| UFO - 24 07 2014 r. | |
|
+27kaczor Janko Traderroo EX Władzió Aligator Falibor Fortuna filip inwestor Dave delphia Krzysztof Osły mariner Kazik _ted dex betonowe_buty Reser Janusz barany zibi 2 zibi 1 rafalx thorgall zibi spacerolog dziadek 31 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:10 | |
| - Płochliwy Łoś napisał:
- jutro będzie trzeci dzień
krachu kracha czy gracze wytrzymają taką presję ??? boje sie, mam lęk żeby patrzeć na notowania siedze w pampersie pod stołem i cały się telepię
spieprzaj do lasu | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:12 | |
| Mariner nie martw się. Dzwonił generał z Rosji i zainteresował się żabą. Za te banowanie jego agentów. | |
|
| |
Janusz
Liczba postów : 718 Registration date : 28/12/2008
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:14 | |
| - mariner napisał:
- Płochliwy Łoś napisał:
- jutro będzie trzeci dzień
krachu kracha czy gracze wytrzymają taką presję ??? boje sie, mam lęk żeby patrzeć na notowania siedze w pampersie pod stołem i cały się telepię
spieprzaj do lasu
a moja misja żeby Was ratować? nie moge Was zostawić na pastwę wilków z wall street a poza tym w lesie są komary a ja delikatny jestem | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:14 | |
| | |
|
| |
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:15 | |
| - mariner napisał:
- u jankesa krach jak hooj
jutro ktoś ogłosi czarny piątek Ja zacząłem pić dopiero teraz, żeby nie zaskoczyli mnie jutro tym krachem na kacu. | |
|
| |
Janusz
Liczba postów : 718 Registration date : 28/12/2008
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:18 | |
| zjem troche koniczyny i chyba sie poloże jutro dramatycznie cięzki dzień i do tego piątek musze umościć sianko otrzepać kopytka i wygodnie legnąć | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:20 | |
| a o której tego Amazona podają? | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:23 | |
| - mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- inwestor_ltd 12 minut temu Oceniono 11 razy 7
Cytat pochodzi z forum Newsweeka:
"Instrukcja FSB dla brygad internetowych:
1. Ukraina=banderowcy.
2. Rosja. Budować pozytywny obraz Rosji. Putina przedstawiać jako prawdziwego męża stanu, który prowadzi Rosję i trzyma porządek
3. Antyamerykanizm. Mocno krytykować Stany Zjednoczone. Przedstawiać ich jako agresora, państwo niesprawiedliwe, stanowiące zagrożenie dla reszty świata
4. Antysemityzm. Atakować „żydów”. Żydów i Izrael przedstawiać jako największego wroga Polski
5. Antyunijność. Bruksela jest kolejnym po USA i Izraelu „największym wrogiem”. Źródło wszelkiego zła i zepsucia. Najlepiej jakby Polska była poza Unią…
6. Wybielać historię i rosyjskie zbrodnie ! Pokazywać zabory w dobrym świetle, minimalizować ilość ofiar rosyjskiej przemocy na terenie Polski, gloryfikowania PRL
7. Zniechęcać Polaków do wszelkich sojuszy. Czy to z USA, z Niemcami, Litwą, czy Ukrainą. Każdy, kto myśli o sojuszu jest „agentem” – najlepiej jak Polska „będzie sama"
8. Oprócz tego działać też na określonych odcinkach, wynikających z zapotrzebowania w danej chwili. (gaz łupkowy, zbrojenia = marnotrawstwo pieniędzy lepiej na szpitale i domy dziecka ,,ekologia Anty GMO, odnawialne źródła energii to ślepa uliczka, itd. Dyskredytować wszystkie rządy Polski. Krytykować polskich polityków przy każdej okazji. Przekonywać, że Polska jest krajem biednym (szczaw i mirabelki) bezbronnym. Nawoływać do protestów antyrządowych. "
6 i 7 do doopy 1 i 8 częściowo każdy ma prawo do swojej oceny obaczym tylko krowa nie zmienia poglądów czy jakoś tam jestem eurosceptykiem i co mi zrobisz- dasz bana czy jak
mariner, nie filozuj.
i tak wszyscy na forum wiedzą, że zostałeś zwerbowany przez thorgalla i teraz na ufo oboje jesteście putinowskimi bojówkami propagandowymi.
sram na pedałów sram na polityczną poprawność
zastanawiałeś się dlaczego w USA młodzi sięgają po broń i idą do szkoły zabijać idą bo jest hoojowa kultura głaskanie rozmowa absolutny zakaz klapsa bo można trafić do więzienia za przemoc nad dziećmi no to mają co mają gadajcie se dalej aż skończymy w świecie 'Mechanicznej pomarańczy"
jak dla mnie to podwyżka ci się należy | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:25 | |
| - thorgall napisał:
- Mariner nie martw się.
Dzwonił generał z Rosji i zainteresował się żabą. Za te banowanie jego agentów. ja już tych pojebanych filmów amerykańskich nie oglądam szmira i tyle i propaganda przynajmniej większość seriali bo czasami są niektóre pojedyńcze dobre tak o jest jak..... a hooj nie dokończę | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 22:30 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- inwestor_ltd 12 minut temu Oceniono 11 razy 7
Cytat pochodzi z forum Newsweeka:
"Instrukcja FSB dla brygad internetowych:
1. Ukraina=banderowcy.
2. Rosja. Budować pozytywny obraz Rosji. Putina przedstawiać jako prawdziwego męża stanu, który prowadzi Rosję i trzyma porządek
3. Antyamerykanizm. Mocno krytykować Stany Zjednoczone. Przedstawiać ich jako agresora, państwo niesprawiedliwe, stanowiące zagrożenie dla reszty świata
4. Antysemityzm. Atakować „żydów”. Żydów i Izrael przedstawiać jako największego wroga Polski
5. Antyunijność. Bruksela jest kolejnym po USA i Izraelu „największym wrogiem”. Źródło wszelkiego zła i zepsucia. Najlepiej jakby Polska była poza Unią…
6. Wybielać historię i rosyjskie zbrodnie ! Pokazywać zabory w dobrym świetle, minimalizować ilość ofiar rosyjskiej przemocy na terenie Polski, gloryfikowania PRL
7. Zniechęcać Polaków do wszelkich sojuszy. Czy to z USA, z Niemcami, Litwą, czy Ukrainą. Każdy, kto myśli o sojuszu jest „agentem” – najlepiej jak Polska „będzie sama"
8. Oprócz tego działać też na określonych odcinkach, wynikających z zapotrzebowania w danej chwili. (gaz łupkowy, zbrojenia = marnotrawstwo pieniędzy lepiej na szpitale i domy dziecka ,,ekologia Anty GMO, odnawialne źródła energii to ślepa uliczka, itd. Dyskredytować wszystkie rządy Polski. Krytykować polskich polityków przy każdej okazji. Przekonywać, że Polska jest krajem biednym (szczaw i mirabelki) bezbronnym. Nawoływać do protestów antyrządowych. "
6 i 7 do doopy 1 i 8 częściowo każdy ma prawo do swojej oceny obaczym tylko krowa nie zmienia poglądów czy jakoś tam jestem eurosceptykiem i co mi zrobisz- dasz bana czy jak
mariner, nie filozuj.
i tak wszyscy na forum wiedzą, że zostałeś zwerbowany przez thorgalla i teraz na ufo oboje jesteście putinowskimi bojówkami propagandowymi.
sram na pedałów sram na polityczną poprawność
zastanawiałeś się dlaczego w USA młodzi sięgają po broń i idą do szkoły zabijać idą bo jest hoojowa kultura głaskanie rozmowa absolutny zakaz klapsa bo można trafić do więzienia za przemoc nad dziećmi no to mają co mają gadajcie se dalej aż skończymy w świecie 'Mechanicznej pomarańczy"
jak dla mnie to podwyżka ci się należy podwyżka bana ????? śmiało nie krępuj się dawaj śmiało wyginaj ciało śmiało | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 23:18 | |
| film amerykański żołnierz albo policjant zapierdala bo taką ma pracę i poznajemy jego rodzinę no i żona niezadowolona że gość jest tym kim jest- to po hooj za niego wychodziła???? no i dziecko co uważa że ojciec go nie kocha bo ma taką pracę bo powinien rzucić pracę i zająć się tylko nimi ochy achy kochamy nie kochamy w międzyczasie jakaś hoojowa akcja
no qrwa zajebisty scenariusz filmu tylko po hooj taki film
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 23:34 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Czw 24 Lip 2014, 23:44 | |
| jest jeden blog liczba odwiedzin ponad 2,5mln info nie zawsze się zgadza ale chyba gość lub raczej grupa starają się nawet chciał lub chce płatnie wolałbym nie ma ciekawe spostrzeżenia nie zawsze trafne ale jednak ciekawe komenty też są ciekawe bo jak ktoś napisał o wartości blogu nie świadczy tylko wpis ale też dyskusja pod wpisem
no i tu jest problem bo inni zaraz nie czytając mówią nie nie bo oni mają jedyną rację nad racjami i nawet nie chcą czytać bo są jebaną alfą i omegą rynków finansowych
tym wpisem pozdrawiam RUBIKA i jego towarzystwo wzajemnej adorcji pedalskiej \ | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. Pią 25 Lip 2014, 00:07 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 24 07 2014 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 24 07 2014 r. | |
|