| UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend | |
|
+19MedKit* MaxMartini Guru giełdy REALISTA Lekkoatleta Krzysztof rafalx Diablo zibi mariner Jones Janko Traderroo Aligator kaczor Osły Grześ Dave thorgall dziadek 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:28 | |
| - Jones napisał:
- osły rekultywacja napisał:
- - Policjanci prowadzili pościg za samochodem marki Rover, który nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Uruchomione zostały działania blokadowe, radiowóz zatarasował drogę na trasie, którą kierował się pościg. Samochód wyminął jednak blokadę. Niestety radiowóz, który jechał za autem uderzył w radiowóz blokujący - poinformowała TVP Info mł. asp. Mirosława Rudzińska z KWP w Szczecinie.
jak informuje Radio Szczecin, funkcjonariuszka policji wybiegła na ulicę. Chciała zatrzymać ścigany samochód. Wpadł na nią rozpędzony radiowóz pościgowy.
http://wiadomosci.onet.pl/szczecin/poscig-ulicami-szczecina-powaznie-ranna-policjantka/qkfcf
kurwa kabaret nie poscig
Jak poinformowała TVP Info Rudzińska, policjantka w momencie kiedy ścigany samochód mocno zahamował przed blokadą, wyszła z radiowozu, ponieważ myślała, że auto się zatrzymuje. Niestety samochód nagle przyśpieszył i wyminął blokadę. W tej chwili w blokujący radiowóz uderzył rozpędzony samochód policyjny, który ścigał auto marki Rover.
http://www.tvp.info/16539682/ranna-policjantka-poscig-za-piratami-drogowymi-w-szczecinie pijany czy naćpany kierowca potrafił ominąć blokade a kierowca radiowozu nie jeśli ludzie idą z uładu to ie ma co się dziwic , bo z granice jadą najsprytniejsi i najzaradniejsi , a w kraju zostaje gnój co się tylko do rozwózki nadaje _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:30 | |
| - zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
nie piszę bo ode chciało mi się chcieć pisać na UFO a nie że to tamto nie chce mi się już walczyć z wrogami którzy nie prowokowani co jakiś post przywołują mnie jako durnia czy debila mam swoje poglądy i tego się trzymam
to prawda mariner, prowokują. mi zapowiedziano dzisiaj wieczór 2 dni bana - za darmo co ze srebrem wlazłem w hoojowy niepłynny instrument na razie czekam ale raczej z niego wyjdę bo w sumie to tylko animator na tym gra w sumie mała pozycja ale jednak
pozdro wraz a Aligtorem śmieszni jesteście coś co było po 50 nie pasuje po 20 , nigdzie nie napisałem że taniej nie będzie , ale jak się przeceni z 4 dolary to zajebiecie żywcem , choć wiadomo że to i tak nowe szczyty ustanowi ZAPYTAŁEM SIĘ POWAŻNIE bo włożyłem w to realną kasę odpuść podpowiedz coś bo to moja pierwsza transakcja mój post nie był podśmiechujką pzdr | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:33 | |
| - mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
nie piszę bo ode chciało mi się chcieć pisać na UFO a nie że to tamto nie chce mi się już walczyć z wrogami którzy nie prowokowani co jakiś post przywołują mnie jako durnia czy debila mam swoje poglądy i tego się trzymam
to prawda mariner, prowokują. mi zapowiedziano dzisiaj wieczór 2 dni bana - za darmo co ze srebrem wlazłem w hoojowy niepłynny instrument na razie czekam ale raczej z niego wyjdę bo w sumie to tylko animator na tym gra w sumie mała pozycja ale jednak
pozdro wraz a Aligtorem śmieszni jesteście coś co było po 50 nie pasuje po 20 , nigdzie nie napisałem że taniej nie będzie , ale jak się przeceni z 4 dolary to zajebiecie żywcem , choć wiadomo że to i tak nowe szczyty ustanowi ZAPYTAŁEM SIĘ POWAŻNIE bo włożyłem w to realną kasę odpuść podpowiedz coś bo to moja pierwsza transakcja mój post nie był podśmiechujką pzdr
jak chcesz to rozegrać _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:34 | |
| - thorgall napisał:
-
teraz za administratora awansowałeś na imperatora ? pniesz sie do górynastepny stopień to wspolnie z Michem składać pozwy o utracone korzyści | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:35 | |
| kto sobie jaja robi z moim avatarem?
| |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:39 | |
| tych od firefoxa pojebało ? czy tylko u mnie tak jest ?? wojne tocza giganci ? blokuje mi you tube i google | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:44 | |
| - zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
pozdro wraz a Aligtorem śmieszni jesteście coś co było po 50 nie pasuje po 20 , nigdzie nie napisałem że taniej nie będzie , ale jak się przeceni z 4 dolary to zajebiecie żywcem , choć wiadomo że to i tak nowe szczyty ustanowi ZAPYTAŁEM SIĘ POWAŻNIE bo włożyłem w to realną kasę odpuść podpowiedz coś bo to moja pierwsza transakcja mój post nie był podśmiechujką pzdr
jak chcesz to rozegrać pierwsza transakcja na certy R....3 Silver widze że mała płynność więc i tak nie oddam na górce bo tylko animator gra wziąłem za dużo qrwa traktuj mnie poważnie pzdr | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:48 | |
| - mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
jak chcesz to rozegrać pierwsza transakcja na certy R....3 Silver widze że mała płynność więc i tak nie oddam na górce bo tylko animator gra wziąłem za dużo qrwa traktuj mnie poważnie pzdr
co ty tam nakupiłeś, po ile i na jakim lewarze? | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:52 | |
| - thorgall napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
jak chcesz to rozegrać pierwsza transakcja na certy R....3 Silver widze że mała płynność więc i tak nie oddam na górce bo tylko animator gra wziąłem za dużo qrwa traktuj mnie poważnie pzdr
co ty tam nakupiłeś, po ile i na jakim lewarze? zwykłe RCFL3 SILVE a ile to już hooj dla jednych mało a dla innych dużo po ok 19 co radzisz | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 20:54 | |
| mariner ja na certyfikatach się nie znam to bez dźwigni jest to co cię boli trzymaj
będzie srebro dużo wyżej
już widzę do dupy są te certy | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:01 | |
| któryś z modów albo admin zmienia mi avatar | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:02 | |
| - thorgall napisał:
- mariner
ja na certyfikatach się nie znam to bez dźwigni jest to co cię boli trzymaj
będzie srebro dużo wyżej ok na razie strata mała tylko płynność też mała więc nie oddam na max ale ewentualnie animatorowi niżej niż bym chciał ale ja jestem cierpliwy dzięki | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:04 | |
| - thorgall napisał:
- któryś z modów albo admin zmienia mi avatar
niedopuszczalna ingerencja | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:04 | |
| - mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner
będzie srebro dużo wyżej ok na razie strata mała tylko płynność też mała więc nie oddam na max ale ewentualnie animatorowi niżej niż bym chciał ale ja jestem cierpliwy dzięki
wystaw po 25 i ch.. to też nie jest tak, że mogą z ceną mocno zejść poniżej bazy | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:05 | |
| - osły rekultywacja napisał:
- thorgall napisał:
- któryś z modów albo admin zmienia mi avatar
niedopuszczalna ingerencja ch... tam | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:07 | |
| - mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
wziąłeś srebro? buuuuaaaahahahahahhahaha | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:11 | |
| - thorgall napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
- mariner
będzie srebro dużo wyżej ok na razie strata mała tylko płynność też mała więc nie oddam na max ale ewentualnie animatorowi niżej niż bym chciał ale ja jestem cierpliwy dzięki
wystaw po 25 i ch.. to też nie jest tak, że mogą z ceną mocno zejść poniżej bazy a hooj poczekam w sumie to jak akcja chyba Mylogi na czymś takim grał na złocie kapitał jak dla mnie nieduży obacze pzdr | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:15 | |
| - Diablo napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
wziąłeś srebro? buuuuaaaahahahahahhahaha dużo nie stracę ale Twój post utwierdza mnie w przekonaniu że z Tobą i Kaczorem mi nie po drodze odwalcie się ode mnie | |
|
| |
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:16 | |
| kto z PO pojechał do Brazylii???
http://eurosport.onet.pl/siatkowka/mistrzostwa-swiata-siatkarzy/ms-siatkarzy-w-brazylii-skradziono-puchary-dla-zwyciezcow/vh43d | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| |
| |
Grześ
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:21 | |
| - Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
wraz a Aligtorem śmieszni jesteście coś co było po 50 nie pasuje po 20 , nigdzie nie napisałem że taniej nie będzie , ale jak się przeceni z 4 dolary to zajebiecie żywcem , choć wiadomo że to i tak nowe szczyty ustanowi ZAPYTAŁEM SIĘ POWAŻNIE bo włożyłem w to realną kasę odpuść podpowiedz coś bo to moja pierwsza transakcja mój post nie był podśmiechujką pzdr
wziąłeś srebro? buuuuaaaahahahahahhahaha dużo nie stracę ale Twój post utwierdza mnie w przekonaniu że z Tobą i Kaczorem mi nie po drodze odwalcie się ode mnie
dla mnie to ty jesteś sfrustrowany pojeb, nie masz zielonego pojęcia o tredingu, dlatego tak banalne błędy robisz, ale graj graj, dawców kapitału ciągle brakuje jakie to smutne | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:22 | |
| Ustalenie kursu: Kurs bieżący nie ustala się na podstawie składanych zleceń jak w przypadku akcji, lecz na podstawie przelicznika naśladującego ruchy instrumentu bazowego oraz waluty, w którym dany instrument jest notowany.
nic się mariner nie martw | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:22 | |
| - Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- zibi napisał:
wraz a Aligtorem śmieszni jesteście coś co było po 50 nie pasuje po 20 , nigdzie nie napisałem że taniej nie będzie , ale jak się przeceni z 4 dolary to zajebiecie żywcem , choć wiadomo że to i tak nowe szczyty ustanowi ZAPYTAŁEM SIĘ POWAŻNIE bo włożyłem w to realną kasę odpuść podpowiedz coś bo to moja pierwsza transakcja mój post nie był podśmiechujką pzdr
wziąłeś srebro? buuuuaaaahahahahahhahaha dużo nie stracę ale Twój post utwierdza mnie w przekonaniu że z Tobą i Kaczorem mi nie po drodze odwalcie się ode mnie
dla mnie to ty jesteś sfrustrowany pojeb, nie masz zielonego pojęcia o tredingu, dlatego tak banalne błędy robisz, ale graj graj, dawców kapitału ciągle brakuje też pozdrawiam | |
|
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:23 | |
| mariner kto ci kazał kupować ze teraz piszesz co masz robić? zibi przeciez pisałem ze obstawiam spadek wiec kibicuje spadką. pacze | |
|
| |
Grześ
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:25 | |
| - thorgall napisał:
- Ustalenie kursu: Kurs bieżący nie ustala się na podstawie składanych zleceń jak w przypadku akcji, lecz na podstawie przelicznika naśladującego ruchy instrumentu bazowego oraz waluty, w którym dany instrument jest notowany.
nic się mariner nie martw skladki trzeba oplacać regularnie i tu szacun dla marinera | |
|
| |
Diablo
| |
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:30 | |
| Ciekawe jak dlugo wytrzymałby Dave gdyby jednego dnia uslyszal o sobie: pizda ludzka i sfrustrowany pojeb | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:34 | |
| - zibi napisał:
- Jones napisał:
- osły rekultywacja napisał:
- - Policjanci prowadzili pościg za samochodem marki Rover, który nie zatrzymał się do kontroli drogowej. Uruchomione zostały działania blokadowe, radiowóz zatarasował drogę na trasie, którą kierował się pościg. Samochód wyminął jednak blokadę. Niestety radiowóz, który jechał za autem uderzył w radiowóz blokujący - poinformowała TVP Info mł. asp. Mirosława Rudzińska z KWP w Szczecinie.
jak informuje Radio Szczecin, funkcjonariuszka policji wybiegła na ulicę. Chciała zatrzymać ścigany samochód. Wpadł na nią rozpędzony radiowóz pościgowy.
http://wiadomosci.onet.pl/szczecin/poscig-ulicami-szczecina-powaznie-ranna-policjantka/qkfcf
kurwa kabaret nie poscig
Jak poinformowała TVP Info Rudzińska, policjantka w momencie kiedy ścigany samochód mocno zahamował przed blokadą, wyszła z radiowozu, ponieważ myślała, że auto się zatrzymuje. Niestety samochód nagle przyśpieszył i wyminął blokadę. W tej chwili w blokujący radiowóz uderzył rozpędzony samochód policyjny, który ścigał auto marki Rover.
http://www.tvp.info/16539682/ranna-policjantka-poscig-za-piratami-drogowymi-w-szczecinie pijany czy naćpany kierowca potrafił ominąć blokade a kierowca radiowozu nie
jeśli ludzie idą z uładu to ie ma co się dziwic , bo z granice jadą najsprytniejsi i najzaradniejsi , a w kraju zostaje gnój co się tylko do rozwózki nadaje zagranice jade zyciowe pizdy co sobie tutaj nie daja rady i chca zyc jak Blake Carrington pracujac fizycznie. Taki general zapierdala na zmywaku az milo | |
|
| |
Grześ
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:34 | |
| - rafalx napisał:
- Ciekawe jak dlugo wytrzymałby Dave gdyby jednego dnia uslyszal o sobie: pizda ludzka i sfrustrowany pojeb
myśle, że tego samego dnia by sobie odgryzł język i by sie nim udusil | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend Sob 23 Sie 2014, 21:36 | |
| - Aligator napisał:
- mariner kto ci kazał kupować ze teraz piszesz co masz robić?
zibi przeciez pisałem ze obstawiam spadek wiec kibicuje spadką. pacze
jak dla mnie tu możemy zawrzeć z marinerem transakcję real na forum i jeśli spadnie poniżej 14.50 $ za uncję to ja mu wypłacam , a jeśli wzrośnie powyżej 24.50 to on mi wpłaca na konto , to taka sama transakcja jak na platformie tylko wiadomo kto kupił , kto sprzedał , a gwarantem jak dla mnie może być nawet Dziadek _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend | |
| |
|
| |
| UFO 23 - 24 08 2014 r. Weekend | |
|