Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 20:32
swoją droga to ciekawe są te podawane przez operatorów telefonów dane na temat abonentów żaden nie traci z wielkiej trójki , a w Play ponad 12 mln
sam wyjebałem erę i orange razem trzy numery i przeniosłem do play
myślę że tam magicy od papieru nieźle czarują
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 20:41
Ezet napisał:
zibi napisał:
Ezet napisał:
Gdzie my QRWA żyjemy????
Mam od 13 lat telefon w Era teraz t-mobile (na początku był na abonament, teraz jest na kartę). Mialem usługę 120min do wszystkich sieci i na stacjonarne za 15zł/miesiąc.
Wczoraj było 114,xx min ważne do 2015-04-14 (opłata pobrana-> minuty na koncie)
Zlikwidowałem wczoraj usługę.
Zniknęły minuty i kasa.
Napisałem wiadomość: Dlaczego po dezaktywacji "Minuty do wszystkich sieci", których było ponad 114, a za które pobraliście opłatę 15 zł zostały one anulowane do zera? Zwrócicie pieniądze jako stan konta na karcie, czy jak?
Dostałem odpowiedź: "Uprzejmie informuję, iż dezaktywacja usługi skutkuje jej całkowitym wyłączeniem - nabyte jednostki zerują się, a opłata nie podlega zwrotowi. Zapis ten widnieje w regulaminie usługi. W związku z tym wyzerowanie jednostek odbyło się prawidłowo".
Szlag mnie trafił i napisałem: "To się po prostu nazywa KRADZIEŻ. Kiedyś za to ręce ucinali, a Wy zasłaniacie sie talmudycznym regulaminem".
I już nie mają klienta.
Tylko proszę nie piszcie, że trzeba czytać regulamin, bo od chujów powyzywam
spróbuję odpowiedzieć na pytanie "GDZIE MY QURWA ZYJEMY?"
a mianowicie gdyby kolega nie zauważył żyjemy w czworakach 1. tania siła robocza 2. jest kogo wyruchać 3. jest komu w mordę dać
twój konkretny przypadek akurat kwalifikuje się jako punkt 2 lepiej nie protestuj i nie wyzywaj bo przyjdzie pan i wymierzy karę cielesną i będziesz szczęśliwym beneficjentem punktu 3
Zawsze wyzywam i protestuję. Chyba mam Aspergera (czy jakoś tak)
Wyzywam na wszelkiej maści monopolistów jak Energa, OPEC, GPEC, PGNiG za opłaty stałe nawet jeśli nie korzystam z ich mediów. Wyzywam na wszelkiego rodzaju umowy wiążące na 24 miesiące i tym podobne. Itp itd.
przydało by się opamiętanie korporacji oraz szkolenia z tematów że to one są dla konsumenta , a nie konsument dla nich
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 20:50
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52264 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:01
Ezet napisał:
Gdzie my QRWA żyjemy????
Mam od 13 lat telefon w Era teraz t-mobile (na początku był na abonament, teraz jest na kartę). Mialem usługę 120min do wszystkich sieci i na stacjonarne za 15zł/miesiąc.
Zniknęły minuty i kasa.
Napisałem wiadomość: Dlaczego po dezaktywacji "Minuty do wszystkich sieci", których było ponad 114, a za które pobraliście opłatę 15 zł zostały one anulowane do zera? Zwrócicie pieniądze jako stan konta na karcie, czy jak?
Dostałem odpowiedź: "Uprzejmie informuję, iż dezaktywacja usługi skutkuje jej całkowitym wyłączeniem - nabyte jednostki zerują się, a opłata nie podlega zwrotowi. Zapis ten widnieje w regulaminie usługi. W związku z tym wyzerowanie jednostek odbyło się prawidłowo".
Szlag mnie trafił i napisałem: "To się po prostu nazywa KRADZIEŻ. Kiedyś za to ręce ucinali, a Wy zasłaniacie sie talmudycznym regulaminem".
I już nie mają klienta.
takie czasy - same kurwy i zlodzieje okradaja zgodnie zregulaminem i juz jest w porzedku a gdy ja sobie napisze regulamin ze za takie "zagrywki" prezesowi ryja obije to czy beda mnie scfigac ????
swego czasu mialem na karte w plusie i jak nie doladowalem to wylaczali dzwonienie ,nastepnie odbieranie i myslalem ze na tym koniec a tutaj za jakis czas dostaje komunikat ze "wyzerowaliśmy ci konto " oczywiscie zgodnie z regulaminem bo nie doladowalem karty i kase na koncie chuj strzelil - oczywiscie zgodnie z regulaminem tego bylo tylko 7 zl ale nie o kwote tutaj chodzi
oczywiscie zrezygnowalem z nich i uwazam ze zqa 7 zl mam prawo publicvznie twierdzic ze plus to zwykli zlodzieje tylko ze co z tego ze z nich zrezygnowalem jak pozostali sa tacy sami a komorke raczej warto miec
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:03
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Szwabciu zajoba dostaje
jak nie ruchałes w ciągu ostatnich 24 godzin to lepiej sie nie odzywaj
To mi się podoba! Powinien być taki punkt w regulaminie "Kto nie ruchał w ciągu ostatnich 24h nie ma prawa do pisania postów", i może być tylko w trybie "read only". Porucha, to może się wypowiedzieć. Bo tak, to tylko defetyzm się szerzy, brak wiary w sukces, poszukiwanie jakiegoś wyimaginowanego "żyda" itp.
Z tego obowiązq powinien być zwolniony Dziadek, jako że jest modem i "mu się nie chce", a ktoś wątek musi przecież otworzyć. Reszta, aby pisała z sensem musiałaby sią dostosować.
Gdy o takim punkcie regulaminu dowiedzą się media main-streamowe to dopiero się zrobi głośno! I o kim wszyscy będą mówić - o nas; kto jest najlepszy - my! Profesorze, myśmy w Pułtusku nie takie rzeczy robili ....
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:10
Argos napisał:
Ezet napisał:
Gdzie my QRWA żyjemy????
Zniknęły minuty i kasa.
I już nie mają klienta.
takie czasy - same kurwy i zlodzieje okradaja zgodnie zregulaminem i juz jest w porzedku a gdy ja sobie napisze regulamin ze za takie "zagrywki" prezesowi ryja obije to czy beda mnie scfigac ????
swego czasu mialem na karte w plusie i jak nie doladowalem to wylaczali dzwonienie ,nastepnie odbieranie i myslalem ze na tym koniec a tutaj za jakis czas dostaje komunikat ze "wyzerowaliśmy ci konto " oczywiscie zgodnie z regulaminem bo nie doladowalem karty i kase na koncie chuj strzelil - oczywiscie zgodnie z regulaminem tego bylo tylko 7 zl ale nie o kwote tutaj chodzi
oczywiscie zrezygnowalem z nich i uwazam ze zqa 7 zl mam prawo publicvznie twierdzic ze plus to zwykli zlodzieje tylko ze co z tego ze z nich zrezygnowalem jak pozostali sa tacy sami a komorke raczej warto miec
mój kolega miał cos takiego ,że po doładowaniu komunikat wyłącz i włącz telefon i po każdym takim manewrze pięć złotych psu w dupę
SILVER IDZIE NA 150$
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:12
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:13
Zygmunt de Bill napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Szwabciu zajoba dostaje
To mi się podoba! Powinien być taki punkt w regulaminie "Kto nie ruchał w ciągu ostatnich 24h nie ma prawa do pisania postów", i może być tylko w trybie "read only". Porucha, to może się wypowiedzieć. Bo tak, to tylko defetyzm się szerzy, brak wiary w sukces, poszukiwanie jakiegoś wyimaginowanego "żyda" itp.
Z tego obowiązq powinien być zwolniony Dziadek, jako że jest modem i "mu się nie chce", a ktoś wątek musi przecież otworzyć. Reszta, aby pisała z sensem musiałaby sią dostosować.
Gdy o takim punkcie regulaminu dowiedzą się media main-streamowe to dopiero się zrobi głośno! I o kim wszyscy będą mówić - o nas; kto jest najlepszy - my! Profesorze, myśmy w Pułtusku nie takie rzeczy robili ....
jakie on miał teksty na czasie
" niemożliwe , niemożliwe ,a w Charkowie dwóch mężczyzn wzięło ślub i wszyscy również mówili niemożliwe , a za rok urodziły im się bliźnięta "
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:15
SILVER IDZIE NA 150$
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:23
rafalx napisał:
Pani Grodzka ma pytanko do jednego z użytkowników UFO
Jestem !!!
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52264 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:26
MICHU napisał:
rafalx napisał:
Jestem !!!
wysłałeś przelew za marzec ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:29
Day trader napisał:
Argos napisał:
Kolejne banki drastycznie podwyższają prowizje za płacenie kartami za granicą. Za każde przewalutowanie zagranicznej transakcji życzą sobie prawie 6 proc. opłaty! Co się dzieje?
jedni 5,8%,, inni 5,9%... któryś bank w końcu wyłamie i da superokazjonalnieniskie 5,75%... a UOKIK będzie spał smacznie, bo to oczywiście żadna zmowa cenowa, i przecież klienci wcale nie muszą z tego korzystać, i zawsze mogą zmienić bank, i w ogóle...
A co to za courva przeświadczenie, że skoro dotąd mieli prowizje 4-krotnie wyższe niż cały cywilizowany świat, i teraz się skończyło, to oczywiste jest, prawe, sprawiedliwe, słuszne i zbawienne, ze MUSZĄ to sobie odbić na czymś innym, bo przecież od zawsze co roku banki zarabiają więcej i więcej (w 2014 - ponad 15 miliardów zł), i nie może być inaczej, więc gdzieś te pieniądze trzeba wydrzeć?
Dopuście mnie do pierwszego szeregu, jak banki zaczną płonąć.. niech i ja dorzucę swoją wiązkę chrustu...
Polecam otworzyć sobie w banku konto walutowe i płacić kartą do tego konta. Brak problemu przewalutowania.
ing samego spreadu ma 7,19%, np 1 EUR (EUR) 3,9447 PLN 4,2389 PLN 7,19 % 1 USD (USD) 3,6323 PLN 3,9033 PLN 7,19 % także bez walutowego ni chuja, tyle że kartę dają tylko do euro, a do funtów i dolców dupka blada.
walutomaty, i długoterminowe pozycje można zajmować sobie jak ktoś ma wolne zasoby, a 0,2% przy wymianie to miodzio jest.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:33
Luigi Lovagilo - prezes należącego do Włochów banku PEKAO S.A. w 2014 roku zarobił łącznie 9,26 mln zł (to oznacza, że dziennie zarabiał średnio 25,3 tys. zł). W porównaniu z 2013 rokiem odnotował podwyżkę w wysokości 8,6 proc. Misbah Ur-Rahman-Shah - wiceprezes należącego do Amerykanów Banku CityHandlowego, w ubiegłym roku zarobił 6,57 mln zł (18,0 tys. zł dziennie). W porównaniu z 2013 rokiem zaliczył podwyżkę wynagrodzenia o 21 proc.. Niewiele gorszy był zajmujący 3 miejsce w rankingu najlepiej zarabiających bankierów Richard Gaskin - prezes należącego również do Amerykanów Banku BPH S.A. W 2014 roku zarobił 5,99 mln zł (16,4 tys. zł dziennie). Jego podwyżka wynagrodzenia sięgnęła 20 proc.
http://niewygodne.info.pl/
Astronomiczne pensje prezesów największych banków łączą się z gigantycznymi zyskami sektora bankowego w Polsce. Warto zauważyć, że zgodnie z danymi NBP i KNF banki działające na terytorium naszego kraju w latach 2008 - 2014 wygenerowały ponad 95 mld zł czystego zysku. Można zadać pytanie - jak to możliwe, że w czasach spowolnienia gospodarczego banki miały tak olbrzymie zyski?
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:34
Zygmunt de Bill napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Szwabciu zajoba dostaje
... Bardzo dobry pomysł z tym ruchaniem tylko uważam że jeszcze Michu powinien być zwolniony bo On już wyruchał wszystkich!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
MICHU
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:35
Polska - Irlandia
dobry meczyk był ?
napiszcie coś
MICHU
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:36
Argos napisał:
MICHU napisał:
rafalx napisał:
Jestem !!!
wysłałeś przelew za marzec ?
Łysy cierpliwości gnoju.
Day trader
Liczba postów : 1068 Registration date : 03/10/2014
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 21:50
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
Day trader napisał:
Argos napisał:
Kolejne banki drastycznie podwyższają prowizje za płacenie kartami za granicą. Za każde przewalutowanie zagranicznej transakcji życzą sobie prawie 6 proc. opłaty! Co się dzieje?
jedni 5,8%,, inni 5,9%... któryś bank w końcu wyłamie i da superokazjonalnieniskie 5,75%... a UOKIK będzie spał smacznie, bo to oczywiście żadna zmowa cenowa, i przecież klienci wcale nie muszą z tego korzystać, i zawsze mogą zmienić bank, i w ogóle...
A co to za courva przeświadczenie, że skoro dotąd mieli prowizje 4-krotnie wyższe niż cały cywilizowany świat, i teraz się skończyło, to oczywiste jest, prawe, sprawiedliwe, słuszne i zbawienne, ze MUSZĄ to sobie odbić na czymś innym, bo przecież od zawsze co roku banki zarabiają więcej i więcej (w 2014 - ponad 15 miliardów zł), i nie może być inaczej, więc gdzieś te pieniądze trzeba wydrzeć?
Dopuście mnie do pierwszego szeregu, jak banki zaczną płonąć.. niech i ja dorzucę swoją wiązkę chrustu...
Polecam otworzyć sobie w banku konto walutowe i płacić kartą do tego konta. Brak problemu przewalutowania.
ing samego spreadu ma 7,19%, np 1 EUR (EUR) 3,9447 PLN 4,2389 PLN 7,19 % 1 USD (USD) 3,6323 PLN 3,9033 PLN 7,19 % także bez walutowego ni chuja, tyle że kartę dają tylko do euro, a do funtów i dolców dupka blada.
walutomaty, i długoterminowe pozycje można zajmować sobie jak ktoś ma wolne zasoby, a 0,2% przy wymianie to miodzio jest.
w mbanku dają karty do konta euro / usd i funt.
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 22:33
MICHU napisał:
Polska - Irlandia
dobry meczyk był ?
napiszcie coś
MICHU
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 22:44
Jaro
Liczba postów : 417 Location : HIOB Registration date : 17/04/2011
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Pon 30 Mar 2015, 23:10
MICHU napisał:
no ale co szynszyl powiada? pisz do ilu chmura i nie zagaduj o pedałach
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 30 03 2015 r. Wto 31 Mar 2015, 00:03
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g