Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 20:27
chorągiewka w usa smarować dupska
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 20:53
spacerolog napisał:
Jeśli do 22.00 wuj Sam nie wstanie jak feniks z popiołów, to rok zacznie się dla mnie bardzo źle. No nic; damy radę. I ch... w to wbijam
Spadki u Jankesa są u nas już w cenach. Główna walka jest na edku, gdzie idzie o domknięcie luki. Jeśli dolar wygra (nie domkną), to jankes odbije.
PS: zdaje się że tak się właśnie stało
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:01
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
Grać w święta, grzesznicy!
Raczej jesteśmy za bogatym krajem, że stać nas na tyle wolnego od produkcji GDP.
Cała Europa ma całkowicie normalny tydzień a u nas PiSiory sobie wymyśliły kilka lat temu święto z totalnej dupy i w bez sensu terminie. Jeszcze kilka lat wstecz to był normalny zupełnie dzień.
Raczej biedną kolonią, skoro jest wolne to po co pracować, bedziesz miał żonę to zobaczysz. Własnie kiedy sie żenisz, to juz ten wiek, młodszy nie będziesz?
To ostatnie to jest pytanie?
Ja tak do 30-dni po Diablo bo chcę być świadkiem jego
niedoczekanie wasze, jak żona to czyjaś, wtedy ja chętnie
"Nie zależy mi na kasie, cena wywoławcza to 20 zł... niech tylko pójdą, ja nie mam ochoty wspominać tego pana, tym bardziej, że ryzykowałam dla niego własnym zdrowiem, żeby go uszczęśliwić!!!!"
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:07
dex napisał:
spacerolog napisał:
Jeśli do 22.00 wuj Sam nie wstanie jak feniks z popiołów, to rok zacznie się dla mnie bardzo źle. No nic; damy radę. I ch... w to wbijam
Spadki u Jankesa są u nas już w cenach. Główna walka jest na edku, gdzie idzie o domknięcie luki. Jeśli dolar wygra (nie domkną), to jankes odbije.
I dopakowane eL USDPLN na full depo. Cały dzień polerowali djamenta i wkońcu wybili.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:21
kydo jak zwykle na amfie bredzi powiedz kydo wszystkim jak to jest przestac brac tabletki a potem pisac na forum brednie
kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:29
Generał napisał:
kydo jak zwykle na amfie bredzi powiedz kydo wszystkim jak to jest przestac brac tabletki a potem pisac na forum brednie
Jako nieliczny z tego grona nie łykam nic. A w sumie dobrze się czuje.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:33
kydo napisał:
Generał napisał:
masz prawo do pomyłki jak każdy inny wtedy gdy edek przekraczał 1,2 ja brałem L i pon 1,19 też brałem L kilka lat temu, dzis wiem że to jebnie
nigdy nie polegaj na systemach.... od tego jest mózg... trzeżwy umysł nie ma równych
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:36
OpCjOnEr napisał:
KRACH!!!
CZARNY WTOREK W USA
NIE MA ZMIŁUJ SIĘ
jedni dzisiaj pisali o krachu inni o korbie i..
i wszyscy mieli racje
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:38
Generał napisał:
kydo napisał:
Generał napisał:
masz prawo do pomyłki jak każdy inny wtedy gdy edek przekraczał 1,2 ja brałem L i pon 1,19 też brałem L kilka lat temu, dzis wiem że to jebnie
nigdy nie polegaj na systemach.... od tego jest mózg... trzeżwy umysł nie ma równych
To, że jebnie nie ulega wątpliwości. Ja tylko zaznaczyłem, że może być korekta. Większość już widzi 1.10 a nawet 1.0. Pewnie i tam dojdzie ale czy już teraz.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 21:39
o żesz kurwa
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:07
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
Raczej jesteśmy za bogatym krajem, że stać nas na tyle wolnego od produkcji GDP.
Cała Europa ma całkowicie normalny tydzień a u nas PiSiory sobie wymyśliły kilka lat temu święto z totalnej dupy i w bez sensu terminie. Jeszcze kilka lat wstecz to był normalny zupełnie dzień.
Raczej biedną kolonią, skoro jest wolne to po co pracować, bedziesz miał żonę to zobaczysz. Własnie kiedy sie żenisz, to juz ten wiek, młodszy nie będziesz?
Jak ciebie trafi strzała amora nie wiem czy wytrzymasz.
Mnie takie rzeczy nie trafiają. Dupa tam legendy jakieś.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:17
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
jak Go strzala trafia do do Roksy dzwoni i więcej jak godzine nie czeka
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:29
dex napisał:
Na ropie jak tak dalej pójdzie to niedługo zrobię dodatkową cyferkę na depo. Nigdy nie miałem takiej kasy na dolarowym rachunku brokerskim.
to mozesz juz sobie kupic obywatelstwo Bulgarii jest na forum Gruzin to dla odmiany zostań Bułgarem
Powołująca się na dane kancelarii prezydenta telewizja BTV podała, że w 2014 r. obywatelstwo Bułgarii otrzymało 5 Rosjan, który dokonali w tym kraju inwestycji w wysokości co najmniej 1 mln lewów (ok. 500 tys. euro).
kava.
Prezydent i premier Bułgarii są przedstawicielami tej samej partii "Gerb"i figurują w tej informacji jako ci co "zdecydowali".Prawdą powszechnie znaną jest,że ich partia jest"silnie" proizraelska i właśnie dla tegoż narodu jest głównie "dedykowana" ta ustawa.Właśnie w Bulgarii obywayle Izraela masowo korzystają z tego aby być " i " obywatelami UE.Zresztą i zamożni obywatele krajów arabskich robią to samo. A dlaczego napisano "aż" o pięciu obywatelach Rosji? Żeby było "jak ci ruscy sie ponoszą".
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Wto 06 Sty 2015, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:31
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
OpCjOnEr napisał:
Aligator napisał:
co ty opcjo, nie wierzysz w druga polówkę, itp bzdety
Reser
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:31
Aligator napisał:
O qrwa to niezła faza, grubo musiał bakać. Pewnie codziennie fajczył. Ja paranoi jakichś nie miałem po tym, że srałem ze strachu czy darłem mordę.
Ja nie miałem ostatnio większych schiz jakichś... może poza tym, że ktoś postronny zorientuje się, że jestem zbakany albo że się zgubię.. (a ostatnio weszła mi taka lekka schizka czy mi pikawa za mocno nie wali i czy coś mi się nie stanie ) a wcześniej to w szkole bywały lepsze: np z kolegą żeśmy się zbakali u niego w domu to miałem wrażenie, że wieża hi-fi się na mnie patrzy jakoś dziwnie i że zaraz coś mi zrobi albo że konary drzew w lesie w nocy zaczną mnie atakować niczym w horrorze EVIL DEAD ale to miałem jakieś 18-19 lat wtedy.
Ogólnie to przy weekendziq nie zaszkodzi lekko przyjarać - po ciężko przepierdzianym w stołek tygodniu trochę odskoczni od realu się należy - jedni używają do tego alkoholu inni zioła, natomiast regularne częste bakanie (np. codziennie) jest jak najbardziej szkodliwe bo na dłuższą metę powoduje problemy z koncentracją, bloki w pamięci i ogólne zdebilenie człowieka i do tego spadek motywacji do wszystkiego po trochu, świat się zaczyna kręcić woqł gandzi a to już źle zaczyna być bo się wkracza w uzależnienie psychiczne tak jak od papierosów. Poza tym co to za fun jarać codziennie? Jest się wtedy praktycznie cały czas na bombie, do której się przyzwyczaja człowiek i przestaje to działać tak fajnie właśnie jak wtedy gdy się zabaka od czasu do czasu. Gandzia jest fajną używką, zdecydowanie bardziej wolę być zjarany niż uchlany bo zawsze ten element nieprzewidywalności fazowej jest i brak kaca następnego dnia. Ważne by zachować umiar i dystans do tematu aby używka nie stała się pozywieniem. To samo przecież jest z alkoholem czy hazardem a nawet prostytucją bo Generał jakby miał nagle przestać chodzić na dziwki dłuższy czas to nie wiem czy by dał radę.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:36
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:41
Aligator napisał:
kydo napisał:
thorgall napisał:
kydo napisał:
thorgall napisał:
KORBA NA MAXA
Najpierw kilkumiesięczna korekta. A potem się zobaczy.
o czym ty kydo do mnie piszesz? ja w nowym roku zrobiłem 40 transakcji i zarobiłem właśnie 100% nie interesują mnie kilkumiesięczne korekty gdyż jestem skalperem
i chyba zaraz zrobię wypłatę na piwo
ok
Ja tez czasami gram na szybko, ale to nie moja domena
Thorgall sprzedaj mi ten system!
a nie lepiej oddac pieniadze w zarządzane ?
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:50
dex napisał:
dex napisał:
spacerolog napisał:
I dopakowane eL USDPLN na full depo. Cały dzień polerowali djamenta i wkońcu wybili.
L ??/ gdy powinno otwierac sie S ??
no zobaczymy ?? na ropie zarobiles to mozesz troche oddac
co ma za znaczenie jakies wybicie z jakiegos diamentu ??/- tego nigdy nie zrozumiem ???
Reser
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 22:52
Tak se myślę, że jednak lepsze od jarania jest spożywanie thc w pożywieniu lub jako zielony smok - nie niszczy się płuc i z tej samej ilości znacznie mocniejszy kop jest ale trzeba czekać dłużej i można zepsuć jak się źle przyrządzi.
Diablo - myślałeś o tym jakby np. wyszła perliczka z kombiwaru w marynacie z gandzi?
Reser
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:01
Jutro powinna być banalna dla shortów sesja - w zasadzie nie istnieje pytanie "czy spadnie" a "ile spadnie".
Jak się ma na dół z poniedziałq to w zasadzie nic nie robić można i należy się spodziewać sporego profitu; open szacuję tak około 2250, close 221x
czas lulu
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:03
OpCjOnEr napisał:
Tak se myślę, że jednak lepsze od jarania jest spożywanie thc w pożywieniu lub jako zielony smok - nie niszczy się płuc i z tej samej ilości znacznie mocniejszy kop jest ale trzeba czekać dłużej i można zepsuć jak się źle przyrządzi.
Diablo - myślałeś o tym jakby np. wyszła perliczka z kombiwaru w marynacie z gandzi?
ja polecam przepis na perliczkę w marynacie z wódki.
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:22
I po co ten wystrzał na USDPLN o 23:00? Jutro trzeba obrócić na eS bo za szybko rośnie.
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:29
dex napisał:
spacerolog napisał:
Nie do końca rozumiem zależności o których napisałeś. Może dlatego, że jestem zbyt ostrożny (leniwy? niezdecydowany?) i ciągle nie zacząłem walki z forexem, chociaż z drugiej strony pluję we własną brodę widząc uciekające profity W każdym razie Twoja wypowiedź brzmi wiarygodnie i dzięki temu moja, opierająca się na grajdołowych kreskach, taktyka także nabiera sensu. Jutro pokaże czy mamy rację ? W każdym razie wiele powinno się wyjaśnić i
dex
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:47
spacerolog napisał:
dex napisał:
spacerolog napisał:
Nie do końca rozumiem zależności o których napisałeś. Może dlatego, że jestem zbyt ostrożny (leniwy? niezdecydowany?) i ciągle nie zacząłem walki z forexem, chociaż z drugiej strony pluję we własną brodę widząc uciekające profity W każdym razie Twoja wypowiedź brzmi wiarygodnie i dzięki temu moja, opierająca się na grajdołowych kreskach, taktyka także nabiera sensu. Jutro pokaże czy mamy rację ? W każdym razie wiele powinno się wyjaśnić i
Masowo wycofuje się kapitał z EM czyli z Polski też. Więc spada WIG20USD przy rosnącym dolarze. Czyli wystarczy eS na FW20 i tyle samo eL na USDPLN, bo pierwsze spada i/lub drugie rośnie.
Na walutach wracamy do fundamentów. A fundamenty są takie, że parytetem USD jest 10 lotniskowców.
Praktik
Liczba postów : 32 Registration date : 06/01/2015
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:49
Dobry wieczór.
Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 23:50
Praktik napisał:
Dobry wieczór.
Cześć Kupe lat. co tam słychać? dobrze że wróciłeś
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007