Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:19
osły rekultywacja napisał:
dziadek napisał:
zibi napisał:
Jones napisał:
REALISTA napisał:
spore luki na dolarowych parach czy mi się wydaje ?
edek w dół jakieś 40 pips łamią wsparcia nici z mojej analizy
looki startu
po prostu idziemy na 1:1
thorgall o tym juz pół roku pisze a Wy zdziwieni ?
Eeee , Thorghall żartuje!
L na u/e
myslisz ze nie poprawia dołka ? ja bym z pół dnia poczekał , przynajmniej do rana
... Myślę że nie poprawia na tyle żeby znowu mnie wyrzuciło na stopie! Tym razem mam hedge`a i jestem przekonany co do korekty , do wzrostów niekoniecznie bo edek połamał ostatnio za dużo istotnych wsparć.
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:19
wszystko juz było
Ostatnio zmieniony przez Aligator dnia Nie 24 Sie 2014, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:21
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:25
@Aligator
Czy Ty aby nie przesadzasz??? Wiadomo że w Sieci można znaleźć wszystko ale nie jestem przekonany że wszystko powinno się wklejać czy linkować!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:26
delphia napisał:
kaczor napisał:
delphia napisał:
kaczor napisał:
delphia napisał:
Generał kreśli bardzo pesymistyczny scenariusz dla Polski i ostrzega, że w przypadku napaści, bylibyśmy w stanie odpierać atak rosyjskiej armii zaledwie trzy dni. Co więcej, w jego ocenie wspomniane "trzy dni" i tak są wariantem optymistycznym, bo Polska "ma za mały potencjał, aby oprzeć się armii masowej".
A widoki na lepszą, a przede wszystkim bardziej bezpieczną przyszłość są marne. "Pomysłu na odbudowę polskiej armii nie ma" - podkreśla Skrzypczak i wskazuje winnych zaistniałej sytuacji. W wywiadzie pada nazwisko byłego szefa MON, Bogdana Klicha
"Dokonał on gigantycznej redukcji wojsk operacyjnych, które są najważniejsze podczas walki. Stanowią bowiem 40 proc. potencjału całych sił zbrojnych. W obecnej sytuacji na wojnę może iść 40 tys. polskich żołnierzy plus trochę rezerwy, której poziom wyszkolenia jest zatrważający" - tłumaczy Skrzypczak.
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/news-gen-skrzypczak-dla-wprost-polska-nie-jest-gotowa-na-wypadek-,nId,1489512#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
dawno już pisałem że dojście do Warszawy nie zajmie więcej niż 48h to niektórzy znawcy wszelkich tematów nie wierzyli.
dodam jeszcze to do kompletu:
http://gunblog.eu/2014/06/rozbrojony-kraj/
To takie tam dywagacje bez sensu, jeden powie tak drugi nei i chuj z tego wynika.ROsjanie to nei USA maja PKB na poziomie Wloch i przestarzala armie,ktora modernizuja ale wydtaki na jednego zolnierza w tym molochu sa smiesznie male. Robienie z nich nowej Armii Czerwonej nie ma sensu, gotowowsc bojowa wiekszosci wojsk jest mocno dyskusyjna nie mowiac jzu o mozliwoci prowadzenia wojny poza wlasnymi szlakami komunikacyjnymi. Tam kurwa nawet prostych operacji nie umieja dobrze przeprowadzic przez korupcje a co dopiero napasc na POlske
uderz w stół i już dowiesz się od kaczora jaka jest gotowość ruskiej armii - możesz podać źródło z którego czerpiesz te rewelacje?
A ty jakie masz zrodlo? Chyba mi nie powiesz ze masz szpiega w ich sztabie? Masz tylko jakas OPINIE, niepoparta zadnymi dowodami i jest ona tak samo wazna jak moja, chyba ze potrafisz ja czyms konkretnym poprzec.
gdybyś choć trochę się interesował tą tematyka to byś wiedział choćby po ilości wojskowych ćwiczeń i ich skali jakie nie tylko w ostatnim czasie ale i w poprzednich latach przeprowadziła Rosja (część wspólnie z Białorusią). Inwazja na Krym była najlepszym dowodem że potrafią przeprowadzić dużą operację w krótkim czasie do tego zaskakując wywiady innych krajów (być może dlatego że nie była planowana wcześniej ale to tym bardziej podkreśla ich mobilność). Zainteresuj się trochę może zacznij od wykładu Andrzeja Wilka z OSW
weź pod uwagę że to był stan na koniec roku 2011.
no proszę, wyszło że mariner ma rację
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:28
komentarz z onetu:
Człowieku! Ruscy własnie tworzą najpotężniejszy pakt militarny świata. Alternatywny system finansowy oraz polityczny. Wypięli tyłek na USA oraz maluczkich z UE, bo Niemcy i Francja są po ich stronie. Oczywiście nieoficjalnie. Podobnie jak największe koncerny świata typu Exom Mobil, Statoil, BASF, DuPoint, czy VW, General Motors itd. Że o chińskich State Grid Corporation of China, Sinopec, czy, PetroChina nie wspomnę. Biznes jest biznes i Rothschild nie straci 70 mld USD zainwestowanych na Syberii uiw Arktyce, bo Obama sobie jakieś sankcje wprowadził.
Putin zacieśnia współpracę z Chinami, Brazylią, Indiami, Iranem, Argentyna, Egiptem, RPA itd. W sumie ok. 4 mld ludzi. Słyszałeś może, że Rosja chce wybudować z Egiptem drugi Kanał Sueski plus stocznie remontowe, zaplecze portowe paliwowe i cała infrastrukturę w podziemnymi tunelami dla autostrad i kolei? Onet wrzucił na 2h maleńką wzmiankę, w której nie było słowa o Rosji. A średniaki i maleństwa z UE typu Polska płaczą i liczą straty.
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Nie 24 Sie 2014, 23:30, w całości zmieniany 2 razy
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:28
dziadek napisał:
@Aligator
Czy Ty aby nie przesadzasz??? Wiadomo że w Sieci można znaleźć wszystko ale nie jestem przekonany że wszystko powinno się wklejać czy linkować!
no przecież to jest folklor miejski
TRADER
Liczba postów : 549 Age : 57 Location : Łomianki Registration date : 12/03/2008
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:31
PIES AZORY napisał:
panie jarek oddalają ci się coraz bardziej średnie zysku i kapitału, to jest zamierzone rozwiązanie?.
Dużo by pisać na ten temat. Lepiej poczytać. http://forum.comparic.pl/viewtopic.php?p=29933#p29933
Aligator
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:32
dziadek napisał:
@Aligator
Nie do dziadka
"Rozumiem, ze Ty byś się w Radka Sikorskiego bawił, podszedł i wyraził niepokój albo wyszedł i cisnął z buta do domu - brawo!"
Ostatnio zmieniony przez Aligator dnia Nie 24 Sie 2014, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:39
MedKit* napisał:
kupujesz kebaba - osiedlasz Araba
.
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:42
Aligator napisał:
dziadek napisał:
@Aligator
Rozumiem, ze Ty byś się w Radka Sikorskiego bawił, podszedł i wyraził niepokój albo wyszedł i cisnął z buta do domu - brawo!
... Może zajmij się oceną tego co Ty robisz a nie tym co ja bym zrobił!
Aligator
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:53
dziadek napisał:
Aligator napisał:
dziadek napisał:
@Aligator
Rozumiem, ze Ty byś się w Radka Sikorskiego bawił, podszedł i wyraził niepokój albo wyszedł i cisnął z buta do domu - brawo!
... Może zajmij się oceną tego co Ty robisz a nie tym co ja bym zrobił!
Juz poprawiłem
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Nie 24 Sie 2014, 23:54
Aligator
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Pon 25 Sie 2014, 00:03
Koniarz napisał:
co to jest kebab dziadku?
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Pon 25 Sie 2014, 00:09