Notacja przeciwsobna na daxie oznacza ze jak dobrze spada to I dobrze odbija czyli szarpie w dwoch kierunkach. Dzieje sie tak az do wyrownania notacji a dynamika szarpania zalezy od innych parametrow.
Milego zarabiania.
Podsumujmy
od otwarcia - szarpniecie do gory o pelen zakres I nawet o wyzej jak wczorajesze zamkniecie
Potem 2 szarpniecia o polowe zakresu miedzy kolejnymi dolkami a poprzednimi gorkami.
Ostatnia fala korekty do wsparcia nad 9187. Okreslenie zakresu calkowitego.
I czekamy na szarpniecie do okolo 9300 o ile wytrzyma 9187 I nie padnie notacja przeciwsobna.
Cos sie komus nie zgadza ?
Dziadek jest zadowolony.
Edit: I ostatnia fala korekty do wsparcia 9187. Wczesniej 3 szarpniecie do polowy zakresu miedzy poprzednim dolkiem a gorka.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46585 Registration date : 03/09/2007
no i kto jest debeściak? https://konkurs.tms.pl/ranking.html
6 ZdB 1180.06% Ty ??/
ja jestem w antyfazie -jak miszcz swego czasu na fw20
wyzerowalem rachunek ,ten co bylo juz na nim 200 % wczoraj gralem S na dax a dzisiaj zaczalem łapać odbicia
wlasciwie to nie gralem w realu wczesniej na daxie , sporadycznie i niech mi nikt nie pierdoli ze na tym sie zarabia - general gral na usrednianie kurewski papier - przy grze jednym lotem rujnuje rachunek w ciagu sekund a usrednianie to samobojstwo
no nic mam znowu 10 k na demo , ale chyba trzeba ostrozniej ? tylko jak ugrac tysiace % grajac ostroznie ???
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Sro 24 Lut 2016, 12:44, w całości zmieniany 2 razy
- ja sie pytam skad ma pani ten nr telefonu odpowiedź zawsze ta sama (jesli sie gdzies sam nie rejestrowałes ) wylosowalismy pana numer bo nie moga w inny sposob wejsc w posiadanie nr - ochrona danych osobowych - to prosze ten numer usunac z bazy i wiecej nie dzwonic , i wystarczy
a mam tez numer ( do innych celów) i tam sie rejestruje i podaje go zeby troche podzwonili rozni naganiacze i tym to jak siedze i sie nudze to gdy dzwonią odbieram i puszczam im troche muzyki do ucha ..
a Opcjo ten bezbożnik, się najarał i naalkoholizował następnie poszedł na msze do koscioła ze znajomymi http://www.tvn24.pl/budzyn-nocne-karaoke-w-kosciele-obudzilo-mieszkancow,622033,s.html każdy wielbi Pana jak potrafi
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Sro 24 Lut 2016, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Zastrzeżenia dotyczące nowych przepisów zgłaszali też sędziowie. W specjalnym oświadczeniu zrzeszającego sędziów stowarzyszenia "Iustitia" mogliśmy przeczytać, że: "zatrzymanie prawa jazdy jest w istocie orzeczeniem zakazu prowadzenia pojazdów mechanicznych. Zakaz taki jest środkiem karnym, który zgodnie z przepisami kodeksu karnego i kodeksu wykroczeń orzekać może wyłącznie sąd prawo jazdy straciło w Polsce już ponad 23 tys. kierowców.
Czytaj więcej na http://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-fotoradary/polowanie-na-kierowcow/news-kolejny-bubel-prawka-nie-stracisz-za-zdjecie-z-fotoradaru,nId,2148087#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Kto zna prawdę dzień przed pozostałymi, przez dobę uchodzi za wariata...
To jaką wiedzę posiada Michu?
bardziej prawidłowo postawione pytanie brzmi: na kogo Michu ma teczki ? czyż nie jest dziwne, że kiedy inni sa banowani za błahostki Michowi admini pozwola na wszystko i są wobec niego wyrozumiali ?