w necie wszyscy wszystko wiedzą ale hooj z tego wynika może w końcu znajdzie się jeden odważny w TVP i zrobi film dokumentalny o tych dwóch- ale ukazujący prawdę film taki winien byś wyemitowany w tzw prime time i nie może kolidować z tańcem z pizdami czy innym tego typu programem
tance z pizdami sa najlepsze a najlepiej gdy cipa z pizdą tańczy
ps no moze jeszcze Zenek Martyniuk moze z nimi konkurować a reszta to nudy i mozna puszczac od godz 1-szej do 6-tej rano
Osly mieliscie zle zamiary bo pani z poczty opierala sie zeby przesylke przystemplowac Stary nr z zamiana numerow nadawczych albo klejenie durnia ze w systemie ja faktycznie nadala zgodnie z data.
Nr nadawczy pisany recznie, stempelek na zadanie I nie ma chooya we wsi - poooszloo Jak tak to bedziemy sprawe zalatwiac inaczej A jutro Antek + 100% I wyjaaazd. Narka.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pon 07 Mar 2016, 18:35, w całości zmieniany 2 razy
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Osly mieliscie zle zamiary bo pani z poczty opierala sie zeby przesylke przystemplowac Stary nr z zamiana numerow nadawczych albo klejenie durnia ze w systemie ja faktycznie nadala zgodnie z data.
Jak tak to bedziemy sprawe zalatwiac inaczej A jutro Antek + 100% I wyjaaazd. Narka.
Michu co Ty pitolisz ?? jaka pani , jaka poczta ?
ja do Ciebie przesylki wysylam kurierem a nie poczta to chyba Tatar wyslał poczta zeby cie w ciula zrobic bo jest z pania z poczty w zmowie
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46588 Registration date : 03/09/2007
Jak tak to bedziemy sprawe zalatwiac inaczej A jutro Antek + 100% I wyjaaazd. Narka.
Michu co Ty pitolisz ?? jaka pani , jaka poczta ?
ja do Ciebie przesylki wysylam kurierem a nie poczta to chyba Tatar wyslał poczta zeby cie w ciula zrobic bo jest z pania z poczty w zmowie
Osly nie mam do Was sily, przykro Mi spierdalam
SYLWESTER
Liczba postów : 10586 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
Balcerowicz na Ukrainę a KORWIN MIKKE już się produkował 6 III 2016 w dyskusyjnym programie politycznym w głównej telewizji Rosji .... trochę ich ponawracał .... https://www.youtube.com/watch?v=8yLn-aXCqns http://korwin-mikke.pl/wideo/pokaz/_korwin_mikke_w_talk_show_w_moskwie/3341
Ostatnio zmieniony przez SYLWESTER dnia Pon 07 Mar 2016, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Liczba postów : 39682 Registration date : 25/10/2010
Balcerowicz na Ukrainę a KORWIN MIKKE już się produkował 6 III 2016 w dyskusyjnym programie politycznym w głównej telewizji Rosji .... trochę ich ponawracał .... https://www.youtube.com/watch?v=8yLn-aXCqns
Dobrze Sylwester ze jestes bo My tu tylko z dziadkiem i Oslym piszemy
SYLWESTER
Liczba postów : 10586 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
Balcerowicz na Ukrainę a KORWIN MIKKE już się produkował 6 III 2016 w dyskusyjnym programie politycznym w głównej telewizji Rosji .... trochę ich ponawracał .... https://www.youtube.com/watch?v=8yLn-aXCqns
Ja to z niższej półki jestem .... tych dyskusji i tematów nie ogarniam
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Kiedys jeszcze pisali tu mariner, booze Realista, Zibi, frater, thorgall, Brutus i cholera wie kto jeszcze
Moze zajeci zarabianiem na ludzkiej krzywdzie...choooy ich tam wie.
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Kiedys jeszcze pisali tu mariner, booze Realista, Zibi, frater, Brutus i cholera wie kto jeszcze
Moze zajeci zarabianiem na ludzkiej krzywdzie...choooy ich tam wie.
co Ty pitolisz wszyscy pisza dalej tylko ze Ty masz ich w nosie/fosie
jak masz ich widziec gdy wsadziles wszystkich do fosy pogieło Cie ?
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
http://www.rp.pl/Wybory-prezydenckie-w-USA/303069941-Ostatnia-nadzieja--w-Cruzie.html?template=restricted I bardzo madry wpis internauty: "Mieszkam w Stanach i widze co sie tu dzieje. PANIKA!!!! Klasa rzadzaca jest totalnie spanikowana bo cala standartowa polityka opierajaca sie na pozorowanej walce "lewicy z prawica" czyli demokraci vs republikanie legla w gruzach. Obydwie partie sluza wylacznie swoim mocodawcom tj wielki biznes plus izraelskie lobby. Przecietny amerykanin jest traktowany jako wol do roboty i nic wiecej.Ameryka zostala zniszczona ekonomicznie i politycznie w ostatnich 30-40 latach przez ten uklad. Dopiero teraz na krawedzi przepasci wreszcie dotarlo to oglupionych masowa propaganda amerykanow ze nie maja zadnej przyszlosci pod obecnymi rzadami. Poparcie dla Trumpa jest wyrazem masowego protestu do status quo. Ktokolwiek spoza kregu amerykanskich "zawodowych" politykow mialby podobne wsparcie. Trump jest uwazany za czlowieka ktory nie jest politycznie skorumpowany, wszyscy inni kandydaci sa. Ponadto Trump mowi to co zaden inny polityk nie odwazyl by sie powiedziec mowiac to co przecietny amerykanich sam chcial by wyrazic. To jest glowny powod jego sukcesu. Amerykanie sa tak zdegustowani dzisiejszymi politykami (poparcie dla Obamy czy kongresu wynosi zaledwie kilkanascie procent) ze ktokolwiek spoza ukladu politycznego mialby podobne poparcie. Zmasowana antytrumpowa propaganda odnosi wrecz odwrotny skutek, im wiecej pluja na niego tym wiecej ludzi go popiera. Klasycznym odpowiednikiem tej propagandy jest powyzszy artykol pisany na zamowienie jako ze zarowno media amerykanskie jak i polskie sa pod kontrola tych samych globalistow.Oczywiscie nie jest tutaj wspomniane ze ten sam Trump ma szerokie poparcie nawet wsrod "zawodowych" politykow czy niezaleznych dziennikarzy. Pani redaktor Aleksandra Słabisz jest klasycznym przykladem dziennikarza okreslanym mianem "presstitute" (dzi...ka dziennikarska) w zachodnich niezaleznych mediach. No ale aby sie "zasluzyc" nalezy zaczac kariere od pisania paszkwili albo sie traci robote. Tego typu "dziennikarstwo" jest niestety powszechne w "cywilizowanej" europie i krajach anglosaskich."
wszędzie ludzie zaczynają otwierać oczy
Miejmy nadzieję, że tak jest, bo mam wątpliwości
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
w necie wszyscy wszystko wiedzą ale hooj z tego wynika może w końcu znajdzie się jeden odważny w TVP i zrobi film dokumentalny o tych dwóch- ale ukazujący prawdę film taki winien byś wyemitowany w tzw prime time i nie może kolidować z tańcem z pizdami czy innym tego typu programem
tance z pizdami sa najlepsze a najlepiej gdy cipa z pizdą tańczy
ps no moze jeszcze Zenek Martyniuk moze z nimi konkurować a reszta to nudy i mozna puszczac od godz 1-szej do 6-tej rano
czy ktoś widziął w TV newsa że Wyszkowski oskarża Tuska o zdradę stanu ????? prawda czy fałsz ???? najważniejszy jest film "Bodo"- promowany od miesięcy i puszczony w niedzielę po 20tej "Czas honoru" takiej promocji nie miał i był puszczany na 2ce po 21:00 tak jakby się go wstydzono- ot z obowiązku zrobione aby odfajkować jestem ciekaw jaka była widownia tego filmu
MICHU
delphia musicie z chlopakami zrobic jakas rozrobe i powstrzymac tych Niemcow, zeby przestali wykorzystywac polskich robotnikow http://moto.onet.pl/aktualnosci/nowa-fabryka-vw-w-polsce-otwarcie-jesienia/n9bz4t
o ile nie mają ulg podatkowych to niech budują
a propos wykorzystywania: "(..) O wyborze Polski na miejsce kolejnej fabryki VW zadecydowały bez wątpienia niższe koszty personalne. Jak wyliczył branżowy związek VDA, godzina pracy w Niemczech to wydatek rzędu 50,58 euro (włączając w to dodatkowe koszty płacowe). Tymczasem w Polsce godzina pracy kosztuje zaledwie 8,79 euro. Nieco wyższe koszty obowiązują na rynku amerykańskim (28,74 euro) i francuskim (39,63 euro). (..)"
krótko mówiąc inwestują tu bo im się opłaca
przymusu pracy nie ma więc problemu też
ponad 5-krotna różnica z Niemcami ???!!! P.S. chyba jednak bańki kupują końtrakty na ropę, żeby ulżyć swoim klientom
Ja jestem menago ("sto zarobie na go" jak to skurwiały w polo markecie mój dawny idol aktorski spiewał. P.S.Tymon Tymański też się sqrwił i must be the tańczą na lodzie występuje Nie ma ludzi z honorem w dzisiejszych czasach. Same qrwy ) i przyjechali do nas Angole do "czarej" roboty. Jak się dowiedzieli, że średnio na godzinę zarabiam 2 funciaki mniej niż ich najniższa krajowa to polewkę mieli niezłą.
I co dumne lemingi? Nadal wielbicie TW Bolka i agenta żydostwa Balcerka?
Ale co tam inwestują u nas inwestują inwestują . Nie zesrajcie się czasem z radości.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
delphia musicie z chlopakami zrobic jakas rozrobe i powstrzymac tych Niemcow, zeby przestali wykorzystywac polskich robotnikow http://moto.onet.pl/aktualnosci/nowa-fabryka-vw-w-polsce-otwarcie-jesienia/n9bz4t
o ile nie mają ulg podatkowych to niech budują
a propos wykorzystywania: "(..) O wyborze Polski na miejsce kolejnej fabryki VW zadecydowały bez wątpienia niższe koszty personalne. Jak wyliczył branżowy związek VDA, godzina pracy w Niemczech to wydatek rzędu 50,58 euro (włączając w to dodatkowe koszty płacowe). Tymczasem w Polsce godzina pracy kosztuje zaledwie 8,79 euro. Nieco wyższe koszty obowiązują na rynku amerykańskim (28,74 euro) i francuskim (39,63 euro). (..)"
krótko mówiąc inwestują tu bo im się opłaca
przymusu pracy nie ma więc problemu też
ponad 5-krotna różnica z Niemcami ???!!! P.S. chyba jednak bańki kupują końtrakty na ropę, żeby ulżyć swoim klientom
Ja jestem menago ("sto zarobie na go" jak to skurwiały w polo markecie mój dawny idol aktorski spiewał. P.S.Tymon Tymański też się sqrwił i must be the tańczą na lodzie występuje Nie ma ludzi z honorem w dzisiejszych czasach. Same qrwy ) i przyjechali do nas Angole do "czarej" roboty. Jak się dowiedzieli, że średnio na godzinę zarabiam 2 funciaki mniej niż ich najniższa krajowa to polewkę mieli niezłą.
I co dumne lemingi? Nadal wielbicie TW Bolka i agenta żydostwa Balcerka?
Ale co tam inwestują u nas inwestują inwestują . Nie zesrajcie się czasem z radości.
ode mnie się odpierdol i nie myl "m" z "r" hej
MICHU