Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 03:49
.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Nie 25 Sty 2015, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 04:13
.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Nie 25 Sty 2015, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 04:18
Marzy mi się gruzińska:
PYCHA a;e niestety w PL droga.
4 lari za flaszkę, która w Gruzji kosztuje 0.8 lari.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 05:24
Belle de Jour napisał:
Diablo napisał:
Belle de Jour napisał:
dlaczego nie chcecie mi pomóc spłacać kredytu w CHF?
zarabiacie przecież miliony na koniach i forex
mój kredyt to mniej niż 0,5 lot
ciekawe że nie przewidziałaś takiego ruchu na franku, tyle szkoleń, wiedzy ciekawe
masz rację, wielu rzeczy nie przewidziałam wiele rzeczy zupełnie w drugą stronę
ale ile ja mam lat doświadczenia? 3 latka? poczekaj aż będę miała co najmniej 1 hossę i 1 bessę za sobą
może wtedy coś się lepiej uda w końcu zdarzają się i cuda
cóz ale od 3 lat masz wiedze, mam klienta , facet niexle zarabia ale jego finanse sa rozjebane, wiec zrobilismy budzet, zasugerowalem mu hedging ze wzgl na franka, dzis koles mimo wzrostu kredytu do splaty, to facet jest spokojny, bo kurs sobie zabezpieczyl, a wiec wiedza tyle ze moja sie przydala, jak to opcjo pisał open minded trza miec poza tym trendy sama mozesz wyszukac, np ropa, edek kabel, jankes, nie wmówisz mi ze tam trendu nie ma, tylko korzystac
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 05:37
OpCjOnEr napisał:
Można się bawić bez alkoholu:
JARAĆ, PALIĆ, ZALEGALIOWAĆ
TO JEST TO a nie żadna qrwa wódka
a ja bym słodyczy po ziele nie mógł zjesc, u mnie jest tak zawsze mam wtedy ochote na pizze, no i naturalnie tez mi sie chce pic mineralke
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 07:37
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/urzad-skarbowy-rujnuje-firme-biznesmena-apel-do-prezydenta,508971.html No cóż ! Im więcej urzędników i w ogóle im więcej przyssanych do budżetu a coraz mniej płacących podatki, tym tzw. organy represyjne tzw. państwa będą działać coraz bardziej agresywnie zwłaszcza, że urzędnicy nie ponoszą w tym "państwie" żadnej odpowiedzialności za swoją "pracę". Na to jest tylko jedno rozwiązanie ; Wy wiecie jakie P.S. a tu ciekawy wywiad i jeszcze ciekawszy wpis internauty : http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/urzad-skarbowy-rujnuje-firme-biznesmena-apel-do-prezydenta,508971.html "Czy to prawda, że żydzi rządzą w Polsce”? Takie pytanie zadał mi prezes dużej firmy zachodniej planując wejście na rynek polski w drugiej połowie lat dziewięćdziesiątych. Byłem przedstawicielem tej firmy w Polsce. Pytanie do mnie padło po spotkaniu prezesa z prezydentem Kwaśniewskim. Spytałem dlaczego pyta i skąd takie pytanie. Opowiedział mi jak doszło do spotkania z Prezydentem, ile zapłacili, który znany polski żyd zorganizował spotkanie i który stwierdził, że spotkanie było możliwe bo „My tu rządzimy”. Stąd wzieło się jego pytanie. Dalsze szczegóły nie sa istotne, ale ciekawe." Co Wy na to ? poza tym, że huj i kamieni kupa ?
Belle de Jour
Liczba postów : 387 Location : Słodka i niewinna niczym baranek :) Registration date : 21/05/2013
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 08:44
Diablo napisał:
cóz ale od 3 lat masz wiedze, mam klienta , facet niexle zarabia ale jego finanse sa rozjebane, wiec zrobilismy budzet, zasugerowalem mu hedging ze wzgl na franka, dzis koles mimo wzrostu kredytu do splaty, to facet jest spokojny, bo kurs sobie zabezpieczyl, a wiec wiedza tyle ze moja sie przydala, jak to opcjo pisał open minded trza miec poza tym trendy sama mozesz wyszukac, np ropa, edek kabel, jankes, nie wmówisz mi ze tam trendu nie ma, tylko korzystac
jaką wiedzę? te rzeczy, którymi brokerzy karmili naiwnych?
tysiące technik tworzące chaos i wzajemnie sprzeczne sygnały a zero wiedzy o trejdowaniu
nie żartuj sobie
to wszystko teraz jest do unlearn
lepiej ma początkujący niż ja
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 09:05
czytać Leszcze !!! http://www.rp.pl/artykul/107684,1174190-Szef-Swiatowego-Kongresu-Zydow-o-polskim-antysemityzmie.html "Jaka jest przyszłość wspólnoty żydowskiej w Polsce?
Sądzę, że będzie rosła. Gdy przyjechałem do Polski po raz pierwszy, 20-30 lat temu, społeczność żydowska była bardzo mała i bardzo wiekowa. Teraz widzę, w związku z tym, że mam szkołę w Warszawie z żydowskimi uczniami, wzrastającą ilość rodzin żydowskich w Polsce, co jest wspaniałe."
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 10:19
radze skupić sie na prostych pracach
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 10:47
HIOB napisał:
jest już pełne zrozumienie w tej kwestii
Ostatnio zakończył się drugi kurs bacowski z udziałem 20 osób. - Zainteresowanie kursem było znaczne, chętnych było więcej niż mogliśmy przyjąć - oceniła Ewa Ryjak, kierowniczka Działu Systemów Produkcji Rolnej, Ekologii i Ochrony Środowiska MODR w Karniowicach
Cały tekst: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,17251449,Zawod_bacy_wraca_do_lask__Wielu_chetnych_do_nauki.html#ixzz3PpDBZIQK
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Diablo
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 10:53
Belle de Jour napisał:
Diablo napisał:
tysiące technik tworzące chaos i wzajemnie sprzeczne sygnały a zero wiedzy o trejdowaniu
nie żartuj sobie
czyli czego tak naprawde ci brakuje? z tego co piszesz wynika ze te 3 lata to stracone lata, bo te techniki serwowane przez DM mozna o kant dupy oobic, wrecz to ci przeszkadza, ciekawe
kazda firma eksportowa zabezpiecza sobie kurs, uwazam ze najlepiej okreslac siebie jako firme, czego sie obawiam, jak powinienem sie zabezpieczyc etc. ot zycie mnie tego nauczyło.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 11:10
Diablo napisał:
Belle de Jour napisał:
Diablo napisał:
nie żartuj sobie
czyli czego tak naprawde ci brakuje? z tego co piszesz wynika ze te 3 lata to stracone lata, bo te techniki serwowane przez DM mozna o kant dupy oobic, wrecz to ci przeszkadza, ciekawe
kazda firma eksportowa zabezpiecza sobie kurs, uwazam ze najlepiej okreslac siebie jako firme, czego sie obawiam, jak powinienem sie zabezpieczyc etc. ot zycie mnie tego nauczyło.
a gdy pisalem ze moja przewaga w grze na gieldzie bierze się z tego ze mam "dziewicze " spojrzenie na rynek nie zmącone żadnymi "naukowymi " szkoleniami ani technikami to patrzyliscie na mnie jak na .... osła
i trzeba bylo lat doświadczeń i po dupie dostać zeby dojsc do tego wniosku ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Diablo
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 11:22
Argos napisał:
Diablo napisał:
Belle de Jour napisał:
Diablo napisał:
nie żartuj sobie
a gdy pisalem ze moja przewaga w grze na gieldzie bierze się z tego ze mam "dziewicze " spojrzenie na rynek nie zmącone żadnymi "naukowymi " szkoleniami ani technikami to patrzyliscie na mnie jak na .... osła
i trzeba bylo lat doświadczeń i po dupie dostać zeby dojsc do tego wniosku ?
osly ale ty nie masz zadnej przewagi, zawsze grasz przeciwko trendowi. chyba ze to co tu piszesz jak bierzesz pozycje to sciema, wtedy ok
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 12:53
thorgall napisał:
Z Mariupola wycofała się część sił ukraińskich w tym batalion "Azow". Ukraińcy rozpoczęli ostrzeliwanie miasta w wyniku czego zginęło co najmniej 62 mieszkańców. W mieście odcięto prąd i wodę. Według lokalnej ludności jest to zaplanowane działanie mające przypisać ostrzał miasta siłom powstańczym.
wstrzymałbym się na Twoim miejscu z tak jednoznacznym określaniem kto dokonał ostrzału. Opierasz się zapewne na źródłach separatystów.To jest dokładnie to samo co robią nasze media opierając się praktycznie wyłącznie o źródła ukraińskie. Tam od wielu miesięcy trwa wojna i jak pisałem wielokrotnie najsilniejsza jej część toczy się na froncie propagandowym.
Jest wysoce prawdopodobne że ostrzału dokonali separatyści - ofensywa wymaga atakowania pozycji przeciwnika a błędy w wyniku których giną cywile są niestety wliczone w logikę wojny. Podobnie było od miesięcy w Doniecku czy niedawno w Gorłówce gdzie w ostatnich dniach było dużo ofiar ukraińskiego ostrzału. Oczywiście reakcja naszych mediów była inna ale wynika to z zaangażowania po jednej ze stron konfliktu.
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 12:57
Liczba postów : 387 Location : Słodka i niewinna niczym baranek :) Registration date : 21/05/2013
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 12:58
Diablo napisał:
teraz tylko brakuje działania
nic więcej nie pozostało
no i redukcja aktywnie utrzymywanych wykresów tych samych instrumentów na kilku platformach o 90% byłaby bardzo wskazana
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:03
Argos napisał:
HIOB napisał:
Ostatnio zakończył się drugi kurs bacowski z udziałem 20 osób. - Zainteresowanie kursem było znaczne, chętnych było więcej niż mogliśmy przyjąć - oceniła Ewa Ryjak, kierowniczka Działu Systemów Produkcji Rolnej, Ekologii i Ochrony Środowiska MODR w Karniowicach
Cały tekst: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,17251449,Zawod_bacy_wraca_do_lask__Wielu_chetnych_do_nauki.html#ixzz3PpDBZIQK
Ja idę w inne specjalizacje, mianowicie zbieractwo i sprzedaż ziół. Zbieram pokrzywę, mniszka,dziurawca, suszę , tnę i sprzedaję , Kasa idzie że hej. Ostatnio mam wzmożony popyt ze strony "franciszkanów". Obecnie jestem na etapie rozszerzania swojej specjalizacji i działalności gospodarczej, mianowicie "zbieractwo puszek". Chodzi mi jeszcze kilka pomysłów po głowie, ale na razie nie mogę się z nimi zdradzić.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:17
delphia napisał:
thorgall napisał:
Z Mariupola wycofała się część sił ukraińskich w tym batalion "Azow". Ukraińcy rozpoczęli ostrzeliwanie miasta w wyniku czego zginęło co najmniej 62 mieszkańców. W mieście odcięto prąd i wodę. Według lokalnej ludności jest to zaplanowane działanie mające przypisać ostrzał miasta siłom powstańczym.
wstrzymałbym się na Twoim miejscu z tak jednoznacznym określaniem kto dokonał ostrzału. Opierasz się zapewne na źródłach separatystów.To jest dokładnie to samo co robią nasze media opierając się praktycznie wyłącznie o źródła ukraińskie. Tam od wielu miesięcy trwa wojna i jak pisałem wielokrotnie najsilniejsza jej część toczy się na froncie propagandowym.
Jest wysoce prawdopodobne że ostrzału dokonali separatyści - ofensywa wymaga atakowania pozycji przeciwnika a błędy w wyniku których giną cywile są niestety wliczone w logikę wojny. Podobnie było od miesięcy w Doniecku czy niedawno w Gorłówce gdzie w ostatnich dniach było dużo ofiar ukraińskiego ostrzału. Oczywiście reakcja naszych mediów była inna ale wynika to z zaangażowania po jednej ze stron konfliktu.
Thorgal pitoli na logike to chyba raczej nie ostrzeliwuje sie miasta nad ktorym ma sie kontrole no chyba ze ta" kontrola" jest taka jak i ostatnie "sukcesy " ukranców na froncie
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:20
REALISTA napisał:
Argos napisał:
HIOB napisał:
Ja idę w inne specjalizacje, mianowicie zbieractwo i sprzedaż ziół. Zbieram pokrzywę, mniszka,dziurawca, suszę , tnę i sprzedaję , Kasa idzie że hej. Ostatnio mam wzmożony popyt ze strony "franciszkanów". Obecnie jestem na etapie rozszerzania swojej specjalizacji i działalności gospodarczej, mianowicie "zbieractwo puszek". Chodzi mi jeszcze kilka pomysłów po głowie, ale na razie nie mogę się z nimi zdradzić.
dla franciszkanów to rozszerz asortyment ziól Zanim zgłosimy się do lekarza po silnie działające preparaty farmakologiczne, warto skorzystać ze sposobów alternatywnych, takich jak ćwiczenia relaksacyjne czy ziołowe leki uspokajające. Te ostatnie mają to do siebie, że są bezpieczne, nie wywołują efektów ubocznych, mają wielokierunkowe działanie. Zostały skomponowane z surowców roślinnych o znanych i określonych właściwościach leczniczych. W dostępnych preparatach najczęściej znajdziemy wyciągi roślinne z kozłka lekarskiego (waleriany), chmielu, melisy, męczennicy, lawendy, rumianku. Badania leków naturalnych, stosowanych w zaburzeniach snów, wykazały, że najskuteczniejsze są ekstrakty z kozłka i chmielu. Warto się przyjrzeć poszczególnym surowcom.
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:25
Argos napisał:
delphia napisał:
thorgall napisał:
Thorgal pitoli na logike to chyba raczej nie ostrzeliwuje sie miasta nad ktorym ma sie kontrole no chyba ze ta" kontrola" jest taka jak i ostatnie "sukcesy " ukranców na froncie
nie ma doniesień o ataku na Mariupol. To że Zacharczenko go zapowiedział nic nie znaczy. Najważniejszym celem separatystów jest teraz zamknięcie kotła pod Debelcewem.
Natomiast w samym Mariupolu są silne prorosyjskie sympatie więc wg mnie trudno się spodziewać bezpośredniego ataku czy oblężenia. Raczej otoczenie i odcięcie miasta od dostaw lub użycie grup dywersyjnych wewnątrz miasta i późniejszy atak tak by uniknąć konieczności zmasowanego ostrzału artylerii.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:34
Argos napisał:
delphia napisał:
thorgall napisał:
... Ale w Doniecku obowiązywała taka właśnie logika - według strony ukraińskiej to separatyści/terroryści dokonywali ostrzałów kontrolowanego przez siebie terytorium z ruchomych wyrzutni! Jak pisze Delphia powyżej jest wysoce prawdopodobne że to separatyści ale jak widzę na Twitterze zmasowany wysyp newsów opcji proukrańskiej przekonujących że ostrzał nastąpił od strony separatystów to zaczynam mieć tzw. mieszane uczucia. Propaganda proukraińska jest nachalna i zwyczajnie głupia!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:34
Ale najbardziej mnie cieszy ze zydłakom sie sprawa z frankiem rypła przesadzili z pazernością i ten ostatni szwajcarski przekręt przepełnił czarę goryczy i bedzie rozliczenie po kursie z dnia podpisania umowy
i teraz jakie banki grzeczne i układne juz nawet nie chca dodatkowego zabezpieczenia i godzą sie na rozlozenie na więcej rat albo nawet zawieszenie czasowe splaty kapitału (chyba do czasu przekroczenia przez chf 5 zł ) a najciekawsze to ze w koncu łaskawie godza sie nie lamac zapisów umowy kredytowej tzn chca -ZGODNIE Z UMOWA - NALICZAC UJEMNE % - dotąd liczyli % na 0 mimo ze frank jest jyz ponizej zera i co jeszcze ciekawsze od ciekawego to fakt ze jesli frankowicz ma umowe na +0,5 % ponad libor to jak bank naliczy mu oprocentowanie ujemne to zgodnie z interpretacja skarbowki taki zarobiony frankowicz powinien zaplacic podatek OD ZYSKU -bo bank bedzie mu doplacal % do raty
kurwa jaja jak arbuzy i tylko ostateczne rozwiązanie moze to rozwikłać
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:50
Argos napisał:
Ale najbardziej mnie cieszy ze zydłakom sie sprawa z frankiem rypła przesadzili z pazernością i ten ostatni szwajcarski przekręt przepełnił czarę goryczy i bedzie rozliczenie po kursie z dnia podpisania umowy
i teraz jakie banki grzeczne i układne juz nawet nie chca dodatkowego zabezpieczenia i godzą sie na rozlozenie na więcej rat albo nawet zawieszenie czasowe splaty kapitału (chyba do czasu przekroczenia przez chf 5 zł ) a najciekawsze to ze w koncu łaskawie godza sie nie lamac zapisów umowy kredytowej tzn chca -ZGODNIE Z UMOWA - NALICZAC UJEMNE % - dotąd liczyli % na 0 mimo ze frank jest jyz ponizej zera i co jeszcze ciekawsze od ciekawego to fakt ze jesli frankowicz ma umowe na +0,5 % ponad libor to jak bank naliczy mu oprocentowanie ujemne to zgodnie z interpretacja skarbowki taki zarobiony frankowicz powinien zaplacic podatek OD ZYSKU -bo bank bedzie mu doplacal % do raty
kurwa jaja jak arbuzy i tylko ostateczne rozwiązanie moze to rozwikłać
bańki właśnie boją się OSTATECZNYCH ROZWIĄZAŃ i dlatego takie grzeczne i ułożone; gdyby kilkadziesiąt tysięcy frankowiczów przestało płacić i oddało swoje mieszkania bańkom to by były dopiero jaja
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:54
delphia napisał:
thorgall napisał:
moje zaangażowanie jest po jednej stronie tego konfliktu. po stronie prawdy! dotychczas w 80% się nie myliłem. tydzień temu Poroszenko z triumfem ogłosił atak na separatystów co było złamaniem rozejmu. to co czytam codziennie w mainstreamie tylko utwierdza mnie w swoich przekonaniach.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 13:57
Prezes te swoje trampki to chyba pastą do zębów czyścił ?
Diablo
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 14:10
thorgall napisał:
delphia napisał:
thorgall napisał:
moje zaangażowanie jest po jednej stronie tego konfliktu. po stronie prawdy! dotychczas w 80% się nie myliłem. tydzień temu Poroszenko z triumfem ogłosił atak na separatystów co było złamaniem rozejmu. to co czytam codziennie w mainstreamie tylko utwierdza mnie w swoich przekonaniach.
idź kurwa wreszcie wytrzeźwiej
wiecznie pijany i bredzi te swoje pijackie durnoty
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 14:18
Reser
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 14:24
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 14:25
Ukraina została wykorzystana przez Amerykanów jak za przeproszeniem tania dziwka. Jest więcej niż pewne że NIKT im nie przyjdzie z militarną pomocą. Może dostaną trochę sprzętu, doradców wojskowych i kolejne zapewnienia że Zachód jest z nimi. Wystarczy spojrzeć ile uwagi poświęcił Ukrainie Obama w swoim orędziu albo posłuchać wystąpienia A.Merkel w Davos.
Tak po ludzku nawet mi szkoda tych zwykłych Ukraińców którzy zapewne szczerze wierzyli że coś można na Ukrainie zmienić usuwając Janukowycza i uderzając w oligarchów. Problem w tym że na prezydenta wybrali sobie ..... innego oligarchę na dodatek takiego któremu wszystko jedno z kim "sypia w politycznym łożu" byle być przy władzy. A że tym razem płacą Żydzi i Amerykanie? No cóż.
Jeżeli separatyści będą odnosili sukcesy w ofensywie to niewykluczone że rząd Jaceniuka upadnie. I wtedy dopiero poznamy cenę jaką zapłaci Ukraina.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 24 - 25 01 2015 r. Weekend Nie 25 Sty 2015, 14:30