| UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King | |
|
+20kydo zibi dex Aligator Reser AgroTrader Day trader Grześ Osły REALISTA tarzan Belle de Jour barany MoralnyNiepokój Diablo Janko Traderroo Generał gumbas thorgall dziadek 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:21 | |
| - Aligator napisał:
- Do kościoła tak ubrani będziemy chodzić?
Jakby na górę tego czegoś co ma na łbie dołożyć jeszcze takie skręcone gówno to wcale by nie popsuło ogólnego wju, który jest hypnotajzin ma chłop potenszjal hahaaa czemu ja tego nie widziałem gdy zjarany byłem Przecież to jest pacjent oddziału psychiatrycznego! Robią mu jakieś EEG a w łapie to coś a la torebka tam jest przewód od kroplówki, no chyba że dla misia
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Wto 06 Sty 2015, 13:23, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:22 | |
| | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:23 | |
| - gumbas napisał:
- Argos napisał:
- gumbas napisał:
- osły reinkarnacja napisał:
- thorgall napisał:
- KRACH
wszystko zgodnie z planem ale zlotowka mnie zaskoczyla - idziemy na 40 zł gdyby nie oil w usd to pewnie że byśmy poszli, sky would be the limit
skoro całkiem rozsądną ceną za dolara teraz jest 4 zł to chętnie się pośmieję jak czosnek dojdzie do 4.50 na poczet marcowych premii nie kombinuj tylko ładuj S na usd/pln bo wiecej promocji moze juz nie byc na tym poziomie 3 razy i nalezy sie przynajmnie porządna korekta korekta może być na 3.68 , tak wywrózyłem pół roku temu Wzrosty USD od pół roku to jest impuls, a nie korekta. A głębsze korekty w tym impulsie będą w powyżej 5zł/$. | |
|
| |
Day trader
Liczba postów : 1068 Registration date : 03/10/2014
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:27 | |
| - Argos napisał:
- Ogrodnik Hofmann napisał:
- Argos napisał:
- musze zmienic osla bo osiol strzasznie przegrywa
caly tamten rok miał na minusie
ogolnie musze stwierdzic ze osły i barany nie potrafią zarabiać na giełdzie
i jak tu zarobić na buty???
http://www.pudelek.pl/artykul/74877/witkowski_w_ciagu_roku_wydalem_na_buty_120_tysiecy/ Jessica Mercedes dostaje 10 TYSIĘCY za przyjście na imprezę?!
kto za to płaci ??? kurwa ile jeszcze debili jest na swiecie i najwazniejsze skad debil ma pieniadze ? jak tu na forum tylu madrych jest i gołych Przecież oni kasę mają dzięki nam. Znany pisarz, piosenkarz, aktor itd. Oni kasę mają dzięki temu że kupujemy ich produkty, Gdyby ludzie nie interesowali się książkami, tv, filmami, muzyką itd. to oni by mieli dokładnie ZERO pln. | |
|
| |
Reser
| |
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:30 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:30 | |
| - Argos napisał:
- Ogrodnik Hofmann napisał:
- Argos napisał:
- musze zmienic osla bo osiol strzasznie przegrywa
caly tamten rok miał na minusie
ogolnie musze stwierdzic ze osły i barany nie potrafią zarabiać na giełdzie
i jak tu zarobić na buty???
http://www.pudelek.pl/artykul/74877/witkowski_w_ciagu_roku_wydalem_na_buty_120_tysiecy/ Jessica Mercedes dostaje 10 TYSIĘCY za przyjście na imprezę?!
kto za to płaci ??? kurwa ile jeszcze debili jest na swiecie i najwazniejsze skad debil ma pieniadze ? jak tu na forum tylu madrych jest i gołych wszyscy ten debilizm fundujemy poprzez nasze zakupy nawet tej durnej gazety która wydrukuje wypociny jednego matoła z drugim itp _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:33 | |
| widze że rozmowa na forum zeszła na pedały taki koleś co go tu wklejacie jakby dostał ode mnie pizde na ryj to by musiał wydać 120 k na nowe zęby razem ze szczęką wracając do normalnych tematów... edek sie przyczaja jak kot | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:35 | |
| | |
|
| |
Day trader
| |
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:39 | |
| | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:39 | |
| - osły reinkarnacja napisał:
- ciekawe czy Belle i barany poszli do tego samego kościoła ?
i ile to trzeba grzeszyc i jak bardzo byc złym czlowiekiem zeby tak ciagle musieć chodzic do kościoła ??? Ja nie muszę chodzić, tylko chcę chodzić, to chyba różnica? | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:41 | |
| | |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:46 | |
| - barany napisał:
- Generał napisał:
- barany napisał:
- osły reinkarnacja napisał:
- barany napisał:
- Belle de Jour napisał:
- barany napisał:
Julio Dobrze się odżywiasz i zauważyłem, ze Twoje posty są bardziej bystre i wnikliwe. Dobrze, że czerpiesz korzyści z moich uwag na forum. Warto zamienić masło na olej kokosowy, jest o wiele zdrowszy. nie ma to jak pochwała od Mistrza
dziękuję
już sobie czytam o jajecznicy na oleju kokosowym Dobrze, że jesteś słodka i niewinna, gdybyś była jeszcze dziewicą, to chyba bym się w Tobie zakochał to juz chyba kryzys wieku średniego zmien wyznanie ,w islamie duzo latwiej o dziewice Ja jestem wierny jedynemu Bogu JAHWE. baran takich nauczycieli jak jezus z uczniami łaziło setki jak nie tysiące w tamtych czasach.....ale jednemu sie najlepiej udało. To jak z firmą u nas w polsce optimusa załatwili a wszyscy na świecie znają microoft, apple Ale tylko jeden Jezus pozostawił po sobie spójne i logiczne Pismo Święte a w zasadzie Nowy Testament. Inni mieli pecha? ponieważ tylko on miał wtedy najlepszą gadkę, która trafiała do ludzi...ale nie był żadnym bogiem ani synem bożym...człowieku ci ludzie oczekiwali mesjasza, kogoś kto wyzwoli ich od rzymian a jezus dawał im najlepsza motywację - myślę że ktoś taki jak jezus w dzisiejszych czasach byłby nejlepszym trenerem motywacji lub najlepszym handlowcem chłopie jezus trafił ze swoja gadka do ludzo bo opowiadał im o królestwie niebieskim co łączył jednoczesnie z uwolnieniem sie od rzymian...mówił im że bedą mieli lepsze życie jeśli będą żyć zgodnie z przykazaniami.... inni żydzi sie wkurwili i go ukrzyzowali a dlaczego? bo mejsaszem mógł być tylko syn króla żydowskiego... nikt inny a jezus nie był synem króla żydowskiego dlatego bluźnił | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:46 | |
| - REALISTA napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Diablo napisał:
- http://wgospodarce.pl/informacje/17907-a-jednak-rzad-wprowadzil-nowy-podatek-paliwo-mocno-zdrozeje
Niemcy ktorzy odkad pamietam, mieli fiola na punkcie swoich aut, dzis spoleczenstwo niemieckie odchodzi od posiadania swojego auta, wolą korzystac z komunikacji miejskiej jak jest potrzeba to preferują wynajmowanie fury. Znajomy pojechal na przeglad do ASO swoim Subaru Forester koszt 4,5 k PLN kurwa to jakies nieporozumienie, najebali do tych aut elektroniki, zamiast wymiany czesci sa moduły , które potęgują koszty napraw eksploatacyjnych .
Ja tylko czekam kiedy wprowadzą podatek ekologiczny na auta w imie ochrony środowiska, bo to ze to wprowadzą to jestem pewny, prawdopodobnie zaraz po wyborach
Teraz z wszystkim tak jest, że spieprzy się jedna diodka i od razu pół urządzenia do wymiany. RTV to inaczej? Kiedyś były usługi napraw telewizorów, magnetowidów bo się rozkręcało i wymieniało części - mój wuj się tym zajmował przez pół życia, nawet jesze w latach 90s trzepał na tym kasiorę... a teraz nic się nie opłaca, wymiana jednego modułu kosztuje tyle, że zaczyna się kalqlacja czy nie lepiej trochę dołożyć i qpić nowe ustrojstwo. specjalnie tak jest wszystko robione, żeby leszcz wymieniał sprzęt, a jednocześnie pierdoli się o globalnym ociepleniu, ochronie środowiska i takie tam bzdety. Kiedyś pralka chodziła 15 lat i dłużej, teraz w tych 15 latach leszcz zmienia ze 3-4 . Ile zużywa się energii i zanieczyszcza środowiska przy produkcji tej jednej pralki a ile przy tych 3-4 na te 15 lat ? Jeszcze utylizacja sprzętu ? Z tą ochroną srodowiska to obłuda i ogłupienie straszne. Nawet SAAB, który robił samochody na całe życie padł, własnie dlatego, że nie wpisał się w ogólnoświatowy trend, gdzie auto zmienia się co 2-4 lata. Po prostu jego produkt był za dobrej jakości Generalie to wina chinoli, po zalali świat swoim tanim gównem. Nie do końca, te psucie się czy też programowanie popsucia się po pewnym czasie albo po prostu czasowe wyłączenie urządzanie to nowa moda amerykańskiego kapitalizmu który zakładał dużą produkcje i sprzedaż. Oni potrafią zrobić dobre produkty, ale to się nie opłaca, wolą produkować i sprzedawać. Co to za biznes zrobić coś dobrze i przez 20 lat nic nie sprzedać a tak mają większy handel. | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:47 | |
| | |
|
| |
Day trader
| |
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:48 | |
| baran jeśli chodzi o pismo świete to powstało 40 lat po smierci jezusa wiec on go nie napisał tylko ludzie którym spodobała ie gadka jego... | |
|
| |
Day trader
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:49 | |
| | |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:51 | |
| | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:53 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:54 | |
| dax jak na jakiejś wojnie podjazdowej _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:54 | |
| królem żydowskim był herod baranie za życia jezusa | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:56 | |
| - DAX napisał:
- REALISTA napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Diablo napisał:
- http://wgospodarce.pl/informacje/17907-a-jednak-rzad-wprowadzil-nowy-podatek-paliwo-mocno-zdrozeje
Niemcy ktorzy odkad pamietam, mieli fiola na punkcie swoich aut, dzis spoleczenstwo niemieckie odchodzi od posiadania swojego auta, wolą korzystac z komunikacji miejskiej jak jest potrzeba to preferują wynajmowanie fury. Znajomy pojechal na przeglad do ASO swoim Subaru Forester koszt 4,5 k PLN kurwa to jakies nieporozumienie, najebali do tych aut elektroniki, zamiast wymiany czesci sa moduły , które potęgują koszty napraw eksploatacyjnych .
Ja tylko czekam kiedy wprowadzą podatek ekologiczny na auta w imie ochrony środowiska, bo to ze to wprowadzą to jestem pewny, prawdopodobnie zaraz po wyborach
Teraz z wszystkim tak jest, że spieprzy się jedna diodka i od razu pół urządzenia do wymiany. RTV to inaczej? Kiedyś były usługi napraw telewizorów, magnetowidów bo się rozkręcało i wymieniało części - mój wuj się tym zajmował przez pół życia, nawet jesze w latach 90s trzepał na tym kasiorę... a teraz nic się nie opłaca, wymiana jednego modułu kosztuje tyle, że zaczyna się kalqlacja czy nie lepiej trochę dołożyć i qpić nowe ustrojstwo. specjalnie tak jest wszystko robione, żeby leszcz wymieniał sprzęt, a jednocześnie pierdoli się o globalnym ociepleniu, ochronie środowiska i takie tam bzdety. Kiedyś pralka chodziła 15 lat i dłużej, teraz w tych 15 latach leszcz zmienia ze 3-4 . Ile zużywa się energii i zanieczyszcza środowiska przy produkcji tej jednej pralki a ile przy tych 3-4 na te 15 lat ? Jeszcze utylizacja sprzętu ? Z tą ochroną srodowiska to obłuda i ogłupienie straszne. Nawet SAAB, który robił samochody na całe życie padł, własnie dlatego, że nie wpisał się w ogólnoświatowy trend, gdzie auto zmienia się co 2-4 lata. Po prostu jego produkt był za dobrej jakości Generalie to wina chinoli, po zalali świat swoim tanim gównem. Nie do końca, te psucie się czy też programowanie popsucia się po pewnym czasie albo po prostu czasowe wyłączenie urządzanie to nowa moda amerykańskiego kapitalizmu który zakładał dużą produkcje i sprzedaż. Oni potrafią zrobić dobre produkty, ale to się nie opłaca, wolą produkować i sprzedawać. Co to za biznes zrobić coś dobrze i przez 20 lat nic nie sprzedać a tak mają większy handel. no własnie to napisałem ; patrz SAAB ; a np. Mrcedes też juś nie ta jakośc, znaczy się wpisał się w trend badziewiastwa | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:57 | |
| - zibi napisał:
- dax jak na jakiejś wojnie podjazdowej
jutro będzie wyżej | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 13:59 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 14:05 | |
| pejs na edku teraz bedzie świrował - wkurwia mnie to... pora na spacer | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 14:06 | |
| | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 14:09 | |
| - DAX napisał:
- REALISTA napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Diablo napisał:
Teraz z wszystkim tak jest, że spieprzy się jedna diodka i od razu pół urządzenia do wymiany. RTV to inaczej? Kiedyś były usługi napraw telewizorów, magnetowidów bo się rozkręcało i wymieniało części - mój wuj się tym zajmował przez pół życia, nawet jesze w latach 90s trzepał na tym kasiorę... a teraz nic się nie opłaca, wymiana jednego modułu kosztuje tyle, że zaczyna się kalqlacja czy nie lepiej trochę dołożyć i qpić nowe ustrojstwo. specjalnie tak jest wszystko robione, żeby leszcz wymieniał sprzęt, a jednocześnie pierdoli się o globalnym ociepleniu, ochronie środowiska i takie tam bzdety. Kiedyś pralka chodziła 15 lat i dłużej, teraz w tych 15 latach leszcz zmienia ze 3-4 . Ile zużywa się energii i zanieczyszcza środowiska przy produkcji tej jednej pralki a ile przy tych 3-4 na te 15 lat ? Jeszcze utylizacja sprzętu ? Z tą ochroną srodowiska to obłuda i ogłupienie straszne. Nawet SAAB, który robił samochody na całe życie padł, własnie dlatego, że nie wpisał się w ogólnoświatowy trend, gdzie auto zmienia się co 2-4 lata. Po prostu jego produkt był za dobrej jakości Generalie to wina chinoli, po zalali świat swoim tanim gównem. Nie do końca, te psucie się czy też programowanie popsucia się po pewnym czasie albo po prostu czasowe wyłączenie urządzanie to nowa moda amerykańskiego kapitalizmu który zakładał dużą produkcje i sprzedaż. Oni potrafią zrobić dobre produkty, ale to się nie opłaca, wolą produkować i sprzedawać. Co to za biznes zrobić coś dobrze i przez 20 lat nic nie sprzedać a tak mają większy handel. TO JA WAM PRZEWIDZĘ PRZYSZŁOŚĆ GWARANCJA BĘDZIE MUSIAŁA BYĆ ODPOWIEDNIKIEM TRWAŁOŚCI PRODUKTU, TAKI PRODUCENT Z DŁUGOLETNIA GWARANCJĄ będzie korzystał z wielu ulg podatkowych. Cena koszulki z 2 letnią gwarancją będzie 2 razy większa niż z roczną. Tylko że lata gwarancji będzie ustanawiał światowy urząd gwarancyjny, będzie to wyznacznik jakości po testach, jak klient zniszczy wcześniej to nic za to nie dostanie. | |
|
| |
Belle de Jour
Liczba postów : 387 Location : Słodka i niewinna niczym baranek :) Registration date : 21/05/2013
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King Wto 06 Sty 2015, 14:13 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King | |
| |
|
| |
| UFO - 06 01 2015 r. Holy 3 King | |
|