Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 02 04 2015 r.

Go down 
+17
Day trader
MICHU
Diablo
Generał
dex
zibi
thorgall
kaczor
andrzej
Reser
Windziarz
barany
AgroTrader
Jaro
delphia
Zygmunt de Bill
dziadek
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
MICHU

MICHU

Liczba postów : 39723
Registration date : 25/10/2010

UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 13:48

dziadek

awansowałeś What a Face

dzwoń w Polskę, a dzwoń sobie Laughing

zarabiam zarabiam zarabiam

Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:00

Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjczycy-wiedzieli-o-katyniu-msz-publikuje-dokumenty/gz0wne

tak samo będzie za jakies 50 lat o zamachu z 2010 r !!!

a jaki był zamach w 2010?

Przeydent Polskio został zamordowany wraz z załogą na terytorium ruskich
za 50 może 70 lat dowody będa jawne na razie sa niewygodne, ale już powoli pierwsze przecieki są - chociazby ksiązka dziennikarza niemieckiego która ma swoją premierę...z resztą mieszkancy smoleńska też już zbyt wiele powiedzieli (choziąby to że zanim samolot spadł nastąpił wybuch) ale musza zmknąć ryja

za kilkadziesiat lat bedzie na tacy podane jak było

dowody? jak pancerna brzoza??

Ja pamiętam że bardzo chętnie Lech Kaczyński wtrącał się do pracy pilotów, takie coś było podajże w Gruzji, a ty twierdzisz że był wybuch, pytanie komu na ręke miałby byc ten twój zamach, bo ja nie bardzo widze interesu po żadnej ze stron, po prostu z wypadku robi się zamach co jest bzdurą, no ale jak widac zawsze znajdą sie ludzie gotowi uwierzyć w pancerne brzozy, wybuchy bez śladu środków wybuchowych etc Very Happy
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

Liczba postów : 9866
Registration date : 28/04/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:08

Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjczycy-wiedzieli-o-katyniu-msz-publikuje-dokumenty/gz0wne

za 50 może 70 lat dowody będa jawne na razie sa niewygodne, ale już powoli pierwsze przecieki są - chociazby ksiązka dziennikarza niemieckiego która ma swoją premierę...z resztą mieszkancy smoleńska też już zbyt wiele powiedzieli (choziąby to że zanim samolot spadł nastąpił wybuch) ale musza zmknąć ryja

Ja pamiętam że bardzo chętnie Lech Kaczyński wtrącał się do pracy pilotów, takie coś było podajże w Gruzji, a ty twierdzisz że był wybuch, pytanie komu na ręke miałby byc ten twój zamach, bo ja nie bardzo widze interesu po żadnej ze stron, po prostu z wypadku robi się zamach co jest bzdurą, no ale jak widac zawsze znajdą sie ludzie gotowi uwierzyć w pancerne brzozy, wybuchy bez śladu środków wybuchowych etc Very Happy

a jaki inters mieli bolszewicy mordując polaków w katyniu?
jaki inters mieli ruskie mordując polska inteligencje ?
gadani o brzozie to dla takich durniów jak ty Smile...dla takich lemingów żeby ośmieszyć to całe zdarzenie, że to wina kaczynskiego, potem wina pijanych politów, potem brak odpowienidnich dokumentów, itp
po wojnie był zakaz mówienie o katyniu... prawda przetrwała bo ludzie po ciuchu w domach przekazywali hisotrię

z reszta sorry dablo ale nie chce mi sie akurat z tobą czy z innym ślepcami rozmawiac na ten temat...njak ci sie uda dociągnąc do setki to sie dowiesz ...mam nadzieje ze bedziesz na tyle honorowy że chociaz utniesz sobie język Smile
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:16

to Wy gazet nie czytacie.

śledztwo ze szczegółami ustaliło przyczyny katastrofy.

pomijając wszystkie błędy
7 sekund zabrakło pilotowi żeby się uratowali
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:22

Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:

gadani o brzozie to dla takich durniów jak ty Smile...dla takich lemingów żeby ośmieszyć to całe zdarzenie, że to wina kaczynskiego, potem wina pijanych politów, potem brak odpowienidnich dokumentów, itp
po wojnie był zakaz mówienie o katyniu... prawda przetrwała bo ludzie po ciuchu w domach przekazywali hisotrię

z reszta sorry dablo ale nie chce mi sie akurat z tobą czy z innym ślepcami rozmawiac na ten temat...njak ci sie uda dociągnąc do setki to sie dowiesz ...mam nadzieje ze bedziesz na tyle honorowy że chociaz utniesz sobie język Smile

dlaczego prawicowcy mają manie że jak ktoś mówi nie po ich myśli to od razu człowieka obrażają scratch
Z dupy te twoje argumenty, inne czasy, inne warunki polityczne.
Powrót do góry Go down
Day trader

Day trader

Liczba postów : 1068
Registration date : 03/10/2014

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:23

nudna sesja.
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:27

Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:

dlaczego prawicowcy mają manie że jak ktoś mówi nie po ich myśli to od razu człowieka obrażają scratch

tak smako twoje argumenty bsą z dupy i to bardzo z dupy...kaczyński przystawił spluwe do głowy pilota i kazał mu jebnąć samolotem o glebę... a jeszcze wczesniej była mgła... potem niby z mgły ukazała się gigantyczna brzoza która zaatakował samolot, pilotci nie wytrzymali i zaczęli łoić gorzałę... kaczyśnki się wkurwił że nie mogą sie rozjebać i przystawił spluwę do głowy polito by ten rozbił samolot.... tak wygląda myslenie tepych lewaków

już ci powiedziałemże niechce mi sie z toba dyskutowac na ten temat i go konczę...napisałem co myślę, co wielu myśli i że to może być zamach a prawda sie pojawi gdy odpowiedzialni bedą gryźć trawę czyli za kilkadziesiąt lat

EOT
Powrót do góry Go down
Małolat

Małolat

Liczba postów : 12656
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:38

Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:

tak smako twoje argumenty bsą z dupy i to bardzo z dupy...kaczyński przystawił spluwe do głowy pilota i kazał mu jebnąć samolotem o glebę... a jeszcze wczesniej była mgła... potem niby z mgły ukazała się gigantyczna brzoza która zaatakował samolot, pilotci nie wytrzymali i zaczęli łoić gorzałę... kaczyśnki się wkurwił że nie mogą sie rozjebać i przystawił spluwę do głowy polito by ten rozbił samolot.... tak wygląda myslenie tepych lewaków

już ci powiedziałemże niechce mi sie z toba dyskutowac na ten temat i go konczę...napisałem co myślę, co wielu myśli i że to może być zamach a prawda sie pojawi gdy odpowiedzialni bedą gryźć trawę czyli za kilkadziesiąt lat

EOT
Narazie gryzą ci co coś wiedzieli Wink alle w Leminglandzie to nie istotne Cool kiedyś było na forum:
"ozwolę przypomnieć w krótkim podsumowaniu:
"1. Chorąży Stefan Zielonka, rok 2009 – szyfrant w kancelarii premiera. Zielonka dysponował wiedzą o tajnikach łączności w NATO oraz miał dostęp do najściślejszych danych – zwłoki znaleziono w Wiśle.
2. Prof. Stefan Grocholewski – ekspert od odczytywania nośników cyfrowych, wykrył manipulacje w nagraniach cz. skrzynek z CASY. “Zmarł” 31.03.2010 r.
3. Grzegorz Michniewicz – dyr. Kancelarii Tuska. „Powiesił się” 23 grudnia 2010 na kablu od odkurzacza, w dniu, w którym z remontu w Samarze wrócił samolot TU-154, który potem rozsypał się w drobny mak na Siewiernym.
4. Mieczysław Cieślar, “zginął w ”wypadku samochodowym” dokładnie 18.04.2010 r. Miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku. Podobno otrzymał telefon ze Smoleńska od A. Plicha po katastrofie.
5. Krzysztof Knyż – operator Faktów,10 kwietnia 2010 był w Smoleńsku. Zmarł w Moskwie 2 czerwca 2010r.Śmierć całkiem przemilczana.
6. Prof.Marek Dulinicz – szef grupy archeologicznej – zginął 6 czerwca 2010 w wypadku samochodowym w trakcie oczekiwania na wyjazd do Smoleńska.
7. Eugeniusz Wróbel – wykładowca na Politechnice Śląskiej, specjalista od komputerowych systemów sterowania samolotem. Poddawał w wątpliwość, że wrak na Siewiernym to TU-154 o nr 101. Pocięty piłą mechaniczną 16.10.2010 r przez swego syna, który zdołał zabić i pociąć swego ojca, usunąć ślady krwi, zawieźć pocięte zwłoki do jeziora, wrócić i zapomnieć wszystko. Złego stanu swego “chorego psychicznie” syna przez ponad 20 lat nie zauważyła matka, która jest psychiatrą.
8. Ryszard Kuciński – prawnik A. Leppera – “zmarł” w maju 2011 r.
9. Wiesław Podgórski – był doradcą A. Leppera, gdy ten był ministrem rolnictwa, znaleziony martwy w biurze Samoobrony pod koniec czerwca 2011 r. Jako przyczynę śmierci podano samobójstwo.
10. W 2011 roku samobójstwo przez powieszenie popełnił oficer Służby Kontrwywiadu Wojskowego, służący w Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej w Wejherowie. Żołnierz posiadał najwyższą klauzulę dostępu do materiałów niejawnych.
11. Róża Żarska – adwokatka Leppera – “zmarła” w lipcu 2011 r. w Moskwie.
12. Dariusz Szpineta – zawodowy pilot i instruktor pilotażu, ekspert i prezes spółki lotniczej, został znaleziony martwy w łazience ośrodka wczasowego w Indiach. Wcześniej parokrotnie wypowiadał się w mediach w sprawie Smoleńska, kwestionując oficjalne ustalenia.
13. Andrzej Lepper – „zmarł” 05.08.2011 Znaleziony we własnym biurze w Warszawie. „Sam się” pobił a następnie powiesił.
14. Wszyscy z Casy
15. Henryk Szumski (6.04.1941 – 30.01.2012) – generał broni WP, szef Sztabu Generalnego, członek Rady Bezpieczeństwa Narodowego
16. Leszek Tobiasz (1957 – 10.02.2012) – niewydolność układu krążenia, pułkownik WSI, główny świadek w tzw. aferze marszałkowej (dotyczyła przekrętów Komorowskiego)
17. Wszyscy w „katastrofie” smoleńskiej.
18. Były generał GROMU Sławomir Petelicki."
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:38

Nie wiem czy był zamach, ale nasi badacze robią wszystko żeby tylko nie dojść do prawdy.
Ruskie też nie podali obiektywnych badań, ale im się nie dziwię - tą kartą mogą jeszcze grać przez wiele lat.

Jeżeli byłby zamach to podejrzewam wszystkich tylko nie ruskich.
Oczywiście że ruski w porozumieniu z zamachowcem mogą zatajać prawdę. (mają wtedy asa w rękawie)
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:47

Małolat napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:
Generał napisał:
Diablo napisał:

EOT
Narazie gryzą ci co coś wiedzieli Wink alle w Leminglandzie to nie istotne Cool kiedyś było na forum:
"ozwolę przypomnieć w krótkim podsumowaniu:
"1. Chorąży Stefan Zielonka, rok 2009 – szyfrant w kancelarii premiera. Zielonka dysponował wiedzą o tajnikach łączności w NATO oraz miał dostęp do najściślejszych danych – zwłoki znaleziono w Wiśle.
2. Prof. Stefan Grocholewski – ekspert od odczytywania nośników cyfrowych, wykrył manipulacje w nagraniach cz. skrzynek z CASY. “Zmarł” 31.03.2010 r.
3. Grzegorz Michniewicz – dyr. Kancelarii Tuska. „Powiesił się” 23 grudnia 2010 na kablu od odkurzacza, w dniu, w którym z remontu w Samarze wrócił samolot TU-154, który potem rozsypał się w drobny mak na Siewiernym.
4. Mieczysław Cieślar, “zginął w ”wypadku samochodowym” dokładnie 18.04.2010 r. Miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku. Podobno otrzymał telefon ze Smoleńska od A. Plicha po katastrofie.
5. Krzysztof Knyż – operator Faktów,10 kwietnia 2010 był w Smoleńsku. Zmarł w Moskwie 2 czerwca 2010r.Śmierć całkiem przemilczana.
6. Prof.Marek Dulinicz – szef grupy archeologicznej – zginął 6 czerwca 2010 w wypadku samochodowym w trakcie oczekiwania na wyjazd do Smoleńska.
7. Eugeniusz Wróbel – wykładowca na Politechnice Śląskiej, specjalista od komputerowych systemów sterowania samolotem. Poddawał w wątpliwość, że wrak na Siewiernym to TU-154 o nr 101. Pocięty piłą mechaniczną 16.10.2010 r przez swego syna, który zdołał zabić i pociąć swego ojca, usunąć ślady krwi, zawieźć pocięte zwłoki do jeziora, wrócić i zapomnieć wszystko. Złego stanu swego “chorego psychicznie” syna przez ponad 20 lat nie zauważyła matka, która jest psychiatrą.
8. Ryszard Kuciński – prawnik A. Leppera – “zmarł” w maju 2011 r.
9. Wiesław Podgórski – był doradcą A. Leppera, gdy ten był ministrem rolnictwa, znaleziony martwy w biurze Samoobrony pod koniec czerwca 2011 r. Jako przyczynę śmierci podano samobójstwo.
10. W 2011 roku samobójstwo przez powieszenie popełnił oficer Służby Kontrwywiadu Wojskowego, służący w Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej w Wejherowie. Żołnierz posiadał najwyższą klauzulę dostępu do materiałów niejawnych.
11. Róża Żarska – adwokatka Leppera – “zmarła” w lipcu 2011 r. w Moskwie.
12. Dariusz Szpineta – zawodowy pilot i instruktor pilotażu, ekspert i prezes spółki lotniczej, został znaleziony martwy w łazience ośrodka wczasowego w Indiach. Wcześniej parokrotnie wypowiadał się w mediach w sprawie Smoleńska, kwestionując oficjalne ustalenia.
13. Andrzej Lepper – „zmarł” 05.08.2011 Znaleziony we własnym biurze w Warszawie. „Sam się” pobił a następnie powiesił.
14. Wszyscy z Casy
15. Henryk Szumski (6.04.1941 – 30.01.2012) – generał broni WP, szef Sztabu Generalnego, członek Rady Bezpieczeństwa Narodowego
16. Leszek Tobiasz (1957 – 10.02.2012) – niewydolność układu krążenia, pułkownik WSI, główny świadek w tzw. aferze marszałkowej (dotyczyła przekrętów Komorowskiego)
17. Wszyscy w „katastrofie” smoleńskiej.
18. Były generał GROMU Sławomir Petelicki."

niewygodne osoby sie likwiduje a wszystko po to by żyło się lepiej
Ps: Małolat uważaj bys nie dołączył do listy affraid
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:49

thorgall napisał:
Nie wiem czy był zamach, ale nasi badacze robią wszystko żeby tylko nie dojść do prawdy.
Ruskie też nie podali obiektywnych badań, ale im się nie dziwię - tą kartą mogą jeszcze grać przez wiele lat.

Oczywiście że ruski w porozumieniu z zamachowcem mogą zatajać prawdę. (mają wtedy asa w rękawie)

za 50 lat zobaczymy dokładny filmik zrobiony satelitami... jedynie ci wtedy będzie można powiedzieć to "kurwa mać"... a idioci i tak będa sie dalej rodzić i głosować
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:53

czas pobiegać - dziś mam zamiar 15 mil przebiec
Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 14:56

thorgall napisał:

pełna zgoda - największym skandalem było to w jaki sposób daliśmy się wtedy Rosji ustawić i jaki sposób prowadzono zarówno badanie wypadku (PKWBL) jak i wciąż trwające śledztwo

wspominany przez Małolata śp. gen Petelicki o Smoleńsku (nie o tym czy to zamach czy nie)

zacytuję tylko jeden fragment: "nie zwróciliśmy się do NATO o pomoc tylko zwróciliśmy się do Rosjan o pomoc. Czy jedno przytulenie spowodowało że Pan Tusk zapomniał wtedy że jesteśmy od 10 lat w NATO?"
Powrót do góry Go down
Jaro

Liczba postów : 417
Registration date : 17/04/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 15:28

zibi napisał:
OpCjOnEr napisał:
zibi napisał:
wczoraj w czworakach murzyni od swojego pana dostali bardzo dobra wiadomość , jak się okazało to nie żaden żart

w barach mlecznych rozporządzeniem ministra finansów będzie można używać przypraw

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/wchodzi-w-zycie-rozporzadzenie-dotyczace-min-przypraw-w,2116232,4199
cheers  cheers  cheers

będą somie mogli zażyć trochę przyjemności z życia

A to jak można w ogóle coś robić bez przypraw? Shocked Co to jakiś rarytas są przyprawy?

w średniowieczu taka sól to był prawdziwy skarb lol!

Styropianowcy sie zawsze budzą jak jest jakaś afera albo krzywda
ale żeby wczesniej coś pomyśleć lub zaplanować to już nie potrafią
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 15:29

Day trader napisał:
nudna sesja.

kupujcie akcje
a nie czekacie na żyda
siedząc na longach
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

Liczba postów : 19198
Registration date : 07/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 15:44

Jesus napisał:
Day trader napisał:
nudna sesja.

kupujcie akcje
a nie czekacie na żyda
siedząc na longach

Kto mnie posłuchał rano już zarabia i się nie nudzi.
Powrót do góry Go down
Day trader

Day trader

Liczba postów : 1068
Registration date : 03/10/2014

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 15:51

barany napisał:
Jesus napisał:
Day trader napisał:
nudna sesja.

kupujcie akcje
a nie czekacie na żyda
siedząc na longach

Kto mnie posłuchał rano już zarabia i się nie nudzi.

Ja tylko 3 pipsy zarobiłem.
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 15:59

całe clou

dex musisz to przeczytać (dzisiejszy artykuł)

http://libertarianin.org/jak-w-wolnym-spoleczenstwie-bedzie-funkcjonowac/

Tak więc kiedy pytasz mnie „Kto będzie budował drogi?”, moja odpowiedź brzmi „Pieprzyć drogi, ja chcę latać!”.

serce mi się raduje jak ludzie takie rzeczy piszą.
20 lat temu myślałem że jestem sam. Twisted Evil
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 16:26

UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 2rdkmec

Taki sukces to musi kosztować.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 16:39

thorgall napisał:
całe clou

dex musisz to przeczytać (dzisiejszy artykuł)

http://libertarianin.org/jak-w-wolnym-spoleczenstwie-bedzie-funkcjonowac/

Tak więc kiedy pytasz mnie „Kto będzie budował drogi?”, moja odpowiedź brzmi „Pieprzyć drogi, ja chcę latać!”.

serce mi się raduje jak ludzie takie rzeczy piszą.
20 lat temu myślałem że jestem sam. Twisted Evil

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Krzysztof

Krzysztof

Liczba postów : 7411
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 17:32

Generał napisał:
czas pobiegać - dziś mam zamiar 15 mil przebiec
Jak przebiegniesz 15 km to już możesz uznać za sukces...
Jak długo jesteś w tej zapyziałej Szkocji?
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 17:38

teraz rozumiem Argosa Twisted Evil
ona chce gadać z sadownikami
Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 17:59

Po mszy z kościoła wychodzą dwie staruszki i rozpoczynają rozmowę. Pierwsza mówi:
- Pani, ta dzisiejsza młodzież to taka niewychowana, a jak się ubierają, co na głowach mają z jednej strony czerwone z drugiej zielone... straszne..
Na to druga:
- Pani, to jeszcze nic. Wczoraj wieczorem wracam od wnuczki i wchodzę do jednej windy, a do drugiej młoda para. Jeszcze się drzwi nie zamknęły ich windy, a słyszę: wykręć żarówkę to wezmę do buzi. Pani - SZKŁO ŻRĄ, SZKŁO ŻRĄ!!
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 18:01

Spotyka się dwóch dziadków:
- A co to ja pana, panie kolego, tak długo nie widziałem?
- W więzieniu siedziałem.
- W więzieniu?! A za cóż to?!
- Pamięta pan, proszę pana, tę moją gosposię? Otóż mnie ona, proszę pana, o gwałt oskarżyła!
- O gwałt? I co, naprawdę ją pan, panie kolego, tego...?
- Nieee, ale tak mi to pochlebiło, że się przyznałem.
- I ile pan dostał?
- Sześć miesięcy.
- Tylko sześć miesięcy za gwałt?!
- Nieee, proszę pana, za fałszywe zeznania.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 18:02

thorgall napisał:

rezolutna babka z tej Ogórek Laughing

lol! lol! lol!

MICHU składa broń

lol! lol! lol!
Powrót do góry Go down
rafalx

rafalx

Liczba postów : 2500
Registration date : 31/10/2012

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 19:45

thorgall napisał:

Wywiad z Ogórek. Transmisja w internecie na kanale TVP.
Wkoło reklamy skojarzeniowe: NIE CZEKAJ ZWIĘKSZ DOZNANIA Very Happy

UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 CBkhG32WEAA09IH
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 19:55

rafalx napisał:
thorgall napisał:

Wywiad z Ogórek. Transmisja w internecie na kanale TVP.
Wkoło reklamy skojarzeniowe: NIE CZEKAJ ZWIĘKSZ DOZNANIA Very Happy

UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 CBkhG32WEAA09IH

na dwoje babka wróżyła

DUŻO UZBIERAŁA TYCH PODPISÓW Very Happy
Powrót do góry Go down
gumbas

gumbas

Liczba postów : 5095
Registration date : 19/09/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 20:25

http://www.dziennik.pl/grafika/163566,52445,szwajcarskie_farmerki_kusza.html niechcący znalazłem w google
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 20:52

gumbas napisał:
http://www.dziennik.pl/grafika/163566,52445,szwajcarskie_farmerki_kusza.html   niechcący znalazłem w google

pięknie, ale Ja nie mam nawet na bilet do Sianowa.

lol! lol! lol!
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 EmptyCzw 02 Kwi 2015, 21:26

MICHU napisał:
gumbas napisał:
http://www.dziennik.pl/grafika/163566,52445,szwajcarskie_farmerki_kusza.html   niechcący znalazłem w google

pięknie, ale Ja nie mam nawet na bilet do Sianowa.

lol! lol! lol!

nie pijesz, nie biegasz, nie ruchasz
no i nie ma efektów
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 02 04 2015 r.   UFO  - 02 04  2015 r. - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 02 04 2015 r.
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics