| UFO - 27 03 2015 r. | |
|
+18spacerolog MICHU Day trader Generał rafalx Kazik PINGWIN (Z MADAGASKARU) delphia dex zibi Reser kiwi barra barany REALISTA Jaro thorgall dziadek 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 00:06 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim. SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków: https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir NickAdministrator do spraw technicznych: chudy miskarmimy pajacykawww.pajacyk.pl :flowe: _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 00:13 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 06:47 | |
| Kto z rana weźmie eski ten sporo zarobi.
dobrze baran im napisałem?
Wypiłem 5 piw i idę na rynek. Jak wróce to jeszcze 2 wypije. I policzę zyski z esek. | |
|
| |
Jaro
Liczba postów : 417 Location : HIOB Registration date : 17/04/2011
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 07:04 | |
| - thorgall napisał:
- Kto z rana weźmie eski ten sporo zarobi.
Wypiłem 5 piw i idę na rynek. Jak wróce to jeszcze 2 wypije. I policzę zyski z esek. dawno nie było większego ruchu ale z tym spadaniem to jak z robieniem klocka bo zjedzeniu wiadra końskiej paszy zatem miejmy juz za sobą te 2400 | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 07:37 | |
| wstawać nieroby !!! "rynki" nie śpią,one czekają na Waszą składkę ! i pamiętajcie ! : NAJWAŻNIEJSZE, TO SIĘ DOBRZE WYPRÓŻNIĆ !!! | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 07:38 | |
| - thorgall napisał:
Wypiłem 5 piw i idę na rynek. Jak wróce to jeszcze 2 wypije. I policzę zyski z esek. ja juź jestem po dwóch setkach, ale nic nie czuję i chyba jeszcze wezmę dwie ; co o tym sadzisz ? | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 07:40 | |
| http://stooq.pl/n/?f=955147 "Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną | |
|
| |
| |
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 07:55 | |
| - REALISTA napisał:
- thorgall napisał:
Wypiłem 5 piw i idę na rynek. Jak wróce to jeszcze 2 wypije. I policzę zyski z esek. ja juź jestem po dwóch setkach, ale nic nie czuję i chyba jeszcze wezmę dwie ; co o tym sadzisz ? Pije się wieczorem, a rano trzeba być trzeźwym, żeby pracować i ogrywać pejsa. | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 07:55 | |
| - REALISTA napisał:
- http://stooq.pl/n/?f=955147
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. | |
|
| |
barra
Liczba postów : 248 Registration date : 04/09/2010
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 08:46 | |
| - barany napisał:
- REALISTA napisał:
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. Ropa Y/Y faktycznie szaleje... A co do inflacji, to będzie to jeden z celów osiągniętych (jak nastąpi) przez ECB pod władzą Mario Draghiego i pozytywne przyjęcie tego przez rynki bardzo prawdopodobne. Mario Draghi uruchomił QE na grube mld EURO miesięcznie, żeby w końcu deflacja z dramatycznej dość jak na razie przeszłą w inflację i jak na razie nie ma efektów. PROPONUJĘ WAM WSZYSTKIM JAKO TAKĄ KWINTESENCJĘ - TAKI LEJEK INFORMACYJNY CODZIENNY PRZEGLĄD NEWS'ÓW ZAKOŃCZYĆ NA JAKIMŚ WIARYGONYM ŹRÓDŁEM EUROPEJSKIM - NP EURONEWS (TV, RADIO). WÓWCZAS NABIERA SIĘ DYSTANSU DO TEGO SZLAMU, KTÓRY JEST W POLSKICH MEDIACH I GŁOWA JEST MNIEJ ZAMULONA ORAZ OTRZYMUJEMY OBRAZ CO JEST NAPRAWDĘ ISTOTNE DLA NAS, JAKO CZĘŚCI EUROPY. | |
|
| |
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 08:52 | |
| Edzio | |
|
| |
barany MISZCZ
| |
| |
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:01 | |
| - barra napisał:
- barany napisał:
- REALISTA napisał:
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. Ropa Y/Y faktycznie szaleje... A co do inflacji, to będzie to jeden z celów osiągniętych (jak nastąpi) przez ECB pod władzą Mario Draghiego i pozytywne przyjęcie tego przez rynki bardzo prawdopodobne. Mario Draghi uruchomił QE na grube mld EURO miesięcznie, żeby w końcu deflacja z dramatycznej dość jak na razie przeszłą w inflację i jak na razie nie ma efektów. PROPONUJĘ WAM WSZYSTKIM JAKO TAKĄ KWINTESENCJĘ - TAKI LEJEK INFORMACYJNY CODZIENNY PRZEGLĄD NEWS'ÓW ZAKOŃCZYĆ NA JAKIMŚ WIARYGONYM ŹRÓDŁEM EUROPEJSKIM - NP EURONEWS (TV, RADIO). WÓWCZAS NABIERA SIĘ DYSTANSU DO TEGO SZLAMU, KTÓRY JEST W POLSKICH MEDIACH I GŁOWA JEST MNIEJ ZAMULONA ORAZ OTRZYMUJEMY OBRAZ CO JEST NAPRAWDĘ ISTOTNE DLA NAS, JAKO CZĘŚCI EUROPY. draghi sam powiedział, że baza monetarna rośnie, ale nie widzi OŻYWIENIA w akcji kredytowej po prostu idiota, a kto miał by brac te kredyty ? facio żyje w wirtualnym świecie wysokich budynków ECB, arkuszy kalkulacyjnych, statystyk i pompowanych wykresów indeksów jednym slowem facet stojacy na straży finansów Europy jest zdziwiony, ze kasa idzie w pompowanie balonów spekulacyjnych ( ich pęknięcie jest grożne dla realnej gospodarki, natomiast kolejne rekordy indeksów nie wnoszą niczego pożytecznego ) a nie w realną gospodarkę
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Pią 27 Mar 2015, 09:04, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:02 | |
| | |
|
| |
barra
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:04 | |
| - REALISTA napisał:
- barra napisał:
- barany napisał:
- REALISTA napisał:
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. Ropa Y/Y faktycznie szaleje... A co do inflacji, to będzie to jeden z celów osiągniętych (jak nastąpi) przez ECB pod władzą Mario Draghiego i pozytywne przyjęcie tego przez rynki bardzo prawdopodobne. Mario Draghi uruchomił QE na grube mld EURO miesięcznie, żeby w końcu deflacja z dramatycznej dość jak na razie przeszłą w inflację i jak na razie nie ma efektów. PROPONUJĘ WAM WSZYSTKIM JAKO TAKĄ KWINTESENCJĘ - TAKI LEJEK INFORMACYJNY CODZIENNY PRZEGLĄD NEWS'ÓW ZAKOŃCZYĆ NA JAKIMŚ WIARYGONYM ŹRÓDŁEM EUROPEJSKIM - NP EURONEWS (TV, RADIO). WÓWCZAS NABIERA SIĘ DYSTANSU DO TEGO SZLAMU, KTÓRY JEST W POLSKICH MEDIACH I GŁOWA JEST MNIEJ ZAMULONA ORAZ OTRZYMUJEMY OBRAZ CO JEST NAPRAWDĘ ISTOTNE DLA NAS, JAKO CZĘŚCI EUROPY. draghi sam powiedział, że baza monetarna rośnie, ale nie widzi OŻYWIENIA w akcji kredytowej po prostu idiota, a kto miał by brac te kredyty ? facio żyje w wirtualnym świecie wysokich budynków ECB, arkuszy kalkulacyjnych, statystyk i pompowanych wykresów indeksów Jeden z mądrzejszych ludzi w UE. Posłuchaj jego konferencji, rozmowy z Europosłami tworzącymi prawo. Bardzo ważny stabilizator UE. | |
|
| |
barra
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:07 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- KORBA JEST
Ja tam po przeliczeniu skrajnych ograniczeń cenowych opcji powystawiałem jeszcze odległe strike PUT'ów, tak że mam teraz pozycję LONG ze składowymi jakoś tak: longGAMMA i shortVEGA. Jakby coś na rynku sięstało to czas na hedge tego jest myślę wystarczający. A na razie stopniowo nastawiam się na, jak to mówisz "tulenie kasiory". Pozwólmy się opcjom spokojnie wykrwawić... | |
|
| |
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:11 | |
| nzdusd też w stanie przedzawałowym | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:21 | |
| w europie panika, niedoważone akcjami fundusze emerytalne boją się, że nie zdążą kupić akcji | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:33 | |
| - barra napisał:
- REALISTA napisał:
- barra napisał:
- barany napisał:
- REALISTA napisał:
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. Ropa Y/Y faktycznie szaleje... A co do inflacji, to będzie to jeden z celów osiągniętych (jak nastąpi) przez ECB pod władzą Mario Draghiego i pozytywne przyjęcie tego przez rynki bardzo prawdopodobne. Mario Draghi uruchomił QE na grube mld EURO miesięcznie, żeby w końcu deflacja z dramatycznej dość jak na razie przeszłą w inflację i jak na razie nie ma efektów. PROPONUJĘ WAM WSZYSTKIM JAKO TAKĄ KWINTESENCJĘ - TAKI LEJEK INFORMACYJNY CODZIENNY PRZEGLĄD NEWS'ÓW ZAKOŃCZYĆ NA JAKIMŚ WIARYGONYM ŹRÓDŁEM EUROPEJSKIM - NP EURONEWS (TV, RADIO). WÓWCZAS NABIERA SIĘ DYSTANSU DO TEGO SZLAMU, KTÓRY JEST W POLSKICH MEDIACH I GŁOWA JEST MNIEJ ZAMULONA ORAZ OTRZYMUJEMY OBRAZ CO JEST NAPRAWDĘ ISTOTNE DLA NAS, JAKO CZĘŚCI EUROPY. draghi sam powiedział, że baza monetarna rośnie, ale nie widzi OŻYWIENIA w akcji kredytowej po prostu idiota, a kto miał by brac te kredyty ? facio żyje w wirtualnym świecie wysokich budynków ECB, arkuszy kalkulacyjnych, statystyk i pompowanych wykresów indeksów Jeden z mądrzejszych ludzi w UE. Posłuchaj jego konferencji, rozmowy z Europosłami tworzącymi prawo. Bardzo ważny stabilizator UE. UE musi upaść, bo jest oparta na błednych założeniach. | |
|
| |
barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:34 | |
| Jadę na rynek, jak wrócę bedzie niżej. | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:42 | |
| - REALISTA napisał:
- w europie panika, niedoważone akcjami fundusze emerytalne boją się, że nie zdążą kupić akcji
w normalnych krajach to robi się kartki i nikt się zbytnio nie utuczy _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:53 | |
| - barany napisał:
- REALISTA napisał:
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. Moim zdaniem w tym roku dodatniej inflacji r/r nie zobaczymy. Deflacja wynika z powodu malejącego popytu a nie rosnącej podaży. | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:57 | |
| na razie nie ma operacji lądowej więc ropa spada. Pytanie co ważniejsze - bieżące fundamenty (rekordowe zapasy i nadprodukcja) czy spekulacje odnośnie rozwoju sytuacji.
a propos Jemenu można się pokusić o ciekawą analogię z Ukrainą - tam też w wyniku protestów obalono wybranego legalnie prezydenta i doszło do interwencji obcego państwa które jest jego sojusznikiem (odpowiednio KSA i Rosja). Janukowycz uciekł do Rosji a prezydent Jemenu do Rijaadu.
Oczywiście są różnice w szczegółach: Ukrainie protesty były uliczne i mimo ofiar nie można porównać tego z szyickimi milicjami Houti które podjęły walkę z siłami lojalnymi wobec obecnego prezydenta. Interwencja prowadzona jest wprost czyli naloty i możliwa operacja lądowa do tego przez szeroką koalicję (państwa Zatoki z wyjątkiem Omanu + Egipt, Sudan, Jordanię a nawet Maroko).
Różna jest też reakcja ze strony Zachodu ale to jak pisałem wielokrotnie wynika tylko z interesów.
| |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 09:58 | |
| - barany napisał:
- barra napisał:
- REALISTA napisał:
- barra napisał:
- barany napisał:
- REALISTA napisał:
"Puls Biznesu" - Polscy rolnicy wpadli w depresję Osły ! dobrze się czujesz ? jakby co, to zrób to co Thorgall i ja, walnij se flache to Ci minie i nie martw się, wkrótce ceny jabłek wzrosną Ceny ropy szaleją, więc inflacja nieunikniona. Ropa Y/Y faktycznie szaleje... A co do inflacji, to będzie to jeden z celów osiągniętych (jak nastąpi) przez ECB pod władzą Mario Draghiego i pozytywne przyjęcie tego przez rynki bardzo prawdopodobne. Mario Draghi uruchomił QE na grube mld EURO miesięcznie, żeby w końcu deflacja z dramatycznej dość jak na razie przeszłą w inflację i jak na razie nie ma efektów. PROPONUJĘ WAM WSZYSTKIM JAKO TAKĄ KWINTESENCJĘ - TAKI LEJEK INFORMACYJNY CODZIENNY PRZEGLĄD NEWS'ÓW ZAKOŃCZYĆ NA JAKIMŚ WIARYGONYM ŹRÓDŁEM EUROPEJSKIM - NP EURONEWS (TV, RADIO). WÓWCZAS NABIERA SIĘ DYSTANSU DO TEGO SZLAMU, KTÓRY JEST W POLSKICH MEDIACH I GŁOWA JEST MNIEJ ZAMULONA ORAZ OTRZYMUJEMY OBRAZ CO JEST NAPRAWDĘ ISTOTNE DLA NAS, JAKO CZĘŚCI EUROPY. draghi sam powiedział, że baza monetarna rośnie, ale nie widzi OŻYWIENIA w akcji kredytowej po prostu idiota, a kto miał by brac te kredyty ? facio żyje w wirtualnym świecie wysokich budynków ECB, arkuszy kalkulacyjnych, statystyk i pompowanych wykresów indeksów Jeden z mądrzejszych ludzi w UE. Posłuchaj jego konferencji, rozmowy z Europosłami tworzącymi prawo. Bardzo ważny stabilizator UE. UE musi upaść, bo jest oparta na błednych założeniach. Do dosyć naturalne, że na wzburzonym morzu zbyt duża kra rozpada się na mniejsze kawałki. | |
|
| |
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 10:08 | |
| wiadomo Trójmiasto http://www.tvn24.pl/pobil-starszego-mezczyzne-bo-ten-zwrocil-mu-uwage,527949,s.html bo mi ten jod na mózg siodł jak mówił B.Smoleń | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 10:23 | |
| ma ktoś rachunek w admiral markets? coś pokombinowali, hmm, jest sens przechodzić z AM estońskiego do AM UK, czy nie? PS o kurde w 3miesiące max trzeba przechodzic | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 10:34 | |
| | |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 10:39 | |
| Na rynku złota skandal!
http://www.fakt.pl/polityka/zona-aferzysty-z-amber-gold-zaszla-w-ciaze-w-areszcie-ze-straznikiem-,artykuly,534311.html _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. Pią 27 Mar 2015, 10:42 | |
| - dziadek napisał:
- Na rynku złota skandal!
http://www.fakt.pl/polityka/zona-aferzysty-z-amber-gold-zaszla-w-ciaze-w-areszcie-ze-straznikiem-,artykuly,534311.html fuck(t)!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 27 03 2015 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 27 03 2015 r. | |
|