Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 21 04 2015 r.

Go down 
+20
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
thorgall
MedKit*
Małolat
Nadaje ze Stronia
delphia
Krzysztof
kaczor
kamikaze
zibi
Reser
barra
AgroTrader
barany
Diablo
REALISTA
Jaro
dex
MoralnyNiepokój
dziadek
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorWiadomość
Jaro

Liczba postów : 417
Registration date : 17/04/2011

UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 21:23

OpCjOnEr napisał:
Trend próbuje przyspieszyć

UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 Wig610

ale pejs wpadł w turbulencję, szarpać zaczęło bo klasycznie jak tylko maxa przebije u nas to zaraz jakaś qrwa musi dusić podażą pół sesji Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Świeczka dzisiejsza jest umiarkowanie chujowa co oznacza, że pewnie jutro maxa nie zobaczymy ale czy od razu masakra w dół to bardzo wątpię. Jakieś świrowanie pawiana pewnie będzie.

wynik jest rewelacyjny
wszystkie spółki GPW to bankruci
a tu ładnie porosło
trzeba docenic tę jazdę
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 21:25

thorgall napisał:
OpCjOnEr napisał:
thorgall napisał:
Brawo Opcjoner znowu masz rację.
Jestem lekarzem i właśnie wróciłem z sympozjum nt. cukrzycy.

Ja w sumie sporo słodyczy zżeram (codziennie coś musi być) a gdy się zjaram to już w ogóle pochłaniam wtedy Shocked a robiłem w grudniu badanie glukozy i jest w normie.

Ostatnio zmieniłem - zamiast słodyczy qpuję owoce typu winogron fioletowy, gruszki, pomarańcze a latem będą owoce letnie i wtedy się zajarać i wjebać całą michę np. truskawek lol!   ale takich dobrych od Argosa z pola a nie takich z dupy szklarniowych bezsmakowych.

bardzo dobrze Twisted Evil
daj swoje namiary to wyślę ci skierowanie na kilka badań.

Panie doktorze?
mogę przysłać litrowy słoik stolca do badań???
Powrót do góry Go down
MedKit*
Całkiem Dobra Wróżka
Całkiem Dobra Wróżka
MedKit*

Liczba postów : 2605
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 21:37

lewy  UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 767691

UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 200ux4w
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 21:42

kurde nie dałem rady doczytac do końca, jebac Ukrainców,
http://viralka.pl/oto-jak-ukrainska-upa-mordowala-i-torturowala-polakow-przerazajaca-lista/
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

Liczba postów : 9866
Registration date : 28/04/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:02

Diablo napisał:
http://viralka.pl/oto-jak-ukrainska-upa-mordowala-i-torturowala-polakow-przerazajaca-lista/

jak sie to czyta to sie nie dobrze robi..trzeba byc naprawde bydlakiem by coś takiego zrobić niewinnym ludziom...a wystarczyło po prostu strzelić w łeb niz tak się znęcać .. jeszcze pewnie na oczach rodziny której członkowoe gineli po koleji
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:05

Diablo napisał:

To ja od dawna o tym pisze, że to dzicz i hołota. Takiego wała a nie im pomagać.
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:06

Diablo napisał:

no chcialo sie od morza do morza imperium
a za bileciki nikt nie chcial zaplacić
to w koncu wpadl kontroler biletów
i zadzwonił dzwoneczkiem
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:09

Generał napisał:
Diablo napisał:

jak sie to czyta to sie nie dobrze robi..trzeba byc naprawde bydlakiem by coś takiego zrobić niewinnym ludziom...a wystarczyło po prostu strzelić w łeb niz tak się znęcać .. jeszcze pewnie na oczach rodziny której członkowoe gineli po koleji

Dlatego gdy słyszę o pomocy tym bydlakom albo o "solidaryzowaniu się" z biedną Ukrainą to mnie chuj szczela i krew zalewa jednocześnie Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
A niech się tam mordują z wojskiem Putlera - wielki wuj nam do tego. My się na zachód mamy patrzeć a nie na wschód. Granicę wschodnią jeszcze bardziej uszczelnić w pizdu i da swidania.
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:11

http://wpolityce.pl/polityka/159478-enej-dzis-potanczysz-a-jutro-odrabie-ci-glowe-dwoch-ukraincow-tworzy-w-polsce-zespol-i-nadaje-mu-nazwe-bedaca-pseudonimem-ukrainskiego-zbrodniarza

to są już wnukowie zbrodniarzy z
http://pl.wikipedia.org/wiki/Akcja_%E2%80%9EWis%C5%82a%E2%80%9D
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:19

Swoją drogą to co Generał napisał świadczy o tym, że człowiek wplątany w system jest z gruntu zły. Przede wszystkim POCZUCIE BEZKARNOŚCI i władzy (choćby iluzorycznej) wyzwala sadystyczne zachowania w prawie każdym. Każdy reżim torturował ludzi pod jakimś tam pretextem ideologicznym.

Katole - średniowiecze: łamania kołem, palenie na stosie, rozciąganie qńmi i masa innych.
Czynghis Khan gdy podbijał kolejne tereny to na pal nadziewał albo żywcem palił.
Caryca Katarzyna też się nie pierdoliła (no chyba że jej się aqrat chciało) .....
Bliżej współczesnych czasów choćby Pol Pot i "tajne więzienie" w Phnom Penh, gdzie tak "przesłuchiwano", że święty by się do wszystkiego przyznał... byłem tam osobiście.
Stalinowcy, hitlerowcy tortury w obozach, doświadczenia na ludziach Mengele itp.
Japonia jednostka 731 - doświadczenia na ludziach na żywca
Polska - czasy twardej komuny, UB, SB, ZOMO przesłuchania...
Aktualnie w Syrii jest klęska humanitarna i ludzie też są torturowani pewnie nawet w tej chwili gdy to piszę What a Face
Guantanamo, CIA .... może "łagodniej" ale też się nie ciaćkają.

Wydaje mi się, że 80% nas gdyby mogła w określonych warunkach (i przy poczuciu bezkarności) torturować innych to by to robiła. Shocked Taka jest ciemna strona natury ludzkich szympansów.
Czujemy sie od nich lepsi a mamy grubo >90% tych samych genów.

Wiem, wiem, zaraz tu krytyka będzie bo przecież pochodzimy od Bozi lol! . która stworzyła świat w 6 dni a siódmego nie miała juś co robić dobryżart

Prawdopodobnie Adolf Hitler nie był ani razu w żadnym swoim obozie osobiście. Shocked

Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Wto 21 Kwi 2015, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:23

http://historia.newsweek.pl/ukraina-historia-polskiej-kolonizacji-newsweek-pl,artykuly,286899,1.html

"Chłopów ukraińskich traktowano jak niewolników jeszcze w XIX w. Niektórzy ziemianie byli przekonani, że chłop nie ma duszy."

"pan zakatował chłopa na śmierć, co uznano „za zgodne z wolą Boską”, ekonom zatłukł ciężarną kobietę – dostał dwa tygodnie aresztu. "

"W połowie XIX wieku 7 tysięcy przedstawicieli polskiego ziemiaństwa miało w posiadaniu 3 miliony „dusz”.

Czy Polacy sami sobie zgotowali ten los?

Daniel Beauvois: W wielkim stopniu, niestety. Opcja niewolnicza w końcu obróciła się przeciwko nim. Żeby wyjść z dzikiego świata poddaństwa, nie było dla Ukraińców innego sposobu, niż bić się i mordować w sposób okrutny. Oczywiście po polskiej stronie byli ludzie, którzy krzyczeli, że tak dłużej nie można, że czas już zaprzestać wyzysku. Na przełomie XVI i XVII wieku Szymon Szymonowic namawiał do ludzkiego traktowania chłopstwa i cytował te wszystkie okropności.
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:26

Teledysk "Enej" do piosenki "Symetryczno-liryczna" powinien byc natychmiast ZAKAZANY! Zawiera, wyrażone nie wprost aluzje do ataków UPA na polskie wioski. Bez żadnego związku z tekstem piosenki znaleźć tam można m.in następujące obrazy: -wioska przed wschodem słońca, -tłum wyłaniający się zza wzgórza, zmierzający do wioski, -rąbanie siekierą, -nabijanie widłami, -stodoła pełna ludzi, -podżeganie ognia etc. To jawna prowokacja...ten teledysk jest promowany na przeboj lata! Tego lata gdy obchodzimy 70rocznice Zbrodni Wolynskiej!

Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:27

Polak to jest chuj i zaraza ziemniaczana
więc sie juś tak nie rozczulajcie
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:37

OpCjOnEr napisał:
Swoją drogą to co Generał napisał świadczy o tym, że człowiek wplątany w system jest z gruntu zły. Przede wszystkim POCZUCIE BEZKARNOŚCI i władzy (choćby iluzorycznej) wyzwala sadystyczne zachowania w prawie każdym. Każdy reżim torturował ludzi pod jakimś tam pretextem ideologicznym.

Katole - średniowiecze: łamania kołem, palenie na stosie, rozciąganie qńmi i masa innych.
Czynghis Khan gdy podbijał kolejne tereny to na pal nadziewał albo żywcem palił.
Caryca Katarzyna też się nie pierdoliła (no chyba że jej się aqrat chciało) .....
Bliżej współczesnych czasów choćby Pol Pot i "tajne więzienie" w Phnom Penh, gdzie tak "przesłuchiwano", że święty by się do wszystkiego przyznał... byłem tam osobiście.
Stalinowcy, hitlerowcy tortury w obozach, doświadczenia na ludziach Mengele itp.
Aktualnie w Syrii jest klęska humanitarna i ludzie też są torturowani pewnie nawet w tej chwili gdy to piszę What a Face

Wydaje mi się, że 80% nas gdyby mogła w określonych warunkach (i przy poczuciu bezkarności) torturować innych to by to robiła. Shocked Taka jest ciemna strona natury ludzkich szympansów.

Wiem, wiem, zaraz tu krytyka będzie bo przecież pochodzimy od Bozi lol! . która stworzyła świat w 6 dni a siódmego nie miała juś co robić dobryżart

Prawdopodobnie Adolf Hitler nie był ani razu w żadnym swoim obozie osobiście. Shocked

nawet w czasie wojen byli ludzie którzy nie zabijali, specjalnie pudłowali by nie zabić
ale UPA to inna sprawa to banda ochotników - oni chcieli to zrobic i wiedzieli co będą robić...trzeba mieć naprawdę mocną psyche by zażynać ludzi jak świnie, a na dzieciach się znecać tak jak oni to robili..na taka zbrodnie nie ma praktycznie kary, nawset śmierć nie jest wystarczającą karą... tu jedynie trzbe by ich gotować powoli lub obdzierać ze skóry co chw2ilę cucąc by za szybko nie zdechł taki skurwiel
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:39

Jesus napisał:

Sam jesteś huj i wypierdalaj!!!

w ogóle gdzie jest mod?
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:43

Generał napisał:
Jesus napisał:

Sam jesteś huj i wypierdalaj!!!

Very Happy ho, jeszcze wykrzykniki
masz wypastowane buty i umyte zęby?

Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:51

dziś dzień w którym kaczor poległ w historycznym pojedynku z ręki Generała (zapewne rażony spawarką)

a Jesus powinien dostać żółtą kartkę a następnym razem bana i to na tydzień aby sobie pewne kwestie w bunkrze przemyślał
Powrót do góry Go down
Jaro

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 22:56

delphia napisał:
dziś dzień w którym kaczor poległ w historycznym pojedynku z ręki Generała (zapewne rażony spawarką)

a Jesus powinien dostać żółtą kartkę a następnym razem bana i to na tydzień aby sobie pewne kwestie w bunkrze przemyślał

powinien to powinien sramto
a może czasem zaczniesz mysleć samodzielnie?

słodkich snów

pa pa ra ra
ta ta ta
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 23:25

Jesus napisał:
http://historia.newsweek.pl/ukraina-historia-polskiej-kolonizacji-newsweek-pl,artykuly,286899,1.html

"Chłopów ukraińskich traktowano jak niewolników jeszcze w XIX w. Niektórzy ziemianie byli przekonani, że chłop nie ma duszy."

"pan zakatował chłopa na śmierć, co uznano „za zgodne z wolą Boską”, ekonom zatłukł ciężarną kobietę – dostał dwa tygodnie aresztu. "

"W połowie XIX wieku 7 tysięcy przedstawicieli polskiego ziemiaństwa miało w posiadaniu 3 miliony „dusz”.

Czy Polacy sami sobie zgotowali ten los?

Daniel Beauvois: W wielkim stopniu, niestety. Opcja niewolnicza w końcu obróciła się przeciwko nim. Żeby wyjść z dzikiego świata poddaństwa, nie było dla Ukraińców innego sposobu, niż bić się i mordować w sposób okrutny. Oczywiście po polskiej stronie byli ludzie, którzy krzyczeli, że tak dłużej nie można, że czas już zaprzestać wyzysku. Na przełomie XVI i XVII wieku Szymon Szymonowic namawiał do ludzkiego traktowania chłopstwa i cytował te wszystkie okropności.

słuchaj kundlu ukraiński takie bzdety to można praktycznie o kazdym narodzie napisać
o USA która podporzadkowała sobie Indian..ale dziś Indianie im dziekuja za to, podobnie Aborygenii Anglikom
tylko bambusy marudziły bo musieli łazićdo szkół i pracowac czego nigdy nie robili...ale dziś każdymurzyn umie j angielski lub francuski i maja dziekmi temu lepszy wjazd do europy

Dzicz Ukraińska to co to kurwa w ogóle jest ? Ja myślę ża Pany Polskie za dużo dały im swobody dlatego sie tak rozbestwili...leniom sie robic nie chciała jedynie im gorzałoa i balangi we łbie
Powrót do góry Go down
dex

dex

Liczba postów : 13781
Registration date : 14/09/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 23:31

OpCjOnEr napisał:

Jesteś świadomością, która przeżyje każde wcielenie życia we wszechświecie.
Każdą wyrządzoną krzywdę poczujesz na własnej skórze.
Kto wypił Aya wie, że sprawiedliwość jest nieunikniona i prędzej sam się pozbawi życia niż będzie torturował.

Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 21 Kwi 2015, 23:56, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Krzysztof

Krzysztof

Liczba postów : 7411
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 23:36

OpCjOnEr napisał:
thorgall napisał:
Brawo Opcjoner znowu masz rację.
Jestem lekarzem i właśnie wróciłem z sympozjum nt. cukrzycy.

Ja w sumie sporo słodyczy zżeram (codziennie coś musi być) a gdy się zjaram to już w ogóle pochłaniam wtedy Shocked a robiłem w grudniu badanie glukozy i jest w normie.

Ostatnio zmieniłem - zamiast słodyczy qpuję owoce typu winogron fioletowy, gruszki, pomarańcze a latem będą owoce letnie i wtedy się zajarać i wjebać całą michę np. truskawek lol!   ale takich dobrych od Argosa z pola a nie takich z dupy szklarniowych bezsmakowych.
Alkoholik też mówi, że alkohol mu nie szkodzi.
Zaburzenie wydzielania insuliny przez trzustkę to niby z jakiego powodu jest?
Słyszał kolega coś o autoagresji organizmu i chorobach z tym związanych?
W grudniu robiłeś?
Co najmniej 3 razy dziennie trzeba robić zgodnie z procedurą to będziesz miał wiarygodne wyniki.

Ostatnio zmieniony przez Krzysztof dnia Sro 22 Kwi 2015, 00:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
rafalx

rafalx

Liczba postów : 2500
Registration date : 31/10/2012

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptyWto 21 Kwi 2015, 23:37

Opcjoner, jak byłeś w Phnom Penh to czasami nie widziałeś gdzieś tam złotego zęba?
Powrót do góry Go down
dex

dex

Liczba postów : 13781
Registration date : 14/09/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptySro 22 Kwi 2015, 00:00

thorgall napisał:
Teledysk "Enej" do piosenki "Symetryczno-liryczna" powinien byc natychmiast ZAKAZANY! Zawiera, wyrażone nie wprost aluzje do ataków UPA na polskie wioski. Bez żadnego związku z tekstem piosenki znaleźć tam można m.in następujące obrazy: -wioska przed wschodem słońca, -tłum wyłaniający się zza wzgórza, zmierzający do wioski, -rąbanie siekierą, -nabijanie widłami, -stodoła pełna ludzi, -podżeganie ognia etc. To jawna prowokacja...ten teledysk jest promowany na przeboj lata! Tego lata gdy obchodzimy 70rocznice Zbrodni Wolynskiej!

Kiedyś urodzę się Tobą - to dopiero kosmiczny żart.

dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart
Powrót do góry Go down
dziadek
Admin
Admin
dziadek

Liczba postów : 13101
Registration date : 13/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 EmptySro 22 Kwi 2015, 00:14

https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Powrót do góry Go down
https://ufoforum.forumotion.com/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 21 04 2015 r.   UFO  - 21 04  2015 r. - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 21 04 2015 r.
Powrót do góry 
Strona 7 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-