Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 24 11 2014 r. Pon 24 Lis 2014, 00:14
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir Nick
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
:flower
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
w ogóle w pale mi się nie mieści jak to dziennikarz może być tak mało obiektywny przecież to w obecnej chwili są jakieś pachołki szyldów pod którymi piszą i pracują
myślę że owi profesjonaliści zbyt wiele zassali z byłego systemu i po latach wyłazi szydło z worka
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
w ogóle w pale mi się nie mieści jak to dziennikarz może być tak mało obiektywny przecież to w obecnej chwili są jakieś pachołki szyldów pod którymi piszą i pracują
myślę że owi profesjonaliści zbyt wiele zassali z byłego systemu i po latach wyłazi szydło z worka
Programy Olejnik sa podobne ostatnio do wystąpień Urbana
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
wszystkich akcji podaję że jest prawie 60%, a kto ma resztę? te 40 %
Zdziwiłem się że Tauron sprzedaje węgiel, reklamują się ostatnio w tv. Jakieś kopalnie chyba sobie kupili.
Może Kaczor wie
kaczor jeszcze jest w szoku po tym gdy nie dostal sie na radnego do sejmiku województwa pomorskiego startowal z Twojego Ruchu ostatnio pisal ze swoje glosy przelał teraz na Biedronia ktory walczy o prezydenturę Słupska
Osły
3- pierwszy sukces w tym tygodniu, mam nadzieje ze nie ostatni
Każdy kto weźmie S-ki na open zarobi na close, będzie kolejny sukces
trudno sie nie zgodzic z tak profesjonalną , opartą na AT i AF prognozą
mozna tylko dodać, zarabianie jest łatwe
barany czyżbyś niezbyt dokladnie kreski na wykresach pociagnął ??
ale to by oznaczalo tylko tyle ze doszli juz do tej gornej kreski i teraz to juz moze tylko spadac
zarabianie jest proste
W piątek Spacerolog coś tam wspominał o wazelinie i jesieni
kazdy pisze o tym w czym jest dobry opcjo pisze o piwach Wy znacie sie na wazelinie ja osobiscie pije malo piwa i nie uzywam wazeliny to nie wypowiadam sie na ten temat
ps dlatego my z miszczem czesto piszemy o zarabianiu na kontraktach
Ostatnio zmieniony przez osły reinkarnacja dnia Pon 24 Lis 2014, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007