| UFO - 07 03 2016 | |
|
+10thorgall kaczor delphia mariner MICHU REALISTA barany Osły Zygmunt de Bill dziadek 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 21:32 | |
| BiS kojarzy mi się z taktyką handlu stosowaną przez sporą część graczy Patrzę teraz na ropę, i chyba wreszcie DEX może zamykać ropę po 39 i liczyć kasiorę Z ciekawości: - jakie koszty poniosłeś trzymając tę ropę przez parę miesięcy? Jeśli wziąłeś ją załóżmy 1 lot 3 miechy temu po równe 39, to ile teraz musi ropa osiągnąć, aby wyjść z inwestycji na 0 ? Poważnie pytam.
Ostatnio zmieniony przez Indiana dnia Pon 07 Mar 2016, 21:39, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39682 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 21:33 | |
| mariner Metoda BIS jest najefektywniejsza a na POlskim rynku jak okazuje sie jedyna mozliwa. | |
|
| |
MICHU
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 21:37 | |
| - dziadek napisał:
- Indiana napisał:
- Dziadek, już myślałem że masz Micha w fosie
... Ja nie mogę niestety nikogo do fosy i mnie też nie można! Ja przyznaje ze nawet gdyby mozna to bym wycofal bo bardzo sobie cenie dziadka analizy. | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| |
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 21:46 | |
| - mariner napisał:
- Indiana napisał:
- BiS kojarzy mi się z taktyką handlu stosowaną przez sporą część graczy
ja tu qrwa poważnie i merytorycznie a tu podśmiechujki
... Jakie podśmiechujki, tak jak napisałeś, mało kto słyszał o BIS jako centralnym banku banków centralnych. Za to wszystkim się kojarzy jako strategia gry na rynkach (BIS - bierz i spierdal#aj!) _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 21:55 | |
| http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-eu-idUSKCN0W8111 At a preparatory meeting with German Chancellor Angela Merkel and Dutch Prime Minister Mark Rutte on Sunday night, Davutoglu demanded more than the 3 billion euros ($3.29 billion) earmarked so far to support Syrian refugees in Turkey. One source said Ankara was seeking 20 billion euros.Turek szaleje | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:06 | |
| - dziadek napisał:
- mariner napisał:
- Indiana napisał:
... Jakie podśmiechujki, tak jak napisałeś, mało kto słyszał o BIS jako centralnym banku banków centralnych. Za to wszystkim się kojarzy jako strategia gry na rynkach (BIS - bierz i spierdal#aj!) można rzec że jestem już starym UFOkiem i to w nawiasie to nie jest dla mnie a dla nowych userów jako slang społeczeństwo kojarzy NBP, MFW , FED nawet chyba Bank Światowy natomiast o BIS to mało kto wie bo prawie nigdy o nim nie pisano szerzej- ja czytałem to i wiedziałem teraz nagle się pojawia jako wyrocznia nie chcę snuć teorii spiskowych ale jest to co najmniej zastanawiające dlaczego i po co teraz a nie wcześniej | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:09 | |
| - delphia napisał:
- http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-eu-idUSKCN0W8111
At a preparatory meeting with German Chancellor Angela Merkel and Dutch Prime Minister Mark Rutte on Sunday night, Davutoglu demanded more than the 3 billion euros ($3.29 billion) earmarked so far to support Syrian refugees in Turkey. One source said Ankara was seeking 20 billion euros.
Turek szaleje szaleje bo ma do czynienia z frajerami | |
|
| |
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7040 Registration date : 22/12/2011
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:13 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:14 | |
| - mariner napisał:
- dziadek napisał:
- mariner napisał:
- Indiana napisał:
... Jakie podśmiechujki, tak jak napisałeś, mało kto słyszał o BIS jako centralnym banku banków centralnych. Za to wszystkim się kojarzy jako strategia gry na rynkach (BIS - bierz i spierdal#aj!) można rzec że jestem już starym UFOkiem i to w nawiasie to nie jest dla mnie a dla nowych userów jako slang społeczeństwo kojarzy NBP, MFW , FED nawet chyba Bank Światowy natomiast o BIS to mało kto wie bo prawie nigdy o nim nie pisano szerzej- ja czytałem to i wiedziałem teraz nagle się pojawia jako wyrocznia nie chcę snuć teorii spiskowych ale jest to co najmniej zastanawiające dlaczego i po co teraz a nie wcześniej
bank wszystkich banków niech nie sieje fermentu na kontach są biliony dolarów więc spokojnie jest co nacjonalizować _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:16 | |
| - thorgall napisał:
- delphia napisał:
- http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-eu-idUSKCN0W8111
At a preparatory meeting with German Chancellor Angela Merkel and Dutch Prime Minister Mark Rutte on Sunday night, Davutoglu demanded more than the 3 billion euros ($3.29 billion) earmarked so far to support Syrian refugees in Turkey. One source said Ankara was seeking 20 billion euros.
Turek szaleje szaleje bo ma do czynienia z frajerami do tego szybciej wizy a powinni im zamiast pieniędzy dołożyć tych cennych imigrantów, braci muślimów wycofanych z euro i niechc sie turek buja z nimi za free niech po kase do ruskich idzie a tak to turasom USA placi , UNia ma placic a oni beda sie zbroic i prężyć muskuly w rejonie | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:17 | |
| jesteśmy świadkiem końca UE | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:18 | |
| - Zygmunt de Bill napisał:
- MICHU napisał:
- dziadek napisał:
- Indiana napisał:
... Ja nie mogę niestety nikogo do fosy i mnie też nie można! Ja przyznaje ze nawet gdyby mozna to bym wycofal bo bardzo sobie cenie dziadka analizy.
wypraszam sobie Michu może jest nie wiem jak inni ale ja kurą nie jestem | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:23 | |
| - mariner napisał:
- Zygmunt de Bill napisał:
- MICHU napisał:
- dziadek napisał:
- Indiana napisał:
... Ja nie mogę niestety nikogo do fosy i mnie też nie można! Ja przyznaje ze nawet gdyby mozna to bym wycofal bo bardzo sobie cenie dziadka analizy.
wypraszam sobie Michu może jest nie wiem jak inni ale ja kurą nie jestem
ale to kogut i do tego najmądrzejszy- najcwańszy z całego stada zamiast sie cieszyc ze Cie Zygmunt skomplementowal to Ty zawsze widzisz pusta połowę szklanki | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:25 | |
| - thorgall napisał:
- jesteśmy świadkiem końca UE
chciałbym ale jestem wątpiący i pisz mniejszymi literami bo żaba jebnie na zawał bądź człowiekiem | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:27 | |
| - mariner napisał:
- thorgall napisał:
chciałbym ale jestem wątpiący i pisz mniejszymi literami bo żaba jebnie na zawał bądź człowiekiem
żabę już góra usunęła | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:28 | |
| - mariner napisał:
- thorgall napisał:
chciałbym ale jestem wątpiący i pisz mniejszymi literami bo żaba jebnie na zawał bądź człowiekiem
a ja jestem za unia dobry projekt tylko spierdolony przez pojebanych lewakow ale z drugiej strony gdyby na zachodzie nie bylo lewakow to i nas - calego dziadowskiego wschodu by do unii nie przyjeli tylko potraktowali jak Orban imigrantow plot i wuj , sioedziec sobie u siebie | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:29 | |
| - Osły napisał:
- mariner napisał:
- Zygmunt de Bill napisał:
- MICHU napisał:
- dziadek napisał:
- Indiana napisał:
wypraszam sobie Michu może jest nie wiem jak inni ale ja kurą nie jestem
ale to kogut i do tego najmądrzejszy- najcwańszy z całego stada zamiast sie cieszyc ze Cie Zygmunt skomplementowal to Ty zawsze widzisz pusta połowę szklanki taa qrwa skomplementował jako cicho siedzącą kurę tak wiem że zaraz mi qrwa wypomni jebane głosowanie | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:31 | |
| - Osły napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
a ja jestem za unia dobry projekt tylko spierdolony przez pojebanych lewakow ale z drugiej strony gdyby na zachodzie nie bylo lewakow to i nas - calego dziadowskiego wschodu by do unii nie przyjeli tylko potraktowali jak Orban imigrantow plot i wuj , sioedziec sobie u siebie płot to my tak czy siak musimy pobudować jak chcemy się uratować najwyższy z niemcami | |
|
| |
Osły
| |
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:32 | |
| - Osły napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
a ja jestem za unia dobry projekt tylko spierdolony przez pojebanych lewakow ale z drugiej strony gdyby na zachodzie nie bylo lewakow to i nas - calego dziadowskiego wschodu by do unii nie przyjeli tylko potraktowali jak Orban imigrantow plot i wuj , sioedziec sobie u siebie jak chcesz dyskutować o unii to najpierw określ się czy jesteś za totalną unią czy za unią suwerennych państw | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:33 | |
| - mariner napisał:
- Osły napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
a ja jestem za unia dobry projekt tylko spierdolony przez pojebanych lewakow ale z drugiej strony gdyby na zachodzie nie bylo lewakow to i nas - calego dziadowskiego wschodu by do unii nie przyjeli tylko potraktowali jak Orban imigrantow plot i wuj , sioedziec sobie u siebie jak chcesz dyskutować o unii to najpierw określ się czy jesteś za totalną unią czy za unią suwerennych państw
on jest tylko za dopłatami | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:34 | |
| - mariner napisał:
taa qrwa skomplementował jako cicho siedzącą kurę tak wiem że zaraz mi qrwa wypomni jebane głosowanie
no z tym glosowaniem to dojebałeś jak Zelnik tylko ze On byl młody , niedoświadczony ... | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:36 | |
| - thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Osły napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
a ja jestem za unia dobry projekt tylko spierdolony przez pojebanych lewakow ale z drugiej strony gdyby na zachodzie nie bylo lewakow to i nas - calego dziadowskiego wschodu by do unii nie przyjeli tylko potraktowali jak Orban imigrantow plot i wuj , sioedziec sobie u siebie jak chcesz dyskutować o unii to najpierw określ się czy jesteś za totalną unią czy za unią suwerennych państw
on jest tylko za dopłatami ja jestem za stanami zjednoczonymi europy ale rządzonymi przez Trumpa | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:43 | |
| jeszcze o Zelniku
Zelnik dla Onetu: Miałem wtedy 18 lat. Co mogłem wiedzieć o życiu?
18 lat i nie wiedzieć? : Panie Zelnik, w Warszawie stoi taki piękny pomnik małego powstańca. Podejdź pan do niego i pomyśl przez chwile. Taki dzieciak i ani myślał kolaborować. Był na tyle dorosły aby wiedzieć co to wolność i jaką wysoką cenę się za to płaci. Jeśli pan startował w aktorstwo to musiał pan mieć pojecie o naszych Wieszczach i o czym pisali co propagowali. W Polsce powojennej się nie przelewalo, było tłamszenie wolności, panował system który degradował indywidualizm, ograniczał a w takich warunkach zamordyzmu szybko sie dorasta i wyrabia pogląd na otaczający swiat.
zawsze ci co skacza ze skrajnosci w skrajnosc sa najgorsi ,najgłupsi to tak jak slucham nawiedzonych przez Jezusa , ducha jak nieraz opowiadaja różni ludzie swoje historie najpierw byl niewierzący ,zwalczal religie az nagle go natchnelo cos tam przezyl i teraz za wiare by sie dal pokroic
czyli zawsze byl głupi i nigdy normalny | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:44 | |
| - Osły napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Osły napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
on jest tylko za dopłatami ja jestem za stanami zjednoczonymi europy ale rządzonymi przez Trumpa po hooj Ci Trump zza oceanu to qrwa już Ci Węgier Orban nie wystarczy | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:48 | |
| niedawno jej kieckę z lampasami szyli a teraz Ja posunęli ? To już pewne. Pierwsza generał w polskiej policji odchodzi na emeryturę. Nadinspektor Irena Doroszkiewicz tylko do 15 marca będzie szefową opolskiego garnizonu Pani komendant odchodzi z policji ze względów osobistych -Irena Doroszkiewicz w policji służy od 25 lat.. Ma więc już pełne prawa emerytalne. i pewnie dostanie ponad 10 k /mc
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Pon 07 Mar 2016, 22:56, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:49 | |
| - mariner napisał:
- Osły napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Osły napisał:
- mariner napisał:
- thorgall napisał:
on jest tylko za dopłatami ja jestem za stanami zjednoczonymi europy ale rządzonymi przez Trumpa po hooj Ci Trump zza oceanu to qrwa już Ci Węgier Orban nie wystarczy
mialem na mysli europejskiego Trumpa i konkretnie to bylby chyba tylko Orban bo Jarek za cienki ps ale co my tam mozemy wiedziec pewnie wielu jest madrych ludzi w EUro tylko teraz stłamszeni przez poprawnych u żłobu | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 Pon 07 Mar 2016, 22:57 | |
| - Osły napisał:
- mariner napisał:
- Osły napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Osły napisał:
- mariner napisał:
on jest tylko za dopłatami ja jestem za stanami zjednoczonymi europy ale rządzonymi przez Trumpa po hooj Ci Trump zza oceanu to qrwa już Ci Węgier Orban nie wystarczy
mialem na mysli europejskiego Trumpa i konkretnie to bylby chyba tylko Orban bo Jarek za cienki
ps ale co my tam mozemy wiedziec pewnie wielu jest madrych ludzi w EUro tylko teraz stłamszeni przez poprawnych u żłobu ale odważnych mało a tacy co ulegają innym i się boją powiedzieć co myślą to niech spierdalają bo pojawi się ktoś inny zastraszy ich i znowu podwiną ogon Osły nie pier**l farmazonów | |
|
| |
MICHU
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 07 03 2016 | |
| |
|
| |
| UFO - 07 03 2016 | |