| UFO - 21 04 2015 r. | |
|
+20PINGWIN (Z MADAGASKARU) thorgall MedKit* Małolat Nadaje ze Stronia delphia Krzysztof kaczor kamikaze zibi Reser barra AgroTrader barany Diablo REALISTA Jaro dex MoralnyNiepokój dziadek 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46700 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:12 | |
| a teraz pytanie z tych nie merytorycznych : skąd zaciąg na edku ? | |
|
| |
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:15 | |
| [quote="REALISTA"]a teraz pytanie z tych nie merytorycznych : skąd zaciąg na edku ?[/quote z pizdy a tak na poważnie to jak wiadomo korekta na edku..a kto wie czy to nie jest poczatek jazdy na 1,5 | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:23 | |
| - dex napisał:
Pijesz fluoryzowaną wodę z kranu? Moim zdaniem fluorek sodu to przeszkoda w medytacji. no jak tak będziesz sobie utrudniał to słabo to widzę. nomad też się bawi w takie rozważania, za dużo ma wiedzy, za dużo ego, przedkładanego nad doświadczenia wewnętrznej pracy z umysłem, a w takim wypadku to nawet weganizm, niechlorofruzylowana woda, papugowanie stada buddyjskich guru, joga fizyczna, i mantry przez 1000 lat powtarzane nie za wiele go ruszą do przodu.
Ostatnio zmieniony przez PINGWIN (Z MADAGASKARU) dnia Wto 21 Kwi 2015, 19:28, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:26 | |
| Proponuję znaleźć Opcjonera i wyssać jego DMT - jemu i tak się już nie przyda | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:30 | |
| - Generał napisał:
- Proponuję znaleźć Opcjonera i wyssać jego DMT - jemu i tak się już nie przyda
a na bazie krwi micha, wydzielin mózgowych i hormonalnych, możnaby zsyntezyzować, 'wyciąg z nienawiści'. ps i może jakieś antidotum przy okazji. | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46700 Registration date : 03/09/2007
| |
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:33 | |
| - PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
- Generał napisał:
- Proponuję znaleźć Opcjonera i wyssać jego DMT - jemu i tak się już nie przyda
a na bazie krwi micha, wydzielin mózgowych i hormonalnych, możnaby zsyntezyzować, 'wyciąg z nienawiści'.
ps i może jakieś antidotum przy okazji. za generała i kaczora teź możnaby się zabrać: jeden trajderkę, a drugi mądrość, wyssali z mlekiem matki. pewnie przenikło do genów już. | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:35 | |
| - REALISTA napisał:
- zibi napisał:
- REALISTA napisał:
- zibi napisał:
- delphia napisał:
- "Warszawa, 21.04.2015 (ISBnews) - Polski rząd wsparł podczas spotkania ministrów zdrowia w Rydze wspólnotową strategię alkoholową, przewidującą m.in. wprowadzenie minimalnej ceny alkoholu i zakaz reklamy, podał "Dziennik Gazeta Prawna". Skutkiem będzie wzrost cen - najtańszego piwa do ok. 4 zł (z poniżej 2 zł obecnie), a wódki - do ok. 32 zł (z ok. 20 zł), podkreśla gazeta.
"Pomysł ceny minimalnej został wpisany również do projektu Narodowego Programu Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych. Zgodnie z nim 10 gramów czystego alkoholu kosztowałoby ok. 2 zł. W efekcie cena półlitrowej butelki najtańszego piwa wynosiłaby ok. 4 zł, a najtańszej 40-procentowej wódki - 32 zł" - czytamy w "DGP".
"Polityka cenowa to jeden z najskuteczniejszych elementów walki z alkoholizmem" - powiedział gazecie wiceminister zdrowia Igor Radziwiłł-Winnicki.
Wiceminister popiera także całkowity zakaz reklamy, w tym dziś dozwolonej reklamy piwa, podał też "DHP".
Obecnie cena minimalna alkoholu obowiązuje w Szwecji i w fińskiej Karelii."
No to teraz brakuje już tylko zakazu sprzedaży przed 13 i jesteśmy ponownie w PRLu gorsze jest to ,że Szczurkowi drastycznie wpływy do budżetu zmaleją
już teraz domowe bimbrownie przeżywają rozkwit , a widzę że się buuumm szykuje ale sprzęt do badania cukru w cukrze musi być koniecznie miedziany trzeba będzie kupić akcje rudej widzę że kolega nie w temacie , kwasówka jest najlepsza
nieeee każda porządna "Szkocka" jest pędzona na sprzęcie miedzianym ( widziałem na National Gegraphic albo Discovery) a to wiem dlaczego takie rude wychodzą a tak na poważnie to nie wiem czy pędzenie na miedzianej instalacji jest tak naprawdę ok , tam ta miedzica trochę mnie niepokoi _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 19:39 | |
| - REALISTA napisał:
- Generał napisał:
- REALISTA napisał:
- a teraz pytanie z tych nie merytorycznych : skąd zaciąg na edku ?[/quote
z pizdy
a tak na poważnie to jak wiadomo korekta na edku..a kto wie czy to nie jest poczatek jazdy na 1,5 chyba 1,05 ? wszystko sie zgadza 1,5 dolara jest za dużo w świecie...ropa powoli jest wypierana wiec najelspzym rozwiazaniem bedzie jedna waluta dla UE i USA - wtedy bankruta jeszcze ze 30 lat bedzie można karmić | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:00 | |
| - Generał napisał:
- kaczor napisał:
- Generał napisał:
- kaczor napisał:
- Generał napisał:
- Szwecja stanie się najbiedniejszym krajem w Europie już nie długo
To zawsze był głupi naród, np bardzo często napadali na Polskę razem z ruskami...dlaczego szwedzi nie napadli na rsuków...przecież te kacapy w 17 wieku były tak sałbe że można było sie powiedzlić ich terytoriami
Ani razu nie napadli na POlske razem z ruskimi, ja pierdole gdzie try sie hitsorii uczyles?
I tacy jak ty sie POlakami nazywaja co za absurd.
A na ruskich napadali wielokrotnie w zwiazku z walkami o dominacje w basenie morza baltyckiego i dopiero Piotr Wielki zlamal szwedzka potege w bitwie pod POltawa pokonujac genialnego Karola XII. I Polska byla wtedy po stronie Rosji na nasze nieszczescie.
Blagam pisz prosze o dziwkach i wodce a nie o historii,bo w zawodowce chyba nawet jej nie miales no widzę kaczor że znasz historię pobierznie, otóże szwedzi napadli razem z ruskimą ciemnotą bojarami na polskę 3 raz i 3 razy dostali baty od mniejszej liczebnie armii, ale za to dobrze wyszkolonej husarii lol nie mam pytan, chyba ci sie po ostatnim przeszczepie mozg nie przyjal no to trzeba być kompletnym durniem by nie wiedzieć że w 1610 w bitwie pod Kluszynem, jednej z najwkęszych bitew, gdzie wojska Korony Polskiej, pod dowództwem hetmana Stanisława Żółkiewskiego w liczbie ok 2700 jazdy konnej pokonało Szwedzko Ruską armie w liczbie 40 tyś żołnierzy !!! PS: dodame jeszcze że po tej bitwie Król Polski zostałe jednoczesnie Carem Rosji,a Polska odzyskał tereny aż poza Smoleńsk [/quote] To byla wojna polsko-rosyjska a szwedzkie byly tylko posilki i krol Polski wcale nie zostal carem Rosji. Carem mial zostac krolewicz Wladyslaw pod warunkiem ze przejdzie na prawoslawie ale jego tepy katolicki ojciec nie chcial sie na to zgodzic. I kolejny raz kosciol zaszkodzil Polsce TY nawet wikipedii nie umiesz czytac ech olaf jakie ty masz szczescie ze spawarke wynaleziono. | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:04 | |
| - PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
- dex napisał:
Pijesz fluoryzowaną wodę z kranu? Moim zdaniem fluorek sodu to przeszkoda w medytacji. no jak tak będziesz sobie utrudniał to słabo to widzę.
nomad też się bawi w takie rozważania, za dużo ma wiedzy, za dużo ego, przedkładanego nad doświadczenia wewnętrznej pracy z umysłem, a w takim wypadku to nawet weganizm, niechlorofruzylowana woda, papugowanie stada buddyjskich guru, joga fizyczna, i mantry przez 1000 lat powtarzane nie za wiele go ruszą do przodu. Ja tylko zwracam uwagę, dlaczego moim zdaniem ludzie Zachodu mają problem z medytacją i potrzebują innych technik. Widzisz, dla mnie cały ten purytanizm jogi nie ma kompletnie sensu. Co za różnica czy przejrzę iluzję śmierci taką czy inną metodą? Przecież "oświecenie" to tylko ucieczka przez dziurę w ogrodzeniu z przedszkolnego ogródka bo jakiś bachor wyrzucił za nie Twoją ulubioną zabawkę. Jeśli ktoś jest za gruby by się przecisnąć, to może wystarczy przez to ogrodzenie przeskoczyć? Moim zdanie technika nie ma znaczenia.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 21 Kwi 2015, 20:13, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:08 | |
| Na Ebay można kupić ayahuasce
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xayahuasca.TRS0&_nkw=ayahuasca&_sacat=0 | |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:14 | |
| - kaczor napisał:
- Generał napisał:
- kaczor napisał:
- Generał napisał:
- kaczor napisał:
- Generał napisał:
- Szwecja stanie się najbiedniejszym krajem w Europie już nie długo
To zawsze był głupi naród, np bardzo często napadali na Polskę razem z ruskami...dlaczego szwedzi nie napadli na rsuków...przecież te kacapy w 17 wieku były tak sałbe że można było sie powiedzlić ich terytoriami
Ani razu nie napadli na POlske razem z ruskimi, ja pierdole gdzie try sie hitsorii uczyles?
I tacy jak ty sie POlakami nazywaja co za absurd.
A na ruskich napadali wielokrotnie w zwiazku z walkami o dominacje w basenie morza baltyckiego i dopiero Piotr Wielki zlamal szwedzka potege w bitwie pod POltawa pokonujac genialnego Karola XII. I Polska byla wtedy po stronie Rosji na nasze nieszczescie.
Blagam pisz prosze o dziwkach i wodce a nie o historii,bo w zawodowce chyba nawet jej nie miales no widzę kaczor że znasz historię pobierznie, otóże szwedzi napadli razem z ruskimą ciemnotą bojarami na polskę 3 raz i 3 razy dostali baty od mniejszej liczebnie armii, ale za to dobrze wyszkolonej husarii lol nie mam pytan, chyba ci sie po ostatnim przeszczepie mozg nie przyjal no to trzeba być kompletnym durniem by nie wiedzieć że w 1610 w bitwie pod Kluszynem, jednej z najwkęszych bitew, gdzie wojska Korony Polskiej, pod dowództwem hetmana Stanisława Żółkiewskiego w liczbie ok 2700 jazdy konnej pokonało Szwedzko Ruską armie w liczbie 40 tyś żołnierzy !!! PS: dodame jeszcze że po tej bitwie Król Polski zostałe jednoczesnie Carem Rosji,a Polska odzyskał tereny aż poza Smoleńsk To byla wojna polsko-rosyjska a szwedzkie byly tylko posilki i krol Polski wcale nie zostal carem Rosji. Carem mial zostac krolewicz Wladyslaw pod warunkiem ze przejdzie na prawoslawie ale jego tepy katolicki ojciec nie chcial sie na to zgodzic. I kolejny raz kosciol zaszkodzil Polsce TY nawet wikipedii nie umiesz czytac ech olaf jakie ty masz szczescie ze spawarke wynaleziono.[/quote] co ty pierdolisz teraz jak właśnie że Władysław został Carem rosji a poprzedni jeszcze mu pokłony dawał | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:15 | |
| - Generał napisał:
- Na Ebay można kupić ayahuasce
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xayahuasca.TRS0&_nkw=ayahuasca&_sacat=0 Ważne żeby przesyłka nie leciała samolotem, bo z kurierem może przyjść policja. | |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:21 | |
| - dex napisał:
- Generał napisał:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xayahuasca.TRS0&_nkw=ayahuasca&_sacat=0 Ważne żeby przesyłka nie leciała samolotem, bo z kurierem może przyjść policja. mówiłeś że to lek | |
|
| |
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:39 | |
| - Krzysztof napisał:
- REALISTA napisał:
- Diablo napisał:
- MoralnyNiepokój napisał:
- REALISTA napisał:
- delphia napisał:
- "Warszawa, 21.04.2015 (ISBnews) - Polski rząd wsparł podczas spotkania ministrów zdrowia w Rydze wspólnotową strategię alkoholową, przewidującą m.in. wprowadzenie minimalnej ceny alkoholu i zakaz reklamy, podał "Dziennik Gazeta Prawna". Skutkiem będzie wzrost cen - najtańszego piwa do ok. 4 zł (z poniżej 2 zł obecnie), a wódki - do ok. 32 zł (z ok. 20 zł), podkreśla gazeta.
"Pomysł ceny minimalnej został wpisany również do projektu Narodowego Programu Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych. Zgodnie z nim 10 gramów czystego alkoholu kosztowałoby ok. 2 zł. W efekcie cena półlitrowej butelki najtańszego piwa wynosiłaby ok. 4 zł, a najtańszej 40-procentowej wódki - 32 zł" - czytamy w "DGP".
"Polityka cenowa to jeden z najskuteczniejszych elementów walki z alkoholizmem" - powiedział gazecie wiceminister zdrowia Igor Radziwiłł-Winnicki.
Wiceminister popiera także całkowity zakaz reklamy, w tym dziś dozwolonej reklamy piwa, podał też "DHP".
Obecnie cena minimalna alkoholu obowiązuje w Szwecji i w fińskiej Karelii."
No to teraz brakuje już tylko zakazu sprzedaży przed 13 i jesteśmy ponownie w PRLu Kiedy prostowali banany i uznali ślimaki za ryby, kierunek był już znany... W Szwecji, pomimo cen minimalnych i ograniczenia ilości sklepów na danym terenie, piją na potęgę nawet nastolatki za przyzwoleniem rodziców. Oglądałem kiedyś reportaż o tym, pewnie trochę wybiórczy, ale jednak to prawda w jakiejś części. to jest właśnie typowe lewactwo tzn. urzędas wie lepiej co jest dla mnie dobre a co nie; wpierdalają się nawet w wychowanie dzieci. Generalnie mamy w łunii pełzające ograniczanie wolności Dopóki mamy system centralnego rozdawnictwa - tzn. ja płacę podatki a ktoś decyduje ile moich pieniędzy pójdzie na leczenie chorób, wypadków, zasiłków spowodowanych przez alkohol, to jestem w stanie zrozumieć zapędy rozdawaczy moich pieniędzy w celu uniknięcia marnowania kasy na alkoholików. Na pewno lepiej byłoby nie leczyć chorób spowodowanych alkoholem, ale jesteśmy niestety na wysokim poziomie rozwoju cywilizacyjnego i moje podatki muszą pomagać także tym "chorym". słyszałeś Thorgall ile kosztuje to twoje pijaństwo? Pijesz i narażasz budżet państwa, ty lepiej się zmień, napij się ayahuasce i qrwa wylecz się z tego, bo pańswo nie stac na kolejnego alkoholika no nie do końca tak, wyobraż sobie ile Thorgall odprowadził do budżetu kasy w postaci akcyzy od alkoholu Tak jest, chorzy na cukrzycę( obżerający się nałogowo węglowodanami pod każdą postacią bez akcyzy) są większym obciążeniem dla budżetu. No nie znam się na cukrzycach. Ale jeśli powoduje ją tylko jedzenie słodyczy, to też nie leczyć uzależnionych od snickers'ów | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| |
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:43 | |
| - Generał napisał:
- dex napisał:
- Generał napisał:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xayahuasca.TRS0&_nkw=ayahuasca&_sacat=0 Ważne żeby przesyłka nie leciała samolotem, bo z kurierem może przyjść policja. mówiłeś że to lek Lek na receptę, której lekarzom zabroniono wydawać. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:55 | |
| - REALISTA napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- Załadowałem dywizję SS po 11994.5, sl na 0
Widzę że moje analizy Ci się na coś przydają, tylko nie słuchaj Barany i będzie git Już po zabiegu Czyli na trzeci takt korba pójdzie jutro z rańca. 12200 w tym tygodniu. | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 20:57 | |
| - thorgall napisał:
- Czy to może być przypadek?
Nie sądzę.
Jeden z najbardziej tajemniczych cytatów w historii UFO. Dex Anonim, Dziady cz V: "Uklęknij przed swoim idolem, umyśle zniewolony. Oddaj duszę za swój Naród, swego Króla w któregoś wpatrzony." | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:02 | |
| - MoralnyNiepokój napisał:
- Krzysztof napisał:
- REALISTA napisał:
- Diablo napisał:
- REALISTA napisał:
Kiedy prostowali banany i uznali ślimaki za ryby, kierunek był już znany... W Szwecji, pomimo cen minimalnych i ograniczenia ilości sklepów na danym terenie, piją na potęgę nawet nastolatki za przyzwoleniem rodziców. Oglądałem kiedyś reportaż o tym, pewnie trochę wybiórczy, ale jednak to prawda w jakiejś części. to jest właśnie typowe lewactwo tzn. urzędas wie lepiej co jest dla mnie dobre a co nie; wpierdalają się nawet w wychowanie dzieci. Generalnie mamy w łunii pełzające ograniczanie wolności Dopóki mamy system centralnego rozdawnictwa - tzn. ja płacę podatki a ktoś decyduje ile moich pieniędzy pójdzie na leczenie chorób, wypadków, zasiłków spowodowanych przez alkohol, to jestem w stanie zrozumieć zapędy rozdawaczy moich pieniędzy w celu uniknięcia marnowania kasy na alkoholików. Na pewno lepiej byłoby nie leczyć chorób spowodowanych alkoholem, ale jesteśmy niestety na wysokim poziomie rozwoju cywilizacyjnego i moje podatki muszą pomagać także tym "chorym". słyszałeś Thorgall ile kosztuje to twoje pijaństwo? Pijesz i narażasz budżet państwa, ty lepiej się zmień, napij się ayahuasce i qrwa wylecz się z tego, bo pańswo nie stac na kolejnego alkoholika no nie do końca tak, wyobraż sobie ile Thorgall odprowadził do budżetu kasy w postaci akcyzy od alkoholu Tak jest, chorzy na cukrzycę( obżerający się nałogowo węglowodanami pod każdą postacią bez akcyzy) są większym obciążeniem dla budżetu. No nie znam się na cukrzycach. Ale jeśli powoduje ją tylko jedzenie słodyczy, to też nie leczyć uzależnionych od snickers'ów
To cukrzyca jest od jedzenia słodyczy? Bzdura na maxa. Cukrzyca to zaburzenie wytwarzania insuliny przez trzustkę (i ma zupełnie inne przyczyny), która to odpowiada za przyswajanie glukozy z pokarmu. Nie da sie żyć bez węglowodanów bo to jest energia. A obżeranie się słodyczami może spowodować przede wszystkim otyłość i problemy z zębami a nie cukrzycę. Można w ogóle nie jeść słodyczy a mieć cukrzycę a można wpierdalać po parę czekolad dziennie a jej nie mieć. To są w ogóle niezależne sprawy. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:04 | |
| - thorgall napisał:
Nie sądzę.
Pierdoły totalne, oczywiście że przypadek. Równie dobrze może chodzić o Barracka Obamę ( 44th president of USA) | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:05 | |
| Brawo Opcjoner znowu masz rację. Jestem lekarzem i właśnie wróciłem z sympozjum nt. cukrzycy. | |
|
| |
Jaro
Liczba postów : 417 Location : HIOB Registration date : 17/04/2011
| |
| |
Reser
| |
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:16 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:17 | |
| - thorgall napisał:
- Brawo Opcjoner znowu masz rację.
Jestem lekarzem i właśnie wróciłem z sympozjum nt. cukrzycy. Ja w sumie sporo słodyczy zżeram (codziennie coś musi być) a gdy się zjaram to już w ogóle pochłaniam wtedy a robiłem w grudniu badanie glukozy i jest w normie. Ostatnio zmieniłem - zamiast słodyczy qpuję owoce typu winogron fioletowy, gruszki, pomarańcze a latem będą owoce letnie i wtedy się zajarać i wjebać całą michę np. truskawek ale takich dobrych od Argosa z pola a nie takich z dupy szklarniowych bezsmakowych.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Wto 21 Kwi 2015, 21:19, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:18 | |
| - thorgall napisał:
Nie sądzę.
... Ja pamiętam jeszcze czasy kiedy Krul nazywał się zwyczajnie Janusz Mikke i coś tam bredził o mieszczańsko-kupieckim pochodzeniu Jego przodków. Nie wiem kiedy JKM został szlachcicem , jakoś się tym nie chwali. Bardzo być może że szlachectwo JKM datuje się od czasów W. Jaruzelskiego kiedy to JKM należał do PRON (Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego) - czytałem kiedyś taką agitkę w której pisano że udział w PRON nobilituje! Jak raz padło na Korwina Zamiast pisać głupie głupoty poczytaj sobie o wywiedzeniu szlachectwa i jak znajdziesz czas to napisz czy te dzieci co ma JKM z tą drugą też są pochodzenia szlacheckiego??? _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Generał
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. Wto 21 Kwi 2015, 21:20 | |
| kaczor poczytaj sobie bo widzę żeś ciemny jak tabaka w rogu http://www.husaria.jest.pl/kluszyn.html | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 21 04 2015 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 21 04 2015 r. | |