ale pejs wpadł w turbulencję, szarpać zaczęło bo klasycznie jak tylko maxa przebije u nas to zaraz jakaś qrwa musi dusić podażą pół sesji
Świeczka dzisiejsza jest umiarkowanie chujowa co oznacza, że pewnie jutro maxa nie zobaczymy ale czy od razu masakra w dół to bardzo wątpię. Jakieś świrowanie pawiana pewnie będzie.
wynik jest rewelacyjny wszystkie spółki GPW to bankruci a tu ładnie porosło trzeba docenic tę jazdę
Jaro
Liczba postów : 417 Location : HIOB Registration date : 17/04/2011
Brawo Opcjoner znowu masz rację. Jestem lekarzem i właśnie wróciłem z sympozjum nt. cukrzycy.
Ja w sumie sporo słodyczy zżeram (codziennie coś musi być) a gdy się zjaram to już w ogóle pochłaniam wtedy a robiłem w grudniu badanie glukozy i jest w normie.
Ostatnio zmieniłem - zamiast słodyczy qpuję owoce typu winogron fioletowy, gruszki, pomarańcze a latem będą owoce letnie i wtedy się zajarać i wjebać całą michę np. truskawek ale takich dobrych od Argosa z pola a nie takich z dupy szklarniowych bezsmakowych.
bardzo dobrze daj swoje namiary to wyślę ci skierowanie na kilka badań.
Panie doktorze? mogę przysłać litrowy słoik stolca do badań???
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
kurde nie dałem rady doczytac do końca, jebac Ukrainców, http://viralka.pl/oto-jak-ukrainska-upa-mordowala-i-torturowala-polakow-przerazajaca-lista/
jak sie to czyta to sie nie dobrze robi..trzeba byc naprawde bydlakiem by coś takiego zrobić niewinnym ludziom...a wystarczyło po prostu strzelić w łeb niz tak się znęcać .. jeszcze pewnie na oczach rodziny której członkowoe gineli po koleji
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
kurde nie dałem rady doczytac do końca, jebac Ukrainców, http://viralka.pl/oto-jak-ukrainska-upa-mordowala-i-torturowala-polakow-przerazajaca-lista/
jak sie to czyta to sie nie dobrze robi..trzeba byc naprawde bydlakiem by coś takiego zrobić niewinnym ludziom...a wystarczyło po prostu strzelić w łeb niz tak się znęcać .. jeszcze pewnie na oczach rodziny której członkowoe gineli po koleji
Dlatego gdy słyszę o pomocy tym bydlakom albo o "solidaryzowaniu się" z biedną Ukrainą to mnie chuj szczela i krew zalewa jednocześnie A niech się tam mordują z wojskiem Putlera - wielki wuj nam do tego. My się na zachód mamy patrzeć a nie na wschód. Granicę wschodnią jeszcze bardziej uszczelnić w pizdu i da swidania.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Swoją drogą to co Generał napisał świadczy o tym, że człowiek wplątany w system jest z gruntu zły.Przede wszystkim POCZUCIE BEZKARNOŚCI i władzy (choćby iluzorycznej) wyzwala sadystyczne zachowania w prawie każdym. Każdy reżim torturował ludzi pod jakimś tam pretextem ideologicznym.
Katole - średniowiecze: łamania kołem, palenie na stosie, rozciąganie qńmi i masa innych. Czynghis Khan gdy podbijał kolejne tereny to na pal nadziewał albo żywcem palił. Caryca Katarzyna też się nie pierdoliła (no chyba że jej się aqrat chciało) ..... Bliżej współczesnych czasów choćby Pol Pot i "tajne więzienie" w Phnom Penh, gdzie tak "przesłuchiwano", że święty by się do wszystkiego przyznał... byłem tam osobiście. Stalinowcy, hitlerowcy tortury w obozach, doświadczenia na ludziach Mengele itp. Japonia jednostka 731 - doświadczenia na ludziach na żywca Polska - czasy twardej komuny, UB, SB, ZOMO przesłuchania... Aktualnie w Syrii jest klęska humanitarna i ludzie też są torturowani pewnie nawet w tej chwili gdy to piszę Guantanamo, CIA .... może "łagodniej" ale też się nie ciaćkają.
Wydaje mi się, że 80% nas gdyby mogła w określonych warunkach (i przy poczuciu bezkarności) torturować innych to by to robiła. Taka jest ciemna strona natury ludzkich szympansów. Czujemy sie od nich lepsi a mamy grubo >90% tych samych genów.
Wiem, wiem, zaraz tu krytyka będzie bo przecież pochodzimy od Bozi . która stworzyła świat w 6 dni a siódmego nie miała juś co robić
Prawdopodobnie Adolf Hitler nie był ani razu w żadnym swoim obozie osobiście.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Wto 21 Kwi 2015, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Jaro
"Chłopów ukraińskich traktowano jak niewolników jeszcze w XIX w. Niektórzy ziemianie byli przekonani, że chłop nie ma duszy."
"pan zakatował chłopa na śmierć, co uznano „za zgodne z wolą Boską”, ekonom zatłukł ciężarną kobietę – dostał dwa tygodnie aresztu. "
"W połowie XIX wieku 7 tysięcy przedstawicieli polskiego ziemiaństwa miało w posiadaniu 3 miliony „dusz”.
Czy Polacy sami sobie zgotowali ten los?
Daniel Beauvois: W wielkim stopniu, niestety. Opcja niewolnicza w końcu obróciła się przeciwko nim. Żeby wyjść z dzikiego świata poddaństwa, nie było dla Ukraińców innego sposobu, niż bić się i mordować w sposób okrutny. Oczywiście po polskiej stronie byli ludzie, którzy krzyczeli, że tak dłużej nie można, że czas już zaprzestać wyzysku. Na przełomie XVI i XVII wieku Szymon Szymonowic namawiał do ludzkiego traktowania chłopstwa i cytował te wszystkie okropności.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Teledysk "Enej" do piosenki "Symetryczno-liryczna" powinien byc natychmiast ZAKAZANY! Zawiera, wyrażone nie wprost aluzje do ataków UPA na polskie wioski. Bez żadnego związku z tekstem piosenki znaleźć tam można m.in następujące obrazy: -wioska przed wschodem słońca, -tłum wyłaniający się zza wzgórza, zmierzający do wioski, -rąbanie siekierą, -nabijanie widłami, -stodoła pełna ludzi, -podżeganie ognia etc. To jawna prowokacja...ten teledysk jest promowany na przeboj lata! Tego lata gdy obchodzimy 70rocznice Zbrodni Wolynskiej!
Jaro
Swoją drogą to co Generał napisał świadczy o tym, że człowiek wplątany w system jest z gruntu zły.Przede wszystkim POCZUCIE BEZKARNOŚCI i władzy (choćby iluzorycznej) wyzwala sadystyczne zachowania w prawie każdym. Każdy reżim torturował ludzi pod jakimś tam pretextem ideologicznym.
Katole - średniowiecze: łamania kołem, palenie na stosie, rozciąganie qńmi i masa innych. Czynghis Khan gdy podbijał kolejne tereny to na pal nadziewał albo żywcem palił. Caryca Katarzyna też się nie pierdoliła (no chyba że jej się aqrat chciało) ..... Bliżej współczesnych czasów choćby Pol Pot i "tajne więzienie" w Phnom Penh, gdzie tak "przesłuchiwano", że święty by się do wszystkiego przyznał... byłem tam osobiście. Stalinowcy, hitlerowcy tortury w obozach, doświadczenia na ludziach Mengele itp. Japonia jednostka 731 - doświadczenia na ludziach na żywca Polska - czasy twardej komuny, UB, SB, ZOMO przesłuchania... Aktualnie w Syrii jest klęska humanitarna i ludzie też są torturowani pewnie nawet w tej chwili gdy to piszę Guantanamo, CIA .... może "łagodniej" ale też się nie ciaćkają.
Wydaje mi się, że 80% nas gdyby mogła w określonych warunkach (i przy poczuciu bezkarności) torturować innych to by to robiła. Taka jest ciemna strona natury ludzkich szympansów. Czujemy sie od nich lepsi a mamy grubo >90% tych samych genów.
Wiem, wiem, zaraz tu krytyka będzie bo przecież pochodzimy od Bozi . która stworzyła świat w 6 dni a siódmego nie miała juś co robić
nawet w czasie wojen byli ludzie którzy nie zabijali, specjalnie pudłowali by nie zabić ale UPA to inna sprawa to banda ochotników - oni chcieli to zrobic i wiedzieli co będą robić...trzeba mieć naprawdę mocną psyche by zażynać ludzi jak świnie, a na dzieciach się znecać tak jak oni to robili..na taka zbrodnie nie ma praktycznie kary, nawset śmierć nie jest wystarczającą karą... tu jedynie trzbe by ich gotować powoli lub obdzierać ze skóry co chw2ilę cucąc by za szybko nie zdechł taki skurwiel
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
"Chłopów ukraińskich traktowano jak niewolników jeszcze w XIX w. Niektórzy ziemianie byli przekonani, że chłop nie ma duszy."
"pan zakatował chłopa na śmierć, co uznano „za zgodne z wolą Boską”, ekonom zatłukł ciężarną kobietę – dostał dwa tygodnie aresztu. "
"W połowie XIX wieku 7 tysięcy przedstawicieli polskiego ziemiaństwa miało w posiadaniu 3 miliony „dusz”.
Czy Polacy sami sobie zgotowali ten los?
Daniel Beauvois: W wielkim stopniu, niestety. Opcja niewolnicza w końcu obróciła się przeciwko nim. Żeby wyjść z dzikiego świata poddaństwa, nie było dla Ukraińców innego sposobu, niż bić się i mordować w sposób okrutny. Oczywiście po polskiej stronie byli ludzie, którzy krzyczeli, że tak dłużej nie można, że czas już zaprzestać wyzysku. Na przełomie XVI i XVII wieku Szymon Szymonowic namawiał do ludzkiego traktowania chłopstwa i cytował te wszystkie okropności.
słuchaj kundlu ukraiński takie bzdety to można praktycznie o kazdym narodzie napisać o USA która podporzadkowała sobie Indian..ale dziś Indianie im dziekuja za to, podobnie Aborygenii Anglikom tylko bambusy marudziły bo musieli łazićdo szkół i pracowac czego nigdy nie robili...ale dziś każdymurzyn umie j angielski lub francuski i maja dziekmi temu lepszy wjazd do europy
Dzicz Ukraińska to co to kurwa w ogóle jest ? Ja myślę ża Pany Polskie za dużo dały im swobody dlatego sie tak rozbestwili...leniom sie robic nie chciała jedynie im gorzałoa i balangi we łbie
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Jesteś świadomością, która przeżyje każde wcielenie życia we wszechświecie. Każdą wyrządzoną krzywdę poczujesz na własnej skórze. Kto wypił Aya wie, że sprawiedliwość jest nieunikniona i prędzej sam się pozbawi życia niż będzie torturował.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 21 Kwi 2015, 23:56, w całości zmieniany 3 razy
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
Brawo Opcjoner znowu masz rację. Jestem lekarzem i właśnie wróciłem z sympozjum nt. cukrzycy.
Ja w sumie sporo słodyczy zżeram (codziennie coś musi być) a gdy się zjaram to już w ogóle pochłaniam wtedy a robiłem w grudniu badanie glukozy i jest w normie.
Ostatnio zmieniłem - zamiast słodyczy qpuję owoce typu winogron fioletowy, gruszki, pomarańcze a latem będą owoce letnie i wtedy się zajarać i wjebać całą michę np. truskawek ale takich dobrych od Argosa z pola a nie takich z dupy szklarniowych bezsmakowych.
Alkoholik też mówi, że alkohol mu nie szkodzi. Zaburzenie wydzielania insuliny przez trzustkę to niby z jakiego powodu jest? Słyszał kolega coś o autoagresji organizmu i chorobach z tym związanych? W grudniu robiłeś? Co najmniej 3 razy dziennie trzeba robić zgodnie z procedurą to będziesz miał wiarygodne wyniki.
Ostatnio zmieniony przez Krzysztof dnia Sro 22 Kwi 2015, 00:08, w całości zmieniany 1 raz
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Teledysk "Enej" do piosenki "Symetryczno-liryczna" powinien byc natychmiast ZAKAZANY! Zawiera, wyrażone nie wprost aluzje do ataków UPA na polskie wioski. Bez żadnego związku z tekstem piosenki znaleźć tam można m.in następujące obrazy: -wioska przed wschodem słońca, -tłum wyłaniający się zza wzgórza, zmierzający do wioski, -rąbanie siekierą, -nabijanie widłami, -stodoła pełna ludzi, -podżeganie ognia etc. To jawna prowokacja...ten teledysk jest promowany na przeboj lata! Tego lata gdy obchodzimy 70rocznice Zbrodni Wolynskiej!
Kiedyś urodzę się Tobą - to dopiero kosmiczny żart.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g