Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close

Go down 
AutorWiadomość
swierzo
Gość

Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close Empty
PisanieTemat: Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close   Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close EmptySro 23 Sty 2008, 09:31

Witam wszystkich

Mam pewna watpliwosc co do skladania zlecen na kontrakty terminowe w DM BZWBK.

Jezeli mam otwarta krotka pozycje, a sądze ze jezeli dzisiaj przebity zostanie poziom np 3000 to powinienem odwrocic na dluga. To czy moje zlecenie powinno wygladac tak?

Stop Loss PKC 3000 - Kupno: 2 waznosc: 1 dzien

To co sie stanie jesli podczas ustalania kursu na close, padnie TKO powyzej 3000? Moje zlecenie Stop Loss zostanie aktywowane i mnie odroci mimo tego ze close moze byc dobrze ponizej 3000?

Jesli tak to w ten sposob grubi moga manipulowac zleceniami, bo juz sie nieraz spotkalem z roznymi abstrakcyjnymi wartosciami TKO.

Czy jest na to jakis sposob? Zlecenia DDM? Ale chyba nie mozna ich wlaczyc w BZWBK?
Powrót do góry Go down
chudy mis
Admin
Admin

Liczba postów : 4704
Registration date : 27/08/2007

Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close Empty
PisanieTemat: Re: Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close   Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close EmptySro 23 Sty 2008, 19:01

http://bossa.pl/oferta/internet/#DDM

Zlecenia z limitem aktywacji oferowane w systemie Warset uaktywniają się już w fazie TKO http://bossa.pl/edukacja/ustalanie_kursu2.html są zatem podatne na znaczne wahania jakim ten kurs podlega.

Natomiast zlecenia DDM+ uaktywniają się dopiero w chwili zawarcia na rynku pierwszej transakcji po kursie określonym w zleceniu jako "cena uaktywnienia" (z uwzględnieniem sytuacji opisanej w UWADZE 2). Chroni to inwestora przed uaktywnieniem zlecenia przy fikcyjnym limicie, który może w ogóle nie wystąpić na najbliższych sesjach.
Powrót do góry Go down

Zlecenia Stop loss PKC w dmbzwbk podczas TKO na close
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» opcja jako stop loss dla pozycji na fut
» UFO - 19.10.2007
» Zlecenia i potwierdzenia ich realizacji za pomoca DDE

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Uniwersytet Futures i Opcji  :: FAQ & P.U.P.A.-
Skocz do: