MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
| Temat: Re: UFO 24 11 2014 r. Pon 24 Lis 2014, 22:52 | |
| - thorgall napisał:
- A teraz tak czysto teoretycznie, tylko dywagacje.
Jeżeli Chiny były w stanie skredytować USA na biliony praktycznie bez zabezpieczenia (te obligacje to już mogą wyrzucić do kosza), to czy w razie potrzeby (wojna czy tam inne wykończenie Rosji) nie są w stanie udzielić miliardowych kredytów Rosji? Tym bardziej że zabezpieczenie w postaci surowców czy nawet wielkiego terytorium jest 100 procentowe. Ale nikt nigdy się nawet o tym nie zająknął.
Także moralny niepokoju nie czytaj głupot tylko pomyśl czasem sam. (nawet teoretycznie) 1. Jak nie przeczytam, to skąd mam wiedzieć, że to głupoty? 2. Nie napisałem słowa komentarza, że się zgadzam z autorem lub nie. 3. Tak sobie sam pomyślałem (awet teoretycznie), że skoro wielu analityków/publicystów pisze, że "ropa będzie spadać politycznie", to może dodatkowo inwestorzy nakręcą spadki. 4. Czy w interesie Chin jest silna Rosja? Po co ich finansować? Gospodarka Chin jest energożerna - im tańsza ropa, tym lepiej. Mnie geopolityka nie interesuje... | |
|
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 24 11 2014 r. Pon 24 Lis 2014, 22:57 | |
| - MoralnyNiepokój napisał:
- thorgall napisał:
- A teraz tak czysto teoretycznie, tylko dywagacje.
Jeżeli Chiny były w stanie skredytować USA na biliony praktycznie bez zabezpieczenia (te obligacje to już mogą wyrzucić do kosza), to czy w razie potrzeby (wojna czy tam inne wykończenie Rosji) nie są w stanie udzielić miliardowych kredytów Rosji? Tym bardziej że zabezpieczenie w postaci surowców czy nawet wielkiego terytorium jest 100 procentowe. Ale nikt nigdy się nawet o tym nie zająknął.
Także moralny niepokoju nie czytaj głupot tylko pomyśl czasem sam. (nawet teoretycznie) 1. Jak nie przeczytam, to skąd mam wiedzieć, że to głupoty? 2. Nie napisałem słowa komentarza, że się zgadzam z autorem lub nie. 3. Tak sobie sam pomyślałem (awet teoretycznie), że skoro wielu analityków/publicystów pisze, że "ropa będzie spadać politycznie", to może dodatkowo inwestorzy nakręcą spadki. 4. Czy w interesie Chin jest silna Rosja? Po co ich finansować? Gospodarka Chin jest energożerna - im tańsza ropa, tym lepiej. Mnie geopolityka nie interesuje... Ad.1,2,3 masz racje. Ad.4 chuj wie | |
|
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO 24 11 2014 r. Pon 24 Lis 2014, 23:50 | |
| - thorgall napisał:
- W Pakistanie drony "polujące" na 24 mężczyzn spowodowały śmierć 874 osób, w tym 142 dzieci
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/reprieve-blisko-1150-przypadkowych-ofiar-nalotow-dronow-na-41-celow/5139e0
a to jest zwyczajne ludobójstwo. Zaaresztuje się drony a nawet wykona się wyrok śmierci, tzn. złomowane i po sprawie. Jankes zbuduje se nowe.... | |
|
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 24 11 2014 r. Wto 25 Lis 2014, 00:15 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 24 11 2014 r. | |
| |
|