, jaki mi napisała ewa-maria: zastanawiał sie matołek czy to górka, czy tez dołek siedział, myslał, przez dzien cały nie dostrzegał MEGA ZWAłY
Mysle, że wielu kolegów co dało dupy myslało podobnie jak ja Zgaduje co do pozycji wolniejszy na S szybszy na L ? |
| | | Rmir
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:09 | |
| re mtomekxl sory, jak Kydo nie napisze, to ja tym bardziej nie moge, jeżeli nie jestes zarejestrowany | |
| | | rogal Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:11 | |
| przemak bufon - Cytat :
- rmir
I co sie okazało? szlag trafil te wasze bajania, paru siedzi patrzy sie na wykres i łbem wali o blat biurka, że nie widzieli oczywistości, tylko wierzyli w bajania I maja pretensje do Andre, ze widział 4000, a wyszło 3000, bo sami qrwa nie pomysleli, ze skoro sspada, to sie trzeba obszorcic, tylko trzymali eLki
|
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:12 | |
| - bufon.na napisał:
Nuda usunieto administracyjnie za zlamanie regulaminunu w p. 3. chudy mis |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:12 | |
| - rmir napisał:
- re mtomekxl
sory, jak Kydo nie napisze, to ja tym bardziej nie moge, jeżeli nie jestes zarejestrowany Mi to jest do niczego potrzebne ja tylko usiłuje zgadnąć a poinformowani wiedzą czy mam rację czy nie. |
| | | Grzecho
Liczba postów : 60 Location : Płock Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:18 | |
| Witam Co do systemow to oba powinny być na L , no chyba że bardzo wolny to jeszcze S | |
| | | kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:19 | |
| - bufon.na napisał:
Przestancie ie irytowac na bufona bo gościu sobie ewidentnie jaja z was robi i na siłe chce was z równowagi wyprowadzić. Kto mądry ten sie nie da. | |
| | | karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:20 | |
| Re bufon.na Wyluzuj i nie obrażaj innych. | |
| | | Rmir
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:20 | |
| - bufon.na napisał:
usunieto administracyjnie za zlamanie regulaminunu w p. 3. chudy mis | |
| | | przemak
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:21 | |
| - bufon.na napisał:
Nie musisz zbierac, pamietam mniej wiecej swoje posty. Wiesz co? Masz racje, wszystko sie zgadza - jestem pod kreska, i to sporo Jedna rzecz - stac mnie na to, stac mnie na to zeby sie do tego przyznac i stac mnie na to zeby ciagle sie tym bawic. Przyko mi, ze Ciebie nie... | |
| | | Grzecho
Liczba postów : 60 Location : Płock Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:24 | |
| re rymir
masz racje, moj sys pokazał w piątek 150 punktów możliwych do wziecia a ja tylko obserwowałem wykres, fakt że miałem klientow i nie miałem czasu siedziec przed kompem | |
| | | chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:26 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY Nie 20 Sty 2008, 23:28 | |
| - grzecho napisał:
- re rymir
masz racje, moj sys pokazał w piątek 150 punktów możliwych do wziecia a ja tylko obserwowałem wykres, fakt że miałem klientow i nie miałem czasu siedziec przed kompem ten systemik ktory we wrzesniu piokazywales? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY | |
| |
| | | | UFO - 19.01.2008 WEEKENDOWY | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |